Keresés

Részletes keresés

dobi9876 Creative Commons License 2024.05.13 -4 4 145973

Ten Hgot ha meglátom már el fog az ideg, nem értem ekkora szart hogy brtunk idehozni. Sztem nincsen benne a top 100 edzőben topligákat nézve. a holland ligás géniusz...

komolyan ő meg az igazolásai úgy megutáltatták velem a holland ligát meg a hollandokat, hogy remélem az EBn leégnek a hollandok pedig anno még drukkoltam is nekik 15-20 éve.

 

Egyetlen pozitívum volt tegnp, hogy nem aláztak meg minket annyira mint a C. Palace.

 

Sajnos CR-nek mindenben igaza volt emlékszem kapott kritikát mikor lesújtó véleménye volt a klubról, az infrastruktúráról na meg erről a hülye edzőről. Azóta az új tulaj is rögtön jelezte hogy a kub körüli állapotok szörnyűek, és alighanem ők is látják hogy Ten Hag egy óriási fék...

 

igazából nem bánom ha nem lesz EL indulás, rohadjon meg a csütörtök esti meccsek, fasznak se hiányozna.  új edző inkább koncetráljon a bajnokságra.

amúgy is kevés megalázóbb van mint BL-t nézni TV-ben kedd-szerda majd csütörtök este lefáradni hurkalé meccseken. West Hamnek megtiszteltetés az EL, de nekünk???

 

Szarzenál vagy Citteh a bajnok, hát puszuljon mindkettő, nem tudom melyik rosszabb igazából. z nagyon fájó hogy Ferguson teljesen eltemette ezt az Arsenalt anno meg az RVP igazolásnál és Wengert is elküldte a francba, aztán sok évig BL-be sem jutottak, most meg már előttünk végeznek sorra. Ez is tökéletes példája a MU szakmai munkájára.

hagytuk őket felerősödni ennyire míg mi Ten Hagtól várjuk a csodát.

 

de ez is mi volt, hogy Mount, Hojlund, Onanara baszunk el 180m fontot majdnem, mikor kurva nagy lyukak voltak mashol a keretben. tenyleg a kapusposzton kellett nagyot beruhazni mikor a védelem nem létezik, csatárposzton klasszis kellett volna nem egy fiatal tehetseg, közeppályán meg aztán sokat segitett Mount. 3 jo meccse nem volt egész évben bazz.

 

MU59 Creative Commons License 2024.05.13 0 0 145972

Elnézve az összeállítást, tisztességes meccset játszottunk, az Arsenal úgy félt tőlünk, mint a tűztől.

Rendben volt az akarat, még támadni is tudtunk néha. Sokkal rosszabbat vártam.Ma már annak is örülni kell, ha szoros meccset játszunk az éllovasokkal.

Törölt nick Creative Commons License 2024.05.13 0 1 145971

8.        Manchester United    36 16 6 14 52:56    -4     54

For-dzsi Creative Commons License 2024.05.13 0 0 145970

Ha már ilyen őszinteségi roham van: a kopasz taktikája ült, végre mainoo mögé berakott egy védekezni tudó embert, amrabat visszalépett a két belső védő közé, a két szélső bekk padig inverted full backként behúzódott középre és segítette a labdakihozatalt. Az egyik hibája McTomi 10-esben, mert teljesen használhatalan azon a poszton, a másik Casemiro belső védőben, de utóbbi lehet, hogy továbbra is kényszer. Működött a taktika, csak a játékosok közti minőségbeli különbség túl nagy volt…

 

Amad, Amrabat, Mainoo, Dalot, Garnacho okés, McTomi, Casemiro, Evans, Wan-Bissaka, Hojlund gyenge volt. Kambwala felépülésének örülök, játszania kellene, hogy szokja. Lehet, hogy nem váltja be a reményeket, de a nyersessége ellenére ígéretesnek tűnik. Remélem Amad rendben lesz és ő is tud kezdeni a NC ellen. 

