Keresés

Részletes keresés

kakukkk_ Creative Commons License 2004.05.28 0 0 25
A vicc egeszen pontosan ugy szol, hogy:

-Asszonyom onnek csodalatos a teste, velem toltene egy ejszakat egy budai lakasert cserebe?
-Hat meggondolando.
-Remek. Es 20 Ft-ert?
-Nade uram, minek nez maga engem?
-Azt mar tisztaztuk hogy kurva, mar csak a vegosszegen alkudozunk.

Előzmény: Prunyicsek (23)
Prunyicsek Creative Commons License 2004.05.28 0 0 23
"minden nőnek megvan az ára"

Hogy is volt a vicc?

Oda megy egy pasi egy idegen no-hoz
-lefekudne velem egy budai laksert cserebe?
-Haat...izee... meggondolando
-En nagyon jo. Tisztaztuk hogy maga kurva. Most mar csak az igazi arban kell megallapodnunk :-))

Előzmény: Woller (21)
Woller Creative Commons License 2004.05.28 0 0 22
"Szexuális szolgáltatásként jegyzékbe lehetne venni a "legősibb foglalkozás"-t, így a bevétel adóköteles lenne, az áfá-t pedig vissza lehetne igényelni"

persze megint a vállalkozók járnának jól, hiszen még a kefélést is elszámolják, mint repiköltséget, az áfát meg "visszanyalják" . Szegény kisnyugdíjas, meg kitörölheti az áfással, vagy remeghet hazáig, hogy véletlenül nem tette zsebre, mint múltkor, mikor elfelejtette, és anyu találta meg! :DD

Előzmény: plethora (20)


Woller Creative Commons License 2004.05.28 0 0 21
szerintem nem írta, hogy pénzt kér....
neki megérheti egy sima dugás is, ha 32 cm méreted van, vagy gyorsabban mozogsz mint egy vibrátor! kicsit sarkitva Te akartál fizetni a "sima pina"-ért. Lehet, ha vacsorázni hívod abba is belemegy, esetleg éhes a barátja is. Volt olyan ismerősöm, aki beugrott egy ilyen 3-as buliba, és azt vette észre, hogy nem a csaj szája tapad a farkára. A példádat nem tartom kifejezett prostituciónak. Határokról pedig nem érdemes beszélni, mert mint már leírták: "minden nőnek megvan az ára" Ha az összeget elkezded csökkenteni 100Ft-onként, nincs az a "határ" ahol egyértelműen megáll. Egyetlen határt ismerek: 18 év. Ez klassz törvényi, de találkoztam már olyannal aki ezt mondta: "pár héten belül 18 leszek" tehát sajnos itt is igaz a százasonként csökkenő példa :((

A kurva, prosti szavak szvsz rokonértelmű szavak, szinonímák. Mivel nincs egységes megállapodás, a "kéjhöly" vagy "bérnőstény" szavakkal szokták a szaknyelvben (de legalábbis baráti köreimben) illetni a "tisztességes dolgozó lányokat" akik mellesleg kurvák, csak ez sértő rájuk :DDD

Előzmény: Kanis (-)
plethora Creative Commons License 2004.05.27 0 0 20
Most kérdés, hogy tényleg érdemes-e prostitúció nélküli Magyarországért harcolni. Én úgy vélem, hogy nem. A prostitúciót nem lehet betiltani, ezt mutatják a nemzetközi tapasztalatok. A jelenlegi állapotok viszont tarthatatlanok.
Amit nem lehet megszűntetni, annak normalizálálsára, szabályozására kellene törekedni. A New York-i Egyezmény prostitúcióra vonatkozó részei ezt viszont teljes egészében lehetetlenné teszik. A hazai próbálkozások rendre elhibázott koncepciókon alapultak.

