Keresés

Részletes keresés

kijöttem a béketűrésből Creative Commons License 2022.09.11 0 0 432

Szia!

 

A számom +36 20 978 27 14 és várom a hívásodat! 

Előzmény: búsősz (430)
búsősz Creative Commons License 2022.09.11 0 0 431

Szia!

 

...vagy ha számot ide nem írnál, akkor adj meg egy emailcímet, utána messengeren meg tudjuk beszélni.

 

Üdv:

Búsősz

 

 

 

Előzmény: kijöttem a béketűrésből (428)
búsősz Creative Commons License 2022.09.11 0 0 430

Szia!

 

Mi is pórul jártunk vele.

Ha adsz egy telefonszámot, mindent elmesélek!

 

Üdv

Előzmény: kijöttem a béketűrésből (428)
Csalódottvagyok Creative Commons License 2022.09.11 0 0 429

Ablakcsere átverés. Minket a szihalmi szekhelyű, de országosan dolgozó Kovácsablak Kft.( képviseli Nagy Rita, Kovács Gyula vert át. Korábbi jó tapasztalat, ismertség, szerződés és számla birtokában történt a következő: február végén felmérés, ajánlat március elején. pontosítottuk a részleteket és március 9-én utaltuk a többmilliós előleget (50%).

Május végére ígérte. szerződésben rögzítettük a gyártót, típust, mindent. Májusban a gyártó beszállítási gondjaira hivatkozva közölte hogy csúszik: nem kapott a gyártó vasalatot, üveget. Rendszeresen hívogattuk, mindig hazugságokkal húzták az időt. Az új lakásunkban áll és ablakra vár közben a festő, burkoló, asztalos, mindenki. Júniusban alig éri el állítása szerint a gyártót, akinek nincs üvege, vasalata továbbra sem. Júliusra fogyott el a türelmünk. A gyártónál megkerestem egy ismerőst aki kedvesen segített abban hogy mi történik. Soha nem rendelte meg az ablakainkat, végig hazudott. Szembesítve ezzel Kovács Gyula és Nagy Rita ellentmondásos zavart állításokkal védekezett és közölték hogy egy másfajta gyártmányt hoztak volna, de kérdésre csak annyit tudok mondani hogy győri gyártmány, nevet vagy típust nem. A pénz akkor már nem volt meg elmondásuk szerint. Közben NAV végrehajtás lett a cégen (adatbázisban elérhető infó). Rengeteg idegeskedés, szomorúság és probléma mellett a gyártó akinek a termékeit megvettük volna segített nekünk a gyors megrendelésben, nagyon rendesek voltak. Közben persze ők is kiakadtak hogy a nevükkel hazudozik a Kovácsablak késedelmük miatt. Rendszeres telefonok és leveket hatására nagy nehezen sok hazugság után visszaadták a befizetett sok pénzt de nem kívánom csak nekik azt a sok idegeskedést. Tönkretették fél évünket. Kerüljétek el őket mert ki tudja milyen gatyi ablakot hoznak drága pénzért ha egyáltalán hoznak valamit. Hazug, gerinctelen emberek. 

kijöttem a béketűrésből Creative Commons License 2022.09.10 0 0 428

Szia, 

 

sajnos volt hozzá “szerencsém”, én is gondban vagyok miatta, a pénzemet elvitte, a munkát nem végezte el, most már sem telefonon, sem a Csángó utcai albérletükben nem érhető el, Teri kinyomkodja a telefont, veletek mit művelt ez a csaló? Ti tettetek feljelentést ellene? Tudtok hozzá valami elérhetőséget?

Előzmény: búsősz (423)
búsősz Creative Commons License 2022.09.10 0 0 427

Kedves nyomozó úr!

 

Ha ez így lenne, amint leírta, kis túlzással semmi értelme nem volna sem a Rendőrség sem pedig a Bíróságok tevékenységének.

A Rendőrség, ha bizonyítást nyer a bűncselekmény, köteles körözést elrendelni a terhelt ellen. Így aztán, még ha esetleg (legrosszabb esetben) nem is kapjuk vissza az elcsalt pénzünket (mert sem lefoglalható vagyontárgya, sem bankszámlán fellelhető pénze nincs az elkövetőnek), még akkor is ott a megnyugtató tudat, hogy legalább megbüntetik az illetőt (szabadságvesztés), hiszen a törvény a csalást büntetni rendeli. 

