Keresés

Részletes keresés

wizardry8 Creative Commons License 2024.05.23 -1 0 221182

Lehetséges hogy direkt intézték így? Arra számítanak hogy az Újpest fogja játszani a döntőt? És akkor hazai pálya lesz.

Előzmény: maribor (221163)
nzsolt18 Creative Commons License 2024.05.23 -1 6 221181

nyugodtan vissza keresheted az ÉN!! elrugaszkodott vágyaimat.. :-))) 

 

én nem voltam sem belgaszopó, sem nem vagyok/leszek mol szopó. 

én (meg)értem a türelmetlenséget, és az edzőt már szerintem is belehetne jelenteni (ha van 1általán) 

de 4 nappal vagyunk a bajnokság vége után... szal semmivel sem vagyunk még!!! elmaradva. 

de ez az állandó pesszimizmus már uncsi, és igen most tőled is. 

az meg h egy maki mit böfögött ide, pont lexarom. 

 

 

gondolom ezer meg egy oka van annak h most így csinálja az új vezetés.  a lényeg h csinálja, és nekem !! már úgy tűnik végre van tulajunk. 

aztán meglátjuk mi lesz, de előre derpegni biztos nem fogok. 

Előzmény: klaus schwab (221180)
klaus schwab Creative Commons License 2024.05.23 -5 1 221180

Nyilván a lehető legtöbbet akarjuk,hisz egy Mol jött ide tulajnak ,s nem egy kisbolt...

Illetve nem nekem vagy nekünk voltak elrugaszkodott vágyaink néhány hete-hónapja (mikor a váltás volt) sem,hanem sokkal inkább  nektek(nyugodtan keressük vissza) akinek semmi más nem volt fontos akkor és az elmúlt években sem csak a Belga...

Ez a lépcsőzetesség lesz gondolom a Mol szopók(hisz belgaszopók már voltak) magyarázata az esetleges kevésre,ami ugyan egy jó politikusi duma,sok madarat meg lehet vele fogni(dehát magyarországon vagyunk,lásd a selyemmajom "messiás"t:),csak pont egybevág azzal a kényszer szponzorációval meg költségvetéssel amit a fradista gyerek néhány hete itt elköpött,még ha szomorú is elfogadni.

Nincs itt semmi egyéb,egyszerűen csak elküldtünk vagy 10 játékost (köztük használhatóakat is,mint ha már meglenne a pótlásuk) miközben náluk semmitmondóbb nevek futnak végig a sajtóban velünk kapcsolatban.

Ez eddig édes kevés.

Mindenki tudja,hogy később lesz a bajnokság,meg edzőt is lehet hozni,csak közben egy komplett csapatot akarunk kicserélni.

Ugye az azért tiszta,h ez igy nem ártana mielőbb,ha már voltunk annyira amatőrök,hogy X fordulóval a vége előtt ezt világgá kürtöljük,s ezzel csak hajszál hiján nem ejtjük ki a csapatot.

Még egyszer,nem én voltam aki a fradi nyakára lépett már néhány hete-hónapja,engem már nehéz hülyére venni,de amit látunk vagy körvonalazódik az eddig egy Mol-tól legalábbis és még nekem realistának is nagyon sovány.

Illetve nekem nincs gondom azzal sem,ha csak dobogóért indulunk harcba velük a hátunk mögött(mert jól tudom,h eddig sem volt reális a fradi) ,de ez egyelőre ahhoz is kevés.

A Rodi álltal idehozott Croizet meg Ljujic kb a felmerültekből kb a pozitiv hir,de egyikük ebből is üveglábú....

Már most hozzuk ide Diarrát(és álljon neki edzeni),ha már még a belga alatt ezt Mészöly elbaszta.

Előzmény: nzsolt18 (221179)
nzsolt18 Creative Commons License 2024.05.23 -1 7 221179

Meg mit is akarunk? 

Holnapra fradiverö sőt,sőt bl negyed döntős csapatot

vagy

Tartsuk be a lépcsőfokokat és ne szétlocsolt pénzel  hanem szakmai munkával menjünk előre. 

De valamin mindig kell ríni. 

Köszi buzerick h itt tartunk. 

Előzmény: nzsolt18 (221178)
nzsolt18 Creative Commons License 2024.05.23 -1 8 221178

Az eladtak, a kifogunkesni sagák után elkezdődött a kényszerbőlvanittamolésnincsislóvé saga. 

Azon megy a derpegés h jujj nem merűlt fel még komoly név, aki meg komolyabb lenne az nem jön... 

Mindezt május végén, 

Pedig eddig csak az látszik, hogy melóznak. Végre elküldték azokat akiket kb mindenki elküldene, azaz már erősödtünk. 

