Keresés

Részletes keresés

BerCLas Creative Commons License 4 napja -11 2 19999

Legyen csak minél több pénz náluk, mert annak a háromszorosa lesz nálunk.:)

Előzmény: falco Man (19998)
falco Man Creative Commons License 4 napja -2 3 19998

Közben Vidin marad Szolnokon, valószínűleg lesz ott is pénz bőven, ha már kijelentette burkoltan, hogy csak akkor marad ha lesz pénz minőségi csapatot építeni.

falco Man Creative Commons License 4 napja -8 4 19997

Pongó egy BL 16 csapatban nem is lehet több mint egy 10-15 perces kiegészítő játékos, akar Beni vagy akar egy légiós irányító fog érkezni. 

Előzmény: Petike978 (19994)
Maximus Decimus Creative Commons License 4 napja -1 2 19996

BB1-nek ez vajon miért nem üti meg az ingerküszöbét? Tavaly még foglalkoztak a légiósokkal.

Előzmény: RJBarrett (19992)
B0nyi Creative Commons License 4 napja 0 5 19995

A kérdés nem (csak) az, h mi haza akarjuk-e csábítani Benit, hanem az is, h haza akar-e jönni. Nem a BL-meccsek, hanem mondjuk személyes okok miatt. (elmélkedem, nem tudok semmi ilyesmiről)

 

Az szerintem sem hibás meglátás, hogy a Beni-Marci kettősnél lenne teendő a hierarchia tekintetében. Magunk alatt vágnánk a fát, ha nem a 50-50% lenne a cél a posztjukon ebben az esetben. Egy jó formában lévő Marcira nagy szükségünk van. Mikor Potnak nem ment, sokszor ő hozta a jó játékot (persze fordítva is).

 

A lengyel bajnoki döntő végéig úgysem lesz Beni esetében előrelépés, addig sztem hagyhatjuk is :-)

Előzmény: Petike978 (19994)
Petike978 Creative Commons License 4 napja -1 2 19994

Épp ezért nem gondolnám,hogy hazajön…Neki az szakmai szempontból nem hiszem,hogy jó lenne..Persze nem csak az jatszik. De kétlem,hogy pár BL meccsert hazajönne..Az meg a másik,hogy én még most is azt mondom hogy Marci mellé a lehető legnagyobb hülyeség lenne…Nyilván Benit akarnák majd ”vezérnek”,Marci pedig a 10-15 perceivel le fog épülni.Épp ezért én inkább Potot marasztalnám.

Előzmény: RJBarrett (19992)
ZKOO Creative Commons License 4 napja 0 0 19993

Előbbire igen.

Előzmény: BerCLas (19991)
RJBarrett Creative Commons License 5 napja 0 10 19992

Váradi Beni és a Trefl Sopot bejutott a lengyel bajnokság döntőjébe! Jár nekik a gratuláció!

BerCLas Creative Commons License 5 napja -3 0 19991

Arnaldo Toro vagy Greg Whittington ?  Inkább előbbire gondolsz, ugye?

 

Előzmény: ZKOO (19990)
ZKOO Creative Commons License 5 napja 0 1 19990

Én a Riga idei centerét is elnézném nálunk. Nem klasszikus óriás, de van benne kakaó.

csege Creative Commons License 5 napja -4 4 19989

Egy kosárlabda edző nem feltétlenül ért a pénzügyekhez. Nyilván azt ismételte, amit a szolnoki klubnál mondtak neki. De elég nagy hülyeség egy nemzetközi kupában szereplő csapat költségvetését egy olyan csapatéhoz hasonlítani, aki csak a magyar bajnokságban vitézkedik. Az utóbbinak nincsenek akkora kiadásai. Talán a játékosok bérét lenne értelme összevetni, de ott valószínűleg nem lenne akkora különbség.

Langels Creative Commons License 5 napja -1 2 19988

Amúgy szerintem azt tök jól csinálta, hogy nem táplálta a csapatában a kisebbségi komplexust velünk szemben.. csak ezzel most lenullázta az egészet.. 

Előzmény: Withoutshadow (19987)
Withoutshadow Creative Commons License 5 napja -3 5 19987

Aranyos emberke ez a Vidin, két hete még tündérmese volt, majd miután helyrerakták már egyből a mocskos anyagiak kerültek terítékre.

Előzmény: Langels (19984)
ACSR250 Creative Commons License 5 napja -4 2 19986

Valószínű nem igaz, mert Gyuri bácsi szerint a Falco költségvetése  5-6 helyen van a bajnokságban. 

Vidin mester picit elszámolta magát, inkább kb duplája.

Előzmény: BerCLas (19982)
OnlyYouFKC Creative Commons License 5 napja -2 6 19985

Ő nem spíler, hanem szigorúan MESTER. Nem olvasol elég bb1-et...

