Keresés

Részletes keresés

speaker Creative Commons License 2000.03.12 0 0 437
Engem meg a te aktuálpolitikai dumád háborít fel. Azé a bolsi stílus, aki az élet ilyen alapvető kérédéseit is pártpolitikai alapon, a "hatalom" szempontjából közelíti meg. Csak védd az abortuszt és hatalmaskodhattok a semmi felett!
Előzmény: Törölt nick (436)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 436
Kedves satya!

Való igaz, hogy speakerrel szimpatizálok.

Rosszul teszed, durva embernek durva a lelke is, Neked ezt jobban kellene tudni!

Ha az abortusz törvényt szigorítjuk, ha...

Nem egy példa van arra, hogy a helytelen dolgok szigorítása épp az ellenkezőjét éri el, pont a leginkább rászorulókat súlytja!

Ezt írod kívülállóként: Ja hogy ehhez egymás iránt elkötelezett, egymást igazán szerető emberek kellenek?!!

Nem érthedet meg, hiszen atya vagy, biológiai mivoltodat elnyomod magadban, nem is kérhetném számon rajtad, de anyiszor megnyilatkozol, hát nem a megértés kell, hogy Benned dolgozzon??? Vagy csak a Neked tetsző dolgokat kell megértéssel kezelni?

Mentél-e már el egy roma telepre, vagy lesülyedt munkáscsaládokhoz pl. Ózd környékén téríteni és felvilágosítani az ott élőket, hogy felelős nemi életet éljenek? Hányan vállalják ezt fel paptársaid közül?

Nagyon megemelkedett az abortuszok száma, ami nagyon rossz, de nem ezzel kell kezdeni, hanem az okát kellene megszüntetni, de az nem megy, mert a mai politikai elitnek a koronás cirkusz, a bankok folyamatos karbantartása, a pénzek megfelelő helyre ömlesztése a fontos, hogy maradhasson a hatalom, legyen miből finanszírozni a hazugságáradatot a választások előtt...

Előzmény: satya (434)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 435
...az már nem háborít fel...
Előzmény: Törölt nick (433)
satya Creative Commons License 2000.03.12 0 0 434
Kedves elnyomot!
Való igaz, hogy speakerrel szimpatizálok.
Nem állítottam hogy bárki is előre megfontolt szándékú gyilkosságként menne abortuszra.
De ha már ennél a képnél vagyunk, a törvény bünteti az erős felindulásból elkövetett gyilkosságot is.

Ha az abortusz törvényt szigorítjuk, ha beiktatunk néhány lépcsőfokot, amivel el lehet jutni az abortuszig, hogy beszélgessen el egy képzett emberrel, hogy beszélje meg a gyerek apjával, hogy várjon néhány napig, akkor ez az erős felindulás elmúlhat. Akkor végiggondolja még egyszer, hogy mi is van vele, kit hordoz a szíve alatt.

Ha a felvilágosításba belevesszük, hogy a nemi élet felelőssége mit jelent. Ha tudja az ember, hogy nem csak az örömszerzés, a vágyaink kielégítése a nemi kapcsolat, hanem a gyermek nemzésének is eszköze, akkor ha védekezik is valamilyen módon, tudja, hogy a kapcsolatnak lehet gyümölcse, amit vállalni kell.

Ehhez viszont kell egyrészt a törvény szigorítása. Pontosan mondjuk meg, mi a válsághelyzet. Milyen anyagi körülmények jelentenek válsághelyzetet. Írjuk körül, amennyire lehet, hogy mikor lehet abortuszra menni.
Milyen jó lenne, ha valaki, mielőtt lefekszik, végiggondolná, hogy mi lenne, ha …
És ha akkor azt érezné, hogy még nem tudná vállalni a gyermek születésével járó elkötelezettséget, akkor azt mondaná a párjának, hogy inkább ne. Ja hogy ehhez egymás iránt elkötelezett, egymást igazán szerető emberek kellenek?!!

Igazából az a gondom, hogy ha most majd megszületik a beígért módosítás, amelyben gyakorlatilag nincs módosítás, akkor mindenki megelégedetten hátradől, és minden marad a régiben. Attól vagyunk emberek, hogy tudatosan tudjuk alakítani dolgainkat. Ezt a tudatosságot nem látom az abortusz ügyben.
satya

Előzmény: Törölt nick (429)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 433
Ennyi a te képességed, bolsizol mindenhol, nyilván hithű katolikus vagy, egyházad szégyene lehetsz, akinek láthatóan sánta a nagyratartott lelke, s nem akarod megérteni, amit a normális emberek megértenek!

