Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.28 0 0 4

Na igen,de akkor aki önlént adta le az veszti a kártérítést a jusztsékkal szemben.

 

Kötelezni kell..ez igaz-ez a kisajátítás...

 

Szerencsés kevesek közé tartozol :-)))

 

Tényleg nem beszólni akartam..

 

Szóval az önkori nem akar fizetni,de asszem az út megépítését is áthárítaná...

Persze,van aki zöldterületként védené az egészet,gondolom a lakótelepről,de arra nem figyelnek,hogy ez nem erdő,és rengetegen laknak itt.Nálunk ez cca 150 fő.

Igaz én még nem.. Talán,ha egyszerre kivágnánk a gyümölcsfáinkat,amit egyre nehezebb víz nélkül locsolni,akkor ország világ láthatná,hogy mit tart a város tüdejének,ahhelyett,hogy a lakóparkokat fognák vissza.(Persze ott nem építenek őnkormányzati pénzből utat.)

 

Bár ez országos trend,a 30-40 éve tisztességes otthonról álmodó,ha lépett érte valamit,az a köz ellensége,mert a város tüdejét lakná be...nem baj,hogy fizetett érte,de még hitelt sem kaphatott.......

 

Igaz az is,hogy a lakópark is leállt, a múzeum bérigénye végett...én sem építenék inkább... Azért nem hinném,hogy a 150 itt lakó és ismeretsége nem képvisel nagyobb szavazati erőt és financiális potenciát,mint a tervezett lakóparki imfrastrukturális beruházás...de ezen ti már túl vagytok,hála a Tsz.-nek

 

Hát én már lassan feladom(de el soha..) ,hogy ne az én telkemen legyen a zöld védelem fő bástyája,és beengedném őket,hogy víz nélkül műveljenek 2000nm-t,ott ahová autóval is nehéz feljutni...biciklivel,talán lehetetlen :-))

 

Nem értem miért nincs kisajátítás,miért jó,ha lassan minden feketemunkások és hajléktalanok otthonává válik...

Előzmény: Dr.V.ker. (3)
Dr.V.ker. Creative Commons License 2008.08.28 0 0 3

Persze,hogy jár kártérítés,de mivel közérdekből van,sztem kötelezni kéne rá a tulajokat,hogy tegyék beljebb a kerítésüket,némi kártérítésért,és a szélesebb,csatornázott utcáért...

 

 

 

Velünk pont szemben már Testvérhegy "legvége" van(37es busz végállomása van talán pont szembe),innen elég szép kilátás van Budapestre,pl. látszik Gellért-hegy,Parlament is.De az utca kb. felétől(ahol már ténylegesen Csúcshegy van szembe),nagyjából tényleg csak a szemközti hegy látszik.

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.28 0 0 2

na azért ennek úgy kéne működni,hogy a kisajátítást közérdekből kell végrehajtani.

Kártérítés persze jár,de használati díját szedhetne az önkormányzat az útra ezektől....(Miért csak a Demszky tehetné ezt meg a városban????

 

Basszus most akartam "szemben" vásárolni,mert ott jobb a helyzet..köszi az infót.Itt legalább gyönyörű a kilátás,nem csak a nagy hegy "omlik rám"..

(Bocsi,de ha ismered a látványokat értessz..)

Előzmény: Dr.V.ker. (1)
Dr.V.ker. Creative Commons License 2008.08.28 0 0 1

Azon az oldalon nem ismerek ilyet, de szembe veletek,ahol én is lakom,sajnos van pár ilyen állat...

A mi utcánkban azért nincs csatorna(és ezért b@sszák felújítani az utat),mert a ~2km hosszú utcában van talán 10-15 ilyen ember.

Előzmény: Törölt nick (-)
zordonC3 Creative Commons License 2008.08.28 0 0 0
0000000 ilyen embert ismerek :)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.27 0 0 topiknyitó

Nekem is van két egymás melletti az Őzsuta utcában.Épp most olvasom mit írtak a fejlesztési övezettel kapcsolatban az Önkormányzatnál.

"az emberek nem hajlandóak területet leadni,hogy rendezhessék az átminősítéshez alkalmassá válás feltételeit"

nem tudtam szószerint idézni,de ez a lényeg..

 

Azt állítja valaki nem normális,hogy az emberek nem adnának pár métert a 90-100m hosszú telekből,hogy végre építési övezet legyen a telkük és 8-10 szeres árnövekedés következhessen be.

 

Hát itt valami nagy gáz van,ha ekkora életszerűtlenséget le mernek írni!!!

 

Én nem akarom magam tököszúrni,ti ismertek ilyent???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!