Keresés

Részletes keresés

Johnie_Cah Creative Commons License 2001.04.06 0 0 98
Speaker,

a PhD-mat a molekuláris felismerésből írtam, ugyhogy azt hiszem, hogy az izraeli kiserleteknek van letalapjuk. Az emberi genomban vannak olyan "fajta" specifikus reszletek, melyekre lehet hatni, melyre lehet specifikus agenst talalni, hogy szelektiv hatast lehessen elerni. Az mar nagyon gaz, hogy a szarhazi zsidok ilyenekkel foglalkoznak. A vizio hasonlo a TOP SECRET cimu filmhez: ott a golyok csak a nemeteket bantottak, itt egy heterogen embercsoportra ledobott biologiai fegyver csak az arabokat pusdztitja el...SUX

Előzmény: speaker (-)
Tiborc Creative Commons License 2001.04.06 0 0 97
Kedves speaker!
Nem tudom, hogy látják - e?
Alibekov szerint nem látták.
Ma mi lehet?
Ronda dolog a biológia ilyen haszhálata.
Más is ronda, de vitatkoznak is a topicok százaiban, ld. a straszburgi összefonódást.
Tiborc
Előzmény: speaker (96)
speaker Creative Commons License 2001.04.06 0 0 96
Ez is csak arra bizonyíték, hogy a MOSZAD a KGB balzsebéből nőtt ki. Ugyanazokkal a szakadt ötletekkel operálnak és összedolgoznak. Hogy ezt Amerikában nem látják!?
Előzmény: Tiborc (95)
Tiborc Creative Commons License 2001.04.06 0 0 95
Kedves speaker!
Elnézést, ha netguberálásom eredménye csak most jut nyilvánosságra. Évek óta keresem a neten a genetikai cián rémhírmegfelelőit, most találtam rá.
Csak a hivatkozási forrás előzetes értesítésével merem asztaltársaim tudomására hozni:
Resume by Tiborc:
1979 márciusának utolsó péntekjén a szverdlovszki biológiai fegyvergyár lépfene gyártó üzeméből finom por áramlott ki az éjszakai levegőbe.
Az üzemmel szemközti kerámiagyár éjszakai műszakjának valamennyi munkása megbetegedett, a halottak száma legalább száz.
Ken Alibek írja /Eredeti orosz neve Kanatjan Alibek volt:

„Sajnálatos módon az áldozatok között alig akadt nő, vagy gyermek. Évekkel később egyes nyugati elemzők azon töprengtek, vajon a szovjetek nem fejlesztettek – e ki egy „nemi” fegyvert, amely csakis férfiakat támad meg. Csakhogy ők nemigen dolgoztak termelőüzemek éjszakai műszakjában, s péntek késő éjszaka gyermekek sem igen játszanak az utcán.”

Túl szomorú történet ahhoz, hogy a két rémhír között összefüggéseket keressek, tegye ezt meg mindenki saját maga.

Rettegésemben csak a lelőhelyet adom meg:


„Copyright Š 1999 by KEN ALIBEK
All rights reserved under International and Pan-American Copyright Conventions.
Published in the United States by Raandom House, Ine., New York, and simultane - ously in Canada by Random House of Canada Limited, Toronto.
Random House and colophon are registered trademarks of Random House, Inc.
Library of Congress Cataloging-in-Publication Data Alibek, Ken.
Biohazard: the chilling true story of largest covert biological weapons program in the world, told from the inside by the man who ran it/Ken Alibek
with Stephen Handelman
p. cm.
Includes bibliographical references and index.
ISBN 0-375-50231 -9 (alk. paper)
l.Bioligical weapons - Soviet Union.
I. Handelinan, Stephen.
IT. Title. UG.447.8.A45 1998
358'.3882'0947 - dc21 98-56454
Random House website address: www.atrandom.com
Printed in the United States of America on acid-free paper
2 4 6 8 9 7 5 3 First Edition
Book design Caroline Cunningham soa reserved”
Tisztelettel
Tiborc

Előzmény: speaker (-)
feneszelid Creative Commons License 2000.12.27 0 0 94
Ne cukkold szegényt,

csak a mundért védi.
Egy picit savanyú, egy picurt bunkó, egy picurnyit tapló, de az övé.

