Keresés

Részletes keresés

ALEX6 Creative Commons License 2001.03.26 0 0 17
Hi

Szeki elég fogós kérdést tettél fel, de emlékeim szerint tesódnak igaza van (úgy tudom), mert 1994-ben a CTS első éve előtt futottak ilyen "exhibition race"-ket, a legelsőt talán Bakersfieldben, és persze több ilyet, köztük Clevelandben.

A honlap gondolata nem rossz ötlet.

M. Martin & J. Burton - ritkán előfordul az ilyesmi, de Jeffy még miután kiszállt, bocsánatot kért Marktól.

De mostmár Let's go ROUSH RACING #6,17,97,99

Előzmény: _Szeki_ (16)
_Szeki_ Creative Commons License 2001.03.26 0 0 16
Hali !

Én is nagy NASCAR rajongó vagyok :) !!!!
Nekem sincs olyan nagy kedvenceim,illetve
Earnhardt-ot nagyon kedveltem.Mikor legelőször
láttam Nascar versenyt,akkor mindjárt kiszúrtam
egy 3-as fekete autót,ami a futam során kilökött
2-3 autót :) !!
Jut eszembe,a tesóm állítása szerint ő látott
régen Craftmans Truck versenyt azon a repcsi téren,ahol a CART gépek nyomulnak.Ez tényleg igaz ?
Olvasom itt Dauby összefoglalóját Bristolról :)
Ezt a Tony Stewart is nagyon kedvelem :)

Na demost én egy fontosat akarok mondani :
Nem volna egy jó ötlet csinálni egy weboldalt,ahol Nascarról,CART-ról,IRL-ről stb fasza amerikai versenyekről lenne leírások,hogy az a sok tudatlan F1-be mohásodot ember megismerje
az igazi versenyeket !
Én már tervezek hasonlót,lehet hogy elkezdem :)
Akinek volna kedve az jó volna,ha besegítene !!!

Játékok : persze Nascar3.Nagyon sokat játszottam vele,csak miután újra visszaraktam a N99-et,arra jöttem rá,hogy az még jobb,mert a 3-ba kicsit elcseszték,hogy egy kicsit hozzáéreka másikhoz,már csúszok is ki.A Nascar Heat még nem próbáltam,de nem is nagyon erőltetem,mer gyenge gépem van.A Nascar4 meg eszembe se jut brrr :)

Eurosport : Yes in English :)))
De nem annyira jó,mer mostanában mindig az brit komment,azt nem nagyon szeretem.
Régebben mindig beadták az amerikai kommentet,annak volt hangulata !!
Ennyi. Jó hosszú voltam,de ritkán jutok net közelbe !

Ja az email címem : szeki@dpg.hu -ezt minden nap olvasom

Dauby Creative Commons License 2001.03.26 0 0 15
Nos, Darlington nem volt rossz, de Kutyaütő Sanya jött Várhegyi helyett a kommentátori állásba...komolyan mondom, néha beszartam a röhögéstől, annyira gyenge.

Most volt meg Bristol...és Elliott Sadler nyert. Élete első győzelme. Hát eddig ez az év nem az a kifejezett átlagosnak mondható. Összetettben továbbra is Jarrett megy, Gordon-nal a sarkában. Rusty csak hetedik helyre volt elég, de ennél is siralmasabb Martin és Burton idei vesszőfutása, amely tovább folytatódik. Az utolsó körben (Bristol) összeakaszkodott Gordon és Stewart, ez utóbbi húzta a rövidebbet, hiszen 21 helyet zuhant hátrafelé, ám ezzel még nem volt vége az afférnak, mert a boxutcában Stewart utolérte a 24-es szivárványt, majd megpörgette!!! Ilyet még nem láttam, már alig várom az összefoglalót. Természetesen mindkettőjüket behívták a verseny után, ezen felül kilátásba helyeztek egyéb szankciókat is Stewart irányába, aki higgadt fejjel elismerte, hogy hibázott, mind verseny közben, utána pedig elvesztette a fejét...

