Keresés

Részletes keresés

Attika30 Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 32436

Ez a Pelayo is honnan pottyant ide? Ismerte valaki? 

 

Én itt a Giron ismertem meg és nem elég, hogy szakaszt nyert de az "összes" szakaszon benne van a nap szökésében és rendre az élmezőnyben is végez (amikor hazaér a szökés). Ő hogyan, honnan tudja azt amit Ati még mindig nem?

Mr Reacher Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 32435

Emlékszel még a Groupamás reklámokra, amelyekben Attilánk szerepelt?

Előzmény: nscatto1 (32433)
Attika30 Creative Commons License 2024.05.25 0 0 32434

Ennél azért egy(két) fokkal izmosabb szökésre számítottam, meg lennék lepve ha hazaérne innen bárki. Az a probléma ezzel, hogy innentől a Grappa lábáig nehéz lesz még egy szökést kialakítani, a Grappa lábától meg azért lesz nehéz, mert ott már összetett verseny is lesz vagy Pogacar is gondolhatja úgy, hogy na innen már senki nem mehet ha eddig nem ment.

nscatto1 Creative Commons License 2024.05.25 -12 0 32433

Lényegtelen a kontraktuson szereplő összeg, az csak kiegészítése a reklámokból származó kurrrrvasok pénznek. Az ő szintjén mindegy, hoyg 1,5 vagy 2 millió eurót kapna évente, mert ahogy átigazol, jön X szponzor, aki vele akar reklámoztatni kerékpárt, kotont, vibrátort, bort, atommaghámozót, cipőt, sajtreszelőt, autót, poharat, bitcoint, ruhát, szappant, sörhabosítót. Ebből van a komoly pénz, nem a szerződésből. Pogi évi 6 milliója nekünk komoly, de a reklámhoz képest az elenyésző. Milliókat fizetnek azért, hogy Julian megkóstoljon valami kaját borral, amit az X futárcég visz ki neki. Beül egy pözsóba, X millió. Megáll egy kávézónál, megint csörög a pénz. 

 

 

Jó pár éve a Hell 2 millió dollárt dobott ki a Bruce Willis-féle reklámra, és akkor Willis már eléggé leszálló ágban volt. Egy regnáló bajnok vajon mennyit érhet csak hazai földön?

Előzmény: Attika30 (32432)
Attika30 Creative Commons License 2024.05.25 0 0 32432

Most azért zsíros szerződés nehezebb lett volna ha nincs ez a Giro, mert Lefevre lejáratta ország-világ elött, még akkor is ha esetleg nem hazudott.

Előzmény: nscatto1 (32431)
nscatto1 Creative Commons License 2024.05.25 -12 0 32431

Alaphilippe eddig 9 napot szökött. Pár eredmény:

  • 2x World Championships  ('21, '20)
  • 3x La Flèche Wallonne  ('21, '19, '18)
  • 6x stage Tour de France  ('21, '20, '19, '18)
  •  Milano-Sanremo  ('19)
  •  Donostia San Sebastian Klasikoa  ('18)
  •  Strade Bianche  ('19)
  •   GC Amgen Tour of California  ('16)
  •   KOM Tour de France  ('18)
  • 4x stage Itzulia Basque Country  ('22, '19, '18)
  •   GC Tour of Britain  ('18)
  • 3x stage Tirreno-Adriatico  ('21, '19)
  •  De Brabantse Pijl - La Flèche Brabançonne  ('20)
  •  

    A verseny felén próbálkozott... pedig ülhetne, beleszarhatna, kötne egy zsíros szerződést pár évre, de nem...

    Mr Reacher Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 32430
    Előzmény: nscatto1 (32429)
    nscatto1 Creative Commons License 2024.05.25 -12 0 32429

    Bazmeg, milyen idő van:((( Ha ez lesz a hegyről lefelé, akkor mészárlás is lehet, mert legalább egyvalaki be fog vállalni. És mindig lesz olyan, akinek van érdeke vele menni, akivel viszont menni kell a többinek is. 

    nscatto1 Creative Commons License 2024.05.25 -12 0 32428

    Ne így nézd. Sokkalta többen olvassák a topikot, mint ahányan írunk ide. Mindig van olyan, aki tanul, okul az olvasottakból, szóval nem elveszett idő.