Szóval aki nem tök hülye a munkájához az már MESTER fokozat. Mondjuk szarvas nem tette magasra a lécet az is biztos.

Aztán ilyen "szerelmekből" szokott lenni, hogy télre már nem annyira lesz MESTER...

 

Amúgy jó lenne a 3x, én tudnék örülni neki.

Előzmény: Langels (19984)
Langels Creative Commons License 5 napja -2 3 19984

Én nem tudom eldönteni, hogy ezen most sírni kellene, vagy nevetni.. 😁 Azért fura, hogy olyan csapatból akar bajnokaspiránst csinálni, ahol állítólag harmad akkora a keret, mint az ellenfélnél. Ha ezt komolyan elhiszi, nagyon nagy spílernek gondolhatja magát.. 😅

Előzmény: BerCLas (19982)
Törölt nick Creative Commons License 5 napja -3 3 19983

Kormendikent nevettem rajta egyet😂

Előzmény: BerCLas (19982)
BerCLas Creative Commons License 5 napja -8 1 19982

Mit szóltok ahhoz, hogy Vidin szerint a Falco költségvetése legalább háromszor akkora, mint a Szolnoké?

Terryx Creative Commons License 5 napja -1 2 19981

Lake még viccnek is rossz ! Nehogy már ilyen légiósokban kell gondolkodni 

Langels Creative Commons License 5 napja 0 3 19980

Igen.. bár eddig még senkinek a távozását és leigazolását nem jelentettük be (Tibyt kivéve) a bajnokság vége óta.. szóval lehet, hogy tök akadémikus a vita.. :)

Előzmény: Petike978 (19979)
Petike978 Creative Commons License 5 napja -1 0 19979

Ezért mondtam Lake-re azt,hogy a bajnokságban nyilván ellennénk vele,ismerjük o is minket stb…De azért nemzetközi szinten valljuk be kevés lenne.Bár aztán kitudja mennyire akarná majd nálunk ”eladni magát”…

Bognár pedig Krivi helyett mindenkepp előrelépés,bár azert olyan irreális hatarokig nala se mennek el anyagilag…Konakov szemszögét nézve ragaszkodik olyan játékosokhoz akiket már ismerünk,vagy már megfordultak az országban,és ebből a szempontból valoban ott van Lake,meg Ford is…

Előzmény: Langels (19978)
Langels Creative Commons License 5 napja 0 2 19978

Szerintem Bognárt csak a BL miatt “sajnáljuk le”. Az egyértelmű, hogy a bajnokság szintjén ő egy ”jó” magyar, még ha talán idén hullámzó is volt a teljesítménye..

Ha csak a bajnokságot nézem, akkor az Áki-Lake páros se olyan rossz.. Csak hát szurkolói szinten nagyobb - kicsit irreális álmokat - dédelgetünk..

 

Amúgy azt lehet tudni, hogy Pakson ki lesz az edző? Marad Krasovec? Nehéz elhinni, hogy ha rájuk szakadt az OTP, akkor edzői fronton ne akarnának jobban belehúzni.. úgy meg, hogy még azt se tudni ki lesz edző, valamire való játékos nem ír alá.. Hátha még Szilinél ”versenyben vagyunk”..

Előzmény: Falcobb (19975)
splity24 Creative Commons License 5 napja 0 3 19977

Ha Lake jonne akkor tovabbra is a bajnoksag marad a fo prioritas. 

Boganar szegedi statja annyiban csaloka, hogy ugyan ezeket a szamokat itt nem tudja majd hozni de Tiby mogott szerintem tokeletes valasztas lenne. 

En tobabbra is azt mondom, hogy Beni hazajovetele nem indokolt. 

Ha megis megtortenne, akkor nem szakmai alapon hozta meg a dontest mert ugy erzem volt olyan szezonja az idei, hogy egy lepcsofokot ismet lepni tudjon. 

Mindenki probal magyar jatekosokat igazolni de valljuk be egy Sopron is darabra oke lesz viszont minosegben gyenge. 

Kerdes, hogy legiosokra mennyi penz marad illetve milyen legiosok jonnenek ide Magyarorszagra. 

Előzmény: Falcobb (19975)
wiley_ Creative Commons License 5 napja 0 5 19976

Nincs Lake, és más center sincs még.

Benke se írt alá még sehova.

 

Falcobb Creative Commons License 5 napja -1 2 19975

Lake leigazolása nem lenne az első tippjeim között, de nem is döbbennék meg teljesen. Ákos idén az összes mérkőzésen pályára lépett, és még BL szinten is tudott stabilitást adni. Beni és Kristóf hazahozatala pedig nyilván nem lenne olcsó mulatság, emelett pedig a legjobb játékosaink is a Falcoval maradnak. Kristóf kicsit lesajnált itt a fórumon, de itthon egy 13 pont 8 lepattanós játékos volt idén. 

