Keresés

Részletes keresés

black blade Creative Commons License 2000.01.09 0 0 143
Aki nagyképüen kijelenti, hogy nem volt beszarva a filmtől, biztos városban lakik, fények és emberek közepette. Speciel én egy erdő, és egy temető mellett élek (Esküszöm, ez nem vicc!), és ha a vetités alatt nam is, de éjszakánként hazajárva rendszeresen összehuggyozom magam. Aki nem hiszi, menjen ki egy haverjával éjfélkor egy erdőbe, és közösen kezdjék feleleveníteni a Blair Witch-mitosz, és a film egyes jeleneteit. A következményekért felelősséget nem vállalok.
black blade Creative Commons License 2000.01.09 0 0 142
Aki nagyképüen kijelenti, hogy nem volt beszarva a filmtől, biztos városban lakik, fények és emberek közepette. Speciel én egy erdő, és egy temető mellett élek (Esküszöm, ez nem vicc!), és ha a vetités alatt nam is, de éjszakánként hazajárva rendszeresen összehuggyozom magam. Aki nem hiszi, menjen ki egy haverjával éjfélkor egy erdőbe, és közösen kezdjék feleleveníteni a Blair Witch-mitosz, és a film egyes jeleneteit. A következményekért felelősséget nem vállalok.
steppenwolf Creative Commons License 2000.01.09 0 0 141
Mielott megneztem volna a filmet, veletlenul lattam elozo este egy bejatszast rola a teveben, meg a Rez Andras mondott rola kb ket mondatot. Azt mondta, hogy ezt a filmet az amatorsege emeli ki a tobbi (hason- es nem hasonszoru) film kozul. Az a jo nagy, kiemelt kozepso ujj, amit bemutat a "mainstream" Hollywoodnak, azoknak a filmeknek, ahol az utolso porszemig minden beallitas, minden keppont stimmel es a helyen van, az igazi filmes profizmusnak (ezt az utobbit persze mar nem R.A. mondotta...)

Ez a film szerintem sohasem keszult "komolyan". Szerintem a rendezok vegigrohogtek az egeszet, valoszinuleg nagyon jol szorakoztak. Volt egy otletuk, megcsinaltak, aztan sikerult eladni. Ezert kar fikazni oket, vagy barki mast.

A film jo, es pont azert, amit Jehova szoda irt: semmi balta, verfurdo, lancfuresz, gyilkolaszas (ossz-vissz egy doglott egeret mutatnak, ugye...), es megis kesz beszaras az egesz.

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.09 0 0 140
Végigolvastam.
Ha ti az "Unom mit tettél tavaly nyáron", a "Texas-i láncfurészes gyilkos ismét visszatér" vagy "A takonnyal leöntött szörnyek" jellegu filmekre kattantok, akkor világos, hogy nem jött be a film.

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.09 0 0 139
neoszeru = népszeru
sorry
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.09 0 0 138
sziasztok!
Most néztem meg, és le vagyok nyugözve.
Nem olvastam végig az eddigi hozzászolásokat, szal lehet, hogy nem leszek neoszeru ezzel a hozzászólásommal, de ez van.
semmi baltásgyilkos, semmi takony, semmi nádak-erek-belek, csak a sokk.
Beszarás.
vicc Creative Commons License 2000.01.08 0 0 137
Valami kockáztatás azért volt. Én legalábbis 30k dollárral tudtam volna mit kezdeni, és nem biztos, hogy filmet forgattam volna.

Mindegy. Legalább kiderült, hogy feleslegesen nyavalyognak a magyar filmesek, hogy nincs pénz. Csak egy ötlet kell, legyen az bármekkora gagyi vagy szivatás és egy kis beetetés. Az emberiség magyar része meg beszopja. Sikerrecept?

Előzmény: Törölt nick (136)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.08 0 0 136
Kedves big4 és mindenki!
Az a baj a filmmel, hogy SEMMIT nem ad. Tudod, ha félni akarok, meg ideglelőzni, akkor becsukom a szemem, elképzelek valami félelmetes történetet oszt kész (de nem tudok, mert én semmitől se félek :-)).
Más filmek adnak valamit, magyaráznak, hirdetnek valamit, vagy kérdeznek (de ezt is úgy, hogy valamire felhívják a figyelmet).
Vagy ha ilyen nincs, legalább látványosak.