     

    És írjá gyorsabban:)

    Előzmény: Mr Reacher (32426)
    aGazsibácsilótetű Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 32427

    Én ugyanezt tudnám csak leírni kerékpár amatőrebb szinten.

    És igen, az agyatlan rajongás csak árt, érdekes a legreálisabb véleményt Atiról a saját apjától hallottam biztos hogy nagy szerepe van abban hogy idáig jutott, meg az is hogy sokszor nem volt a keménysége miatt felhőtlen a viszonyuk de csak így lehet valamit elérni.  Ebben mondjuk kicsit hasonlít Szoboszlaira is akinek az apját elmondják minden kőszívű hajcsárnak , de nélküle nem tartana itt.

    Személy szerint én kicsit szánalmasnak és cikinek tartom a TDH Valter 1 ,Pogi 0 pólókat is annak fényében hogy azóta sincs más  győzelme Atinak, Pogié meg nem férne ki a póló hátuljára se, szóval helyén kéne kezelni kicsit a dolgokat.

     

    Ami a kommentátorokat illeti, sajna a médiában ez a trend , az agyatlan gügyögés a nézők hülyére vétele és az igénytelenség, se beszélni se viselkedni nem tudnak, ez minden műsorra igaz már tanulni se kell hozzá bárki kaphat műsorvezetői feladatot , elég belefingani valami műsorba, vagy lefeküdni valakivel.

    Mentségükre szóljon ŐK tényleg felkészültek és sokat tettek hozzá hogy népszerűbb legyen ez a sport, csak néha irritáló amit csinálnak, de hát imádják őket ezért ,kapják rakásra az ingyen gumicukrot meg a sütiket, nincs mit tenni ezek szerint ez az igény.

     

    Ami meg a többit illeti, nem ismerem személyesen Dina Marcit megszoktam hallgatni mindig , alapból szimpatikusnak tartom, de egyikben beszélt arról hogy Contador mondta neki le kéne fogynia hogy jobb legyen , és ecsetelte miért nincs igaza Contadornak  neki ne mondja meg hogy akkor jobb lenne és étkezési zavara is lett.  Gondolom egyik oka ez volt hogy nem lett szerződése tovább és tök jó neki most egy Conti csapatban , bár ahogy látom még nincs jövőre szerződése.

    Nyilván ezer oka van hogy valaki megáll egy szinten vagy lejjebb megy ,mindenkinek külön története van, de elhivatottság, alázat, szerencse meg szenvedés is kell hozzá.  De ha egy Contador nekem azt mondaná hogy ez kell hozzá akkor csak megcsinálnám , már ha feljebb szeretnék lépni.

     

    És tényleg már csak Atiról annyit,-  nem fogok többet róla kommentelni -, hogy azt nyilatkozta az első másfél órában olyan számokat látott magánál mint még soha, vagyis van ereje csak kis okosság, finesz , agresszivitás , mentális rend hiányzik fejben. Kívánom neki hogy találja meg mielőtt elmegy mellette végleg a mezőny.

    Előzmény: nscatto1 (32418)
    Mr Reacher Creative Commons License 2024.05.25 -2 2 32426

    Én is hülye vagyok, hogy egy ilyen pár hozzászólásos nikknek írok. Amikor elkezdtem ezt a két bekezdést, még nem volt bent ez a hozzászólásod. Most pedig lett 20 perc közötte. Elbasztam 20 percet az életemből. Lehet, hogy hiába.

    Előzmény: nscatto1 (32424)
    Mr Reacher Creative Commons License 2024.05.25 -2 1 32425