Előzmény: ironmaiden70 (145969)
ironmaiden70 Creative Commons License 2024.05.12 0 1 145969

Úgy illik, hogy ezt is beírjam: Onana ma védett 3 nagyon nagyot, és hiba nélkül nyomta.

Törölt nick Creative Commons License 2024.05.12 0 0 145967

"Erik ten Hag a kritikusairól: nem értenek a focihoz."

 

az izébácsi nem ismeri sem a betüt sem a számot???

8. Manchester United 35 16 6 13 52:55     -3!!!     54

 

Törölt nick Creative Commons License 2024.05.10 0 0 145965

A bacsi is csecs emö teccik lenni?

Előzmény: dobi9876 (145964)
dobi9876 Creative Commons License 2024.05.10 0 0 145964

Na végre vmi, azt olvasom Ratcliffe junius 01-ig adott haladékot  több száz dolgozónak hogy visszatérjenek home officeból. nincs több otthoni munka, 5 nap bent az irodában. ráaádsul van rengeteg dolgozó Londonban is, nemcsak Manchesterben állítólag. el tudom képzelni hogy ott is olyan a munka tisztelete mint a focirészlegen volt elmúlt években.

ezt sokan nem fogják szeretni, felmondanak, sok mihaszna stáb bére felszabadul, főleg akik otthon seggüket kaparták 8 óra munka helyett. aki nem akar megdögleni a csapatért, klubért, annak mennie kell, keretből, stábból, de még a tök átlagos állásokból is mint takarítók, irodai kukacok, pénzügyesek, HR meg a többi mihaszna.

 

múltkor meg az volt a hír, hogy körbejárta a stadiont Ratcliffe meg az edzőpályát és konkréten piszkosnak mondta, és felszólított mkit hogy nagyon figyeljenek oda a környezetükre.

 

na csak ez folytatódjon a felnőttcsapatnál is, viszont akkor kb. 5 játékosunk fog maradni a 25-ből. az edzői stábból meg senki se. de most ez kell, nagy tisztogatás kell.

 

 

túl jól éltek túl sokan a klubnál elmúlt 5-10 évben mire teljesen lerohadtunk. és ez nem csak a szűk futball részlegen történt ezek szerint. ha ma van 1000 alkalmazott a klubnál, sztem jó ha lefaragjuk 400 főre, de azok dolgozzanak az éeltükért, túlórázzanak és ha jól teljesítenek majd kapnak fizetésemelést. a maradék 600 meg mehet kapálni.

For-dzsi Creative Commons License 2024.05.09 0 0 145963

Azt írták valahol, hogy szezon végétől 9-ről 6,5 millára vált az éves bére a BL malus miatt, az azért nem akkora lóvé, hogy ne lehetne lapátra tenni. Egy tizesből szerintem az egész stáb megvan. Én mondjuk nem adnám oda neki egyben, hanem, ha el akar helyezkedni, akkor mondjon le egy részéről, vagy ha vki szerződtetni akarja, fizessen kompenzációt. :-)  

Előzmény: dinsdale_ (145961)
Törölt nick Creative Commons License 2024.05.09 0 0 145962

Csókolom!

dinsdale_ Creative Commons License 2024.05.09 0 0 145961

Hááát, amikor az általa hozott, már Hollandiában is a keze alatt dolgozó szélső cikizi a háta mögött, és a csapat angol középpályása tájékoztatja erről az edzőt, akkor nehéz érveket találni a megtartás mellett. Hacsak nem akkora lelépési pénzt kellene kifizetni neki, ami nem fér bele, amit elnézve hova süllyedt ez a klub, simán el tudok képzelni. 

 

Itt egymásban nem bízó klikkek lehetnek, ami ép aggyal nehezen megérthető. Kb. az öltöző egy része nem csak az edzőt utálja, hanem a másik klikkhez tartozó csapattársait is. Ergo teljesen kicsúszott a kezéből az irányítás. 