Hiába emlegetsz farkast, az bizony köztetek van, olyanok, mint Te is! Emlegeted az élet tiszteletét, de az már háborít fel, ahogy a kis tetemekkel bánnak, tegyék csak ki a kirakatba! Fel se fogod, mikor szemedre vetik a hazug hozzászólásodat az ismerős orvos véleményéről, s még te beszélsz arról, hogy el akarja valaki kendőzni a tényeket! Itt a jóérzésű embereket felkavarták ezek a képek, te meg helyesled!

Gondolom az első sorban ülnél, ha lenne egy szaftos kis boszorkányégetés, s fennhangod kiabálnád, hogy lassabban, ne legyen olyan hamar vége...

Előzmény: speaker (431)
cogito Creative Commons License 2000.03.12 0 0 432
Nem "szinte" teszik kukába, hanem valóságosan is. Sőt a vattával és a többi hulladékkal együtt égetik el a kazánházban. A halva született gyerekeket, ha nem kell kiadni, meg bevásárló műanyag szatyrokban adják át a temetkezési vállalatnak, az amputált testrészekkel és szervmaradványokkal együtt. A temetőben is, temető félre eső részén, ömlesztve földelik el.
Drága az emberi élet.
Előzmény: Törölt nick (430)
speaker Creative Commons License 2000.03.12 0 0 431
Tipikus bolsi mentalitás. Beszéljünk a dologról, próbáljunk meggyőzni mindenkit, de a tényeket titkoljuk, nehogy szembesüljenek az emberek a hazugsággal, az aljas indítékkal.
Tappancs nagyon helyesen tette, hogy közölte a döbbenetes képeket. Tök mindegy, hogy a magzat 3 centivel kisebb ennél amikor elevenen szétdarabolják, vagy három centivel nagyobb. Ez is bizonyítja, hogy milyen aljas dolog ez a 12 hetes határidő korlát, amely külső jegyek, az alapján akar szortírozni, hogy kellemetlen-e a rémtett áldozatának látványa, vagy még elviselhető. Olyan mintha a gyilkos mentességet kaphatna, ha sikerül eltüntetnie áldozatát.
Előzmény: Törölt nick (430)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 430
Hi, Tappancs!

Nem értek egyet az abortusszal, de Veled végképp nem!!! Hát én ellátogattam erre az oldalra, s idéznék is, a negyedik képhez mellékelt szöveget:
These dead babies had reached fetal ages of 18 to 24 weeks before being killed by abortion. This is the result of one morning's work at a Canadian teaching hospital.

Tudod, lehet, hogy igaz, hogy egy kórház reggeli termése ez a borzasztó kép, de ha így van, akkor azokkal egyetemben perbe kellene fogni őket, akik ezt kitették az élet védelmében! Hogy miért? Mert szikrányi tisztesség nem volt az általuk védett élet elmultával, s szinte kukába tették a magzatok tetemeit, mert véettek az orvosi etika ellen is azzal, hogy lehetőséget teremtettek egy ilyen kép elkészítésére!!!

Mondhatsz Te amit akarsz magadról, nem különbözöl azoktól, akik így védik az életet!

Előzmény: Tappancs (425)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.12 0 0 429
Szia satya!

Szimpatizálsz speaker asztaltárssal, mint egyik hozzászólásodból kiolvastam, s nem ezzel a - szerintem jogosan - felháborodott Fórumbetyár-ral, s ez nem áll jól neked... Én is kérdeznék Tőled, mint elkötelezett egyházfitól:
Ugyan mond már meg, szerinted hány %-a az abortuszoknak, amit gyilkolás szándékával végeztetnek el?

Előzmény: satya (428)
satya Creative Commons License 2000.03.12 0 0 428
Kedves Fórumbetyár!
A felvetett kérdésedre annyit kérdeznék tőled, hogy az elvégzett abortuszoknak hány %-a ilyen indíttatású?
Előzmény: Fórumbetyár (421)
flyOrDie Creative Commons License 2000.03.12 0 0 427
Nem tudom, hogy milyen a törvény Kanadában, de a magzatok korából valószínű, hogy nem művi abortuszok eredményei, hanem,
1. egészségügyi probléma, spontán vetélés stb. vagy
2. egy kórházban végzik el az amúgy jelentéktelen számú határidőn túli abortuszt, amelyek bűncselekmény/hatósági mulasztás következményei.
Előzmény: Tappancs (425)
flyOrDie Creative Commons License 2000.03.12 0 0 426
Tappancs, a 3 képeddel azt az benyomást keltetted, hogy így néz ki egy abortusz.

Ez egy hamis üzenet, mert a képeken szereplő magzatok jóval fejlettebbek (például nagyságrenddel nagyobb a súlyuk) mint a normális abortuszoknál. Ezt a hozzászólásodban elhallgattad.

