Keresés

Részletes keresés

Frics12 Creative Commons License 6 napja 0 0 333

Szerintem később Dorkával fog megint kikezdeni Dzsádané ő picsája és akkor már Dorka kimeri hozni,mert most megnőtt az önbizalma ettől a 73 gurigától.Ott is vissza fog menni Dorka ez ezer százalék...

Frics12 Creative Commons License 6 napja 0 1 332

Én Dorkára szavaztam mert jó a segge,meg szeret főzni.Sajnos így hogy Gina kiesett idejekorán,jelenleg ő a legjobb csaj bent.Dzsáda egy okádék,de sajnos még kurva sokáig bent lesz mert senki nem fogja kivinni,meg kiválasztani se fogják.Simán elgurul a zsírgombóc sajnos a Top 6-ig minimum...

Előzmény: exelant (331)
exelant Creative Commons License 6 napja 0 1 331

Én nem szavaztam, mindkét csaj hidegen hagyott. Dzsáda rohadt idegesítő.

Előzmény: Frics12 (329)
Frics12 Creative Commons License 6 napja 0 0 330

Mikrofon fejű Duda most elvan kenődve mint a bili füle,szegény pára most esett le neki hogy ő lesz a következő áldozat...

Frics12 Creative Commons License 6 napja 0 0 329

Bejött a csont papírforma még attól is nagyobb lett az olló mint amit jósoltam pár napja.73-27 az nagyon durva.Peti szépen beégett,mert lányos zavarában kétszer is azt ordította hogy Noémi nyert!Szent Valen most se hazudtolta meg a vallásba vetet hitét,mihelyt visszatért Dorka azt üvöltötte Dicsértessék az Úr!!!

dr spiler Creative Commons License 6 napja -3 1 328

dojka ment vissza

 

wilson10 Creative Commons License 6 napja -2 1 327

Ez a tegnapi összefoglaló tényleg egy rakás dögunalom volt Dzsáda idegesitő szereplésével az élen.

Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 -1 1 326

Ma szájkaratézott Dorka és Noémi a párbaj kapcsán egy boksz ringben teljes harci díszben.Úgy üvöltöztek egymással hogy egy szavukat se lehetet érteni.Ádi most fetreng Dzsáda hasán a nyugi szobában és kefélést játszanak a takaró alatt.Ádi jó igénytelen ha bejön neki ez zsírgaluska.Még egy galamb is lefosta tegnap Dzsádát akkora karakter a csaj...

Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 325

Szerintem 70-30 vagy 65-35 lesz Dorkának.Ha ettől szorosabb lesz az meglepne...

Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 324

Nem mutattak,szerintem nem szoros azért.Akkor szoktak csak mutatni mikor szoros az állás.

Előzmény: eatpraylove (321)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 0 0 323

Mindig vasárnap van a párbaj.

Előzmény: eatpraylove (320)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 -2 1 322

Én gyülöltem a VV4-ben Alekigyó-Éva-Olivér trió,kit érdekel hogy ki mit mond.Alekigyó is bebizonyította a rajongóinak a műsor után hogy mekkora szar ember,nem véletlenül perelt vele az RTL is.Ugy emlékszem a lakást nem is kapta meg,azért hogy átpártolt a tv2-höz.Attila meg ugyanolyan szarzsák volt,csak jól megvezette a nézők többségét azért nyert.Emberileg százszor többet ért tőle Fecó,dehát esélye se volt már a roma származása miatt se.Én már ott tudtam hogy simán nyeri az az okádék mikor hatalmas százalékkal vissza ment Fecó ellen a finálé előtt.Csaba sajnos egy tuja volt,azért nem volt semmi esélye se.Tőle még a finálé is csoda volt hogy odáig eljutott.Abban a fináléban a nyerítős Seherezádénak szurkoltam bár tudtam hogy biztos bronz érmes lesz sajnos.Még ő is sokkal nagyobb karakter volt mint a későbbi győztes Vivcsó...

Előzmény: Szapszi (318)
eatpraylove Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 321

mutattak amúgy állást a héten?

eatpraylove Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 320

ma vagy holnap lesz a párbaj tudjátok?