A magát liberálisnak nevező kormányzat ilyen mértékű ellenállása, és bármifajta új ellen való kemény, elzárkózó fellépése meglepő. A prostitúció dekriminalizálása nem jelenti a legembertelenebb bűnözői körök legalizálását, valamint a "szolgáltatások színvonala" nyilvánvalóan javulna.
Amennyiben Magyarország kilépne a New York-i Egyezményből, hozzá lehetne kezdeni a helyzet normalizálásához, konstruktívan gondolkodva. Mindenki számára pozitív változásokat lehetne generálni, legfőképpen a lányok és az állam számára.
Amint nem lenne bűncselekményként kezelve, ténylegesen szabályozni lehetne, ez tucatnyi előnnyel járna:
-Szexuális szolgáltatásként jegyzékbe lehetne venni a "legősibb foglalkozás"-t, így a bevétel adóköteles lenne, az áfá-t pedig vissza lehetne igényelni. Ha alapul vesszük a becsült statisztikákat az "üzletág" kiterjedtségéről, akkor ennek nem kis gazdasági jelentősége van.
-A nyilvános házak létrehozásával a prostituáltak munkakörülményei javulnak, tekintve hogy munkahely, ugyanúgy meg kell felelnie az ergonómiai szabályozásoknak, mint bármelyik másik munkahelynek. Lehetőségük nyílik a tisztálkodásra, akár orvosi felügyelet mellett végezhetik tevékenységüket.
-A prostituáltak és futtatóik közti viszony átalakítható. A "futtató" a nyilvános ház tulajdonosa, a prostituáltaknak pedig a magyar hatályos törvények és jogszabályok által szabályzott munkaszerződése van. Így a "futtató" köteles a munkavállaló után pl. TB-t fizetni. Mindez hozzájárul a prostituáltak kvázi felszabadításához.
-A házak ugyanúgy ellenőrizhetővé válnak, mint bármelyik más szolgáltató vállalat.
Mindezek összegzéseként azt mondom, hogy a New York-i egyezményből való kilépés és az utána bekövetkező normalizálás MINDENKINEK elemi érdeke, főleg a prostituáltaknak, akiknek érdekei ezáltal a többi munkavállalóhoz hasonlóan védelmezhetőek lesznek, körülményeik javulnak,
az államnak, akinek könnyebb lesz ellenőrizve az immár nem a sötétben lappangó "üzletág"-at, valamint adóbevételhez jut,
a lakosságnak, hiszen a vigalmi negyedek a lakott területektől kifelé, vagy azok határán helyezkednek majd el, így az utcáról a lányok "eltűnhetnek".

Mindaz, aki azt mondja, hogy a New York-i Egyezmény SZÜKSÉGES, valójában a prostituáltak ellen beszél. Ez az egyezmény túlhaladott, hiszen sehol nem vált be a gyakorlatban. Kérdés, hogy megtartsuk-e a prostitúció eltörlésének illúzióját, és akkor semmi nem fog változni az elkövetkező években, vagy inkább lássuk be a történelem kezdete óta való szükségszerű létezését, és szabályozással nagyban javítsunk a helyzeten.

otyik Creative Commons License 2001.10.29 0 0 19
A prostitució határa a csillagos ég!
Komolyra fordítva: Nekem a profi kurvákkal az ég világon semmi bajom nincs. Ők nem hazudnak, egy teljesen korrekt kapcsolatról van szó, az érzelmek bele keverése nélkül, ő pinát ad, akinek meg szüksége van rá az perkál. Senki nem baszott át senkit, mindenki tudja mit várjon a másiktól.
Ezzel szemben az a nő ( illetve férfi, csak arra hülyén néz ki ha azt mondjuk kurva) aki meglévő kapcsolata alatt másokkal kefél az átbassza azt akit állítólag szeret, megalázza és semmibe veszi az érzelmeit. Erre lehet azt mondani rosszallóan hogy kurva!
Aki rendszeresen csalja a csaját/pasiját, mert hajszolja az élvezetet azt én nem értem, mert akkor dobja ki a másikat és akkor legálisan lehet kefélni meindenkivel, ráadásul nem kell félni a lebukástól. Ezt nem is hívom kurvának, van ilyen ismerősöm (lány) de ő legalább korrekt, ő sem baszik át senkit, csak szeret kefélni.
Szóval van jó kurva van büdös (rossz) kurva. Én szeretem a kurvákat( én is imádom a szexet), csak egyik se legyen a barátnőm. Ha meg van komoly kapcsolatom akkor nem is akarok mással csak vele. Olyan egyszerü ez.
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2001.10.29 0 0 17
Lehet, hogy már lerágott csont, de azért nem bírom megállni, hogy fel ne tegyem a kérdést.
Mégpedig azzal kapcsolatban, hogy Amerókában - talán máshol is - újabban nagy divat a házassági szerződés, amelyben szépen leírják, hogy az esetleges válás esetén a férj hány milliót köteles a feleségnek fizetni egy összegben, illetve évente, vagy - mint most éppen teniszezőéknél - az együtt eltöltött (ledolgozott?) évek után. Állítólag Stallone anno olyan szerződést kötött a szép Brigittával, amelyben még az is pontosan le volt írva, hogy mennyit fizet a hölgynek minden egyes együttlétért (ld. tarifacsomag).
Ezek után a kérdésem: mi ez, ha nem prostitúció?
Kérdem én annak ellenére, hogy pl. Steffit nem áll szándékomban bántani, lévén Őt tartom az egyik eddigi legjobb és legértelmesebb teniszezőnőnek. Csak éppen nem értem, hogy miért ír alá olyan papírt, ami arról szól, hogy luxuskurvát csinál magából. Bár a hírekben hallott összegek csinosak, és ugyebár Prokopp Dóra is megmondta, hogy létezik az az összeg, amiért az embernek korpásodik a haja...
Vélemény?
AttilaS28 Creative Commons License 2001.10.16 0 0 16