Amikor erre többen felhívtuk a figyelmed, akkor ahelyett, hogy elnézést kértél volna és korrigáltad volna a hibát, nekiálltál bizonygatni, hogy a képekkel semmi probléma nincs.

Előzmény: Tappancs (425)
Tappancs Creative Commons License 2000.03.12 0 0 425
Kedves flyOrDie! Négy képet beillesztettem, az első körben szöveg nélkül. Itt néhányan ítéletet alkottak nemcsak a képekről, nemcsak a beillesztésről, hanem rólam is, anélkül, hogy vették volna a fáradságot és elballagtak volna a megadott http://www.ohiolife.org/qa/ linkre. A feketére feketét szoktam mondani, a fehérre pedig fehéret. Készséggel elismerem, hogy hibáztam (feltéve, ha megmondod, hogy miben), elnézést is tudok kérni: a gyengébb idegzetűektől már kértem is. A magzatképek szerintem illenek a szálhoz, korukat nem adtam meg és állást sem foglaltam abban, hogy mikortól él egy magzat: fogantatástól vagy a köldökzsinór elvágásától. Az abortuszról nincs kialakult véleményem - ezen a szálon annyit mondtam, hogy a második abortuszt nem akarom fizetni a járulékaimból. Hozzászóltam a halálbüntetés szálhoz is; nem elleneztem, hogy gyilkosokat kivégezzenek. Nehéz és bonyolult kérdések ezek: életről-halálról van szó.
Volt aki ocsmánynak és borzasztónak nevezte a képeket, mintha engem ábrázolnának vagy a lelkemet vagy én döntöttem volna a lefényképezett magzatok életéről. Mindenesetre a képeken látható magzatoknak már van kezük-lábuk, szakkönyvekben pontosan le van írva, hogy hány hetes korukban mennyire fejlettek. Én magam még nem láttam az évi 70-ezer magyar abortumból egyet sem. Képeket viszont már igen. Nekem nem hihetetlen, hogy így festenek a magzatok 10-24 hetes korukban. Érdekes, hogy bár "szétvertem" a szálat, mégis mennyien szóltak hozzá (a képekhez is) azóta. Olyan hozzászólást viszont eddig nem olvastam itt, hogy ezek a magzatok nem élőlények, hanem csak tárgyak és az abortusz nem több annál, mintha egy lenyelt kabátgombot operálnának ki a gyomromból. Az orvostársadalom is megosztott: vannak akik nem végeznek abortuszt és vannak, akik igen.
Abban viszont biztos vagyok, hogy erre a szálra azok írogatunk, akiken nem hajtottak végre abortuszt. A szál címe is világosan mutatja, hogy nem habos-fodros lelkű kislányoknak szóló Pöttyös Panni lányregényről van szó.
Kaptam hímsoviniszta jelzőt is: ha visszatekeritek a hozzászólásaimat, láthatjátok, egyaránt beszéltem buta libákról és buta gúnárokról is. Ennek ellenére tudom, hogy a női az egyik legjobb nem :-)
Előzmény: flyOrDie (418)
speaker Creative Commons License 2000.03.11 0 0 424
Jó, hogy egy kicsit visszavettél a betüid nagyságából, de még mindig nagyok.
Nem vagyok moderátor, de azért ne félj, nem lőlek Dunába.
ad 1. A giliszta hasonlattal a te hasonlatodra reagáltam. Látom talált.
ad. 2. Tényleg hülyeség (és akkor nagyon finom vagyok) egy emberi magzatot gilisztához hasonlítani.
ad 3. Erre már ad 2.-ben válaszoltam.

Az éhező gyermekeknek semmi köze az abortusz tiltásához, vagy reklámozásához.
Szerinted olyan sok nőt megerőszakolnak, hogy tömeges lenne az erre hivatkozás? Én nem hiszem. Ez a megerőszakolási lehetőség bekeverése általad a kérdékörbe nagy maflaság volt.

Ha az anya meghal, aligha születik meg a magzat, tehát mindketten meghalnak. (Persze csak ha a magzat tényleg nem élheti túl az anyát.) Tehát ilyenkor az anya élete elsőbbséget élvez. Ilyen egyszerű és racionális gondolkodás alapján tesz kivételt a katolikus egyház.

Előzmény: Fórumbetyár (423)
Fórumbetyár Creative Commons License 2000.03.11 0 0 423

speaker elvtárs, bajtárs, pajtás!