Szapszi Creative Commons License 2024.05.25 -1 2 319

Bevallom továbbá, még ha a málnásba is dobnak, hogy VV5 Attila sem volt a szívem csücske. Pedig Attilának még több drukkere volt, mint Alekosznak. Én a tujának kikiáltott Csabának drukkoltam, mert ő volt szimpatikus!

De nem voltam elfogult, mert bizisten emlékszem, hogy úgy köszöntem el anno a fórumon, hogy gratulálok a győztesnek, megérdemelte. 

Azonban közel tíz év távlatából sem értem, hogy Attila, aki a valóságshowban Kingával hullámzó, se veled, se nélküled kapcsolatban volt, miért Kingát vitte el az ajándék útjára Balira?!!! Annyit árultak el az útról, hogy "Kalandoztunk az esőerdőben két hétig. Egy szórakoztató,magyarul beszélő balinéz idegenvezető, egy különleges táncos mulatság, és jó kedvű helyiek között."  Sosem vállalták fel kapcsolatukat. Mindenesetre, Attiláék évada jobb volt, mint Alekoszék évada. Szerintem.

Előzmény: Frics12 (317)
Szapszi Creative Commons License 2024.05.25 -1 2 318

A VV 4. évadáról több negatív vélemény jutott eszembe. Talán ketten feladták a játékot. A "narancsdobálós"  Zsuzsit pedig kizárták a versenyből. 

 

Bevallom, az a ritka néző voltam, aki utálta Alekoszt!  És utálok konfrontálódni, ezért nem is érdekelt különösebben az évad.

Mert szinte bűn volt  a "csudapofa,"  alsógatyóóós Alekoszt nem szeretni. Aki csak állt mindig, mint a fityfiritty, kinyomott hassal görbén, mint az egyszeregy. És pöfékelt.

A nagy barát Olivér pedig habzó szájjal beszélt helyette is. És ez a "nagyember" a győzelmével végződő finálé után két nappal!!!! már a "Szerelem a legfelsőbb szinteken - Alekosz menyasszonyt keres című műsorban/valóságshow-ban találta magát.

Olivér meg hála az Univerzumnak,  Amerika felé vette az irányt.  (10 év után hazajött. Nem hiányzott.)

Alekosznak pedig azóta is csurran-cseppen, vagy egyedül, vagy a Bunkó Éva barátnőjével akár, egy-két műsorban.

Tavaly ősszel Ördög Nóráék műsorában Mexikóban és Guatemalában járt.

( Egyébként én legalább annyira nem szerettem a VV6 Vikit (Pácz Viktória), aki lerántotta VV Simon gatyáját, és végül Simont kirakták a játékból. Pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá!  Mint tudjuk, azóta Viki az Rtl  kreatív csapatát "erősíti." 

Előzmény: Frics12 (317)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 -1 1 317

Én VV4 Olivért is gyülőltem mint a szart.A műsorban elérte hogy kizárják az első Zsuzsát aki ilyen néven indult,azzal hogy kiprovokálta az asztalnál hogy hozzá vágjon valami gyümölcsöt(talán narancsot úgy emlékszem)aztán csontra szopta a buzi Alekosz faszát végig,majd aszisztált keményen ahhoz hogy feleséget keressen ennek az ország szégyenének!Utána persze hamar kiábrándult a buzi haverjából!Most meg amerikában szerepel filmekben az a senkiházi!Bárcsak rabolták volna el a picsába a görögök örökkre ha már annak tartja magát ez az Érdi nyomorult!Aki ilyen emberekkel tud azonosulni mint a 3 A betűs geci nyertes,azoknak azt kívánom költözzenek össze velük csak egy hétre majd megtapasztalják milyen fantasztikus emberek ők akikért megvolt halva az ország nagy része...

Előzmény: Szapszi (313)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 -1 1 316

VV2 Rita természetesen hetero volt mikor bement,csak egyszerűen Kismocsoknak akkora vonzereje volt hogy megtudta rontani szegény ártatlan kicsi Ritát pár hónapra!Ez gondolom valami fellángolás volt Rita lelkében,meg nyilván a bezártság is okozta hogy buzi lett pár hónapra!De a mostani lakókhoz képest még ők is karakterek voltak,és ez mindent elmond a erről az évadról!Renató meg Radics a VV történelem két legundorítóbb,legaljasabb karaktere volt.Hozzájuk képest Barna meg Valen ministráns kisfiúk azt kell hogy mondjam!A fekete bőrű félvérek meg még szóra se érdemesek akkora nullák volták Csoki meg a tetovált pofájú Laminált padló...