És sokaknak (köztük nekem is) már ez is elég!

 

Ezért arra kérem, ne vegye el a kedvét a károsultaknak.

 

Előzmény: popcornc300 (409)
Hflrka Creative Commons License 2022.09.06 0 0 426

Meg van adva az email cimem az adatlapomon,de amugy ez: florahegedus@gmail.com irj kerlek,koszi

Előzmény: búsősz (425)
búsősz Creative Commons License 2022.09.06 0 2 425

Szia!

 

Sajnos rossz tapasztalatom volt vele. Semmi jót nem tudok írni róla. Nem akarom itt részletezni még. Ha adsz egy emailcímet, vagy valamilyen elérhetőséget (msn pld.) akkor leírom. Neked is gondod volt, vagy van vele?

Előzmény: Hflrka (424)
Hflrka Creative Commons License 2022.09.05 0 1 424

Szia,uristen en is pont ezt akartam kerdezni Bollok Laszlo igen!!!! Tudnal irni? Nagyon fontos lenne nekem is!!!

Előzmény: búsősz (423)
búsősz Creative Commons License 2022.09.04 0 2 423

Sziasztok!

 

Szeretnénk érdeklődni, hogy ismeri-e valaki Grossman László Leó (igazi neve: Bollók László) nevét, vagy a felesége Tóth Teri nevét, aki pl. a facebookon ajánlgatja  a mindentmegoldunk nevű honlapot.

Akos1974 Creative Commons License 2022.08.29 0 0 422

Bontó Zsolti Zuglóban az Erzsébet királyné útján lakik, menjetek csak végig, fel fog tűnni.

Előzmény: Törölt nick (381)
caius Creative Commons License 2022.08.27 0 0 421

Bonyolult helyzet egy lakásfelújítás, amikor elkezdték csinálni, én a laikus még nem láttam, hogy milyen lesz a vége. Csak később jöttek elő a problémák, hogy nem jó helyen vannak a vizes kiállások, hogy begipszkartonozták a konnektorokat, szellőzőt, stb. Vagy azt például rögtön lehetett látni, hogy keresztbe rakták le a padlócsempét, de már nem volt idő (és pénz) felszedetni és újra rakni. Többször eláztatták a házat, a végén a frissen lerakott laminált padlót is. Na, azt már fel kellett szedni, de már ismerős csinálta újra.
A fizetés is úgy volt, hogy megnézem, átveszem, aztán fizetek, de végül a nagy sietség miatt csak kifizettem olyant is, ami még csak félig volt kész, illetve egy olyan tételt is, amire megkért a "vállalkozó", hogy segítsem ki és fizessem előre.
Nekünk augusztus végéig ki kellett volna költöznünk onnan, ahol most lakunk és emiatt elég nagy volt a stressz, úgy gondoltuk, hogy gyorsítjuk a kivitelezést.
Sajnos menet közben nem olyan egyszerű kirúgni egy vállalkozó csapatot és másikat keresni, pláne amikor ennyire szorít az idő.

Előzmény: Miller a sör (420)
Miller a sör Creative Commons License 2022.08.27 0 0 420

Azt írod, hogy az elején jól indult a történet....kicsit később meg azt, hogy rosszul dolgoztak, rongálva, kárt okozva. Itt némi ellentmondást látok. 

De a legfontosabb kérdésem az, hogy miért fizettél bármit is előre???? 

Előzmény: caius (419)
caius Creative Commons License 2022.08.27 0 0 419

Lukács Roland nevű, magát építési vállalkozó cég képviselőjének kiadó gazember és kókler bandája lépett tőlünk le, félbehagyva a lakásfelújítást, amiért kifizettünk anyaggal, munkadíjjal együtt 6,3 milliót, valamivel többet a szerződött összegnél. Az elején még jól induló történetben a vége felé sajnos előre is fizettünk. A hátra maradt munkák költsége alsó áron 1,7 millió, ehhez számítva a mostanra kb. 2 millió kötbért, a teljes kárunk 3,7 millió.
A rendőrség elhajtott, viszont a szerződésben szereplő cég volt vezetője (a szerződést még az ő vezetése idején írtuk alá) azt állítja, hogy nem ismerik a magát az ő képviselőjüknek kiadó embert. Innentől kezdve csalásról beszélünk, de a feljelentést a cégnek kéne indítani. Erre a volt vezető komoly ígéretet is tett, aztán eltűnt az is, se telefonra, se e-mailre nem válaszol. A cég egyébként működik, a cégjegyzékben minden rendben lévőnek tűnik. 
A munkát "végző" alvállalkozók, állítják, hogy évek óta dolgoznak ezzel a fickóval és sose volt probléma, bár az ő szavahihetőségüket erősen megkérdőjelezi az elvégzett munkájuk színvonala. Valójában amit elvégeztek az is inkább a rongálás, károkozás kategóriába tartozna.