Lássuk csak, primitív válaszodban hol is vannak az árulkodó jelek intelligenciádról és igazmondásodról:

Ne pazarold felesleges nagybetükkel a telefonköltségemet
Ha fele olyan okos lennél, mint a tíz éves fiam, akkor tudnád, hogy a betűk mérete nem számít bele a letöltés sebességébe, mert a betűméret egy néhány karakternyi vezérlésen alapul. Hogy megértsd: a nagyobb betűknek nem kell nagyobb telefonszámla mint a kisebbeknek. Nem mondható el viszont mindez az általad oly nagyra becsült Tappancs neoprimitívusz képeire! Minden egyes kép letöltése 5-6, esetleg még több hozzászólás méretével vetekszik. Tehát a telefonszámládat rajta kérd számon, ne rajtam. Egyébként a fórumra csatlakozni nem kötelező, úgyhogy teszek rá, hogy mekkora telefonszámlád lesz. Remélem nem tudod majd kifizetni.

kimoderáltatlak
Az édes anyádat moderáltasd ki, te tipikusan hatalomorientált basáskodó gennyzsák! Ha már nincs érv, jöhet a fenyegetés, majd az erőszak, és a gázkamra? Mi lesz a folytatás? Megveretsz? Küldöd az ügyvédeidet?

Én személy szerint nem sértgettelek
Az alábbi nekem írt levelek eseteit kivéve:
1 Az az állításod, hogy a te szervezettséged kezdeti magzati korodban alulmúlta a gilisztáét, az gondolkodásodból is látszik.
2 Ritka nagy hülyeség a kettőt egymáshoz hasonlítani.
3 Akinek a magzatról a földi giliszta jut eszébe az elmebeteg
Tehát vagyok hülye és elmebeteg, de legalább hazug nem, mint te.

Az igazmondástól távol eső kijelentéseid megkérdőjelezik az összes állításod valóságtartalmát! Ezt ugye nem bánod?

a megerőszakolt leányanya petesejtje úgyanúgy benne van a születenedő gyerekben, sőt apéldául a zsidók szerint csak az a meghatározó, így semmi problema a gyerekkel.
Ha ezt tényleg igy is hiszed, akkor nagyon sajnállak.
Azon kívül, hogy mely nép és mely vallás mit HISZ az apa és anya szerepéről, az a jelenlegi tudományos álláspont szempontjából teljesen lényegtelen. A hit ugyanis nem a biológia és fizikai törvényeken alapul, hanem az emberek vágyain és félelmein, épp ezért a hit nyújthat vigaszt az embereknek, de törvényeket és biológiai tényeket nem bírálhat felül. Az pedig közismert biológiai törvény, hogy a gyermeket az anya hordja ki.
Holnap tehát alapítok egy vallást - hisz az a mérvadó -, és halálbüntetéssel sújttatom az ivást és a dohányzást, hidd el ideológiát tudnék hozzá gyártani, például náci haláltáborokhoz hasonlítanám a részeg polgárok által elkövetett bűnöket, valamint rákenném az összes tüdőbeteg gyermeket a dohányzókra. Biztos lennének követőim, ha más nem is a hozzád hasonlók biztosan. (A félreértések elkerülése végett: nem iszom és nem dohányzom, és kurvára nem érdekel, hogy a szomszédom mivel mérgezi magát és a családját, s nem teszek úgy, mintha nekem osztották volna a messiás szerepét, és nem váltom meg a világot.) A kereseted hány százalékát utalod az éhező gyerekeknek? Vagy azok már nem számítanak? Persze, hadd szülessen minél több, éhezzenek csak, az messze van innen, nem kell észrevenni. Naponta 19000 tizenkilencezer gyermek hal éhen, te meg nem azokkal, hanem a meg sem születettekkel törődsz. Ezt teszi a vallás? Vagy csak a katolikus vallás? Vagy csak te vagy ilyen? Szerencse, hogy különbözünk, nem lennék büszke, ha a rokonom lennél.

az ilyen (engem megerőszakoltak) szöveg űltalában csak kibúvó szokott lenni a nem kívánt terhesség alól
Neked statisztikai hozzáértésed is van, mint láthatjuk. Még be sem tiltották az abortuszt, máris megsérted az összes megerőszakolt nőt, ne adja Isten, hogy egy is legyen a fórumon, egy petákot sem adnék a szemed világáért - már úgy virtuálisan.

Egyébként a terhesség miatt az anya életének veszélybe kerülésekor még a katolikus egyház sem ellenzi az abortuszt.
Szóval néha vannak jogai a magzatnak, néha meg nincsenek. De lehet hogy mégis számít valamit az anya? Á, azt azért nem hiszem.

Itt a vége, ne is válaszolj, úgysem azokra a dolgokra szoktál reagálni, amelyek sütnek a levelekből, hanem a mellébeszélés csúcsát döntögeted. De ezzel nem vagy egyedül ezen a fórumon...