(baszus, valamelyik vadbarom már megint tacsra tette fenevadat)

Előzmény: Trebitsch (93)
Trebitsch Creative Commons License 2000.12.27 0 0 93
Aztán ebből miért? Mi ebben a gondolatolvasás? Ezek ténymegállapítások voltak.
Tudod, a sztori az úgy nézett ki, hogy mint minden protokoll-eseménynél, szépen elmondták a részvevőknek, hogy hogy is zajlik ez az egész, kik adják át a díjat, miután az egész cilibuliról megkapták az írásos tájékoztatót. Ezen kívül Kishon negyvenvalahanyadik volt a sorban, tehát pontosan látta, hogy az a 40+ ember, aki előtte vette át a kitüntetést, az mit is csinál.
Ha esetleg annyira sötét a manus, hogy egyrészt fogalma sincs róla, ki Magyarország miniszterelnöke, aki őt kitünteti, másrészt lepergett róla a levél, a szóbeli tájékoztatás, az első negyvenegynéhánynál meg nem nézett oda - akkor utána azt mondja, hogy "pardon, tévedtem".
Nem azt mondta. Meg akarta sérteni Orbánt - ugyanis egy kinyújtott kezet nem elfogadni elég nagy sértés, bunkóság. Ugyanis a protokoll szerint Orbán bizony odanyújtotta a kezét, hogy gratuláljon, ez a sötét durung meg nem fogadta el. Hogy sikerült-e neki, azt nem tudom. Az én szememben sikerült gyáva szar mivoltát bizonyítania, mert ezt még utólag sem merte felvállalni. Testőrnek nézte... Aha. Én meg taplógyökérnek nézem őt.
Előzmény: picur (91)
bestija Creative Commons License 2000.12.27 0 0 92
Miért, beismerte vagy nem ezt mondta?
Előzmény: picur (91)
picur Creative Commons License 2000.12.27 0 0 91
"de még annyi vér se volt a pucájában, hogy ezt beismerje. Ezért azt mondta, hogy testőrnek nézte."

Ebbol.

Előzmény: Trebitsch (90)
Trebitsch Creative Commons License 2000.12.27 0 0 90
Láthatóan? Aztán miből látható ez?
(Nem lenne egyszerűbb, ha világosan beszélnél? Bár nekem végülis mindegy.)
Előzmény: picur (89)
picur Creative Commons License 2000.12.27 0 0 89
Lathatoan aktiv gondolatolvaso vagy :-D
Előzmény: Trebitsch (88)
Trebitsch Creative Commons License 2000.12.27 0 0 88
Hát én azt honnan tudjam?
Előzmény: picur (87)
picur Creative Commons License 2000.12.27 0 0 87
A gondolatolvasassal sokat lehet keresni?
Előzmény: Trebitsch (86)
Trebitsch Creative Commons License 2000.12.27 0 0 86
" Kishon(t) a kibbucban mindenesetre a lovakhoz kéredzkedett ápolónak eleinte, mert a leginkább velük tudott társalogni. "

Jobban tette volna, ha ott is marad az a bunkó. Talán ne felejtsük ki viccelődései közül azt a sötét durungságot se, amikor egy kitüntetés átvételekor nem volt hajlandó kezet fogni Orbán Viktorral, de még annyi vér se volt a pucájában, hogy ezt beismerje. Ezért azt mondta, hogy testőrnek nézte.