hat inkabb akkor a lanyokat kerdezd,hogy pl
1 millioert mit vallalnanak,mire lennenek kepesek..
aztan ha 1 millioert igen,akkor kezd el lefele srofolni az arat...kivancsi vagyok en is,mennyi lenne a minimum...

Attila

Előzmény: Kanis (15)
Kanis Creative Commons License 2001.10.16 0 0 15
Kiran!
Kösz az egyetértést. A topic kezd megint minden irányba szétspriccelni, azért én fenntartom a véleményem. A dolgokat szetem viccel is alátámasztani, ide is jöjjön a témát kifacsaró, de alapjaiban megerősítő vicc:
A férfiak a nőket a következőképpen osztályozzák:
Rendes nő = Senkivel se kefél
Kurva = Mindenkivel kefél
Büdös riherongy kurva = Mindenkivel kefél, csak velem nem.
Az alapkérédésemre a topic persze nem válaszol, de lehet, hogy senki se érdekel a dolog, már mindennapos a téma? Mit hajlandó elvállalni egy nő pénzért? Milyen kevés pénzért? Mire kellhet olyan kevés pénz, hogy annyira megalázkodik?
Üdv: Kanis
Előzmény: Törölt nick (5)
AttilaS28 Creative Commons License 2001.10.16 0 0 14

jo van nnnaaaa!:)) hajnali fel 11-kor az ember meg nincs itt teljesen!:))))))))))))
Előzmény: stonedrop (13)
stonedrop Creative Commons License 2001.10.16 0 0 13
Ennyire nem volt értehtő a "viccem"?
Előzmény: AttilaS28 (12)
AttilaS28 Creative Commons License 2001.10.16 0 0 12

persze,mert mert ha nem öszinte,akkor az ember kenytelen "vajkalni",hogy milyen utakon jar az emlitett kedves.aztan ha kiderül,hogy "kurvalkodik",akkor nem kap vastapsot...
Előzmény: stonedrop (11)
stonedrop Creative Commons License 2001.10.16 0 0 11
Azért az érdekes ha a nőnek áll feljebb :)))
Előzmény: AttilaS28 (10)
AttilaS28 Creative Commons License 2001.10.16 0 0 10
szia Sheme!

tökeletesen egyetertek.:)

es sajnos van tapasztalatom a "kurva" kategoriaba tartozo lanyokkal,megfordult mar 1-2 eddigi palyafutasom soran.mindig nekik allt feljebb miutan lebuktak...

Attila

Előzmény: Sheme (9)
Sheme Creative Commons License 2001.10.16 0 0 9
Ez nem semmi!

Mvsz (magánvéleményem szerint): prostituált = aki szexuális szolgáltatást nyújt vadidegen embernek készpénzért. Nem csal meg, mert semmmilyen érzelmi kötődés nincs közte és az aktuális partner között.
kurva = akiben megbízik az ember, miközben megb@szatja magát az élettársának haverjaival, hazudozik és megpróbálja fenntartani a hazugságai miatt - csak téged szeretlek, pinám a tiéd -, rogyadozó kapcsolatát. Ez a kurva.

Hímringyó: az a férfi, aki szexuális szolgáltatást nyújt pénzért nők részére. Szintén nincs érzelmi kapcsolatban velük.
Kurvahajcsár: na ez a: "... hadd magyarázzam meg szivem ...", miért sétáltattam meg a cerkát más pinukájában típusú férfi. Szintén gusztustalan a magarázkodása miatt. Mennyivel "emberibb" lenne: szivem, kihűlt a kapcsolatunk, vége.
Mi a véleményetek?