Jobb híján fizetési meghagyást indítunk a cég ellen, és ha ellentmondanak, akkor beindul a nyomozás csalás ügyben. Egyszer majd talán lesz a dologból valami.


Óvakodjon mindenki Lukács Rolandtól, aki a Pózmán Group Kft. (vagy bármilyen cég adatait lekeresheti a neten) nevében ígér fűt, fát építési felújítás címen!
Új honlapja is van (mi még nem ezzel találkoztunk áprilisban):
https://lakasfelujitas365.hu/szolgaltatasok/

Ja, "vállalkozó úr" jogász ismerősünknek, aki felhívta (és akinek nem ismerte a számát és ezért felvette a telefonját) csak ennyit mondott, hogy tudja maga, hány ügyvéd keres engem? És, hogy örüljünk, hogy ennyi munkát is megcsináltak.

Miller a sör Creative Commons License 2022.08.27 -2 0 418

Teljesen normális, hogy leírja. Jómagam vállalkozóként szólnék hozzá. A leglényegesebb, soha senkinek ne fizessenek előre, még anyagra sem! Egy komoly vállalkozónak legyen annyi anyagja, illetve pénze, hogy a szükséges anyagokat egy-két hétre biztosítja, Utána ha már halad a munka, százalékosan teljesült már egy része úgyis kialakul a bizalom és áthidalhatók a problémák.

Ha nagyobb értékű anyagról van szó, akkor meg ballagjunk el szépen a vállalkozóval és vásároljuk meg együtt, akár a vállalkozó nevére is ha neki van kedvezménye. Az legyen az övé, hiszen az az ő biznisze. 

Előzmény: toborzó2 (410)
piszteuo Creative Commons License 2022.08.27 0 0 417

Tetszettek volna a Berényi Kft.-vel építtetni.

h.helén73 Creative Commons License 2022.08.25 0 1 416

Safety Kft.  Budapesten.  Ablak és redőnycsere.  A régi redőnyt nemes egyszerűséggel ledobták a 3. emeletről a parkba, és otthagyták. Felszólítottam, hogy vigye el,  rámcsapta a telefont.  

Smiti58 Creative Commons License 2022.08.17 0 0 415

Nagyon nagyon nem ajánlott vállalkozó Lakatos István Szihalom...

torokesnejekft Creative Commons License 2022.08.17 0 0 414

 

Török János István és Török Bernadett (született Tanasics Bernadett) két szimpatikus tulajdonosa a Török és Neje General Kft-nek. 

 

Az előleget mindenhol szépen beszedik, de napok óta elérhetetlenek a megrendelők, és a munkásaik számára is.

Jelenleg több munkájuk is áll... 

 

 

Utépítő térköves Creative Commons License 2022.07.21 0 0 413

Pelso Bay lakópark Alsoörs Takács Péter! Egy szélhámos , csaló! A végén mindenki rosszul jár vele!

Legyen az lakás vásárló vagy kivitelező!!!

 

Egy nagyon kifinomult nagy beszélőkével rendelkező ember, aki mind a lakás vevőit mind a lakóparkon 5 éve zajló kivitelezés alatti vállalkozókat károsít meg!

Aki ezen a projekten mind vevő vagy mint kivitelező vagy tervező károsultként szenvedte el ezt az embert kérem írjon, keressen!

Nagy valószínűség szerint a Balatonba az esővíz csapadékot olaj fogó nélkűl engedi bele és a part melletti yacht kikötő és egyébb vízparti munkák is engedélyek nélkül készültek ( készülnek ) el!

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2022.07.13 0 0 412

Üdvözlök mindenkit!

 

Nagybau-Profi Épitőipari Kft-vel van valakinek tapasztalata? Jászárokszállási cég, Nagy Tamás a cégvezető. 

 

Köszönöm előre is a válaszokat!

