Keresés

Részletes keresés

amelii Creative Commons License 2002.10.25 0 0 52
megfogalmazni nehéz, de csinálni jó :)
CoolWitch Creative Commons License 2000.12.11 0 0 51
Mint egy "buli-korban lévő" elmondom, számomra mit jelent az, hogy bulizni. Mi, ha lemegyünk szombatonként egy diszkóba, akkor pl. bulizunk. És nagyon jóóó.....Összejövünk kb. 8-an, beszélgetünk, viccelődünk, és igen, néha, itt jön a drog most, csak hogy igazatok is legyen, beüt egy-egy spangli. Cigi is van, bár én nem dohányzom:-) Kiemelném, hogy nem mindig élünk a fűvel, sőőt...csak ritkán. Szóval, olyan 9-körül találkozunk, akkor jön ez, majd 11 felé elindulunk, hogy még az utolsó járatokat elérjük, és ne kelljen várni az éjszakaira. Már mindenkinek nagyon jó a kedve, alapból is, vagy ugye néha kis segítséggel. Megy a duma, stb. És akkor jön a legjobb rész, megérkezni... Meglátni az ismerős arcokat, teljes izgalomban lenni, mikor már kívülről meghalljuk a zenét...Aztán belépünk....Fények, és a zene...füst...Szuper érzés...(na jó, a cigifüstöt tudnám mellőzni) Az elején kicsit tartózkodóbb mindenki....csak álldogál, esetleg elmennek inni valamit...kb. 20 perc múlva már eléggé oldódik a hangulat, és elkezdünk táncolni is. Valami eszméletlen jó érzés, hogy körbe vagy véve egy csomó emberrel, akik ugyanezt érzik, és a zene meg dübörög...Látni az arcokat, mindegyik örül...Egyszerűen leírhatatlan. Kb. hajnali 2 felé a legjobb a hangulat, akkor már mindenki benne van a buli közepében, önfeledten táncol, és nagyon jól érzi magát...A zene is mintha egyre jobb lenne....És mindezt megállás nélkül...Aztán 5 óra körül elindulunk haza, ahogy kilépünk, szinte összeesünk, mert addig nem fáradunk, csak mikor vége...és mindenki teljesen kész van az átélt élménytől...Beszélgetünk egy kicsit, aztán többnyire szótlanul megyünk...néha sétálunk egy kicsit, majd elindulunk haza....a fiúk hazakísérik a lányokat...és mindenkiben egy érzés marad meg: ez egy szuper buli volt, szombaton megint mennünk kell!!!!

Hozzátenném még azt, hogy van olyan barátnőm, aki ki nem állhatja a diszkót...Ő vagy a barátjával van, vagy otthon ül...Egyszer elcipeltem, de reménytelen eset:-)) Ja, még annyit: szombaton sokkal jobb a hangulat, mint pénteken:-)

sélli Creative Commons License 2000.12.11 0 0 50
Ha nem megyek pénteken bulizni, akkor annak az az oka, hogy baromi fáradt vagyok és nincs kedvem egy hangos, füstös helyen jópofizni még alain Delonnal sem.

Dáridó KIZÁRVA!!!

Ha otthon vagyok akkor olvasok valami jó könyvet, úgyis kevés az idöm, ilyenkor pótolok, VAGY: elmegyek moziba, mert film örült és függö vagyok. VAGY videózom. Beszélgetek a szüleimmel, mert arra sem jut túl sok idö! Azt nem mondom, hogy értelmes, de még minig jobb mint a Lajcsi

Hát röviden ennyi.

Előzmény: laddie (47)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.11 0 0 49
En altalaban elmek` pizzazni szomszed faluba ismerosokkel, or korcsmaba megyek inni/billiardozni.
laddie Creative Commons License 2000.12.11 0 0 48
Bocs, nem akartam ekkora nagy betűket. Nem akartam ennyire kiabálni.
laddie Creative Commons License 2000.12.11 0 0 47
Namármost, erre szeretnék ismételten választ kapni az otthon punnyadozó kedves résztvevőktől ismét:

Nekem az a kérdésem, hogy aki nem jár "bulizni" legalább hétvégenként, az mit csinál. Nézi a péntek esti vigadót és a magas színvonalú TV műsorokat? Olvas? Internetezik? A kedvesével van? "Értelmesen" tölti az idejét?