Az meg nem igaz, amit vicc ír, hogy nincs marketing meg mittudomén. Hát persze, de kockáztatás sincs.

Nem is a filmmel van a baj, hanem az emberiséggel. Ilyen hülyeség hogy tud sikeres lenni???

idomár Creative Commons License 2000.01.07 0 0 135
Kedves Vicc!

Azt hiszem, csak én neveztem a 3. évezred legrosszabb filmjének, de ha elolvasod a hozzászólásomat, akkor rájössz, hogy semmit nem tudtam a filmről, mikor beülnem a moziba, így akár hiszed, akár nem, közben jöttem rá saját kis agyammal, hogy micsoda pocsék sittet próbálnak meg rámsózni.
Az, hogy mennyibe került a cucc, az nem érdekel túlzottan, én szimplán egy érdekes filmre lettem volna kíváncsi, ugyanis így is, úgy is 800 forintra vettek le az "élményért".
A film tanulsága egész egyszerűen ennyi:
szarból is lehet várat építeni.
És azért beszélünk erről ennyit, mert a nézők(hozzászólók) 90%-a úgy vélte a film után, hogy szétveti az ideg és ezt valahogyan meg kívánjuk torolni a magunk szerény módján.

Előzmény: Blakshep_ (133)
vicc Creative Commons License 2000.01.07 0 0 134
Emberek. Vegyünk észre már valamit! Szidjuk itt a filmet, hogy így marketing, meg úgy beetetés, de... Ezek az emberkék, amikor megcsinálták ezt a filmet, rendelkeztek kábé 0,1% eséllyel, hogy sikeres lesz a film, és még ennél is kevesebb eséllyel, hogy ekkora durranás lesz. Aztán jött a Sundance és a siker, és akkor már mindenki suttogott róla. Ennek ellenére az USA-ban egy "kis" netes marketing mellett semmi publicitást nem kapott a film (najó lelkendező kritikusok voltak, de ez nem izgat senkit). Aztán eszméletlen nagy siker lett. Jóhogy, nagy kampányt csapott a forgalmazó a világ többi részén. Az vesse rájuk az első követ, aki nem ezt tette volna a helyükben. Ki kell aknázni a sikert. Kis kampánnyal nem lett volna 'átverés' a film.
Szerintem csak az bántja az embereket, hogy azt hitték, hogy ez a film megváltja a világot és nem. De ez már látszott az USA-ban is, amikor az országos bemutatót követő héten majdnem 60%-ot esett a bevétel, ami mutatja, hogy nem volt olyan jó a propagandája a filmnek a nézők közt.
Mindegy. Szerintem azért aki a legrosszabbnak nevezi, az biztos nem így vélné, ha nem úgy ült volna be, hogy "... hú most 30k dolcsiért jönnek a kísértetek meg a szpecsöl effektek meg a hibák nélküli film".
Akinek ez kell, az nézze meg a Harcosok klubját. Bár annál a filmnél is lesz majd jókora ellentábor...
Blakshep_ Creative Commons License 2000.01.06 0 0 133
Kedves Idomár!
Nem tudom milyen gyakran szoktál erdőben túrázgatni, de ezek szerint egyálatlán nem. Ezzel szemben én eléggé ismerem ezeket a dolgokat, többé-kevésbé ezért is néztem meg. Szóval TELJESEN REALISZTIKUS-AN ábrázolja a lelküket a a három pancser csávónak. És valójában kurva izgalmas tud lenni, ha egy sötét erdőben kell szenvedned akár egy éjszakára is. Művészetről annyit, hogy ilyen jellegű produkciót én még sehol nem láttam, és az a tény, hogy itt erről beszélgetünk azt jelent, hogy elgondolkoztató a film.
nem tagadom sok helyen lehet támadni a filmet, voltak benne kérdéses dolgok, de én nem bántam meg, hogy megnéztem.
Egyébként ha a pénzre hajtottak volna a rendezők, akkor nem próbálkoztak volna egy vadi új stílussal, hanme csináltak volna egy sikoly3-at.
pigeon Creative Commons License 2000.01.06 0 0 132
BZOLTAN!