...szóval nem semmi lehetett.

Más vélemény? Ne aludjatok, fiúk!

ALEX6 Creative Commons License 2001.03.22 0 0 14
Üdv NASCAR-fanok!

Úgy látom (nagy örömömre), hogy lassacskán beindul a topic, csak így tovább!!

Daubyval nagyrészt egyetértek, pörgessük meg a topicot, ja és itt NINCS F1, remélem egyetértetek.

Egyébként én is játszom a NASCAR progikat szorgalmasan, még a kezdetektől fogva: (NASCAR Racing) csak hát ahhoz egy jó kormány is kell (...), nálam a 3 jön be a legjobban, a 4-hez azér kissebbfajta erőmű kell, hogy szépen menjem. Na de mára ennyi elég volt a gameből, inkább térjünk át a valóságba.

Itt nálunk elég sok a hozzá nem értő koponya (sajna), most erről eszembe jutott, hogy pár éve volt valami futamösszefoglaló (olyan '96 körül), pace lapnál járunk, jön a starting grid, és a fazon bevágja (idézés féle): "hogy az évek óta a NASCAR 500-ban versenyző Darrell Waltrip megszerezte karrierje első pole-ját". Hát ha a fazon a USA-ban lett volna minimum kivágják pár mérföldre, aki ilyen bunkóságokat mond Jaws-ról (mellette 84 win ...)

Más: eddig senki nem válaszolt Dauby kérdésére, akkor én elkezdem. Mondjuk sokáig fog tartani, mert kevés pálya van, amit nem szeretek. Ilyen pl
a Magic Mile (Loudon), ahol Adam Petty és Kenny Jr. halt meg tavaly. Atlanta egy nagyon jó pálya, nemhiába benne volt Dale keze, amikor ujraépítették (9 win), Daytona az 500 miatt is előkelő helyen van, mellette a Brickyard is, ja és Martinsville (ezen a pályán nyomultam először progival), aztán Dega a sebesség miatt, Bristol pedig a "fastes half mile in the World", plussz még a Rock (Martin első győzelem miatt).

De ezek ellenére szerintem a legjobb pálya a "The Mekka of Motorsports" - azaz Charlotte Motor Speedway (nemrégóta Lowe's). Itt az év 300 napján van valami verseny. Ja és persze 3 nwc, +2 bgn verseny. Ezek közül valamelyikre elmenni maga a csúcs lenne, mondjuk a Coke 600-ra, vagy a The Winstonra.

Ja, bocs ha egy kicsit belemerültem, de hát ha valaki fanatikus....(ja és a truckokról, és a Busch-ról nem is szóltam)

Hétvégén is figyeljetek, köztük MARTINra (28 start - 20 top 10), és KING OF BRISTOL (RW)-ra!!!!

Hi

GO #2,6,17,97,99

Dauby Creative Commons License 2001.03.22 0 0 13
Sajnos az EA-garázsból kikerült és PC-n kiadott NASCAR-játékok a nagyon gyenge színvonalat kapargatják...nem tudom, PSX-en hasonló-e a helyzet, de én baráti tanácsra meg sem néztem műveiket.

Ennek ellenére egyes újságíró kollegáim szerint ebből a műhelyből kerülnek ki a Papyrus-uralomra (ők készítették a legkomplettebb és legátfogóbb NASCAR-játékokat a MGI által delegált NASCAR Heat megjelenéséig) egyedül ők lehetnek veszélyesek...fura...mik vannak.