 

 

 

Előzmény: Szapszi (313)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 -1 1 315

Megint azt kell mondjam hogy pont így látom én is mint te!Vikcsó olyan szerencsétlen volt a vv-ben is hogy csoda hogy nem rabolták el őt is Nizzában,mint azt a szerencsétlen nyomorult nőt a Balfácán Pierre Richard filmben!Robi sajnos maga alatt vágta a fát azzal hogy bevallotta a másságát az évadban!Tudhatta volna hogy ezzel kivégzi az egész játékát,mert ebben az országban soha nem fog nyerni VV-t olyan aki bevallja magárol az igazat!Ha nem beszél róla,nekem eszembe se jutott volna hogy buzi!Neki nem volt a homlokára írva mint például Gregnek vagy a tavalyi Ákosnak!Nekem velük se volt semmi bajom,de gondolhatták volna hogy 0% esélyük van egy ilyen előítéletekkel teli mocskos országban!Ez nem Ausztria meg Svájc ahol már évtizedek óta senkinek nem tűnik az se föl ha buzik nevelnek gyermeket...

Előzmény: Szapszi (313)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.05.25 0 0 314
Szapszi Creative Commons License 2024.05.25 0 2 313

"A VV2 tele volt melegekkel....."


Így igaz! De nekem Kismocsok antipatikus volt Ritával együtt. Ezért nem említettem őket. De nem is akartam velük is bonyolítani a melegek körét. ( Az évadután, aránylag sok ideig éltek még együtt. Majd Rita egy férfival  lelépett.)

-  A VV 10-ben Robi (Ollári Róbert) volt a kedvencem.  Biszexualitás ide-, vagy oda-, de szerettem volna ha Robi nyer. Viviről sokszor azt gondoltam, hogy baj van nála a toronyban?! Egyébként sosem akkor nyert nő, amikor kellett volna! És fordítva is igaz!  Szerintem. 

 

- Apropó Vivi! Szilágyi Vivien, a VV 10. szériájának győztese most a napokban, kellemetlen helyzetbe került. Utazása során a Nizza közelében lévő repülőtéren kirabolták, és így minden nélkül rekedt Monacóban. A táskájában voltak az iratai, pénze, telefonja is.

 

- VV 10 Bálint nálam már az ÉNB-ben kiesett a pikszisből, mint "Joe fia."  A villabeli  pénzéhessége, a győzelemhez való hozzáállása miatt pedig, végleg antipatikus lett! De később sem nyerte el a szimpátiám a Dominikán forgatott Survivorban sem. (Holott ott volt neki "Joe, az apja," mégis korábban kiesett, mint amire számított. Viselkedésileg azt az oldalát mutatta ott is, ahogy megismertem. Sőt, még itt a fórumon is utálták. (Hogy más platformokon mennyire volt népszerű nem tudom, mert nem vagyok facés sem, illetve egy platformon sem regisztrálva, csak itt. Szóval, nem nyerte el ott sem a 20 milliós fődíjat.

 

 - És! Nem lehet kihagyni a sorból a másik villalakó VV 10 Renátót (Bakonyi Renátó) sem. Aki összejött a villában VV Fruval. Kapcsolatuk mérgező és bántalmazó volt! Mi nézők szemtanúi voltunk, ahogyan Renátó nap, mint nap megalázta és manipulálta Fru-t.

 

 - Legnagyobb megdöbbenésemre  Bakonyi Renátót a fenti viselkedése ellenére, a SuperTV2-n " A Power Of Love - A szerelem ereje " c. napi társkereső reality műsorában szerepeltette! (Bizonyára nem látták, amikor Renátó, egy alkalommal még VV Fru szájába is beleköpött, amin jót nevetett?!)


Egyébként, a tegnapi reggeli műsorban P.D.Péter és főnöke a VV "Nagyhatalmú Tótumfaktuma"  nyilatkozott a vasárnapi párbajról. Minden nagyon szép, mindennel megvannak elégedve, ami a műsort és a villalakókat illeti. És ők is izgatottan várják a vasárnapi összecsapást. Hogy a nézők mennyire várják, háááát........nem tudom!