Júni 15. Ekkor kezdödik az átigazolási idő. Az edzővel is miért lennénk elkésve? Pont úgy csinálunk mintha aug.29.lenne...

Hahó elment végre a belga, végre lesz újra szakmaiság!

klaus schwab Creative Commons License 2024.05.23 -6 1 221177

Most majd meg lehet mutatni...

Az eddig felmerült neveket látva vannak kétségeim.

Egy biztosnak tűnik: azokat a "zsákbamacska" légiósokat akiket Rodi idehozott ingyen,majd lettek rövid időn belül kiemelkedők,sokszorozták meg értékeiket,na ezeket elfelejthetjük.(ilyenekért most már pénzt is kell adjunk...)

Timár Krisztián....Édes jó Istenem....

Nem tudom mit tett le edzőként(lehet nem véletlen),de emlékeim szerint játékosként is egy katasztrófa volt.

A valamirevaló Horváth Krisztofer persze-NEM szerződik Újpestre.

Mezei Szabolcsért ajánlatot tett az Újpest- de NEM tudtak megegyezni...Figyelj! Mezei Szabolcsért!:)

De az üveglábú Croizet persze,ahogy várható is volt,legalább visszatér Simon mellé időzitett bombának....

Azt hiszem a néhány hete bedobott hirek (a csak kényszeres MOL-ról,meg a nem top 4-es költségvetésről) szépen lassan a szemünk előtt valósággá válik....

Lehet nem irok egy darabig,mert még a végén azt hiszik ellenszurkoló vagyok,pedig.....csak egyszerűen egész elkeseritő amik eddig felmerültek(a nagy örömünnep után és már persze ha igazak).

Előzmény: Akos1885 (221176)
Akos1885 Creative Commons License 2024.05.22 -1 0 221176

Ott mondjuk a hozzuk vissza a hetvenes évek sikeréből hirtelen a igazoljunk tömegével antitalentokat ingyen kupáljuk ki és adjuk el minimális profitért lett belőle. Mondjuk nekem örökké az volt a kedvenc kifogása a belgának, hogy besértődve azt mondogatta, hogy ő rak bele pénzt. Hát bazdmeg ha van majomra pénz akkor legyen banánra is. Ne már az legyen a baj, hogy a tolaj ak pénzt kell belefektetni. (Mellesleg majdnem legkevesebb pénzből dolgozott a csapat)

Előzmény: Skywalker. (221175)
Skywalker. Creative Commons License 2024.05.22 -5 0 221175

"Van egy koncepció, ami mentén haladunk. Lesznek meglepő nevek még"

 

Tudsz valamit, amit mi nem, vagy ezt csak reméled?

 

Bár, végülis..., koncepció biztos van. Nem tudjuk, mi az, de valami biztos van már :D

Meglepő nevek, no ja, végülis biztos lesz olyan is :D

 

Halkan jegyzem meg, hogy koncepció a belgánál is volt. Olyan volt, amilyen, de volt :D és meglepő nevek is voltak, a hajunkat téptük ugyan ezektől a meglepetésektől időnként

Előzmény: Fiorellia Forever (221173)
Akos1885 Creative Commons License 2024.05.22 -1 0 221174

Énnekem ha egy jó befejező csatárt igazolunk már azt mondom jó. Kell még egy jó középhátvéd Keita mellé, vagy kettő és Keitát betenni védekező középpályásnak vissza (amúgy is az a originál helye).

A alapszabály már megvan. A végy egy jó kapust. Lehet a olasz elsőre nem tűnik annyival jobbnak, de Banai sok olyan gólt kapott aminek eredetileg nem szabadott volna bemenni. A mezőkövesdi védelem meg idén olyan volt mint egy délibáb. De remélem elkezdenek kiépíteni egy másik helyre játékosfigyelőket mert én szeretnék már inkább dél amerikai légiós látni a sok balkáni helyett. Vagy afrikából is inkább a normális ligákból (pl Marokkó).

Előzmény: Fiorellia Forever (221173)
Fiorellia Forever Creative Commons License 2024.05.22 0 1 221173

Szerintem nem kéne egyből lehúzni minden játékost, amint felmerül a neve. A válogatott vagy utánpótlás válogatott játékosok mellett igenis vannak - igaz kevesen - a mezőnyben, akik csapatjátékosok, jól tudnak egy adott rendszerben játszani, de nincsenek sztárolva. Önmagában a korábbi statisztika amit idecitáltok róluk, vajmi keveset mond. A többség sok magyart akar, de ne higgyük, hogy mind zseni lesz, egyszerűen nincs annyi jó magyar és nem fogjuk tudni megvenni őket, mert olyan a szerződésük. Keretmélyítéshez is kellenek emberek, padra, mert a jelek szerint azt is cseréljük majd, annyian távoznak. Rengeteg a kiszemelt és ebből csak kevesen fognak realizálódni. Van egy koncepció, ami mentén haladunk. Lesznek meglepő nevek még.