Előzmény: sicumaci (84)
memoár Creative Commons License 2000.12.27 0 0 85
Sicu, kösz, ez nem ártott.
Múltkor hallottam a rádióban egy nyilatkozatát, amelynek az a lényege, hogy ő a pesti humort áttelepítette Izraelbe, ahol ezt megelőzően nem volt karakteres vicc.
Csurka, amint tudom, a szépirodalommal felhagyott.
Előbb megmenti a nemzetet, azután majd folytatja.
Memoár
Előzmény: sicumaci (84)
sicumaci Creative Commons License 2000.12.27 0 0 84
Kérlek. Korrigálok. Hoffmann Ferenc az eredeti neve. Amikor a háború után pblikálni kezdett a Ludas Matyiban, Gábor Andor pártfogása alatt, a Hont Ferenc nevet vette fel. Csakhogy rögtön kiderült, hogy egy Hont Ferenc már van, a színháztörténész. Ő volt a Nagy Hont, Hoffmann azonnal felvette a Kishont nevet. Amikor Pozsonyon és Bécsen át kijutott Izraelbe, a bevűándorlási hivatalban a Kishont nevet adta meg. Erre azt mondták, hogy annak semmi értelme, legyen Kishon, mert olyan patak van Izraelben. A Ferencnek még kevésbé látták értelmét, így lett Efráim. Dalmát Ferenc, régi kollégája és fordítója a hivatalnokok keresztapaságában a Dán Dalmát nevet kapta, mert Dánnak volt törzse, és pont olyan jól helyettesíti a Ferencet, mint az Efrájim. Ebből is látszik, hogy a héber nem könnyű nyelv. Kishon(t) a kibbucban mindenesetre a lovakhoz kéredzkedett ápolónak eleinte, mert a leginkább velük tudott társalogni.
Politikai tekintetben Kishon kicsit kilóg jobbra a jobbpáholyból. Lelkes nacionalista, izraeli megközelítésben, vagyis nem zsidó-nacionalista, hanem izraeli-nacionalista. Szerintem adózási okokból kifolyólag azonban Svájcban él és Németországban publikálja a régi izraeli szatíráit, különböző tematikus összeállításokban. Ha épp háború van, akkor kötelességtudatból hazautazik. Vagy Izraelbe utazik? Semmi értelme az odautazásnak, mert lassan 80 éves, de úgy érzi, hívja a kötelesség. Tényleg nagyon jó, Karinthy-gyökerű, pesti humora van.
Mellesleg Csurkának is. Illetve, talán pontosabb úgy, hogy volt.
memoár Creative Commons License 2000.12.26 0 0 83
Efraim Kishon magyar neve Kishont Ferenc volt, anno a Lúdas Matyi munkatársa, a legnevesebb izraeli humorista, akinek művein a világon mindenütt derülnek. Nem szélsőséges. Korrigálj!
Memoár
Előzmény: sicumaci (82)
sicumaci Creative Commons License 2000.12.26 0 0 82
Amennyit a hadászatról tudok, az annyi, amennyit a genetikai kutatásokról. Olvastam és hallottam ezt azt, például az izraeli genetikusok kiderítették, hogy genetikailag legtisztább zsidók a szamaritánusok, akiket a rabbik nem tartanak igazi zsidóknak. (Jones: A vérünkben van - Amiről a gének mesélnek, Budapest, 1998.) Hosszabb ideig dolgoztam együtt viszont Hoffmann Ferenccel, más néven Efráim Kishonnal, akinek lefordítottam a Hogy volt? c. nagyon muklatságos, élesen antikommunista könyvét. Kishon amolyan izraeli MIÉP-es, Csurkát ugyan nem szereti, de csak azért, mert az se szereti őt. Egyébként a felesége palesztin (vagyis arab) keresztény.
Na, Izraelben nem egyszerűen zsidók (és arabok) élnek, hanem keleti zsidók és nyugati zsidók. A hadseregben és a titkosszolgálatban az előbbiek vannak az élvonalban. Többek közt azért, mert pont olyanok, mint a legfanatikusabb arab. Nagyon érdekelne, pusztán a formális logika és józan paraszti ész alapján, hogyan tud különbséget tenni egy genetikai bomba a katonapolitikailag rendkívül értékes keleti zsidó és nem keleti zsidó között?
Továbbá: a fél Dunántúl méretű Izrael mit kezd azzal a környezeti ártalommal, amit számára az arab szomszédaira ledobott egyetlen atombomba jelent? A 200 atombomba akár meg is lehet, de nem tudja felhasználni. Erről jut eszembe, hol tart vajon a pakisztáni iszlám bomba kifejlesztése? Igaz, hogy ez az indiaiak ellen kell nekik, de azért... Nem segítenek nekik a kínaiak, akik az oroszok ellen fejlesztettek, de azért a korábbi darabokat akár tovább is adhatják... Szóval, biztos, hogy a zsidók okozzák a világ minden baját? Nerm tesznek hozzá a biciklisták is?
atyus Creative Commons License 1999.12.04 0 0 75
Miért, Adolfot ki segítette hatalomra? Kik pénzelték kampányát?

Amúgy Adolf egy seggfej volt, aki jobb lett volna, ha meg sem születik. Most nem kívánnák annyian vissza a töpörödött elméjét.

atyus Creative Commons License 1999.12.04 0 0 73
Duda!
Már megszaggattam a köpenyemet. Felfogtam, hogy te nem összességében vagy rasszista.

Sajnálom, hogy eltoltam, és ide csaltalak.

Szerintem húzzunk vissza a mi jól bevált cigányügyi előadásainkhoz.

A zsidózás amúgy is túl kényes téma. Te is tudod, hogy a cigányokkal ellentétben jobban meg tudják védeni magukat.

Ez a topic pedig inkább arról szól, hogy a zsidók miként szelektálnak a nem zsidók génállományában.
Szerintem kamu az ügy, de itt inkább a zsidók a rossz csávók.