 

Meggyőződésem, hogy ezzel a kerettel is simán küzdhetne BL helyekért ez a csapat. Nyilván nem ennyi sérült mellett, de meg ugye ez meg a stáb sara...   

Előzmény: Stoppo5555 (145958)
beatang Creative Commons License 2024.05.09 0 0 145960

BAZZZD MEG EZÉRT KELLETT VOLNA A FORDÍTÁST FELTENNED TE DOKTOR IDIÓÓÓTA!!!

Előzmény: Fimr3 (145957)
For-dzsi Creative Commons License 2024.05.09 0 0 145959

Igazából már nincs miért megtartani, annak ellenére, hogy a tavalyi szezonja jól sikerült. A legnagyobb baj vele, hogy innen nehéz lenne újrakezdeni, jön az új szakmai vezetés, lecserélik a keret egy részét, ebbe neki sok beleszólása vélhetően nem lesz, s tőle kellene várni, hogy rakjon össze egy jó csapatot és motiválja őket, amikor már a játékosok sem nagyon hisznek benne. A teljes edzői stábot nem kell meneszteni, ezt szoktam írni korábban is, a bizalmi emberei nyilván mennek vele, de pl. Steve McClaren maradhat. 

 

Én úgy gondolom, hogy egy új arc segítene, de most nincs olyan név, akire mindenki azt mondaná, hogy igen, egyértelmű, hogy ő kell ide. Már leírtam korábban, hogy Tuchel szerintem nem ideális, egyrészt, amit írsz, hogy összeveszős típus, másrészt, hogy szerintem arra kell készülni, hogy a keret úgy alakítják át, hogy nem kész sztárjátékosokat vesznek, hanem fiatalokat és a keret mélységét biztosító jó, de nem olyan játékosokat, amikre csettintene az ember. A mostani keret nagy része leszálló ágban van, fiatalítani kell és a szabályozás miatt túl sok pénzt nem lehet költeni. A magas fizetésű játékosokat nehéz lesz kipörgetni és esélyes, hogy még tápolni is kell a kölcsönt vagy az eladást követően is a bérüket, ahol nem fut ki a szerződés. Ez mind szűkíti a mozgásteret. Esélyes, hogy rárepülnek a free transferekre és lejáró szerződésű játékosokra. Persze beeshet egy nagyobb tétel is, de nem ez lesz a fő irány. 

 

Szóval fiatalok és unitedes mércével tesco gazdaságos igazolásokat várok és egy építkezős fázist. Erre 2 szezon rámegy, nem gondolom, hogy Tuchel bírná türelemmel. Alkatilag sokkal inkább megfelelne pl. Potter vagy vki hasonló kaliber. Southgate szerintem nem lenne jó választás, egy válogatott edző egy-két osztállyal lejjebb van számomra, ilyen alapon egy McKenna is szóba kerülhetne. Az új emberrel viszont remélem nem kötnek szokásos 3 éves szerződést, hanem 1+1 év opció, aztán ha jól halad, lehet hosszabbítani.   

Előzmény: Stoppo5555 (145958)
Stoppo5555 Creative Commons License 2024.05.09 0 1 145958

Egész biztos hogy kirúgjátok a hollandot, csak nem a kupadöntő előtt nyilván.

Alighanem a BL indulás lehetett a minimum célkitűzés, ezt nagyon elszabta Ten Hag, pláne hogy egy Aston Villa és Kanet elvesztő Spurs játszották le igazából egymás között az utolsó BL helyet. Ha még az lett volna hogy egy brutálerős Chelsea, City, Arsenal, Pool mögött kevéssel lemaradni...

De nem ez volt.

És igazából ha az angolok kaptak volna +1 helyet (PL 5. hely) még azt sem érte volna el Ten Hag.

 

Ehhez hozzájön a BL csoport kiesés amit nehéz pl.  a csoporttal magyarázni, mert közel sem volt halálcsoport.

 

Mindezeket egy esetleges FA trófea nem tud ellensúlyozni.