    Az Eurosport magyar szerkesztősége rászolgált a negatív minősítésre. Kezdjük Szabó Gáborral, mert a fejétől bűzlik a hal. Itt most nem az emberi hibáit emelném ki. Vezetőként eltűri, hogy olyanok közvetítsenek, akikben semmi alázat nincs sem a sportújságírói szakma, sem a versenyzők felé. Többször is megállapítottuk, hogy Lantost és Bodnárt nem szabad egy párosba beosztani. Ketten együtt kizárólag az a céljuk, hogy ők jó érezzék magukat. Mint Balázsék, vagy Bocsiék a rádióban. Lantost végképp nem lenne szabad mikrofon közelébe engedni. Azt hiszi, hogy ő egy médiaceleb. Az esbringa twitterközönsége pedig teszi alá a lovat. Sütit visznek neki élő közvetítésbe. Rajonganak érte, mert azt hiszik, ő egy híres ember. Ő képes olyan dolgokat elkövetni, hogy leeszi pörkölttel a Tour de France-os roadbookot, majd a verseny végeztével kisorsolják. Érted? A pörköltszaftos könyvel. Motorsportokat is közvetít, és folyamatosan behozza a kerékpárközvetítésbe. Motorsportban még nem hallottam, hogy a kerékpározásról beszélt volna. Mellesleg tök fogalmatlan. Szerencséjére van egy jó statisztikai oldal, ahol élő szöveges közvetítés is van, különben gondban lenne. De tudod, azt az oldalt mi is ismerjük, és követjük. Bodnár, ha mással kerül párba, akkor érdekes módos tud viselkedni. Nagyon remélem, hogy Dina Marci előbb-utóbb szakkommentátor lesz ott, mert egy klasszissal jobb a közvetítés, ha ő is bent van. Vagy Valter apuka, vagy Seregély Márti.

     

    Képzeld, a magyar versenyzőknek szurkolunk. Vannak más kedvencek is, de a magyar versenyzők sikerének kifejezetten szurkolunk. De az ok nélküli folyamatos feldicsérés (van egy frappánsabb szó is, de nem azt használom) nem használ. Sem Valternek, sem a szurkolónak. Annak a nyilatkozatnak sincs semmi értelme, hogy "jók a lábaim, de...". Az index fórum filozófiája a névtelenség. Ne kárhoztass, hogy névtelenül fogalmazunk meg véleményt. Facebookon előírás, hogy polgári néven vállald magad. De azt is tudjuk, hogy a Valter Attila facebook felhasználó mögött nem Valter Attila van. Tudjuk, hogy nem olvas kommenteket, max. straván. De arról meg te nem tudod, hogy az micsoda.

    Előzmény: Karma2022 (32417)
    nscatto1 Creative Commons License 2024.05.25 -11 1 32424

    Ez nem kedvencek kérdése, hanem szurkolunk neki, mert ő(k) is magyar(ok). Éppen az a probléma, hogy egyedül van ott, pedig 5-8 éve volt 6 olyan versenyzőnk, aki elérhette volna a profi szintet. (Kusztor sajnos pont légüres térben volt, amikor sikeres lehetett volna.) Egynyári volt mindegyik Valteren kívül. (Erik is az, mert amit művel, az vegetálás. Tegyem bele a faszom, hát hogyan létezik az, hogy egy olyan csapatban, ahol Bassotól és Contadortól lehet tanulni testközelből, nem képes eredményt elérni????? Hogy a faszba???) Én anno dilettanti segédhelyettesként párszor tekertem Stubán Ferivel, Antalfival, stb. ha mondtak valamit, arra figyeltem. Feritől tudom, hogy "forgatni kell azt a kibaszott kart, nem taposni" és feltette 39/23-ra a láncot, majd elpörgetett tőlem a síkon a Nagykőrösin, pedig már az 52/12-n erőlködtem 40+ tempónál. Ez volt vagy 10 évvel Armstrong pörgetős stílusa előtt... "Ott fogjad, hegyen így váltasz, nem engeded el mert 100 méter van csak a tetejéig.") 

     

    A kommentátorok hájpolják-sztárolják őket, mert kattintást hoznak, illetve nincs más, akit meg lehetne kérdezni. Örülök, hogy behozták őket a közvetítésbe, mert sokat tanulunk tőlük, és kicsit "beljebb" látunk a versenybe, kiváló meglátásaik vannak, de a kritikátlan rajongás nettó faszság. Mindenki az építő kritikából tanul, a faszkönyves rajongás csak idiotizmus, ami nem hoz eredményt, csak talmi csillogás. Illetve de, látjuk az eredményt a szuper versenyzőinktől:(((

     

     

    Előzmény: képbíró (32421)
    parsifal hendrix Creative Commons License 2024.05.25 -1 0 32423

    a boxolók ezt ringintelligenciának nevezik. Valternek ez nincs. És sajnos nincs a  TÚRÓRUDIS BAGÁZSNAK SEM. Tudnak nyelveket, műveltek, de a bringa/vagy egyáltalán a sport/ érzékük semmi. 

