Keresés

Részletes keresés

kaviat Creative Commons License 2000.01.28 0 0 topiknyitó
hölgyeim /remélem vannak :)../ és uraim

bátorkodom megzavarni benneteket a komoly csevegés közepette, de a nem 7pecsétes szakmai titkokat szeretném tőletek kicsalni mézes mázos szavaimmal

hogy kell a legjobb halászlét csinálni, milyen halak kellenek, mik a trükkök ? Wágner úr lelkesített föl beszámolójával aki ráadásúl meg se kostóta csodálatos étketeket / hűen az alpokhoz, eme kiváló MesterSztrovacsek maradt a sernedü mellett :))/ :(

egy laikus konyhabolond, aki ugyan a konyhában max megfigyelőként szokott csak jelen lenni, de lelkes híve a jó ételeknek:

.kav]4t r.e.b.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!