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.11 0 0 46
Hmm... "bulizni"... nem is olyan konnyu megmagyarani
A bulizas - szamomra - egy olyan folyamat, amely soran megprobalok megfeledkezni a hetkoznapok viszontagsagairol, megprobalok teljesen kikapcsolni, megprobalom totalisan jol erezni magamat, olyan dolgokat cselekedven, melyek szamomra "felfokozott elvezetet" okoznak.

Magyarul:
vagy 1-1.5 liter bor utan orjongok egy jo kis blekk/deszmetal koncerten
vagy 2-2.5 liter bor utan orjongok valami lazabb koncerten
vagy jozanul, szep lannyal tancolok valami szolid helyen. Mas eset nincs:)

laddie Creative Commons License 2000.12.11 0 0 45
Nekem az a kérdésem, hogy aki nem jár "bulizni" legalább hétvégenként, az mit csinál. Nézi a péntek esti vigadót és a magas színvonalú TV műsorokat? Olvas? Internetezik? A kedvesével van? "Értelmesen" tölti az idejét?

A bulizás számomra azt jelenti, hogy kellemes társagágban lenni, ismerkedni, zenét hallgatni, táncolni. Szerintem ez normális. Sőt, EZ normális az otthonmaradó emberekkel szemben.

Egyébként a legtöbb társaságban a pia tényleg elég erős szerepet tölt be a bulizás során, de azért kevesebben drogoznak, mint ahogy ezt a kritikus személyek látják. Szerintem 20% körül van. Még azt is megkockáztatom, hogy egy kellemes sörözésnek, borozásnak még mindig több értelme van, mint egy egész estés otthon maradásnak -legalábbis, ha nem családos emberről van szó.

Én fontosnak tartom a bulizást.

Törölt nick Creative Commons License 2000.12.11 0 0 44
Nagyon birom a bulikat. Számomra a bulizás = összejönni a haverokkal, havernőkkel és erezd el a hajam. Azaz csináljuk azt amihez kedvünk van, élvezzük egymás társaságát.
realdoko Creative Commons License 1999.03.07 0 0 43
Kedves Eomer!
Én most mint a Mai Fiatalok képviselője próbálom leírni, hogy mi hogyab szoktunk bulizni.
(Pl. még egyikünk sem próbált semmilyen drogot, szerintem kicsit gyorsan ítéltek ti a korosztályomról. Mi vagyunk benne, mi látjuk, hogy menniyen csinálják.)
A baráti társaságunk állandóan találkozgat egymással, azonban mikor háromnál többen vagyunk, azt már lehet bulinak nevezni. Ez az egyik feltétel (bár még ez sem annyira).
Érdekes, akárhogyan gondolkodom rajta, nem tudok rájönni, hogy mikor bulizunk.
Persze, ha többen (mondjuk már hatan-heten) fölmegyünk valakihez, együtt mulatunk, akkor az már buli.
Mi igazából nem nagyon nvezzük bulinak azt, ha beülünk valahova (még akkor sem, ha berúgúnk és nagyon jól érezzük magukat).
Ha mi együtt vagyunk, akkor egyszerűen BESZÉLGETÜNK és hatalmasakat poénkodunk, olykor filmeket nézünk, akár kártyázunk, talán boroskólázunk, néhányan cigarettáznak (itt a drog, igen tudom, ok, nektek volt igazatok).
Persze MINDIG hallgatunk zenét.
Mi táncolni nem szoktunk. Egyszer fordult elő.
A diszkót egyikünk sem szereti, nem is szoktunk járni. A rave és techno zenéket sem szeretjük, így ezek a szórakozóhelyek is kiesnek.
Mi vagy koncertekre járunk (pl. Kispál és a Borz) vagy pubokba, kávézókba, presszókba, kiskocsmákba, palacsintázókba vagy pedig egymáshoz.
Vagy ha elviselhető az idő, akkor mozgó bulit tartunk.
Ennyi.
kornel Creative Commons License 1999.03.06 0 0 41
?????
Na ne mondd ma' eomer, hogy komolyan nem tudtad, mit jelent bulizni??
másikegylány Creative Commons License 1999.03.06 0 0 40
Bulizni?
Sosem tudtam. Na jó, egyszer. De akkor Ti is ott voltatok! :-)
Inni kő valamit, aztán táncolni. Ne érdekeljen, mi van körülötted. Tsak érezd jól magad.
Emléxem, mikor még a gimiben voltak bulik, mindig jobban tetszett maga a készülődés. Utána már mindig csalódott voltam.
Planney Creative Commons License 1999.03.05 0 0 39
Pl. a het valamennyi napjan (kiveve vasarnap)elmenni kirugni a hambol. :-) Amugy hova jartok szorakozni? (Konkret helyek)