 

 

 

 

toborzó2 Creative Commons License 2022.07.10 0 3 410

Hát az sajnálatos, hogy még le is írja, így buzdítva az ilyen csalókat, hogy csinálják csak nyugodtan, úgysem lesz belőle semmi bajuk. Szép munka. Elnézést, nem személyeskedni szeretnék, de nagyon nem értek egyet, ha valóban így van

Előzmény: popcornc300 (409)
popcornc300 Creative Commons License 2022.07.10 -1 1 409

Üdvözlöm a fórumozókat. Rendőr vagyok, százados, nyomozó, az ORFK-n. 

 

Átolvastam néhány oldalt itt is, ahogyan sok más helyen található hasonló fórum. Azért volt erre szükség, mert sokan jönnek a rendőrséghez, hogy ilyen ügyeket a hatóság tegyen rendbe, és én valamint a csoportom szerettük volna tudni, mit is gondolnak az emberek arról, hogy ha például egy épitési vállalkozó (vagy magát annak kiadó) személy vagy gazdasági társaság például csalást vagy tévedésbe ejtést követ el.

 

Sajnálattal olvastam a történeteket, és sajnálattal kell közöljem, hogy a hatóság az ilyen ügyekben teljesen tehetetlen. Felvesszük a jegyzőkönyvet, de már az elején igyekszünk erről is lebeszélni a néhány százezer forintos összegekkel érkezőket. 

 

Sokan azt gondolják, hogy a rendőrség meg tud oldani egy ilyen ügyet, és majd visszahozza valaki a pénzt. Sajnos ez nem igaz. Sem mi, sem az biróság (polgári sem büntetőben) nem fogja visszaadni a károsultak pénzét. Ha tehetném, csatolnék ide kétszáz végzést, ami után nem lenne ember még, aki jönne feljelentést tenni, mert látná annak értelmetlenségét.

 

A folyamatról: valaki bejön, feljelentést tesz, mert azt gondolja, őt átverték. Előleget kért az illető, és eltünt, vagy nem megfelelő munkát végzett, vagy el sem kezdte, vagy nem fejezte be. Felvesszük a jegyzőkönyvet. Utána néhány hónap múlva (általában 16-20 hónap jelenleg amire el tudjuk kezdeni egyáltalán azt, hogy az aktát elővegyük) valamelyik kolléga utánanéz az interneten (lásd most itt vagyok én személyesen), hogy valahol posztolnak-e róla, van-e fórumbejegyzés, vagy egyéb vélemény - akárhol. Általában nincs, vagy nagyon kevés. A másfél év alatt még van, amikor érkezik újabb bejelentés vagy feljelentés. Sokan azt hiszik, hogy ha több a feljelentés, akkor komolyabban veszi a hatóság. Sajnos ez sem igaz.

 

Azt követően általában megszüntetjük a nyomozást, büncselekmény hiányában. Ha az illető akár csak egy téglát is megmozditott, akkor a munkafolyamat megkezdettnek tekintendő, tehát már eleve nincs nyomozás, mivel nem csalás, hanem szerződésszegés történt. A legtöbb esetben szerződés sincs, ilyenkor egyáltalán nem tudunk mit tenni, még ki sem hallgatjuk az illetőt.

 

Tehát a legtöbb személy azzal védekezik, hogy elmondja, ő megkezdte a munkát. Azzal, hogy ha vásárol egy zsák cementet, már  megkezdettnek tekinthető a munka, onnantól a rendőrségnek semmilyen hatásköre nincs, mert nem követett el büncselekményt az illető, akármilyen nagy összeget is kért, vagy akármit is tett - maximum szerződésszegő, vagy még az sem, ha nincs szerződés.

 

Ha viszont egyáltalán semmit nem tett (ez az esetek 2%.-ban van igy) akkor jöhet a feljelentés. Általában ezek polgári perré alakulnak. Átlagosan 5-8 év (ismétlem: öt nyolc év) ma magyarországon, hogy egy büntetőnek induló ügy a polgári perré alakulva eljut oda, hogy már végrehajtónál van az ügy. Ezen idő alatt többnyire azt tapasztaljuk, hogy meghal a vállalkozó, vagy megszünt a vállalkozása, nincs vagyona, ismeretlen helyre költözött.

Én most már több, mint 10 éve ilyen és ehhez hasonló ügyekkel foglalkozom, és azt gondolom és látom, hogy ezek az ügyek nem oldódnak meg, és még az emberek elköltenek sok pénzt ügyvédre, polgári perre, és évekig várnak, bizakodnak, és idegeskednek.

