Keresés

Részletes keresés

rokakutya Creative Commons License 2000.03.05 0 0 13
Néhány hozzászólással korábban volt már szó a "managerek" ill a kurvák adómoráljáról. De assz'em a Simics nem futtat, itt OFFtopic :-)
Előzmény: zesi (11)
rokakutya Creative Commons License 2000.03.05 0 0 12
Högy közszolgálatilag strici vagy kereskedelmileg az nekem - meg a kurváknak is - tökmindegy.
Előzmény: Dr.Doolittle (9)
zesi Creative Commons License 2000.03.05 0 0 11
Én arra lennék kiváncsi ki menjen a sittre?
A menedzser, a Simicska, mindkettő, vagy ki????
Előzmény: rokakutya (10)
rokakutya Creative Commons License 2000.03.05 0 0 10
A megboldogult, vagy a "vállalkozó"?
Előzmény: zesi (8)
Dr.Doolittle Creative Commons License 2000.03.05 0 0 9
Nem tudom, nem árnyékra vetődsz-e, amikor kereskedelmi csatornát emlegetsz. Ez az anyag ugyanis legjobb emlékezetem szerint a királyi tévé híradójában ment le, még a nagybajuszú bevezető szövegére is emléxem, ami valahogy úgy szólt, hogy a kerítést a törvény bünteti, de a lányok "barátai" így is vállalták a szereplést. Én a "menedzser" megszólításra 1ébként nem emléxem. Ha rosszul emlékeznék, amit nem hiszek, elmegyek a meaculpába.
Előzmény: jólértesült (-)
zesi Creative Commons License 2000.03.05 0 0 8
Ez a kitétel a megemlítettek közül melyikre értendő?
Előzmény: rokakutya (7)
rokakutya Creative Commons License 2000.03.05 0 0 7
Az sem volt semmi amikor vmelyik kereskedelmin fenyegetőztek a rozsdás pajszerokkal. "Kinek lesz jó ha majd előkerülnek a rozsdás pajszerok?
Sok szemét gengszter. Sittre kellene vágni Őket ha betörő, ha kitartott.
Nekem a kedvencem a (megboldogult) D. György S.Zoltán "vállalkozó" duma. Személyiségi jogokat a köztörvényes bűnözőknek! :-)
HanG99 Creative Commons License 2000.03.05 0 0 6
Jogos a félpont, tetszik a beszólás. Bár nem sokáig bírta, mostmár inkább bankelnök szeretne lenni.

Üdv HanG

Előzmény: zesi (5)
zesi Creative Commons License 2000.03.05 0 0 5
Hát ez ciki......Bár ha belegondolok mitől ne lehetne manager! Simicska is lehetett APEH elnök!
Előzmény: jólértesült (-)
General Robert Lee Creative Commons License 2000.03.05 0 0 4

Nem értem, hogy a striciket miért tartják egyáltalán tárgyalópartnernek a tévék. A striciséget világosan bünteti a Btk. a kitartottság tényállása alatt. Ezek közönséges bűnözők, semmilyen mentő körülmény nem igazolja a viselkedésüket. Sittre kéne vágni az összeset.

Kár, hogy a New York-i egyezmény köti a magyar jogalkotást, bordélyokban valamivel jobb lehetne a helyzet, bár ezt már nagyon sokan mondják pártállástól függetlenül.