Hát persze, hogy át vagy verve, a történetnek leginkább ez a lényege. Az ÁLDOKUMENTUMFILM műfajának ez az első számú ismérve. És ha beszoptad és csak a főcímnél jössz rá mi az ábra, akkor a dolog működik.

big4!

alant olvasható hosszabb hozzászólásoddal maradéktalanul egyetértek.
pigeon

Előzmény: BZoltan (124)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.06 0 0 131
Kedves endi !

>>Mikor gyerek szinten álló felnőttek... <<

Nem tudom ki hogy van vele, de engem határozottan taszítanak a felnőttes felnőttek és határozottan kedvelem a gyerekes felnőtteket. Biztos én vagyok egy infantilis, gyerekes, retardált krapek... Ugye ?

Üdv
Big

Előzmény: Törölt nick (126)
Eve Creative Commons License 2000.01.06 0 0 130
Én úgy néztem meg a filmet, hogy nem tudtam róla túl sok mindent, pedig mondták hogy olvassak utána. De szerintem nem is baj.
Igy nagyon sok minden az ember fantáziájára van bizva.
Lehet, hogy csak azért mert lány vagyok, de nagyon paráztam. Ennek ellenére ajánlom mindenkinek, mert ezt egyszer meg kell nézni.
És én jó dolognak tartom, hogy itt mindenki vitázik mindenkivel, mert ez azt mutatja, hogy az embereket foglalkoztatja a dolog, és az hogy más a véleményük, az egy természetes, nem vagyunk egyformák.
De azért nem nézném meg többször :)
lyly Creative Commons License 2000.01.06 0 0 129
az a baj big4, hogy pont az ilyen hibák miatt nem tudtam magam beleélni....pedig azé szoktam:-)))
Előzmény: Törölt nick (125)
idomár Creative Commons License 2000.01.06 0 0 128
Elnézést, az lőző válasz volt Big4-nak.
Előzmény: idomár (127)
idomár Creative Commons License 2000.01.06 0 0 127
Én nagyon szerettem volna élvezni a filmet, csakhogy lehetetlen volt, mert szar.

Ha elolvastad, a hozzászólásomat, kb. 5-tel előbb van a tiédnél, akkor, kiderül, hogy semmilyen előítélettel nem rendelkeztem a megtekintése előtt, így a film szimplán csak szar volt.
Nem derült ki számomra az elkészítés célja:

- izgalmas - nem !

- élethű - nem !

- művészi - nem !

- elgondolkodtató - nem !

Akkor mi a fenéért készítették (ez költői kérdés,a lóvéért!)
Vagy ha már elkészült, akkor minek megnézni.
Ez a film nem film, ez egy nagy nulla!

Előzmény: Törölt nick (125)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.05 0 0 126
EMBEREK!
Big4 összefoglalta a lényeget:

"Amikor a kisfiad verset szaval Mikuláskor az óvodában és megbotlik a nyelve vagy elfelejti a szöveget, akkor te utána otthon agyba-főbe vered ???"

No igen. Mikor gyerek szinten álló felnőttek a pénzért meg a hírnévért csinálnak egy gagyi filmet, akkor... na nem agyba főbe verem őket, hanem KRITIZÁLOM.

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.05 0 0 125
Ne bírom...
Szomorú látni, hogy embereknek fogalmuk sincs arról mi az, hogy megnézni egy filmet.

Felfogta itt valaki, hogy miért írta Mr._ Bungle a következőt ?

"Valahogy ott éreztem magam és bele tudtam élni magam a dologba, vagy nem erről szól az, hogy "filmet nézni"??? "

Félve mondom, hogy szerintem, igen...

Világéletemben sajnáltam azokat az embereket, akik képtelenek művészeteket élvezni. Akik képtelenek azonosulni az alkotó elképzelésével és saját agygörcseikkel vannak elfoglalva a "műélvezet" kellős közepén is.