Előzmény: speaker (422)
speaker Creative Commons License 2000.03.11 0 0 422
1. Ne pazarold felesleges nagybetükkel a telefonköltségemet, mert kimoderáltatlak.
2. Én személy szerint nem sértgettelek.
3. A rémtörténetedben az sántít, hogy a megerőszakolt leányanya petesejtje úgyanúgy benne van a születenedő gyerekben, sőt apéldául a zsidók szerint csak az a meghatározó, így semmi problema a gyerekkel. A Szentatya is eért tiltakozott, amikor a bosnyák nőket abortuszra akarták kényszeríteni a szerb megerőszakolások után. Rádaasául az ilyen (engem megerőszakoltak) szöveg űltalában csak kibúvó szokott lenni a nem kívánt terhesség alól.
Egyébként a terhesség miatt az anya életének veszélybe kerülésekor még a katolikus egyház sem ellenzi az abortuszt.

Több higgadságot elvtárs!

Előzmény: Fórumbetyár (421)
Fórumbetyár Creative Commons License 2000.03.11 0 0 421

KEDVES ABORTUSZELLENZŐ ÁLSZENT HOZZÁÉRTŐ OKOSTOJÁSOK!

AZ ÁLTALATOK PREFERÁLT ÁLLÁSPONT, MELY SZERINT A MAGZAT VÉDETT ÉS MINDEN EGYÉB SZEMPONT MÁSODLAGOS A KÖVETKEZŐ GONDOLATOT ÉBRESZETETTE BENNEM.

KÉPZELJÉTEK EL, HOGY VELETEK TÖRTÉNIK!

TÖRVÉNY TILTJA MAJD A MAGZATELHAJTÁST, ÉS A LÁNYODAT, FELESÉGEDET MEGERŐSZAKOLJA EGY BŰNÖZŐ. NEM VÉDEKEZIK A RIBANC ÉS TEHERBE ESIK. TÖRVÉNY ÉS ISTEN - MÁR A KATOLIKUS, MERT AZÉRT NE FELJTSÜK EL, HOGY ÉL PÁR MILLIÁRD EMBER EZEN A FÖLDÖN, AKINEK A KATOLIKUS VALLÁS EGZOTIKUS ÉRDEKESSÉG CSUPÁN -, TEHÁT TÖRVÉNY ÉS ISTEN TILTJA AZ ABORTUSZT, ÉS TELIK A KILENC HÓNAP. A TERHESSÉG MIND A 270 NAPJÁN TUDOD, HOGY A FELESÉGED VAGY LÁNYOD EGY GONOSZTEVŐ MAGJÁBÓL FOGANT - DE JOG ÉS ISTEN SZERINT VÉDETT - EMBERI LEHETŐSÉGET HORD A SZÍVE ALATT, DE NEM TEHETSZ SEMMIT, MERT EZ A TÖRVÉNY. AMIKOR AZ ABORTUSZ ELLEN EMELSZ SZÓT, ÉS A MAGZAT ÉRDEKEIT VÉDED, EZ AZ ESET IS BELETARTOZIK! NEM TEHETSZ KIVÉTELT, MERT AZ ANYA NEM SZÁMÍT, AZ APA NEM SZÁMÍT, A MAGZAT MEG UGYE NEM TEHET SEMMIRŐL. VÁLSÁGHELYZET? UGYAN MÁR! A GYILKOSSÁG, AZ GYILKOSSÁG! TEHÁT A MAGZAT MARAD. ELÉRKEZIK A SZÜLÉS. A FELESÉGED VAGY LÁNYOD MEGSZÜLI A GYEREKET ÉS KOMPLIKÁCIÓ LÉP FEL, ÉS MEGHAL A FELESÉGED VAGY A LÁNYOD. MARADSZ TE ÉS AZ ÚJSZÜLÖTT. MINDEN NAP, ÉS MINDEN ÉJJEL LÁTOD ŐT, TUDOD, HOGY NEM A TE GYEREKED, TUDOD, HOGY NEM KELLETT VOLNA MEGSZÜLETNIE, TUDOD, HOGY EGY GONOSZTEVŐ MAGJÁBÓL FOGANT, TUDOD, HOGY ESETLEG HA FELNŐ, Ö IS OLYAN LESZ, MINT AZ APJA - KATOLIKUS TERMINOLÓGIA AZ APÁK BŰNÉRŐL -, TUDOD, HOGY MÁR SZÜLETÉSEKOR GYILKOLT, TUDOD, HOGY GYŰLÖLÖD.
TUDOD-E SZERETNI AZT AKI TÖNKRETETTE AZ ÉLETEDET AZZAL, HOGY MEGSZÜLETETT, MIKOR CSUPÁN TÖRVÉNY KÉRDÉSE ÉS NEM KELLETT VOLNA MEGTÖRTÉNNIE. TE IS ERRE SZAVAZTÁL. ÚGY KELL NEKED!