Előzmény: stonedrop (7)
AttilaS28 Creative Commons License 2001.10.16 0 0 8

szerintem a "kurva" füvel-faval,es közben "eteti" a szerencsetlen pacienst,hogy "csak veled" meg "milyen jo".mindezt megteszi egy vacsoraert,egy jo kocsiert,jo cuccokert,villogasert.
a prosti viszont szinten füvel-faval,de penzert,es jol tudod hogy nem te vagy az egyetlen,aki esetleg aznap vele volt.egy prosti nem fog Veled elmenni egy gyertyafenyes vacsi kedveert.

a "kurva" viszont megprobalja veled elhitetni,hogy csak Veled van.

tovabbi különbseg: a prostinak csak a teste a tied,nem csokolhatod meg,mig a "kurva" szemrebbennes nelkül szajon csokol.

szoval az en szememben egy prosti meg akar tisztesseges is lehet,mig egy kurvarol nem mondanek ilyet.

Attila

stonedrop Creative Commons License 2001.10.16 0 0 7
Szerinted ha egy nő érdekből van együtt egy férfival az mi? Szvsz kurva. Ha egy férfi csinálja ezt, az hímringyó.
Előzmény: Törölt nick (5)
naadaam Creative Commons License 2001.10.15 0 0 6
Ez egy mocskos kurva, stricivel egyutt. Ez nem kerdes.
Előzmény: Kanis (-)
Kanis Creative Commons License 2001.10.15 0 0 4
Örülök, hogy valaki azért elkapta ennek a topiknak a fonalát.
1. Kurva = Prostituált. Azaz: csak és kizárólag pénz ellenében (anélkül nem) kifejezetten szexuális kapcsolat létesítése, avagy hétköznapi szóhasználattal élve: pénzért baszik a nő. Illetve, pénzért tartja a pináját egy rövid - előre meghatározott időre.
2. Inne következik, hogy aktfotózáshoz modellt állni # prostitúcióval (azaz nem egyanlő). Modellt állni annyi mint egy olyan szolgáltatást kínálni, amit külalakja folytán csak és csakis az a nő tud biztosítani, a dolog természetétől elvonatkoztatva minden ilyen dologért (vers, zene megírása, film rendezése) pénzt szoktak kérni: már csak ilyen a mi világunk ma. Kicsit bonyolult lettem, de hátha komolyan is lehet ezen afórumon vitatkozni.
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (3)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3
Először nekem sem volt világos, de azután sikerült felfognom.
Viszont szerintem érdemes lenne egy kicsit tovább boncolgatni a címben feltett kérdést. Engem az érdekelne, hogy kinek mi a véleménye arról, hogy mitől prosti a prosti. Például, ha valaki hozzájárul, hogy megfelelő díjazás ellenében aktképeket készítsenek róla, vagy fellép valahol, mint sztriptíztáncos, vagy szerepel egy szexfilmben, az már prostituált? És ha pornófilmben szerepel, akkor az? Mi az, amit valaki még megtehet, anélkül, hogy prostinak minősülne, és mi az, amit nem?
Még egy kérdés: a prosti azonos-e a kurvával, vagy a kettő nem ugyanaz?
Előzmény: Srác (1)
Kanis Creative Commons License 2001.01.31 0 0 2
Ha a csaj kinálja magát, mint 29 éves csinos nő, akkor gondolod, hogy a kurva fizet 8000-et azért, hogy gumi nélkül megbasszák?
Előzmény: Srác (1)
Srác Creative Commons License 2001.01.31 0 0 1
Nem világos: ki fizet kinek?
Előzmény: Kanis (-)
KovacsUr Creative Commons License 2001.01.31 0 0 0
a 0 as kilometerkonel
Kanis Creative Commons License 2001.01.31 0 0 topiknyitó
Avagy ki a legnagyobb kurva?
Láttam valahol (egy másik lapon) egy hirdetést:

"Keresek
Csak konkrét ajánlatokra válaszolok.
Kínálok
Sima pinámat. Ha megéri !!! 29éves csinos nő"

Brahibol válaszoltam neki:

"A www.nexus.hu/pisi filmen látható játék 2000 Ft, ugyanez ovszeres dugással 5000 Ft, ovszer nélkül 8000 Ft. Ajánlatom fél orára szol, kizárolag az általad biztositott, II.,
III., XII., XIV, XV. kerületi lakáson."

Mire megkaptam a válszat:

" Szia

Ha lehet akkor a 8000forintost választanám.
Pisilek Neked és megdughatsz ovszernélkül.
De a helyet nem tudom megoldani mert esztergomi vagyok.
Elmenni eltudok mert elvisz a barátom.
Ha megfelel várom válaszod.
Ja, és mégegy ott lehessen Ő is.
Szia Zsuzsi"

Kiváncsi vagyok a véleményekre!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!