Chat Noir Creative Commons License 2000.03.05 0 0 3
Kedves jólértesült!
Sajnos csőlátásod van. Valós jelenségre akarod felhívni a figyelmet,
de nem szabad abba a hibába esned, hogy roma-kérdést fabrikálj a strici-
kurva-társadalom problémából. Abból kell kiindulni, hogy strici és kurva
nemcsak roma lehet. Nem vagyok szakértője a témának, de sokszor megyek
vidékre kocsival, és az országút mentén, nem csak roma nemzetiségű lányokat
látok strichelni.
A prostitúció elleni hiábavaló küzdelemről néhány gondolat:
Ami ebben az ügyben folyik önkormányzati és törvényalkotási szintén, az minden normálisan gondolkodó ember számára fényesen bizonyítja, hogy mennyi seggfej, hozzá nem értő ember foglalkozik olyan dolgokkal kicsi hazánkban, amihez nem ért. (emlékeztetni szeretnék arra a bizonyos „kutyatörvényre”, ami „ragyogóan” bevált és ez csak megerősíti véleményemet.)
Induljunk ki abból, hogy kurvák és feltehetőleg stricik, ősidők óta voltak, és bátran ki is lehet jelenteni, hogy lesznek. Nem véletlenül nevezik „ősi mesterségnek” No meg mindig voltak és lesznek, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást. Ez a szimbiozis fenn fog állni, amíg világ a világ. A világ sok országában, mindenféle módon, próbálkoztak valamilyen megoldást keresni erre a problémára. Eddig nem sok sikerrel. A prostitúció él és virul mindenhol, kivéve, ott, ahol a legszigorúbb szankciókat alkalmazzák ezen iparág művelői, és haszonélvezői ellen. (pld. Irán)
Milyen érvek szólnak (pld. nálunk) a szigorúbb szabályok bevezetése mellett?
a prostitúció, és a vele kapcsolatos dolgok, a bűnözés melegágya.
zavarja, sok állampolgár nyugalmát, mivel a tevékenység egy része az
utcán játszódik.
nagy, adózatlan jövedelmek kerülnek az iparágat működtető kétes
elemek kezébe.
a polgárok erkölcsről alkotott véleménye
Mi a megoldás? Jó megoldás elképzelhetetlen. Az úgynevezett türelmi zónák kijelölése ostoba ötlet, no meg a kerületi önkormányzatok és az ott lakó állampolgárok érthető ellenállása eleve meghiúsítja. Nyilvánosházak működtetése úgy tudom, valamilyen nemzetközi szabályozáshoz való csatlakozásunk miatt nem lehetséges. Megoldás csak az lehet, hogy Hamburg és Amsterdam példája alapján vigalmi negyedeket kell létrehozni. Ez abban különbözne a türelmi zónáktól, hogy nem csak területet kell kijelölni, hanem ki kell építeni egy komplett erre vonatkozó infrastuktúrát is.
Ez eddig offtopicnak tűnhetett, most a strici-manager-ekről
A stricik vállalkozók lesznek? Röhög a májam. No meg, hogy adóznának? Áfás számlát kiadó taxamétert szereltetnek fel a lányok micsodájára? A szolgáltatást igénybevevő úr, aláírásával igazolja, hogy hány menet volt?
Vagy, mint kézenfekvő megoldás, általány adózást vezetnének be, ennél a szakmánál? Megannyi a kérdőjel. Azt már mindenki fantáziájára bízom, mi játszódna le, mikor kiszáll a tett színhelyére, az adórendőrség ellenőrzésre.
Azt nem szabad elfelejteni, legtöbb lány azért megy kurvának, mert nincs más megélhetési lehetősége. A striciknél más a helyzet. Ők az ott realizálható magas jövedelem, a könnyű életmód miatt választják ezt a „szakmát.”
Véleményem szerint, nem a lányokat kell elsősorban büntetni, hiszen ők csak legtöbbször szenvedő alanyai a kialakult helyzetnek, hanem az őket futtató, sokszor erre az életmódra kényszerítő striciknek kell jól megrugdosni a tökét, le kell sújtani rájuk a meglévő és meghozandó törvények teljes szigorával.
Még egyszer mondom, jó megoldás nincs, ez az ipar örökké fog működni, mert, mint ahogy „én5” írja, a temetkezés mellett, ez a legjobban prosperáló iparág. Azonkívül lelki szemeimmel látom egy vállalkozás iroda előtti cégtábláját, hogy pl. „Mennyei élvezet Bt”, valamint az íróasztalnál ülő strici-managert, amint éppen bunkófonján panaszkodik a magas adótételek miatt kollegájának.
Előzmény: jólértesült (-)
én5 Creative Commons License 2000.03.03 0 0 2
mér, ha az, akkó mivan?

rohattraszista bunkóállatok vagytok...mármegint a szegény striciket bántjátok, akik csak utolsó ATP tartalékaikat felhasználva a fennmaradásért küzdenek egy már-már elfeledett, de tradícionális ipar nagy szaktudású képviselőiként...

vagy nem?

ha nem roma a topic, akkor meg szvsz ez azért fontos, mert kurva volt, van és lesz...el kell helyezni a lyányokat mielőbb, miközben a törvénylkotói impotencia illetve az önokrmányzati szarlabda-átrugdosás késlelteti az iparágat sújtó komoly gondok mielőbbi megnyugtató megoldását...ez senkinek sem jó, bár a jogkövető átlagpógár nagyívben leszarja, hogy a kurva miből él, illetve a stricinek milyen átképzésben kell részesülnie, hogy ismét a társadalom hasznos tagjaként keresse kenyerét, ha a lányfuttatás befuccsol...bár úgyse fog

a temetkezési vállakozás mellett, ez a másik legbiztosabb megélhetési forrás

teleaviv Creative Commons License 2000.03.03 0 0 1
Ez most egy Roma topic?
Halászkirály Creative Commons License 2000.03.03 0 0 0
Nem olyan régen kidühöngtem magam már ebben a témában egy másik topikon. Én is nap mint nap látom a tévében, hogy szinte létkérdésként kezelik ezt a türelmi zóna ügyet. És ami a legpukkasztóbb, hogy a kereskedelmi csatornákon egyre nagyobb teret kapnak ezek a személyek. Lassan már ott tartunk, hogy állami támogatást fognak kapni, hogy megélhessenek, vagy gyűjtést fognak rendezni a számukra, esetleg az emberi jogok ombudsmanja pártfogásába veszi őket! Undorító!
jólértesült Creative Commons License 2000.03.03 0 0 topiknyitó
Látom ám az egyik kereskedelmi tévén menedzsernek
szólítják az (" stricinek látszó ") egyik puhos
romát.
Assongya: haggyák mán üket termenyi ez nem állapot.

Mijaz,hogy nem gyelölik mán aztatat a türelmes zónát?
Hát mibű fogunk most megényi?
Mivel foglalkozik ez az önkormányzat, hátáridő az
hátáridő.....mi lesz a pujáva....mibű veszek mostan új merdzsót......hogyan temetem el a
vajdát ha nem gyön össze 150 milla.....
hogy fogom dobányi a tízezreseket az Orsós Terka
esküvőjén?

Jaj de jó,hogy az adóhatóság nem óvassa az Indexet
,nem jár az autópiacra, nyóc kerületbe,nem lássa házainkat, aranyainkat.
Mi lenne ha egyszer minket is "becsületes romákat"
is ellenőriznének.

Lehet , hogy rosszul látom?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!