SPEAKER!
NEKED NINCS PATOLÓGUS ISMERŐSÖD, CSAK HAZUGSÁGGAL PRÓBÁLOD LEPLEZNI HIÁNYOS KÉPZETTSÉGEDET, AZT HISZED MINDENKI HANYATT ESIK, HA ORVOSISMERŐSRE HIVATKOZOL? AZ ÉG ATTÓL NEM LESZ PIROS, HOGY CSILLAGÁSZ ÁLLÍTJA!
A KALMOPIRINES MÓDSZERREL EGYETLEN BAJ VAN CSAK: NEM A SPEAKER-FÉLÉK SZÜLEI ALKALMAZTÁK.

TAPPANCS!
MEGAKADT A LEMEZ?

EGYRE INKÁBB ÚGY LÁTOM, HOGY A FÓRUMON LÉVŐ CÖLIBÁTUSPÁRTI ELLENZÉK VAGY PAP VAGY OLYAN RONDA/IMPOTENS, HOGY NEM KELL EGY NŐNEK SEM. ÍGY PERSZE KÖNNYŰ TANÁCSOKAT OSZTOGATNI, HA MAGUK SEMMIT SEM KOCKÁZTATNAK. KÉTSZERESEN IS KIBICEK PRÓBÁLNAK IRÁNYÍTANI VALAMIT, AMIHEZ EGYÉBKÉNT SEMMI KÖZÜK.

A KATOLIKUS PAPOK ADNAK TANÁCSOT NEKEM, HOGY HOGYAN CSINÁLJAK, SZÜLJEK, NEVELJEK GYEREKET? ÉN MIKOR SZABTAM MEG EGY PAPNAK IS, HOGY HOGYAN GYAKOROLJA A HITÉT, HOGYAN TARTSOM MISÉT?

SOK BIGOTT, HAZUG ÉS SEMMIT SEM KOCKÁZTATÓ KIBIC!
HAGYJÁTOK BÉKÉN A NŐKET! NEM URALKODHATTOK RAJTUK MÉG ILYEN VALLÁSI KÖNTÖSBE BÚJTATOTT MÓDON SEM!

flyOrDie Creative Commons License 2000.03.10 0 0 420
Az eredeti képek mellé pontosan oda van írva a magzat kora.
Előzmény: speaker (419)
speaker Creative Commons License 2000.03.10 0 0 419
Egy pathológus ismerősömmel megnézettem a képeket és ő megállapította, hogy nem idősebben 3 hónapnál a magzatok.
A képek maradjanak.
Előzmény: flyOrDie (418)
flyOrDie Creative Commons License 2000.03.10 0 0 418
Tappancs,

4 képet másoltál be, a darabos első képtől eltekintve a többi képen lévő magzatok közül a legfiatalabb magzat is 4 hónapos.

Ahelyett, hogy megpróbálod megmagyarázni, hogy a fekete az fehér, ismerd el hogy hibáztál, kérj elnézést, és el van a dolog intézve.

Esetleg szólj a moderátornak, hogy törölje a hozzászólásod és utána újra berakhatod korrekt formában.

Előzmény: Tappancs (417)
Tappancs Creative Commons License 2000.03.10 0 0 417
PINGYI válasz erre | adatok | e-mail 2000-03-10 14:41:15 (412)

ezek idősebb magzatok és sokkal fejlettebbek, de azért nehogymá okosabb legyél egy szülész professzornál:)))

Ráadásul Tappancs saját bevallása szerint is csak az első képen volt látható abortum.

10-24 hetesek. Mindegyik képen abortumok valtak.

salk válasz erre | adatok | e-mail 2000-03-10 09:24:26 (398)

Legalább ezer ilyen borzalmakat mutató képet tudnék közzé tenni.
Ennek semmi köze az abortuszhoz, csak egy elég undorító fogás.

Te nevezed borzalomnak. Én "csak" idetettem a képeket. Az első 3 képen volt abortum.

Fórumbetyár válasz erre | adatok | e-mail 2000-03-09 21:46:19 (394)

Tappancs képei csak azoknak elgondolkoztatók akik hiányoztak biológia óráról, mert ezek a képek nem 8-10 hetes embriókról készültek

10-24 hetesek.

ilus válasz erre | adatok | e-mail 2000-03-09 21:31:11 (392)

Tappancs! Undorító hímsoviniszta barom vagy! Hogy lehet ilyen képeket bemásolni! Tudod te, hogy néz ki egy abortum?