 

Sajnos őszintén meg kell mondanom, az itt olvasottak szinte 100%.-ra azt tudom mondani: már most boritékolható, hogy sem az illető nem lesz megbüntetve, sem a pénzt nem kapják vissza. A rendőrséggel való fenyegetésnek nincs visszatartó ereje, ezt is látom minden nap. Ezek az emberek tudják, hogy soha nem lesznek megbüntetve, és soha nem lesz mit behajtani tőlük, ezért perrel, remi eredmény nincs. A megendőrrel fenyegetni őket, láthatóan teljesen haszontalan.

 

Behajtó cégek is ajánlkoznak, az ő kezüket szigoruan fogja a törvény. Általában egy két levelet küldenek az adósnak. Mást nem tehetnek. Mondom azt, hogy leveszik ők is a károsultakat, pedig tudják, hogy esélytelen.

 

Sajnálom, hogy ezt kellett mondanom, de valami tévhit kering az emberek fejében, amely szerint majd a hatóság megoldja az ilyen eseteket. Sajnos ez nem igaz, és ha van is egy-egy eljárás ami megindul és nem szünik meg, az legalább 5 évig eltart, és a végére - már leirtam - semmi eredményre nem lehet számitani.

 

Helyes, hogy közzétesznek cégneveket, és tapasztalatokat. Ez azonban a maximum, amit tehet valaki, hogy ebből előre tájékozódik. A döntő többség azonban csak utólag talál erre a fórumra, vagy egy másikra,

 

A nevemet nem szeretném adni ehhez a cikkhez, remélem érthető.

 

További problémamentes épitkezést kivánok mindnyájuknak.

atrego Creative Commons License 2022.06.25 0 0 408

Kell venni egy öreg hàzat és magad felújítod.

Ennyi.

Nem hízlalni a sok ingyenélő szemétlàdàt

 

Előzmény: xMedúzax (405)
Smiti58 Creative Commons License 2022.04.29 0 0 407

Magam is magánnyomozó, behajtó lennék www.behajtjuk.hu

Így van ahogy mondod, sőt most is tevékeny mert hívtak miatta.

Előzmény: beyazguevercin (406)
beyazguevercin Creative Commons License 2022.04.25 0 0 406

Nekünk is volt szerencsénk, csak nem a Kft.-hez, hanem Kovács Krisztián egyéni vállakozóhoz. November óta futunk a pénzünk után. Feljelentést tettünk a Szigetszentmklósi Rendőrkapitányságon és végrehajtót is ráküldtük, de egyelőre nem talál semmi tulajdont a nevén.

Előzmény: Smiti58 (403)
xMedúzax Creative Commons License 2022.04.21 0 3 405

Ez mind szép és jó, a gond az, hogy ma már nem úgy megy az, hogy Józsi a családdal csak úgy felhúz egy házat a telkén, mindenféle engedélyeztetés, statikus, építész, gépészeti tervek stb. nélkül.

 

Vagy szerinted az emberek azért fizetik ki a terveztetést, engedélyeztetést és minden mást, ami törvényi előírás, mert szeretik szórni a nehezen megkeresett pénzüket?

Kéne egy kis reality check azzal kapcsolatban, mik a követelmények ma törvényileg akár csak egy átépítéssel, bővítéssel kapcsolatban, mielőtt ilyen bölcs tanácsokat terjesztesz.

 

És mielőtt az elkényelmesedett irodista szöveggel jönnél újra: nálunk kevés dolog volt, amihez Apám ne értett volna, azon szerencsés családok közé tartoztunk, akiknek nem kellett mást megbízni, ha a házon munka volt. Ettől függetlenül nagy pofátlanságnak és arroganciának tartom leszólni azokat az embereket/családokat, ahol nincs (igazi) szakember, aki megcsinálja vagy segít megcsinálni, akitől tanulni lehet. Egyébként meg ezek a kóklerek pont nem a "milliós fizetéseket" keresőket károsítják meg, hanem a pénzüket kuporgató kisembert. Az előbbiek röhögve perelik le a nadrágot is róluk, mert van miből, míg utóbbiak tehetetlenek a jelenlegi jogrendszerben. De, azért veregesd meg a saját hátad, mennyivel különb ember vagy te az itteni károsultaknál.