Előzmény: Duda (72)
Duda Creative Commons License 1999.12.04 0 0 72
Nem ertem, ha cigany temarol vitatkozunk, akkor miert kell elojonnie rogton a zsidozasnak. Az ominozus Kritikas cikkben is okvetlenul ki kellett emelniuk....

Elarulom, hogy eddigi 'zsidozos' multam mindossze egy artatlan banyaszvicc volt, amiert persze rogton rasszista letten (duplan, ugye), meg antiszemita, meg minden...

Asszem egy kicsit tipusos gondolkodasuak az emberek ebben itt a politikaban...

Előzmény: atyus (69)
atyus Creative Commons License 1999.12.03 0 0 71
hi-hi-hihi!
Előzmény: PuPu (70)
PuPu Creative Commons License 1999.12.03 0 0 70
Ez a butuska speaker assziszi, nekem is 32 nevem van, mint Ságvári Endrének és neki...
:O))
Előzmény: atyus (69)
atyus Creative Commons License 1999.12.03 0 0 69
Erre az összefüggésre nem ébredtem rá.
Én horgásztam elő, mert különösnek találtam a témát, és akartam egy kicsit kedvezni az egyik asztaltársamnak akivel cigányügyben nagy topic-handabandázásban vagyunk.

Azt gondoltam, hogy feladok neki egy magas labdát, de láthattátok, mellédugtam a dolgot.

Úgyhogy , egymást ne bántástok, meg a zsidózás, és a stb.

De itt mintha amúgy a zsidók offenzívájáról szólt volna az eredeti topic?

Előzmény: speaker (64)
jdr Creative Commons License 1999.12.03 0 0 68
Á dehogy, csak lefordította, hogy Ti is megértsétek:)))))

Ttelettel:
jdr

Előzmény: morgue (65)
PuPu Creative Commons License 1999.12.03 0 0 67
Eltaláltad.
Hogy, hogy ennyi ésszel még nem vagy főtanácsadó?
Átkos kontraszelekció...
:O)
Előzmény: morgue (65)
jdr Creative Commons License 1999.12.03 0 0 66
Aha!
Azt hiszed most nagyon okos vagy mi?

Ttelettel:
jdr

Előzmény: speaker (64)
morgue Creative Commons License 1999.12.03 0 0 65
"Azannyuk rohatt zsidai!
Már megin szalámit gyártanak keresztény kisgyerekekből? "
Te is szórakozol, mint a Kiss Zoltán?
Előzmény: PuPu (58)
speaker Creative Commons License 1999.12.03 0 0 64
Ez egy több, mint egy éves topik, csak a PuPu szedte elő, hogy egyéb beírásaimon feldühödve leantiszemitázzon engem és a kedvére zsidózhasson egy jót.
Egyébként én kizárólag megjelent cikkeket idéztem.
Elég rémes dolgok, hitelességükért felejen az, aki írta.
Mindenesetre Angliában elég nyugodt stílusban írtak és vitáztak róla, nem úgy mint itt.

Előzmény: pindiy (62)
atyus Creative Commons License 1999.12.03 0 0 63
Duda!

Lehet, hogy tévedtem. És te csak a cigányokra vagy berágva.

Akkor itt az ideje, hogy hamut szórjak fejemre, és megszaggasam a kabátomat, mert gyászos véget ért kísérletem, hogy belerángassalak abba, ami nem is jellemző rád.

Mégecce, elnézést!

A topichoz, szerintem is egy beszopás az egész.

Hacsak, a biblikus időkben nem történt valami, amit szimbólumok mögé bújtatott emberi gondolkodásunkkal nem fogunk fel.

Őszintén megmondom: halálosan tájékozatlan vagyok az ügyben, remélem olyanok is beleszólnak, akik találkoztak már a genetikával napi munkájuk során.

Előzmény: Duda (57)
pindiy Creative Commons License 1999.12.03 0 0 62
speaker
Ez a kacsa évek óta kering.
Örülök, hogy mára a Demokratát is elérte.
Miután a szeszmuslicától az emberig mindenki ugyanaból a 21 aminógyökből épül fel és csak a triplettek szekvence határozza meg, hogy ember lesz az illető vagy szeszmuslica, ha ez létezne akkor nekem nem lenne problémám a legyekkel mondhatom, hogy van.
Egyébként sokkal bonyolultabb a világ mint azt sok ujdondász elképzeli.
Előzmény: speaker (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!