Mind a 4 kép abortumokat ábrázol.

flyOrDie válasz erre | adatok | e-mail 2000-03-09 21:24:55 (390)

Engem is elgondolkoztatott, hogy vajon mi vezette Tappancsot arra, hogy 4 és 6 hónap közötti magzatok képét rakja egy abortuszos topicba - feliratok nélkül. De nem tudom. Tappancs, nem gondolod, hogy ez etikátlan?

10-24 hetesek.

Fórumbetyár válasz erre | adatok | e-mail 2000-03-09 20:00:04 (386)

Tappancs! Te egy bunkó állat vagy. Amit ide műveltél, az sérti a jóizlést …

PINGYI válasz erre | adatok | e-mail 2000-03-09 19:59:25 (385)

El ne hidd már, hogy egy 12 hetes abortum így néz ki!

Egy 10 hetes magzat ujjai között még úszóhártyára emlékeztető bőrlebeny van, a fej aránytalanul nagy a testhez képest,a mérete felét a fej adja, az arc kezd_kialakulni, nem_kialakult!
10-24 hetesek.



Még egyszer elnézést kérek a gyengébb idegzetűektől és idemásolok csak angolul pár bekezdést:

There are several types of abortion:
Menstrual extraction: This is a very early suction abortion, often done before the pregnancy test is positive.
Suction-aspiration: In this method, the abortionist must first paralyze the cervical muscle ring (womb opening) and then stretch it open. This is difficult because it is hard or "green" and not ready to open. He then inserts a hollow plastic tube, which has a knife-like edge on the tip, into the uterus. The suction tears the baby's body into pieces. He then cuts the deeply rooted placenta from the inner wall of the uterus. The scraps are sucked out into a bottle. The suction is 29 times more powerful than a home vacuum cleaner.
Dilitation & Curettage (D&C): This is similar to the suction procedure except that the abortionist inserts a curette, a loop-shaped steel knife, up into the uterus. With this, he cuts the placenta and baby into pieces and scrapes them out into a basin. Bleeding is usually profuse.
Dilitation & Evacuation (D&E): This is done after 12 weeks. A pliers-like instrument is needed because the baby's bones are calcified, as is the skull. There is no anesthetic for the baby. The abortionist inserts the instrument up into the uterus, seizes a leg or other part of the body and, with a twisting motion, tears it from the baby's body. This is repeated again and again. The spine must be snapped, and the skull crushed to remove them. The nurse's job is to reassemble the body parts to be sure that all are removed.

What of the "Drug" abortions?
The first one widely used was Salt Poisoning (saline amniocentesis): This is done after the 16th week. A large needle is inserted through the abdominal wall of the mother and into the baby's amniotic sac. A concentrated salt solution is injected into the amniotic fluid. The baby breathes and swallows it, is poisoned, struggles, and sometimes convulses. It takes over an hour to kill the baby. When successful, the mother goes into labor about one day later and delivers a dead baby.
Is it actually poisoning?
Yes. The mechanism of death is acute hypernatremia or acute salt poisoning, with development of widespread vasodilatation, edema, congestion, hemorrhage, shock, and death.

Are there other "Drug" abortions?
Yes. The other widely used method is Prostaglandin Abortion: The first form of this human hormone marketed was Prostin F2a, which was for injection into the baby's bag of waters. Its first approved use (by the U.S. Food and Drug Administration) was for "the induction of midtrimester abortion." Since then, its manufacturer, the Upjohn Company, has marketed a vaginal suppository form, Prostin E2, and an intramuscular shot form, Prostin 15M. The action of this hormone is to produce violent labor and delivery of whatever size baby the mother carries. If the baby is old enough to survive the trauma of labor, she may be born alive, but is usually too small to survive.


Fordítsam?
flyOrDie Creative Commons License 2000.03.10 0 0 416
A szeretkezés jobb helyeken önkéntes alapon történik, nem a férj rendelkezésére :-)

Konkrétan: Attól, hogy lefeküdt a nővel, még nem lesz a tulajdonosa.

Előzmény: speaker (415)
speaker Creative Commons License 2000.03.10 0 0 415
"Az apának semmi köze a nő testéhez."
Marhaság. Akkor hogyan szeretkezhetnének és minek?
Előzmény: flyOrDie (414)
flyOrDie Creative Commons License 2000.03.10 0 0 414
"Az apák beleegyezése kellene - szerintem ez természetes dolog. Ugyanis a nő nem egyedül produkálta azt a babát."

A kettőjük között az az eltérés, hogy ha az apa megtiltja az abortuszt, akkor nem saját magának kell kihordania, henem a nőnek. Az apa rendelkezhet a saját testéről, talán részben a magzatról is, de semmi köze a nő testéhez.