626 Creative Commons License 2024.05.22 -1 3 221172

#guruinfo

🟣⚪️ÚJPESTI HELYZETKÉP

Az Újpest FC kapcsán nagyon sok a találgatás és az álhír is mostanaban. Az alábbiakban pontokba szedve igyekszek néhany dolgot tisztázni:

 

1. Edzőkérdés. Továbbra sem dőlt el semmi. A legújabb pletykák a Nyíregyháza Spartacus FC-t irányító Tímár Krisztiánról szólnak, de informacióim szerint egyelőre még nem voltak konkrét targyalasok vele. De jó vélemennyel vannak róla a klubnál, ő a kiszemeltek között lehet. Amennyiben döntes szüleltik Mészöly Gézával kapcsolatban, akinek lejár a szerződése. Edzőkérdésben jelen állas szerint a héten még nem várható végleges döntés.

 

2. Horváth Krisztofer. Volt egyeztetés, de a mostani állás szerint a csatár nem szerződik Újpestre.

 

3. Egyéb kiszemeltek. Úgy tudom Mezei Szabolcsért ajánlatot tett az Újpest a PAKSI FC-nek, de nem született egyezség a felek között. A volt újpesti Gundel-Takács Bencét megfigyelte Szakály Péter a Budafoki MTE mérkőzésein, de nem szerződik Újpestre.

 

4. Matija Ljujics. A kulcsembernek ugyan lejár a szerződése, de információim szerint jó esély van arra, hogy hosszabbítani fog.

 

5. Ami még varható. Eddig 9 tavozót jelentett be a klub, de szinte biztos hogy ez a szám még nőni fog. Nagyon sok kiszemelttel folynak tárgyalások és az már biztos hogy lesznek u-valogatott magyar tehetségek az érkezők között. Jövő héttől várható új játekosok bejelentése. Yohan Croizet pedig a ZTE FC Zalaegerszegnél töltött kölcsönidőszak után vissza fog térni a nyáron Újpestre. 

 

#porkaroly

Seejay Creative Commons License 2024.05.22 0 0 221171

Kicsit aggodalommal tölt el ,hogy komolyabb  kiforrottabb játékosról nem jönnek hírek.,Mezei, Skribek stb nem erősítések.

Pór Karcsi is csak futottak még magyarok neveit dobálja be.Mi lehet velük a terv? 

Olyanokra gondolok, hogy elférne mondjuk pár lóbaszó feka ,mondjuk egy Goure szerű center, cseh,osztrák, szerb ligákat megjárt 25 körüli játékosok középre, vagy a védelembe. 

 

Ha van jó magyar, hát hozzák, kellenek, de ismerjük a képességeiket  a mentalitást, amiért nem kellenek külföldön, vagy csak korlátozott számban, és ideig. Kell a minőség, és az nincsen komolyabb itthon. 

maribor Creative Commons License 2024.05.22 -6 0 221170

Jó, de attól még hívhatjuk úgy.

Előzmény: Akos1885 (221169)
Akos1885 Creative Commons License 2024.05.22 -1 5 221169

Június 15 a átigazolási szezon kezdete úgyhogy a uborkaszezon valós mert csak találgatások vannak.

Előzmény: maribor (221166)
klaus schwab Creative Commons License 2024.05.22 -1 0 221168

...és élő szerződés,szóval pénzt fizetnénk értük ezzel a stattal...

Miközben még csak nem is 20-21 éves gyerekekről beszélünk,hanem 23 meg 26 évesekről.

Előzmény: klaus schwab (221167)
klaus schwab Creative Commons License 2024.05.22 -1 1 221167

Skribek Alen?

Nem mond semmit a neve,ezért megnéztem...

69 perc volt a legtöbb ha jól látom amit játszott a Paksban...

500 perc az egész bajnokságban és 2026-ig élő szerződéssel..

Még a másik srácra(neki sem mond semmit a neve) azt mondom oké a stat alapján,na de ez az Alen....

Kálnoki Kis a kapuba 26 évesen 4 Nb1-es(az is még nálunk ezer éve) meccsel a háta mögött...

Hát ennyi erővel Banai maradása komolyabb erő lenne a kispadra bármennyire is nem tartom jó kapusnak.

Örültem,hogy Drazic lekerült a listáról,erre kapjuk rá ezeket a neveket.....:)

Előzmény: Skywalker. (221153)
maribor Creative Commons License 2024.05.22 -3 0 221166

De hivhatjuk akar atigazolasi szezonnak is.