    Előzmény: nscatto1 (32420)
    Attika30 Creative Commons License 2024.05.25 -3 0 32422

    Tőkéletes írás, így kellene működnie a dolgoknak.

    Előzmény: nscatto1 (32418)
    képbíró Creative Commons License 2024.05.25 0 0 32421

    Sztem én publikus vagyok, nem névtelen.

    Sosem Valter volt a kedvencem, Barna, Filu, Marci, erik, mindig elözték.

    Amúgy Lajos is publikus, Mr-nek is van face profilja.

     

    Előzmény: Karma2022 (32417)
    nscatto1 Creative Commons License 2024.05.24 -15 1 32420

    Ismételés sokaccorra:

     

    Kétfajta sikeres sportoló van, a Melós és a Művész. Az ugye egyértelmű, hogy Pogacar Művész, mert ezt napi szinten bizonyítja. A mai győztes Vendrame a Melós, akinek sokkal keményebben kell dolgoznia az eredményért, mert kevesebb a tehetsége, mint a művésznek, de nagyobb a munkabírása, az akarata, a sikeréhsége, mert ezek segítenek elérni a célját. Egy a közös a két típusban: belefektetik a munkát, és az megtérül. Ati nem teszi bele a szellemi munkát, és ez a gond. "Nem lát a pályán" ahogy a labdakergetők mondják, és ez ebben a sportban hiba, mert ezen is múlhat a siker. Nem foglalkozik azzal, hogy hol lehet menni, hol érdemes menni, hanem beleteszi. Ez szép, de a CCC-s Valtertől szép, és nem a 2 éve világverő csapatban tekerő Valtertől. Mindenben fejlődni kell, és neki azt a 30 napot, ami a Giro rajtja előtt volt, azzal kellett volna töltenie, hogy bemagolja a Roadbook rá vonatkozó részét, és reggel úgy megy ki a rajthoz, hogy ez az én napom.

     

    ÉS NEM LEHET ELENGEDNI!

     

    Menni vagy meghalni.

    Előzmény: nscatto1 (32418)
    nscatto1 Creative Commons License 2024.05.24 -15 0 32419

    Holnap ugye összetett és öngyilkosak. 

     

    De Marchi utolsó versenye, környékbeli, eddig leginkább ült a mezőnyben. Frigo környékbeli, eddig ő is csak ült, érkezett, volt pár próbálkozása, de nem komolyan ment. Pellizzari második tudott lenni, "éppen csak" megelőzte az UFO. Nekik nem sok veszítenivalójuk van, ők megtehetik, hogy a Grappa előtt ők is benyomnak egy grappát, és bátrabban mennek lefelé, mint az összetettek. Quintana is érdekelt lehet, mert igen jó versenye van, és lefelé is tud menni, szóval akár össze is állhat egy komoly szökés.

     

    Az egy dolog, hogy az UFO kinézte a szakaszt, mert odaözönlik holnap a sok atyafi, de ha rosszak lesznek a körülmények, akkor nem fog kockáztatni lefelé, mert van még két fő  versenye idén. De Tiberi dobogóra állna, O'Connor szintén, Thomas előrébb lépne, Bardetnek egy szakaszgyőzelem sokat szépítene az eddig nem túl fényes versenyén, és ő kiváló lefelé - szóval lesznek bőven érdekek, ellenérdekek, motivációk, amik miatt menés lesz:) 

    nscatto1 Creative Commons License 2024.05.24 -16 0 32418

    Ne haragudj meg, de te hülye vagy? Olvass vissza, értelmezed. Itt MINDENKI szurkol neki, csak néhányan értjük, hogy mit látunk... 

     

    Ha engem behívnának, akkor biztosan bántanám a sütiszörnyet, szóval nem hívnak:) Pedig én is vakernék uccsókilcsiről, tarcsibiciről, zabálásról. 

     

    Olvass, az alapoktól van baj, a célok kitűzésével: 

    Naszóval, magyarok, teheccségek, eredmények.