 

Ha a játék képét nézzük, idén megint nem lépett előre a MU, továbbra sincs értelmezhető, beazonosítható MU játék. Klopp, Arteta, Pep tud arcot adni csapataiknak, Ten Hag semmi ilyent nem tudott kialakitani. Teljesen ad-hoc, ami működik egy meccsen, már nem megy köv. meccsen, a sok-sok alsóházi csapat pedig simán dominált játékban sokszor MU ellen.

 

Saját igazolásaiból nem tudott sokat kihozni, sőt alulmúlták előző csapatbeli teljesítményüket majdnem mindegyik.

 

Igazából semmi nem szól Ten Hag mellett.

 

Tuchelre tippelek, bár ő meglehetősen balhés és sehol nem tud 3 szezont letolni, nem annyira összeférhető sem vezetőkkel, sem öltözőben egy idő után, de rövidtávon jó megoldás lehet.

De akár De Zerbi is lehetne jó megoldás, talán Hansi Flick stb.

Southgate-féle pletykák meglepőek, nem tudom benne ki mit lát. Sztem mr rég eltűnt volna a süllyesztőben ha klubfociban edzősködik.

beatang Creative Commons License 2024.05.08 0 0 145956

Erik ten Hag bemegy egy bankba, hogy beváltson egy csekket. Ahogy közeledik a pénztároshoz, azt mondja: "Jó reggelt, Ms, be tudná váltani nekem ezt a csekket?" Pénztáros: "Örömömre szolgálna. Meg tudná mutatni az igazolványát?" Ten Hag: "Őszintén szólva, nem hoztam magammal az igazolványomat, mert nem gondoltam, hogy szükség lenne rá. Erik ten Hag vagyok, a Manchester United menedzsere." Pénztáros: "Igen, tudom, hogy ki vagy, de a bankok minden előírása és ellenőrzése miatt a csalók és hamisítók, valamint a törvényi előírások stb. miatt ragaszkodnom kell a személyi igazolványhoz." Ten Hag: "Csak kérdezz meg bárkit itt a bankban, hogy ki vagyok, és megmondják. Mindenki tudja, ki vagyok." Pénztáros: "Sajnálom, Mr. Hag, de ezek a banki szabályok, és ezeket be kell tartanom." Ten Hag: "Gyere, kérlek, kérlek, váltsd be ezt a csekket." Pénztáros: "Nézze, uram, itt van egy példa arra, hogy mit tehetünk. Egy nap Tiger Woods igazolvány nélkül lépett be a bankba. Hogy bebizonyítsa, ő Tiger Woods, elővette a puttert, és gyönyörű lövést lőtt a bankon keresztül egy csészébe. Ezzel a lövéssel tudtuk, hogy ő Tiger Woods, és beváltotta a csekket beváltotta a csekket. Erik ott áll gondolkodva és gondolkodva, és végül azt mondja: "Őszintén szólva, az elmém teljesen üres... semmi sem jut eszembe. Egyetlen dologra sem tudok gondolni. Fogalmam sincs, mit tegyek. Fogalmam sincs." Pénztáros: "Ez nagy vagy kicsi bankjegyek lesznek, Mr Ten Hag?"

 

HA-HA HA...ja, én rajtad röhögök, hogy még egy gugli-fordítást sem tudsz megcsinálni!!!

Előzmény: Fimr3 (145954)
setzer Creative Commons License 2024.05.08 0 0 145955

Annyi, hogy a Plútó már nem bolygó. A többi stimmel.

Előzmény: dobi9876 (145950)
dinsdale_ Creative Commons License 2024.05.08 0 0 145953

A Dortmundot nekem nem borzasztó látni. Az egyetlen klub a 4 közül, melyikkel szemben nincsen semmi ellenérzésem. Mindettől függetlenül ekkora mákjuk nem lesz még egyszer, mint ebben a párharcban.