Előzmény: atrego (300)
xMedúzax Creative Commons License 2022.04.21 0 4 404

Bájos a hozzászólásod. Szóval, ha beismeri valaki, hogy a szakmunka szaktudást igénylő tevékenység (vagy legalábbis annak kellene lennie), akkor ugyanaz a személy már nem fogalmazhat meg kritikát, ha pl. reped a frissen lerakott burkolat, nem függőleges, aminek annak kellene lennie, a kiállások nincsenek szintben vagy éppen jó helyen stb.?

Véleményed szerint tehát a kókler, szar munka az nem a szaki hibája, hanem nyomorult ügyfélé, aki meglepő módon nem tudja előre megjósolni, hogy a jóember még a vízmértéket sem ismeri. Mert minek őt bízta meg, miért nem csinálja maga.

 

Akkor ezek szerint, ha Neked a hentes büdös húst ad el és csak otthon szembesülsz vele, akkor ne reklamálj, miért ott vetted meg. Egyébként meg vágd le a disznót magad, ne legyél lusta.

Ha a pék levegős, rossz kenyeret ad el neked, ami nem is 1 kg hanem csak 750 g, akkor se panaszkodj, süsd meg magad.

Ha a sebész nem a vakbeled veszi ki, hanem a jobb veséd, eszedbe ne jusson pert indítani, egyrészt miért ahhoz a sebészhez mentél, másrészt meg műtsd már meg magadat. 

Na, ez a te logikád kislegény.

 

Nem mindenkinek van kiterjedt rokonsága vagy teheti meg azt, hogy hónapok alatt, szép komótosan újítgasson fel egymaga, a teljes idős állása mellett. Egy ebédlővel elszarakodhatsz, de egy konyha vagy egy fürdőszoba teljeskörű felújítása már igen is, szakértelmet követel (villanyszerelés, víz-gáz-csatorna stb.), ráadásul ezeket napi szinten több alkalommal is használod olyan tevékenységekre, amiket a lakás más pontjain nehéz megoldani.

 

Én személy szerint azt is bűncselekménynek tartom, ha valaki elvállal egy olyan munkát, amit nem képes szakszerűen elvégezni, mert sem szakirányú végzettsége, sem pedig kellő gyakorlata nincs hozzá. Haszonszerzési céllal, tudatosan károsít meg családokat. Bàr lehet számodra az, ha valaki hazudik (értsd, szakembernek adja ki magát) és másokat íly módon megkárosít a szar munkájával, az rendben van. Ahhoz meg, hogy megmutassam neked mi a szar munka, nem kell diploma, kezedbe adom a vízmértéket vagy rákopogtatok a burkolatra és tessék, máris látni/hallani fogod mi a gond, akkor is, ha könyvelő vagy. Ez nem kekeckedés, pusztán a megrendelő szereti azt kapni, amiért fizetett, nem pedig gányolást. Szomorú, hogy ez egyesek önérzetét ennyire zavarja.

 

Az emberek meg nem lusták, hanem dolgoznak. Jobb esetben csak napi nyolc órát, rosszabban 10-12+. Nehogy már probléma legyen, hogy DIY helyett szeretnének SZAKembereket megbízni, szeretnék, ha a lakásuk/házuk belátható időn belül elkészülne a szakma standardjainak megfelelően, amíg ők azért dolgoznak máshol, hogy ki tudják a költségeket fizetni. Egyébként meg nem olcsóbb, ha ügyvédként elkezdek villanyt szerelni youtube videók alapján, aztán egy hónap múlva leég a ház. Ha szerencsém van csak a ház, ha nem akkor benne ég az egész család.

 

Nem önérzeteskedni kell, meg felháborodni a kritikán, hanem a szakmának ki kellene vetnie magából azokat a kóklereket, akik miatt az ilyen fórum bejegyzések megszületnek. Mert ugye, akinek nem inge...

Előzmény: kislegény (398)
Smiti58 Creative Commons License 2022.04.11 0 0 403

Bocsánat rosszul írtam.

Kreatívablak.hu oldalon lévő vállalkozó Fenyvesi Máté ellen van eljárás a a III. kerületi kapságon!!!

 

A Shoto-Bau kft ellen majd csak lesz, mert felvette a pénzt és nem csinálta meg a munkát

Smiti58 Creative Commons License 2022.04.07 0 0 402

Shoto-Bau kft Kovács Krisztián ellen a III. ker kapságon folyik 5 eljárás......

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!