    Régi dolog ez már, és egyszerűen nem értem, hogy miért nem kerülnek elő nálunk olyan versenyzők, mint a többi országban? (Most a lányokat hagyjuk, mert Blanka és a női sport más kategória, mint az országút/férfiak. Neki is be kéne látnia, hogy az ő tehetségével hagyni kéne a montit, mert nincs benne pénz, perspektíva, pénz, lehetőség, pénz, elismerés, pénz. Az országút az, ami pénzt és valódi sikert hozhat.) Eddig egyszerűen csak Bodrogi volt az egyetlen, aki képes volt hozni a nemzetközi szintet, pedig abban az időben is voltak a környékbeli országokból, illetve a volt szovjet tagállamokból sikeres versenyzők, elég Zabel, Ullrich, Ugrumov, Ekimov, Tonkov, Jaskula, Vainsteins, Rumsas, Konychev, Kirsipuu, Ivanov, stb. 

     

    Ehhez képest nekünk Bodrogi óta csak Valter van, és ennek kell, hogy legyen oka. Megjegyezném, hogy a 3 napos Maglia Rosa viselése olyan tény amit eddig semmilyen magyar kerékpáros nem tudott felmutatni, és bár nálam jobban csak ő akarhatja a szakaszgyőzelmet, ha holnap visszavonul, akkor is történelmet írt. De hogy a faszba lehet, hogy pl. Szlovéniából, Tótiából előkerültek világklasszisok, nálunk meg még azok sem képesek megmaradni profi/komoly(abb) szinten akiknek sikerült odaérni? 

     

    A kulcs szerintem a cél felismerése, és ahhoz vezető út lehet. Ha a cél az, hogy "legyek profi kerékpáros, aki ebből él" akkor a cél elérése abban a pillanatban megtörténik, amikor aláírja Peák a szerződést a profi csapathoz. A következő pillanatban egy következő célt kéne találni, de valahogy csak 3-4 év után derül ki a versenyző számára is, hogy ő eddig nem is akart győzni, csak versenyezni. Ilyen hozzáállással nem lehet versenyezni profi szinten, hiszen versenyezni velem is tud a Bugyi-körön. Célt kell találni, és az ahhoz vezető utat végigedzeni, végigszenvedni, végighaldokolni, végigdolgozni, és akkor elérhető a cél. De ha a cél az, hogy versenyezzek, akkor a cél rögtön teljesül, amikor legyorsul engem a piros lámpától való indulásnál.

     

    Nekem elfogadhatatlan, amikor egy versenyre készülő versenyző azt mondja, hogy ő még soha nem ment ennyi szintet. Baszom a vért, hát mi a ferde faszt csinál edzésen, amikor készül egy Abruzzo-szintű versenyre? (Most hagyjuk azt, hogy esetleg beteg volt, bukott, magáról a hozzáállásról, az alázatról beszélek, arról, hogy beleszarik a csapatba is, mert esetleg a többiek arra is készültek, hogy mennek érte a harmadik és a hetedik szakaszon, mert az jó lehet neki.) Megnézem a szintrajzot, látom, hogy magas-hosszú-meredek hegyek lesznek, akkor készülök a magas-hosszú-meredek hegyekre. Ha kell, görgőzök 50 km-et 5-10%-os meredekségen, felmegyek a Dobogókőre, Kékesre, Mecsekbe 5x, csinálok 500 guggolást 30-50 kilóval, lépcsőzök napi 2-3000 lépcsőt, stb. - amire lehetőségem, helyem van. (Én is megcsináltam ezeket, ha nekem ment, akkor egy versenyzőnek is mennie kell!) De az, hogy "sosenem próbáltam ijetet" nem elfogadható. Sem a kerékpársport és a társai iránti alázat miatt, mert lehet, hogy volt olyan a csapatban, aki végig tudott volna menni, és felfigyelt volna rá egy szinttel magasabban lévő csapat, de ő ment, mert azt hitte az edző, hogy jó állapotban van. És azért sem, mert önmagát is becsapja, hiszen azt gondolja X év versenyzés után, hogy képes komoly szinten teljesíteni. 

     

    Amikor Valter azt mondta, hogy "ha egy sprinter végig tud menni a Giro hegyein, akkor én is" - az példaértékű hozzáállásról tanúskodott. Dina, Fetter, Peák látta, hogy az a srác, aki velük nőtt fel, megcsinálta, tehát ők is képesek rá. Nekik az volt a reális cél, hogy végigmenjenek, és ez tökéletesen teljesült is. Ezután viszont új célt kellett (volna) találni. Erősebben, gyorsabban, magasabbra. 