De a legszebb, hogy a "kollega" azt írta, hogy a NASCAR4-ben, most idézet jő:
"A futamokon kétféle széria autóval kelhetünk versenyre: Dodge és Ford Taunus...". Ez, természetesen csak egy kiragadott gyöngyszem, hiszen a NASCAR4 a NASCAR hivatalos játéka, ahol a 2001-es autófestések és formák - azaz mind a négy modell - és a 2000-es pályák szerepeltek (az összes pálya, ami páratlan a PC-s játékok történetében). Szóval, és nem bántani szeretném a "kollegát", de ha valamihez nem értek, arról nem cikkezek és nem beszélek...még írhattam volna ide min. 6-7 csodás mondatot, de nem teszem.

Na, hétvégén jő Bristol...soha nem szerettem. Rusty felvillanthat végre idén is valamit!

Előzmény: triumph (12)
triumph Creative Commons License 2001.03.21 0 0 12
én most a nascar2001-el fogok játszani, psx-en, az autok hangja sajnos nagyon nem tetszik. gameplay, presentation minden egyéb egész jo. én viszont jobban szeretem a lassubb pályákat, Bristol, Richmond a kedvencem.
Előzmény: Dauby (11)
Dauby Creative Commons License 2001.03.21 0 0 11
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nemcsak a sportot szeretem, hanem a játékokat is (Index egyéb fórumai), tehát én NASCAR-ozok is a gépemen...pillanatnyilag van ugyi a NASCAR4, de annyi buggal tömték meg - ezek 95%-a a rossz mesterséges intelligenciából ered -, hogy szinte játszhatatlan a hosszabb versenyek esetében...nagy kár, mert ez lehetett volna a király a placcon. Így maradt a NASCAR Heat. Ti nem játszotok ilyenekkel?

Na, innen eredtetnék (ez nem szép szó), akarom mondani bimbóztatnék végre valami témát. Ez pedig az lenne, hogy kinek melyik a kedvenc pályája: nálam 5-6 nagy favorit van, Talladega-Daytona-Indianapolis-Rockingham-Atlanta-Watkins Glen. A többi csak úgy van...szeretem még Martinsville-t is, úgy közepesen.

Egyébként játékos élményeimről rendszeresen írásokat is publikálok, melyeket a PC GURU lapjain olvashattok (én írtam a NASCAR Heat-ről, és a következő számban megjelenő NASCAR4-ről is).

Dióhéjban ennyi.

Pörgessük meg egy kicsit a topicot, jó? Mindenféléről írjunk, de ne szidjunk másokat, hagyjuk meg a Forma-1-et, az Eurosport-ot másoknak...én ebben a szellemben írogatok ide ezentúl.

Sziasztok. Ja, és ne felejtsétek a NASCAR4 két alapmondatát: "Drivers to their cars!" és "Gentlemen, start your engines!"

triumph Creative Commons License 2001.03.21 0 0 10
hello. én is nascar fan vagyok, örülök hogy beindult ez a topic. az én kedvencem a mobil1-es mayfield. a eurosport meg bekaphattya! az volt még az igazi, amikor régen nyomták vasárnap esténként live nascar, utána pedig cart. mert a cart még az igazi nem az a szar forma1! adios gentlemen
Dauby Creative Commons License 2001.03.20 0 0 9
Nagyon jó és szoros verseny volt, főképp 20 körrel a vége előtt, amikor öten összejöttek és hatalmas párbaj alakult ki közöttük...Dale Jr, Jarrett, Gordon, Harvick és Nadeau a sport igazi vonzerejét, a küzdelmet, a szépséget mutatták meg. Nagyon nagy versenyt vívtak!!!

De Várhegyi még mindig csak makog-mekeg. Végem!!!

ALEX6 Creative Commons License 2001.03.19 0 0 8
Hi!