Bárki jut be a döntőbe a másik ágról, véleményem szerint az lesz az idei kiírás győztese. Bár tévednék!

 

Sancho témában leírtam a véleményem, nem ismétlem magam.

 

Károkozók. Véleményem szerint tévút egyetlen felelősnek a kopasz hollandot megnevezni. A probléma gyökere sokkal mélyebben van és régebb óta áll fenn, minthogy ETH betette a lábát Carringtonba. Legalább (!!!) Ferguson távozásáig kell visszamenni, az pedig több, mint 10 év. (Egyes itteni arcok szerint már az öreg utolsó 2-3 éve is lejtmenet volt.)

 

Továbbra is tartom, hogy Rangnickkal a sportigazgatói poszton nem itt tartanánk. Persze az "open heart surgery"-ről (majd kijavít valaki, ha nem pont ezt mondta) az akkori dilettáns vezetés hallani sem akart. Most meg elvileg 3 játékoson kívül mehet mindenki. Hát nem ezt mondta Rangnick is, csak más szavakkal? Legalább két évvel előrébb tartanánk vele sportigazgatóként.

 

ETH elküldése persze evidencia kell legyen, ebben nincs vita (igazából kedd reggel ezért kapcsoltam be a gépet, hogy erről olvassak, de csalódnom kellett), de a háttér újrahúzása nélkül semmi sem fog változni, legfeljebb az első évben, az újabb projekt második évétől megint lejtmenet lesz. 

 

 

Előzmény: dobi9876 (145952)
dobi9876 Creative Commons License 2024.05.08 0 1 145952

borzasztó látni ahogy egy Dortmund kb. negyedakkora költségvetéssel mint a MU , folyamat eladva a legjobbjait (Haaland, Sancho, Bellingham stb) odaér a BL döntőbe mi meg ugyanebben az évben kiesünk a foshurka Koppenhága meg vicckategoria Galatasaray miatt már decemberben kibukunk de úgy hogy most jó ideig nem hallhatjuk a BL himnuszt max TV-ből.

 

Sancho pedig alapembere ennek a Dortmundnak, itt meg állítólag nem edzett elég jól? Vajon a többi 24 MU játékos ők jól edzenek?

 

Ten Hag brutalis károkat okozott, ha nem rúgják ki még hónap vége előtt akkor  köv. szezon is megy a kukába.

wendriner úr Creative Commons License 2024.05.08 0 0 145951

utobbi idok (>10 ev) messze-messze legjobb Man Utd elmenye: Gary Neville volt a meglepetesvendeg egy ceges rendezvenyunkon.

a faszi extra jol beszel felprivatban, elmeny volt hallgatni, kulonosen azt a reszt, amikor elmeselte, hogy az oreg alatt hogy mukodtek a dolgok... ennyi :)

dobi9876 Creative Commons License 2024.05.07 0 0 145950

Hát itt tartunk, egy semmilyen Palack szétaláz minket. MU jtékosok nem félnek egyszerűen a vereségtől. Ferguson alatt rettegtek kikapni mert volt következménye.

Persze ez edzőhiba is, ilyen teszetosza kopasz hülyét mint ez a holland, se motiválni nem tud, se taktikailag nem tud semmit. amit tudott az lehet elég volt a hurkafos holland bjnokságban, de az olyan messze van a PL-től mint Makó a Plutó bolygótól.

 

 

játékosok ránéznek a padon az edzőre és egy hülyét látnak akinek hetei vannak hátra edzőként komoly csapat kispadján. utána soha többet nem fog komoly kispadot kapni. majd Heerenveen meg Vitesse elviszi esetleg NAC Breda.

 

annak nagyon örülök hogy azokat a vezetőket, szakikat akik idehozták ezt a hollandot az új vezetőség azzal kezdett hogy őket elzavarták. első lépésnek jó volt.

 

 

negatív gólkülönbség májusban a PL-ben. mekkora szégyen. és most már a teljesen összeomló Kasztli meg Chelski is előttünk van a tabellán.