     

    Ez nem csak egy bizonyos versenyzőről szól, hanem úgy általában a hazai versenyzőinkről. Elég sok olyan emlékem van, amikor itthoni teljesítménytúrán az akkori itteni "profik" gúnyosan röhögve mentek mellettünk. Ez mekkora dicsőség lehetett már? édesfaszom... Aztán amikor ezek a kitűnő profik valahogy kikerültek külföldi csapatokba, akkor elég hamar kitelt a becsület, mert nemhogy eredmény nem volt, de még az is gondot okozott, hogy végigmenjenek a versenyen. Rothmer, Szeghalmi, Szekeres neve talán többeknek ismerős lehet. Most hagyjuk, hogy az itteni mesteredzők nem ütik meg a kívánt szintet - nem is tudom, vannak-e egyáltalán valóban profi edzőink? - maga a tény, hogy alig-alig van értékelhető eredmény a sportban, valamilyen elemzést, okokat feltáró beszélgetést, vizsgálatot, elmélkedést, bármit igényelne. Amíg ez nincs, addig hiába a csapat, a profi kinézet, külföldi versenyek, stb. nem lesz átütő siker, max. egy-egy kiemelkedő eredmény.

     

    Nem kifejezetten Gönczyre hegyezném ki a dolgot, csak az ő kapcsán jutott eszembe ez a pár csapongó gondolat. Nem volna rossz, ha leülne egy őszinte beszélgetésre pár érintett, és kielemeznék, hogy miért is tartunk ott, ahol tartunk.

    Előzmény: Karma2022 (32417)
    Karma2022 Creative Commons License 2024.05.24 0 1 32417

    ja, valóban... amikor a jó szökésben volt, akkor nagy volt ám a csend itt néhányotoknál...amikor nem kerül jó helyzetbe, akkor pedig tucatnyi kritika és fanyalgás. picit tükörbe kellene nézni itt pár embernek és nem folyamatosan valterezni, gyalázni a Eurosportot, stb. nyilván őket könnyű, mert náluk nincs névtelenség, mint itt. aztán megnézném, milyen lennél pl. kommentátorként 5 percig vagy amikor szökni próbálsz a Girón, társként viheted Gazsit, stb. :)

    Előzmény: nscatto1 (32416)
    nscatto1 Creative Commons License 2024.05.24 -16 0 32416

    Az megvan, hogy "érted haragszom, nem ellened?"

     

    Az a probléma, hogy Ati a legtehetségesebb kerékpáros az utóbbi 20 évben, de szellemileg/mentálisan éretlen a feladatra. Ez sajnos tény.

     

     

    Az az ember, aki élete első GT-jén végigment, holott a gödöllői hegyeken készült egyedül, az kiváló kerékpáros volt.

     

     

    (Itthon pezsgőztem/őrjöngtem, amikor összetett 27-ik helyen célba ért Milánóban.)

     

    Az az ember, aki egyedül, segítők nélkül az országot rózsaszínbe öltöztette 3 napra kiváló kerékpáros volt. 

     

    (Itthon pezsgőztem/őrjöngtem, amikor összetett 14-ik helyen célba ért Milánóban, 3 nap Maglia Rosa álom volt.)

     

    Itthon dühöngtem, amikor a csigazabálók nemtörődömsége miatt és önbizalom hiányában Bouwman nyerte a szakaszt a Giro-n egy évvel később.

     

    Az az ember, akit a Jumbo leigazolt, majd tavaly és idén széttépte a sort több alkalommal az aktuális kapitányának, kiváló kerékpáros volt. 

     

    Az az ember, aki 21 nap alatt a Teide-n összeszedett 50000 méter szintet, az kurvajó kerékpáros. 

     

    Az az ember, aki képtelen versenyezni a kívánt szinten egy Giro alatt, teher nélkül, az mezőny. Nem engedem el, mert bármikor változhat a versenyszituáció, és egy országútis soha nem adja fel, mert országútis. Ma Vendrame a szökésből még bevállalt lefelé, nyitott egy 30 másodperces rést, amit a többiek majdnem összezártak, csak 5 másodperc kellett volna. De nem volt meg, és jött a frissít, körülnéz, enged vezetni, öltözik, nyújt - a szokásos. A győztes pedig állt meg, nem "engedte el" hanem addig ment, amíg haza nem ért. 

     

    Az a legdühítőbb, hogy lenne esélye a sikerre, de el sem jut addig:((( mert nem elég a test, kell a fej a győzelemhez. Szar ezt leírni, de eddig ezt látjuk.