Előzmény: Frics12 (312)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 -1 1 312

Minden szavaddal egyetértek maximálisan!Greg nélkül szerintem soha nem nyert volna Zsuzsu!Kicsinálták volna idegileg a többiek,és feladja a játékot!Kb.ez lett volna ha Greg nem áll ki mellette!Mikor kiesett a fináléban harmadikként,akkor is azt üvöltötte a kamerákba hogy nyerd meg Zsuzsu!A VV2 tele volt melegekkel amúgy,ott volt még Kismocsok meg Rita is akit Kismocsok tett buzivá!Legalább is szegényt ezzel vádolták anno!A VV10 fináléjára megkellett volna érnie már az országnak arra hogy ne ez alapján gáncsolják ki azt aki megérdemli hogy nyerjen!Robira gondolok egyértelműen,torony magasan neki kellett volna azt a finálét nyernie!Nem annak a szopornyikás 0 karakter Vivcsónak!!!

Előzmény: Szapszi (311)
Szapszi Creative Commons License 2024.05.25 0 2 311

" A 9-es nem volt olyan rossz......" 

Nem bizony!  És én, a nemi identitásától függetlenül kedveltem Greget. Akit ugye a magyar Ken babának is hívtak. Sok villalakónak volt ő a lelki szemetese, a közel négy hónap alatt. Én a rosszindulat legapróbb szikráját sem láttam a srácban.  Az igazságérzete is magasabb fokon üzemelt a többieknél. Egy lelkis, jóindulatú, rendkívül jó lelkű srác volt. Szerintem. Becsültem azért is, mert senkit nem bántott meg a háta mögött!  Odament és szemtől szembe rendezte dolgait, mégha a másiknak rosszul is esett. 
(Olvastam, egy nyilatkozatát, hogy " Gyerekkorom óta annyi bántást és lenézést kaptam, az emberek nem gondolták soha, hogy bennem is megvan  erő és a kitartás. Többek között ezért is hiszek és bízok annyira magamban. Nekem a szívem a helyén van!" - vallotta be az ápolóként dolgozó Greg, aki kilenc éve elhivatottan végzi munkáját. Sőt, a pandémia alatt is készült vele riport, hogy rengeteget dolgozik, napi 12 órákat, " megmentjük mások életét! "- mondta Greg.)


Egyébként, a VV 2. évadában is volt egy másságát felvállaló, különleges srác, Zsolti (László Zsolt.) Aki szakácsként, különlegesebbnél-különlegesebb finomsággal kényeztette el társait. A társai és a fórumozók is kedvelték.

Érdekes, most ahogy átszaladtam a VV 2 wikipédián, a 13  játékosból  - 3 kivételével - mindenkiről beugrott valami, két évtized távlatából!!  Több játékos életét figyeltem később is. (Ugyanezt elmondhatom az első 9 évadig, mindegyikéről. 

Most pedig ebben az évadban keverem a lányokat, és hótziher, hogy hamar feledésbe fognak merülni.

(És nem két évtized múlva!!)

Előzmény: Frics12 (308)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 310

Dzsáda maga tömény undor,nemcsak kinézetre hanem természetre is,biztos bent lesz sokáig mert nyalizik mindenki felé szinte.Ez a 4-es beszavazó meg év vicce lesz megint az RTL-től.Agyfasz Marió meg Céda soha az életben nem lesz ott hiába is jelentkeztek megint,mert akkor az isten se mosná le megint az RTL-ről hogy bundáznak ha régi játékost vinnének be.Viszont ha tényleg igaz lesz hogy az utca embere megy be,az már látott a műsorból egy hónapot és olvasta az internetes felületeken az erőviszonyokat!Az egy dolog hogy a ratyiklub megtíltja neki hogy bent eláruljon ebből bármit is,de ő hatalmas előnyben lesz ha kiválasszák!Mert nyilván rá fog szálni ez a csűrhe,mert igazságtalannak fogják tartani hogy ilyen későn kerül be!Ugyhogy a Valen gyülölők boldogak lehetnek,mert hótbiztos őt hozza ki majd mert tudni fogja mi van itt kint!Szóval ez durva lesz hogy ő röhögve kihozhatja a leggyengébb benti játékost,mert pontosan tudja hogy kint kit utálnak a legjobban...