Picit feudális ez a szemlélet, hogy a férfi szabja meg a nőnek mehet-e abortuszra vagy nem. Attól, hogy lefeküdt a nővel, még nem lesz a tulajdonosa.

"Viszont azt szeretném újra hangsúlyozni, hogy a legfontosabb a felelős szexuális élet Ezzel minden nem kívánt terhesség megelőzhető."

Feltéve ha a felelős szexuális élet az, hogy kizárólag akkor szeretkezhetünk, amikor gyereket akarunk. Szerintem a felelős az, ha minden ésszerűt megteszünk a védekezésért.

Előzmény: satya (393)
flyOrDie Creative Commons License 2000.03.10 0 0 413
"Az apák beleegyezése kellene - szerintem ez természetes dolog. Ugyanis a nő nem egyedül produkálta azt a babát."

A kettőjük között az az eltérés, hogy ha az apa megtiltja az abortuszt, akkor nem saját magának kell kihordania, henem a nőnek. Az apa rendelkezhet a saját testéről, talán részben a magzatról is, de semmi köze a nő testéhez.

Picit feudális ez a szemlélet, hogy a férfi szabja meg a nőnek mehet-e abortuszra vagy nem. Attól, hogy lefeküdt a nővel, még nem lesz a tulajdonosa.

Előzmény: satya (393)
PINGYI Creative Commons License 2000.03.10 0 0 412
Sumir

8 általánosnál azért egy kicsit többem van, na nem mintha ettől függne bármi is.

speaker

Annyira elragadtak az indulataid, hoyg nem tudsz gépelni?
Egyébként mondtam, ne hidd el nekem, hogy ezek idősebb magzatok és sokkal fejlettebbek, de azért nehogymá okosabb legyél egy szülész professzornál:)))

Ráadásul Tappancs saját bevallása szerint is csak az első képen volt látható abortum.

Bírnátok, ha kiteregetném a családi szenyest,úgysem értenétek, legyen elég, hogy mind a négy abortusznál védekeztünk gyógyszerrel és gumival.

Ekkor jött a gondolat, hogy én elköttetem magam,mert ebből elég volt. De nem tehetem meg, mert nem vagyok még 35 éves. Addig még négy és fél év rettegés.
Ugye nem gondoljátok, hogy ez olyan felemelő, sem lelkileg, sem fizikailag,de ezt már egyszer leírtam.

El kell mondjam, hogy állati szar érzés minden hónap végén attól rettegni, hogy megjön-e vagy sem.

És amikor az ember szól az orvosoknak, meg védőnőknek, hogy dehát kérem szépen én ezzel és ezzel a tabletával védekeztem, azt mondják nem baj, az nem árt a gyereknek.

Persze egyesek szerint piszok ledér nőszemély vagyok, mert szeretek szeretkezni a férjemmel, pfúj. Erről kérdezzétek meg őt, ő is itt van a topicon.

Na ennyit a személyeskedésről, ez a topic nem rólam szól, úgyhogy nem fogok tovább magyarázkodni, mert csak fújjátok a magatokét.

Hogyan számoltok el isten előtt az én gyanúsítgatásommal? szeresd felebarátodat....

speaker Creative Commons License 2000.03.10 0 0 411
12 hetes. Bocs.
Előzmény: lujza (405)
flyOrDie Creative Commons License 2000.03.10 0 0 410
"úgyhogy nem kell a műbalhé,"

Ezt hogy érted? A hivatalban lévő kormány tagjainak rendszeres nyilatkozatait tekintsük jelentéketelen fecsegésnek? Vagy nem olvastad HJM idézeteit miket mondanak mostanában?

Előzmény: Sumir (401)
flyOrDie Creative Commons License 2000.03.10 0 0 409
"PINGYI esetében: n é g y véletlen terhesség - hát ehhez bizony nagyon nagyfokú tudatlanság/felőtlenség kell."

A személyeskedésedre válaszol PINGYI, ha akar egyáltalán.

Négy véletlen terhességhez nem kell felelőtlenség, erről már korábban többen beszéltek a topicban. Lásd például 114-es hozzászólásomat, egy rövid lapszéli számítás.

Előzmény: Sumir (401)
Tappancs Creative Commons License 2000.03.10 0 0 408
Results of suction abortion at 10 weeks.
1.kép Szívásos abortusz 10 hetes korban.
Salt poisoning at 19 weeks.
2.kép Sómérgezés 19 hetes korban
Prostaglandin at 4 months.
3. kép Prostaglandin 4 hónapos korban
These dead babies had reached fetal ages of 18 to 24 weeks before being killed by abortion. This is the result of one morning's work at a Canadian teaching hospital.
4. kép Egy kanadai kórház 1 havi "termése" 18-24 hetes magzatokból.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!