Planney

eomer Creative Commons License 1999.03.05 0 0 38
DESTROYER!

Akkor ezt itt ki nyitotta?:

Fargo, hol vannak a képeid?

:-))

Előzmény: DESTROYER (37)
DESTROYER Creative Commons License 1999.03.05 0 0 37
Tévedés, nem nyitottam ilyen topicot...
Előzmény: eomer (36)
eomer Creative Commons License 1999.03.04 0 0 36
fczigony!

El van boronálva. Csak megemlítem, hogy nem felesleges dolog az ilyesmihez engedélyt kérni, hanem kötelező. Azt pedig, hogy a Ti képeteket is engedély nélkül rakták fel, számomra lényegtelen. Intézzétek el azzal, aki felrakta. Bár, ha emlékezetem nem csal, DESTROYER barátod még topicot is nyitott, amiben a képeket reklamálta. Ez pedig ráutaló magatartással elkövetett hozzájárulásként is felfogható.

ps.s bocs, de a jogészek nyelvét csak törve beszélem...

Előzmény: fczigony (32)
pipi Creative Commons License 1999.03.04 0 0 35
:-)))))
Előzmény: Vah úr (34)
Vah úr Creative Commons License 1999.03.04 0 0 34
pipi,
ha úgy nézzük, ez is egyfajta válasz a Mit jelent:bulizni? - kérdésre.;-))
Előzmény: pipi (33)
pipi Creative Commons License 1999.03.04 0 0 33
Fiatal harcosok, mintha egy kicsinyt eltértetek volna a témától :-(
fczigony Creative Commons License 1999.03.04 0 0 32
EOMER DZSONNI!
Bocsi,de úgy gondolom,hogy ezért fölösleges engedélyt kérni,hiszen a mi képünket is engedély nélkül rakták be.Esküszöm többé nem raklak be!
De nem értem,miért szégyeled.
Előzmény: eomer (25)
DESTROYER Creative Commons License 1999.03.04 0 0 31
fczigony még csak véletlenül sem Budapesten lakik...
Előzmény: eomer (26)
DESTROYER Creative Commons License 1999.03.04 0 0 30
bruhaha...eomer mostanában nagyon vicces
Előzmény: eomer (25)
fudge Creative Commons License 1999.03.03 0 0 29
BULI !

Akar alkohollal, akar anelkul, szamomra azt jelenti hogy egy par fos tarsasaggal(ertsd 3-10 fo) elmegyunk valami szorakozohelyre es jol erezzuk magunkat. Beszelgetes, tanc, ilyesmi. Az azonban hozzatartozik hogy az emberek tobbsege csak ugy tudja felszabadultan erezni magat, ha elotte iszik is valamit. Ritkabb az, aki anelkul is fel van dobva.

jellem Creative Commons License 1999.03.03 0 0 28
helló bébi, nem akarsz engem is kimoderálni??

sdm

Kádár Mónika Creative Commons License 1999.03.03 0 0 27
eomer kérésére kitöröltem a topicból a képét, amit fczigony rakott be.
fczigony, egyrészt, ha már képet raksz be, akkor tanuld meg linkkel berakni, különben teljesen szétzilálod a topicot. Másrészt olyan képet tegyél be, aminek a gazdája erre engedélyt adott, de legalábbis nem tiltakozott miatta.
eomer Creative Commons License 1999.03.03 0 0 26
Ja, és összesen 4 db budapesti Czigonyt találtam a telefonkönyvben. Nem lenne nehéz megtalálni azt a címet, ahova az idézést kézbesíteni kell...