 

egyrészt nem bánnám ha nem kéne égetni magunkat 2-3. szamú kupasorozatokban, de anyagilag ez még inkább limitálni fogja a transzfereket.

nemhogy BL-t, még EL-t se tudunk elérni. mindezt úgy hogy Ten Hag hozhatott egy drága csatárt, drága kapust, drága kp-t nyáron meg a kedvenc marokkói szuperjátékosát.

 

most majd kaparhatjuk ki éveken át a fos játékosait akiket idehozott mint Mount, Antony, Casemiro stb.

 

akkárhogy nézem ez a Arnold, Murtough-féle brigád nagyon sok kár okozott utolsó 2-3 évben. elköltöttek egy vagyont és egy centivel nem vagyunk előrébb mint voltunk Solskjaer alatt. remélem úgy lettek kirúgva hogy a lábukat többet vendégként sem tehetik be a klubba, se meccsre.

 

 

dinsdale_ Creative Commons License 2024.05.07 0 0 145949

Nekem az sem tetszett, hogy meg sem próbálta stabilabbá tenni a hátsó alakzatot, mondjuk 3 belső védős felállással. Mittudomén AWB és Dalot játszott volna Evans mellett, míg balbunkóban eljátszott volna Amrabat, a jobbon meg kb. Akárki. Szarabb nem lehetett volna, esetleg egy fos 0-0-lal letudtuk volna ezt a meccset. Értem, hogy az sem sokkal kisebb gáz lett volna, hogy ti. egy CP ellen célfutballt játszunk, nsde a megalázásnál minden jobb. De lehet ETH kedveli az ilyesmit.

Előzmény: For-dzsi (145948)
For-dzsi Creative Commons License 2024.05.07 0 0 145948

:DD

 

Amúgy már sokan sírják vissza De Geat, én nem...Ilyen meccs után elő lehetne venni a török kapust, most már minden mindegy...Hátha kiderül, hogy ő tud védeni.   

Előzmény: ironmaiden70 (145946)
dear fan Creative Commons License 2024.05.07 0 0 145947

FÉL ÉVSZÁZADA  vagyok mu-szurker...mostanában sokszor nálatok lógok a kerítésen, annyit kérnék töletek, hogy 7-töl több gólt rámoljatok be ten07-nek, szeretnék rész venni egy ujabb keresztelön!!!

köszönöm s hajrá FOCI!!!

ironmaiden70 Creative Commons License 2024.05.07 0 5 145946

Ha Onana helyett betennénk egy ilyet, semmivel sem lennénk gyengébbek.

 

 

F1mre Creative Commons License 2024.05.07 0 0 145945

Sérültek a belső védők, ezért kezdett Evans. 

Előzmény: F.Rajmond (145944)
F.Rajmond Creative Commons License 2024.05.07 0 0 145944

Ez mi volt vitte a mixem nem keveset 🤔 Lisandro véletlenül nem kezdő belső védő? Bissaka? Evans mit keres a kezdőben? Antony 90 millió euró volt? Csupán ennyi a kérdés bennem. 

Choudhury Creative Commons License 2024.05.06 0 3 145943

76 meccsen 25 vereség az annyi, mint... minden harmadik bajnoki elveszítve. :D

Fatboy Slim Creative Commons License 2024.05.06 0 1 145941

Teljesen el vagyok képedve ezen a vereségen, pontosabban annak mértékén

Choudhury Creative Commons License 2024.05.06 0 0 145940

34 év legrosszabb eredménye! Legtöbb vereség:

 

2023-2024: 13 (and counting)

2021-2022: 12

2013-2014 :12 

...

...

kapaszkodj

1989-1990: 16

For-dzsi Creative Commons License 2024.05.06 -1 2 145939

ez elég csúnya, helyzete sem volt a csapatnak, nehéz mit mondani, ilyen szezon után EtH nem maradhat, kerül, amibe kerül…

Előzmény: F1mre (145938)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!