Hát végre megszületett az első Ford győzelem!!!!!!
Csak nem attól, akitől vártam..., mondjuk a Chevy-k szerintem is (jogosulatlan) előnyben vannak a többi manufaktúrával szemben : bizonyiték
Ford - Chevy - Pontiac - Dodge
1-3-0-0

Manufact stand: 1.Chevy 42p, 2.Ford 31p, 3.Pontiac 19p, 4. Dodge 18p

Ja és találtam valamit (remélem sikerül):

Go #6

Fekete Lászlo Creative Commons License 2001.03.15 0 0 7

Butler High School in Matthews, N.C. pays tribute to Dale Earnhardt on a rock in front of the school


Dauby Creative Commons License 2001.03.14 0 0 6
Üdv.

Én igazából nem szorítok senkinek sem, csak jó versenyeket szeretnék látni. Na jó, van egy-két pilóta, akit kifejezetten csípek, mint pl. Tony Stewart vagy Bobby Labonte, de ha ők nem mennek jól, akkor a kicsiknek szurkolok.

Mondjuk meglepő, hogy eddigi 4 versenyből idén 3-at a "nyeretlen tízévesek" vittek el...csak Jeff Gordon hozta a papírformát. Most meg is lógott összetettben, azért egy jó évkezdést nehéz ledolgozni...B. Labonte ehhez képest -250 pont körül Gordon mögött kullog, és a NASCAR-t tudva ez azért tetemes hátrány!

Annyira jó, hogy az Eurosport mindent ad, ha csak felvételről is, de öröm nézni ezeket a kedvenceket!!! Csak a Várhegyi-Dávid párossal csináljanak már valamit...
...Darlington már csak kéznyújtásnyira van.

BRYAN Creative Commons License 2001.03.14 0 0 5
Nem volt rossz verseny kár hogy GORDON lemaradt a győzelemről néhány centivel.Mindenesetre én meglepődtem hogy egy "rookie" ilyen jól ment.A bajnokságot viszont a #24-es vezeti,folytatás vasárnap.
ALEX6 Creative Commons License 2001.03.14 0 0 4
Hát szerintem annyira nem volt meglepetés, Harvicktól én az idén amúgyis vártam gyözelmet, egész jól nyomul, mondjuk azzal a kocsival ment, amivel Earnhardt tavaly novemberben Atlantában 2. lett, szóval neki csak arra kellett vigyázni, hogy ne essen ki...
Egyébként rajta kívül csak 5 pilóta tudta megnyerni karrierje 3. versenyét
Előzmény: Fekete Lászlo (3)
Fekete Lászlo Creative Commons License 2001.03.13 0 0 3
Mit szoltok az ujonc gyözelméhez,kicsit meglepetés.Egyébként én is Mark Martinnak drukolok.
ALEX6 Creative Commons License 2001.03.08 0 0 2
Ja jól szólsz, GENTLEMAN, START YOUR ENGINES!!!!!
Egyébként én is régóta nézem, (már amikor tudom). Az első versenyt már elég régen láttam 95-ben Watkins Glenben....
Ja egyébként ha nem tünne ki a nevemből:
Go #6 & ne halljon meg a topic!!!!!
Előzmény: BRYAN (1)
BRYAN Creative Commons License 2001.03.03 0 0 1
Na végre valaki feldobta ezt is remélem nem fog megdögleni a topic.Én kb.4 éve követem az eseményeket már amikor van rá időm és lehetőségem nézni az EuroSporton a versenyeket.Nálam a 24-es JEFF GORDON a legnagyobb ha jól tudom 3-szor nyerte meg a Winston-t.Idén a hetedik remélem belehúz a holnapi futamon.GENTLEMANS START YOUR ENGINES!!!
totelcamp Creative Commons License 2001.03.02 0 0 0
0
Előzmény: ALEX6 (-)
ALEX6 Creative Commons License 2001.03.02 0 1 topiknyitó
Hi All!
Remélem sokan vagytok itt a fórumban, akiket érdekel a NASCAR. Ígyaztán gondoltam nyitok már én is egy topicot, ahová mindenki írhat a témával kapcsolatban. A NASCAR legnagyobbjának, az "Intimidator" emlékének is szóljon ez a topic.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!