Szóval befejezted?

Előzmény: eomer (25)
eomer Creative Commons License 1999.03.03 0 0 25
fczigony!

Egyelőre pusztán csak figyelmeztetlek, hogy amit a fényképemmel művelsz, az sérti a személyiségi jogaimat. Nem járultam hozzá, hogy a fotómat a Törzsasztalon közszemlére tedd. Most még csak jóindulatúan figyelmeztetlek, hogy fejezd be a szórakozást úgy az én képemmel, mint mások képeivel. Ha előzetesen engedélyt kértél volna rá, és megkaptad volna azt, csak akkor tehetnéd meg.

Így viszont jogszabályt sértesz. Amiért "fiatalkorúként" a szüleid tartoznak jogi és anyagi felelősséggel. Gondolom, nem díjaznának egy személyiségi jogi pert, amit indítanék ellened.

eomer Creative Commons License 1999.03.03 0 0 24
féktelen, kifejezetten kíváncsi vagyok a sulinetesek véleményére ez ügyben. Értsem ezt úgy, hogy a régebben külön szóval, illetve szóösszetételekkel jelölt szórakozási formák gyűjtőszava lett a "bulizás"? Cska az a furcsa nekem, hogy - legalábbis az én meglátásom szerint - bulizni a fiatalok akkor mennek, ha gőzük sincs, hogy mit akarnak csinálni. Ilyenkor jön be az, hogy "a többi már megy magától"?
Előzmény: féktelen (22)
féktelen Creative Commons License 1999.03.03 0 0 22
eomer
Na itt egy sulinet-es hozzászólása kihagyhatatlan!(szerintem)
Szóval a bulizás szó a következőt takarja:Olyan emberekkel akiket jól ismerek és akikkel jól érzem magam öszejövök.(a többi már megy magától)
Ha az egyik feltétel és főleg az utobbi egy kicsit hibádzik akkor beszélünk rosz ill. ellenkező esetben jó buliról.
Bulizni bárhol lehet(disco, kocsma vagy akár a velencei tó partján)
Ha összejöttünk a többi már megy magától
persze gondos szervezéssel tökéletesíteni lehet.

De az biztos ,hogy JÓ dolg!!!!!!!!!!!

vikoca Creative Commons License 1999.03.03 0 0 20
Na jovok felvilagositani :-)

Buli - ezt tobbfelekeppen lehet erteni. Az egyik, amit Ti is boncolgattatok: inni, tancolni. Az mar szubkultura-fuggo, hogy mennyi ivasrol van szo, lovi/nemlovi/szijja-fujja/beveszi-e.

Mas: barmi tarsas cselekves, aminek a lenyege, hogy rettenetesen jol erezzuk magunkat, ahol a jol-erzem-magamat jelenseg fontos eleme a tarsasag. Pl. jovo heten megyek sielni, es remelem, hogy allat jo buli lesz. Hasonloan hasznalva a szot, egy vizitura is nagyon jo buli.
Sot, egy-ket eve egyszer, amikor kirandultunk a haverokkal, akkori is buliztunk az erdo kozepen: a szaraz fakat dontoggetuk - nekunk jol esett. es az erdesznek se volt vele tobb gondja :-)
De az is nagyon jo buli volt, amikor egy masik alkalommal egy mezo kozepen felmasztunk valami romokra, es a tiz meteres melyseg felett Crosby-Steels-Nash & Young-ot enekeltunk a szelben.

Ja, es a Torzsasztalos talakozo is buli. Sot, az mar szerintem a szukebb ertelemben is az.

Remelem, sikerult eligazitani Eomert a mai szleng kacskaringos vilagaban :-).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!