    Előzmény: Karma2022 (32410)
    nscatto1 Creative Commons License 2024.05.24 -15 0 32415

    Ez az ügyes gyerek 1 GT-n indult, és három szökésből van 3-1-3 helyezése. "Hámer mázlijavót." Miben volt mázlija? Abban hogy támadott? Vagy abban, hogy amikor megfogták őket, akkor megint bevállalt és újra támadott? Vagy abban, hogy ma is jókor ment a szökéssel, és nem a hegy előtt próbálkozott, a síkon?

     

    Nézhetnél kerékpárversenyt néha, az előző évezredbeli rokklemezek boncolgatása hejettttt...

    Előzmény: NAR (32414)
    NAR Creative Commons License 2024.05.24 0 0 32414

    Ne felejtsük el, hogy a sportban van szerepe a szerencsének. Ügyes gyerek ez a Steinhauser, de mázlija is volt.

    Előzmény: aGazsibácsilótetű (32408)
    aGazsibácsilótetű Creative Commons License 2024.05.24 0 0 32413

    Amúgy tényleg iszonyatosan megváltozott a versenyzés , ilyen őrült menések a szakaszokon végig az elejétől nem nagyon voltak. Most olvastam a Vismas Tim Van Dijke nyilatkozatát, aki csak Tratniknak akart segíteni a  második szökésbe kerülni ,de aztán ottragadt hogy olyan tempo volt hogy hányingere lett, és akkor még innen tudott kiszakadni egy hatos csoport mit hajthattak azok?

    Előzmény: Attika30 (32412)
    Attika30 Creative Commons License 2024.05.24 0 0 32412

    Sanszos, hogy tênyleg nincs benne több, de tényleg nem kis dolog ez sem. Na meg azért a jó segítők elő-előfordul, hogy pályafutásuk alatt nyernek szakaszt háromhetesen, szóval az, hogy segítő még nem zárja ki a győzelem lehetőségét.

    Előzmény: aGazsibácsilótetű (32411)
    aGazsibácsilótetű Creative Commons License 2024.05.24 -1 0 32411

    Szorongattam , csak azért hogy utánuk tudjon menni.  Leginkább azért voltam kíváncsi a Girora , mert először mehetett magáért, nem hiszem hogy sok lesz még neki ilyen . De nem fogok tőle ezentúl többet várni , csak egy jó segítő ami persze egy nagy dolog .

    Előzmény: Karma2022 (32410)
    Karma2022 Creative Commons License 2024.05.24 0 0 32410

    Ez a missziód, hogy állandóan Valtert szapulod? Amikor pár napja a jó szökésben volt, akkor persze csendben maradtál. Gondolom nagy erővel szorongattad a foteled karrészét, hogy végre zuhanjon meg...

    Előzmény: aGazsibácsilótetű (32409)
    aGazsibácsilótetű Creative Commons License 2024.05.24 -1 0 32409

    Csak akkor hanyagolni kellene az olyan magabiztos nyilatkozatokat, mint pl. Eisenkrammer Károlyé hogy nagy tétben merne fogadni hogy magyar szakasz győzelem lesz a Giron.

    Pluszban még az ES nyáladzása a közvetítésekben , meg mindenféle szurkolói közösségben, és aztán csodálkoznak hogy az egyszerű mezei szurkolók meg elhiszik és aztán becsapva érzik magukat hogy nem erről volt szó, hol az eredmény? 

    És aztán jön a sértődés.

    Előzmény: Mr Reacher (32407)
    aGazsibácsilótetű Creative Commons License 2024.05.24 0 0 32408

    A 22 éves Steinhauser az egyik leggyengébb csapatból szinte minden szökőnapon a dobogóra tudott állni, egyiket meg is nyerte meg kétszer volt harmadik , neki nem volt gond bekerülni egy szökésbe , de ha kellett többször is nekiindult . Nem hiszem hogy 22 évesen ilyen szinten sokat gyakorolta, vagy lehet így született.

     

    Mr Reacher Creative Commons License 2024.05.24 -2 0 32407

    Annyira nyilvánvaló, hogy Valter nem tud versenyezni. Van még nyugisan 1 év a szerződéséből, aztán jön a visszalépés.

    Előzmény: aGazsibácsilótetű (32405)

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!