Remélem mielőbb rádöbbennek...

Persze, hogy rengeteg a szánalmas momentum filmben.
Miért nem csinálták így, miértnem ez-meg az meg amaz ? Megsatöbbisatöbbi
Persze.

Annyira sok az ANNYIRA okos. Ők aztán annyira JOBBBAN tudják, hogy felfordul a gyomrom.

Miért nem lehet egy játékba ŐSZINTÉN (ismerős szó?) belemenni ?

Miért tévedtek el az erdőben ?
Mert csak !
Mert a boszi NEM HAGYTA, hogy normálisan gondolkodjanak ! Ezt lehetetlen legalább a film végéig elhinni ?

Amikor a kisfiad verset szaval Mikuláskor az óvodában és megbotlik a nyelve vagy elfelejti a szöveget, akkor te utána otthon agyba-főbe vered ???
Gondolom, nem.
Nohát !

Egy filmben is lehetnek és általában vannak is hibák és következetlenségek .
És a valóság jobb ?
Nincs tele hibákkal logikátlan baromságokkal, véletlenekkel ?

Kritikus vagy ? Ezért fizetnek ?
Ja ?
Az más.

De ha mégsem, akkor könyörgöm MIÉRT KELL MINDEN TECHNIKAI ALLŰRT AZONNAL KIEMELNI, KIVESÉZNI ÉS JÓL MEGFIKÁZNI ?

Miért nem lehet egy filmet ÚGY, AHOGY VAN önfeledten élvezni ?
Olyan nehéz ez ?
Az ilyen ne járjon moziba !
(tisztelet a kivételnek és továbbá: akinek nem inge ne vegye magára, meg ilyesmik...)

Üdv
Big

BZoltan Creative Commons License 2000.01.05 0 0 124
Orulok neki, hogy te is rutinos oreg turazo vagy, akkor mar ketten vagyunk. :-) Az eltevedesrol meg annyit, hogy szamomra az eltevedes nem azt jelenti, hogy par oraig nem vagyok fix, hogy hol a peroban keverek, hanem pont azt amit ebben a szemetrakas filmben az agyatlanok muveltek. Ha odafigyeltel akkor tudod, hogy napokig (!) nem talaltak ki az erdobol ugy, hogy kozben kismillio terkepen regisztralt tereptargyat erintettek. Na ez marhasag. Csak hogy jobbat ne mondjak akar fara is maszhattak volna. Azt meg asztan mar vegkep nem akarom feszegetni, hogy mi a szarert nem vittek magukkal egy radiot (vagy akar mobiltelefont) Manapsag csak a hobbiturazok nem gondoskodnak az ilyenekrol, de akinek nem seta a celja, hanem kifejezetten felfedezo meg kutatoutra mennek azok vigyenek magukkal kommunikacios eszkozoket, de iranytut azt mindenkeppen. Szoval tiszta amerika...
A marketingrol meg annyit, hogy manapsag barmit el lehet adni, miert pont egy ilyen gagyit ne lehetne.
Amugy meg lattam a Svarci filmet, na az legalabb akciofilm volt, mert annak is akartak eladni es nem alldokumentumnak, se nem muveszfilmnek. Szal aszt kapod amiert fizecc, ha nem szereted nem nezed meg. De ez a Bler Vics Prodzsekt egy nagy atveres volt. Aszt meg nem szeretem, mert pezbe kerul.... ameddig egy jo muveszfilm rencerint tizedeannyiba...
na hajra
zoltan
Előzmény: pigeon (88)
cornelius Creative Commons License 2000.01.05 0 0 123
Me szép bazze azé, egy totál hülyegyereknek így magyaráznám, de neked, nobody, elmondom másképpen, miért tetszett nekem annyira az a voodoo shit, mert szép, baszd meg, azért, de most komolyan, nem szép?
Előzmény: nobodybuilder (121)
Tripletheader Creative Commons License 2000.01.05 0 0 122
Egy oraja leptem ki a mozibol, ugyhogy frissek az elmenyek.