Előzmény: Hantufan222 (309)
Hantufan222 Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 309

Sajnos nincs miről beszélni, mert semmi nem történik az összefoglalóban. 

 

Dzsáda hisztikézik, és ennyi. 

 

Nincs bent egy Barna vagy Melina szintű karakter sem. 

Annyira uncsik. 

 

Frics12 Creative Commons License 2024.05.24 -1 1 308

Én mindet láttam.A 9-es nem volt olyan rossz mint sokan írják.Ott volt például sztárbox is kihozták őket bokszolni az ÉNB legendákkal.Igaz hogy mindet szarrá verték az ÉNB-sek Rolit kivéve aki földbe döngölte az élet császára ÉNB Bécit(Mai napig sírva röhögök azon a boksz meccsen)de amúgy nekem tetszettek.Aranyos volt ahogy Zsuzsu félt Tamarától,és állandóan kifordult az ütések ellen.Szerintem Gregg is rendes ember attól független hogy milyen a nemi vonzódása,egy jó szívű csávó volt szerintem.Én nem láttam semmi sunyiságot a játékában.Sajnálom ha Zsuzsu másként látta a játék után,de szerintem sokat köszönhet Greggnek is hogy végül ő lett a történelem első női vv győztese!Még most is mikor már évek óta beszélő viszonyban sincsenek ő védte meg a médiában,azzal hogy milyen alapon nincs fent az ő képe is a villa falán a szoba bejáratnál!Mikor ő volt az első női győztes?A Soma vagy az Aurélio például mi a faszt keres ott,nem akarom őket minősíteni,de az országunk szégyene hogy ilyenek is nyertek VV-t.Dehát rengeteg évadon át a selejtekkel nyerették meg,és félek hogy most is az lesz...

Előzmény: Ashley-d (306)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.24 0 0 307

Ilyen kamu,ovodás játékokkal nem sokáig tudja az RTL remélem hitegetni,bolondítani a nézőket!Én már sok minden szemétségét lenyeltem az RTL-nek a VV2 elcsalt fináléja óta,de mostmár nekem is teli a tököm azzal hogy csont hülyére vannak szopatva a nézők!Ha már előfizetős mocsokká tették a vv-t,akkor legalább kapjunk normális játékosokat vagy ha erre nem képesek a castingosok,akkor kapjunk hihető komoly nyeremény alap növelő játékot legalább ha már milliókról van szó!Jó tudom hogy az RTL-nek a bőre alatt is pénz van és leszarják hogy mennyi lesz végén a fődíj,de azért gondolhatnának arra is a milliomos geczi fejesek hogy átlag ember is nézi a vv-t,akinek kinyilík a zsebében a bicska ha hülyére van véve...

Ashley-d Creative Commons License 2024.05.24 0 0 306

Nekem a 9-es a favorit. Mondjuk az volt az első , amit láttam, így a koràbbiakról nem tudok nyilatkozni.  A 10es dögunalom volt, egy embert nem tudnék kiemelni, aki említésre méltó. 11-esben #Mario-t csíptem, a többi szintén említésre sem méltó karakter volt számomra ( Melinát mondjuk kifejezetten utáltam)

 

Előzmény: Frics12 (299)
Frics12 Creative Commons License 2024.05.24 0 1 305

Ez megint mi volt,hát eldobom az agyam.Kijön az agyhalott alkoholista munkakerülő gyökér nyeremény növelő játékra!Azt se tudta melyik bolygón van,aztán háromnevű Péterünk addig segítette míg megnyerte a játékot.Ennyi erővel oda adhatnának nekik ajándékba még annyit hogy legyen kereken 50 millió a fődíj!Amig ilyen nyomorék bunda játékok lesznek úgyis mindig növelni fogják az összeget!A múltkori Csaszicsuszás dekázás is röhej volt.A harmadik körben a botlábú villalakónak is fekve kellett volna dekázni,ha már az ellenfele úgy dekázott össze 115-öt.Akkor ott is túros csusza lett volna Csaszikának!Mostmár kezdek kitérni a hitemből,lehet én is lemondom a geci pluszt...

Frics12 Creative Commons License 2024.05.24 0 1 304

Ez azért van,mert a mostani banda olyan szinten dögunalom hogy nincs róluk mit írni.Sajnos ezt a castingot oltárira elkúrta az RTL...

Előzmény: Szapszi (303)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!