Keresés

Részletes keresés

dapa Creative Commons License 2001.03.29 0 0 5
Ha megnyitod az Irfant a file menüben válaszd a slideshow (W) opciot. Itt a megfelelő mappából a megfelelő képeket a neked megfelelő sorrendben. Ha név alapján nem megy, aktiváld a prewievet.
dapa
Előzmény: Törölt nick (3)
balas Creative Commons License 2001.03.28 0 0 4
Options/Sort directory files.
Tudom, ez nem elegseges tetszoleges sorrendhez, bar ha CD-re irod a kepeket, ott megadhatod a sorrendet. Talan megfeleloen katalogizalva a kepeket, konyvtarankent?
En sem tartom a legtokeletesebbnek, mert olyan nincs, de eddig (immar 3 eve) ez a legkevesbe bosszanto kepnezegeto a szamomra.
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.28 0 0 3
Korrekt a srác oldala, tetszik a szövege, kiállása. A program tényleg ingyen van, tényleg kicsi és egyszerű, tehát ha képet küldök valakinek, rábeszélhetem, hogy töltse le ezt a programot.

Még nem érzem benne otthon magam. A hüvelykujjköröm (Trav) nézetből nem tudok képeket kiválasztani diavetítésre, és nem tudom a sorrendet az állománynév betű szerinti sorrendezésétől eltérően kiválasztani.

Előzmény: Duda (1)
Duda Creative Commons License 2001.03.28 0 0 1
En is ezt hasznalom.
Nalam alapertelmezesben egy kepfile-ra kattintva ez jon fel (ESC-re abortal). A direcoryban ahol a kep van a space es a del billentyukkel lehet lepkedni oda vissza. Enterre teljes kepernyosse valt (nagy kepeket lekicsinyiti). Ablak uzemmodban F-et leutve maximalisra nyitja.

A slideshow nalam bugzik visszalepesnel (3.17) igy azt nem is hasznalom, hiszen enelkul is tud lepkedni.

Tehat wincommanderben bemegyek egy directoryba, ket klikk az elso kepfajlon, es space nyomogatassal vegigymegyek az egesz direcoryn. A vegen megkerdi, hogy ujra elolrol-e, itt 2db ESC-vel kilepek a programbol. Szerintem maximalisan user friendly.

Előzmény: balas (0)
balas Creative Commons License 2001.03.28 0 0 0
Egy nem 0 kepnezegeto, ingyert: IrfanView32.
Szinte mindent megnyit, konyvtar-tartalom vegignezheto (egyesevel vagy slideshow-ban), nagyit/kicsinyit, szin- es filekonvertal, szurok vannak hozza.
Nagyon jo kis HTML-es thumbnailt (~indexkep?) tud kesziteni konyvtarrol. Nem nagy, nem nagyon kell telepiteni.
udv, balas
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.28 0 0 topiknyitó
Az ACDSee elég elterjedtnek tűnik, legálisan megvenni vajon hol lehet és mennyiért? Van alternatívája?

Olyan programot keresnék, amivel a képgyűjteményeimet bárkinek átadhatom CD-n vagy interneten, és semmilyen programot nem kell installálni hozzá a PC-re, hogy nézegetni lehessen a képeket, ráadásul alkalmazkodjon a júzer képernyőjének felbontásához meg ilyesmi. Egy megoldás, hogy valamivel HTML-ben elmentem, aztán böngészővel nézi aki tudja (ez is érdekel), de jobban tetszene, ha a képernyőt kitöltené a képnézegető / diavetítés.

Hálás lennék, ha írnátok képnézegető / indexképkészítő / rendszerező / diavetítő programokról.

Én jelenleg SuperJPG-t használok, sok éves és kb. 30 USD volt. Ez nem tud független, futtatható screenshowt-t csinálni, HTML-t sem, de rendszerezésre elég jó.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!