Előzmény: Lupertazzi (221165)
Lupertazzi Creative Commons License 2024.05.22 0 3 221165

Azt is vedd figyelembe, hogy lehet meg sem kerestünk senkit az említettek közül csak uborkaszezon van.

Előzmény: Skywalker. (221164)
Skywalker. Creative Commons License 2024.05.22 -3 0 221164

dehát voltaképpen pont erről pofázik itt mindenki, hogy ez így egyelőre nagyon nem az, aminek páran látni/láttatni szeretnék

és egyelőre azt nézzük meg, hogy lesz-e egyáltalán 11 épkézláb játékosunk, vagy csak úgy en bloc, 11 bármilyen játékosunk

 

no mindegy, jó munkához idő kell, most még biztos csak nagyon messziről és nagyon lassan kezdik a beígért építkezést és csak azért tűnik ilyennek...

Előzmény: Miller a sör (221162)
maribor Creative Commons License 2024.05.22 -3 3 221163

Tök jó lesz a Puskásban játszanunk a BL-döntő. Meghívhatunk előmeccset játszani valamelyik kiscsapatot. Nem tudom, talán a Fradit.

Előzmény: wizardry8 (221158)
Miller a sör Creative Commons License 2024.05.22 -4 3 221162

Felejtsük már el ezt az állandó Fradival való összehasonlítást. Jelenleg az is előrelépés lesz számunkra ha a bajnokság közben nem minket emlegetnek folyton mint az egyik lehetséges kiesőt.Várjuk meg az első tíz fordulót és utána kezdjetek álmodozni, de azt is ha lehet kisebb mértékben. 

Előzmény: mekidoki78 (221161)
mekidoki78 Creative Commons License 2024.05.22 -3 0 221161

Volt kapusát figyeli az Újpest - nb1.hu

 

ez elég megúszós kukázásnak tűnik 

eddig ingyen igazolható játékost tudtunk csak hozni

így akarjuk felvenni a versenyt a nerencvárossal?

 

Skribek,Mezei meg nb2-es Gundel?

 

ez messze van a kánaántól!!!

626 Creative Commons License 2024.05.22 0 0 221160

Állítólag Mörschel maga kérte a szerződése felbontását.

Azt nem tudom mennyire igaz, de lehet, hogy van ilyen is.

mpharom Creative Commons License 2024.05.22 0 0 221159

tegyünk szmajlit ilyenek után, mert újabb 20 évig hallgatjuk majd a mindig jövörét.

Előzmény: wizardry8 (221158)
wizardry8 Creative Commons License 2024.05.22 -1 1 221158

A BL döntőt túlzásnak érzem 2026-ra, de a BL csoportkör elvárható lenne.

Előzmény: mpharom (221152)
rolri Creative Commons License 2024.05.22 0 2 221157

Az EB miatt most nem könnyű korán igazolni jó játékost. Kívárnak. Most csak fiatalokat vagy máshova nem kellőket tudnánk igazolni, ezért annyira én nem aggódnék még.  

Előzmény: Skywalker. (221153)
626 Creative Commons License 2024.05.22 -1 0 221156

Nekem is ilyen érzetem van idáig, de remélem csak a rossz beidegződés miatt, hiszen azért van még idő az átigazolás végéig.

A végén meg úgy is kiderül, addig marad ami már biztos és sokan akartuk is, a tulajváltás és az aranylábúak szélnek eresztése.

Egyszerű nem lesz az biztos, egy kupac izéből kell most valami értelmeset alkotni.

Előzmény: Skywalker. (221153)
waltt Creative Commons License 2024.05.22 -1 3 221155

Pont az alig 20 éves Geiger Bálintot küldenéd el, aki amúgy egyáltalán nem rossz. Litauszki, Pávkovics, Csongvai az első 2-3 szezonjában a saját lábukban elestek, olyan szarok voltak. Ahhoz képest Geiger fényévekkel jobb

Előzmény: Retróvadász (221146)
maribor Creative Commons License 2024.05.22 -4 0 221154

Kaptál bizony!!!! 2024 ősze lesz a hetvenes évek eleje!

Előzmény: Skywalker. (221153)
Skywalker. Creative Commons License 2024.05.22 -3 0 221153

ha jól olvasok a sorok között, akkor kettő (esetleg három) fiatal magyar játékos van érkezőben

vagyis egyelőre mindenki csak megy + itt álmodozunk, de az érkező oldal... hát, az egyelőre továbbra is megúszós...

(most fogok megint kapni egy tonna mínuszt azoktól, akik már jövőre nemzetközi indulást + taknyok kergetését álmodták)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!