Ha az eddigi nevek (Beni, Kristóf, Lake) mind bejönnek, és Szili helyére tudnánk egy nagyon jó játékost hozni, akkor szerintem ez egy erősebb névsor lehet mint az idei. 

Lake hozná Barac szintjét, nyilván leszámítva a mentalitást.

Beni hozná Pot szintjét, de ott fejben kicsit erősödnénk. 

Kristóf pedig előrelépés Kriva helyett. 
Ha nem lesznek hatalmas pénzügyi előrelépések  -ebben a gazdasági helyzetben gondolom nem-, akkor a a 3as pozíción történő javulás is már egy üdvözölendő dolog lenne. Nagy csodák gondolom nem történnek a pénzügyi oldalon. 

BerCLas Creative Commons License 6 napja -7 7 19974

Egyelőre valóban csak arról tudunk, hogy mi szurkolók szeretnénk nagyon egy komolyabb centert a BCL miatt. Az, hogy Milosnak ebben mi a szakmai koncepciója illetve milyenek erre az anyagi lehetőségek azt mi nem tudhatjuk. Viszont ahhoz talán nem kell nagy jóslat, hogy Jordano és Barac pénzéből lehetne hozni azért egy jobb centert.

Még egy (talán érdekes) felvetés. Nem bánkódnék, ha érkezne Kristóf, mert a bajnokságban ő egy jó magyar játékos és mint ilyennek most még nagyobb értéke lesz. Viszont úgy gondolom, hogy a BCL-ben ő nem igazán használható (persze tévedhetek), de akkor meg felmerül a kérdés, hogy vajon a bajnokságban nem tudnánk megoldani a 4-es posztot nélküle? Tiby + várhatóan 3-4 kombó légiós + Bene. Utóbbi vinné a csere 3-4 posztot. Ha már arról beszélgettünk itt, hogy legyen rövidebb, de ezáltal minőségibb keret. Szóval, ha Kristófra van pénz, akkor legyen egy komolyabb centerre is, de ha utóbbira nincs, akkor előbbi leigazolása is érdekes.

Az persze biztos, hogy Milos tudja neki a bajnoki címet kell minden évben hoznia, mert akkor biztos az ő pozíciója is, hiszen a BCL továbbjutást nem lehet kötelezően elvárni. Így viszont lehet, hogy a bajnokságra építi a csapatot és tudja, hogy 4 használható magas emberrel (mint volt ez idén is) + Perl Zolival erre kiváló esélyeink vannak. A klub ezzel a költségvetéssel a BCL-ben nem tűzheti ki a továbbjutást a szakmai stáb felé, mert ahhoz legalább 1,5 milliárdos költségvetés kellene, de még az sem biztos, hogy elég lenne (idén Malaga 5 milliárd, Le Mans 2,6 milliárd körül).

Szóval lehet, hogy mi nagyon vágynánk már egy újabb (2021 utáni) bravúrra, de lehet, hogy Milos a játékosbérre jutó anyagi keretet nem úgy fogja felhasználni, ahogy esetleg mi azt gondolnánk.

Mindettől függetlenül én is azt mondom, hogy kellene nagyon egy jó center (akár a mennyiség rovására), mert a klub most már megérett egy újabb szintlépésre.

Előzmény: Langels (19970)
nForce Creative Commons License 6 napja 0 8 19973

Tuti infó, mint Okorn holnapi edzése - ősi, falcós közmondás. Milyen véletlen, még a forrás is ugyanaz volt 2 éve, mint most Lake esetében...

Petike978 Creative Commons License 6 napja -1 2 19972

Ha tényleg Laket hozzuk(de azért ezt nem hiszem)akkor viszont 3mason kell robbantani.Nem tehetjük meg azt hogy magyar alsohazi csapattól meg közepes bajnokságból hozunk tucat legiosokat…Semmi értelme nem lenne,épp ezért gondolom azt hogy a Lake sztori hülyeség.

RJBarrett Creative Commons License 6 napja -2 0 19971

Ha ez igaz, muszáj lesz legalább 1 de inkább 2 extra légiós.

Ha Beni meg Szili lesz akkor az megint csak nem lesz BL-re elég. Jordano helyére meg fölösleges bárkit hozni szerintem.

Langels Creative Commons License 6 napja 0 0 19970

:D Jézusom.. Hát akkor ennyit is a komoly BL-álmokról.. Ha tényleg ő jön, akkor szó se volt arról egy pillanatig se, hogy "Ákos elé" keresünk centert.. Mondjuk Lakkel számolva teljesen felesleges lenne (lett volna?) Bognárra elszórni a pénzt. 

Előzmény: falcoszurker (19955)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!