1. ez nem film. Olyat a vilag nem b@@@ott, hogy storyline nelkul, tartalom nelkul csinaljanak filmet.

2. ez nem marketingfogas. imho a ket szerencsetlen alkoto gondolt egyet, leforgatta a dolgot, aztan vki fantaziat latott benne.

3. az alapotlet turheto

4. aki ezen a filmen felt, annak rossz lehet.

5. ez nem horrorfilm

Osszessegeben engem teljesen hidegen hagyott, sem negativ, sem pozitiv velemenyem nincs. Ures, logikatlan az egesz.
Persze, lehet, hogy ilyet akartak csinalni. Akkor mestermu.

- th

nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.05 0 0 121
Cornelius,
nem értem. Lécci magyarázd el jobban, de úgy, mint egy totál hülyegyereknek. Kösz!
:-)
Előzmény: cornelius (116)
cornelius Creative Commons License 2000.01.05 0 0 120
Vissza az egész, Vad, ha mondtam rólad valaha is rosszat, az most mind törölve, ez gyönyörű, te egy művész vagy, egy Művész, mondjuk én ezt sejtettem mindig, öregem, elájulok.
Előzmény: VadalmaX (117)
nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.05 0 0 119
VadalmaX,

szerintem a tájékozódás felvetése is jó volt. A falut mutatták a film elején egy dombról: a táj lankás volt, kisebb fa- és bokorcsoportokkal, de jellemzően nyílt terep. Na az ilyenek mellett ritkán van olyan erdő, amiben hárman (bármekkora marhák legyenek is) egy egész álló napig mehetnek körbe úgy, hogy este oda érkezzenek, ahonnan reggel elindultak.

Jó, fogadjuk el, legyen ilyen erdő. Nade akkor is ... eltévedni! Ez ép ésszel felfoghatatlan nekem is. Főleg térképpel, patakkal meg olyan utakon, amelyek szemmel láthatólag kétnyomtávosak voltak, azaz járművel taposták le őket. Meg a patak. Meg hogy egyszer sem jutott eszükbe az órájukra mag a napra nézni. Szal vicc.

De a filmet én is úgy nézem, hogy átélhető (lett volna, ha nem vártam volna sokkal jobbat az olvasmányaim után), tehát jó.

Előzmény: VadalmaX (113)
VadalmaX Creative Commons License 2000.01.05 0 0 118
a francba,
szétcsúszott :-(

a fantáziátokra bízom...

Előzmény: VadalmaX (117)
VadalmaX Creative Commons License 2000.01.05 0 0 117
az a hülye tolmács lehet a hibás, mindig megígérem, hogy nem nézek izgalmasnak ígérkező filmet elővetítésen, ha igen, közel ülök a vászonhoz, de így is a fülembe üvölt,
na nem mentegetőzöm többet, egyszerűen bamba voltam, elszalasztottam az egyetlen poént, nem szégyen az, hülyének is kell lenni, ugye cornel

(o)(o)
) (
( ' )
Y

na ezt fikázd le...

Előzmény: cornelius (116)
cornelius Creative Commons License 2000.01.05 0 0 116
De tudod, miért, azért mert csak az emotikonjaiddal foglalkozol, én nem tudom, mi lett veled itt az ünnepek alatt, de csak variálod ezeket a vigyorikat, a lényeg meg elkerüli a figyelmedet, súgok akkor, amikor észreveszik, a fákon hogy lógnak ezek a szarok, akkor mondja a csávó, hogy baszki, ez a voodoo shit meg mi a bánat?!, ezzel járult hozzá szerintem a BlairW az egyetemes művészet fejlődéséhez, hogy voodoo shit, mert ez egy nagyon fontos fogalom, érdemes volt megcsinálni érte azt a filmet, naná hogy érdemes.
Előzmény: VadalmaX (115)
VadalmaX Creative Commons License 2000.01.05 0 0 115
ezt nem értem :-(
Előzmény: cornelius (114)
cornelius Creative Commons License 2000.01.05 0 0 114
Voodoo shit, te gégemetszett, voodoo shit, untad a voodoo shitet?
Előzmény: VadalmaX (113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!