Keresés

Részletes keresés

Athe Creative Commons License 2002.02.02 0 0 188
Kedves GIO77!!

Ha visszafele lapozgatsz a hozzászólások között, láthatod hogy már többen leszögezték: itt nem a káromkodásról van szó!! Egyetértek, mindenki szokott káromkodni a munkahelyén, a felvételek meg egyszerűen kiszivárogtak, na bumm. Ami engem felháborít, az a Balázs-féle történet (dagadt g**i), valamint az, hogy ha már így nyílvánosságra került a dolog, és a molett lány illetve a Philip levélírói is ennek erdményeként nyílvánosan meg lettek alázva, akkor legalább annyi gerinc lenne bennük, hogy elnézést kérnek a kedves nézőktől, és nem azon igyekeznek, hogy minél kevesebben tudjanak erről az egészről (lásd: a vivaplusz honlapján a moderátor rendszeresen kirostálja a dumaládás hozzászólásokat)

Athe

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.01 0 0 187
Mondom, szó sincs ilyenről. Értem én, hogy mire akarsz célozni, miszerint azt gondolod, hogy ott bámuljuk azokat a majmokat, aztán fikázzuk őket. Arra óhajtottam rávilágítani, hogy ez messze nem így van, nem kell ahhoz azt bújni. Nem értem, mit értesz "heves önigazolás" alatt, hacsak nem azt, hogy olyasmitől "határolódom el", amivel nagyon tévesen illettek. Mondjuk, e tekintetben már túl sokat kell magarázkodni, azt hiszem, de ez nem rajtam múlott.
Előzmény: angyalhentes (186)
angyalhentes Creative Commons License 2002.02.01 0 0 186
Jol van, nem beszolni akartam, bar ez a heves onigazolas azert elgondolkodtato...

Nincs abban semmi kivatnivalo, ha valaki 'zmeget nez, de ne csinaljunk ugy, mint a viccben: "Eloszor is: nem kertem kolcson semmifele fazekat. Masodszor: az a fazek ocska volt es lyukas."

Előzmény: Törölt nick (185)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.01 0 0 185
Pedig rém egyszerű:
Jön egy új adó, új műsor, stb., ilyenkor megnézem, amikor módom van rá. Látom, hogy vacak/szar/alpári/idétlen/színvonaltalan (egyszerre több is lehet), véleményt formálok, és azzal nem nézem többé. Esetleg néha belenézek egy kicsit, hogy mégmindig olyan tré-e. Ez így világos, érthető? Tehát nem nézem a magam szórakoztatására, merthogy arra alkalmatlan, ellenben úgy alkotok véleményt, hogy nem látatlanban. Mi furcsa van ebben?
Előzmény: angyalhentes (178)
Filburt Creative Commons License 2002.02.01 0 0 184
Nem feltetlenul a 'gyavasag' szot tartom a legmegfelelobbnek...

Filburt

Előzmény: diesel()diablo (183)
diesel()diablo Creative Commons License 2002.02.01 0 0 183
'En a helyeben nem mernek odaallni' mert te gyáva vagy. ő viszont meg csak tovább röhög. és ugyanúgy készülnek a poénos videók tovább, ugyanúgy szidják a buta gyerekeket.
Előzmény: Filburt (182)
Filburt Creative Commons License 2002.02.01 0 0 182
Ne hisztizz kicsit.

1) idoszakonkent belepislogtam a Z+-be.
2) nevrol nem nagyon, arcrol ismerem inkabb az ottani veglenyeket
3) karomkodni is szoktam (neha nagyon)

A Philip altal felolvasott levelek egy resze valoban eleg gagyi volt es nem jopofizasbol anyazott, gondolom faraszto lehet hasonlo levelek tucatjait olvasni, meg lehet, hogy csak kamera proba volt.

A szoke csipa "Szopjatok le..." beszolasa mar egy fokkal durvabb kategoria, mert azt 'elesben' nyogte be. De engem igazabol csak a Balazs nevu kis f*sz viselkedese haborit fel.

Ez a ficko ugy viselkedik, mint egy szemelyisegzavaros tizeneves. A sajat alparisaga szorakoztatja.

Nem akarok itt most 'szakmai alazatrol' meg ilyenekrol beszelni, mert en is szoktam szidni az ertetlen usereket. De ezt a musort amit levagott, igen durvanak erzem.

Tegnap este pont megint lattam egy fel percre a kepernyon. En a helyeben nem mernek odaallni...

Filburt

Előzmény: GIO77 (179)
angyalhentes Creative Commons License 2002.02.01 0 0 181
Vagy csinalj a kiskutya borebol labdat, es azt rugdost, ugy jobban pattog :)
Előzmény: bundee (180)
bundee Creative Commons License 2002.02.01 0 0 180
miert, te szeretsz fajdalmat okozni egy kiskutyanak? semmi ertelme... rugdoss inkabb egy labdat

bundee

Előzmény: GIO77 (179)
GIO77 Creative Commons License 2002.01.31 0 0 179
Na, végre... valaki másnak is feltűnt.
Ekkora álszent, p*cs csapatot már rég nem láttam.
A TISZTELT "plebs" banda soha nem látta a viva+ -t, soha nem káromkodott, soha nem szidott másokat úgy hogy az nem tudott róla etc....
Olvastad volna naponta százszor te be a "Szia kérném a TNT -től a titkos üzenetet, és üzenem a barátomnak, hogy szeretem..." -et fapofával, majd újra százegyedszer is. És ez csak egy a napi sok-sok f*szságból.
Kissé indulatból írok most, de nem baj, nem számít.
Olvastam egy-két hozzászólást a casting-ról, melyben rendesen ment a fikázás. Mondjuk itt egy a feladatok közül:
- Idegen lények érkeznek a földre, melyek képesek nyelvünkön kommunikálni. Te vagy az első riporter, aki a helyszínre ér. Készíts velük legalább 5 perces, jópofa hangulatú riportot.
Felkészülési idő: 0 perc.
Szeretném tudni, a fikázók közül hányan tudtak volna akár egy mondatot is szólni...?
Köszönöm!
Mégvalami. Pár éve terjengett a neten egy bizonyos Züllöttségi Teszt nevű exe file, melynek egyik első kérdése így szólt:
Te megrugdosnál-e egy elkényeztetett szobakutyát, ha tudnád, hogy nem lesz következménye?
Tudom, az ezt olvasók mindegyike roppantul fel van háborodva a kérdésen, hisz ők ilyet SOHA AZ ÉLETÜKBEN NEM TENNÉNEK!!!!!, de azért mindenki gondolkodjon el rajta.
Tisztelettel.
Előzmény: angyalhentes (178)
angyalhentes Creative Commons License 2002.01.30 0 0 178
Az a mokas, ahogy olvasom a topikot, hogy ugy latszik, a 'zmeg olyan, mint Anettka. Igazibol senki sem nezi, de mindenki pontosan tudja, ki kicsoda, hogy nez ki...

Fura, nem? :))

Előzmény: htlecso (177)
htlecso Creative Commons License 2002.01.30 0 0 177
Én nem értem miért kell úgy védeni ezeket a vídzséket. Nemigen nézem a VIVA+t mert a "zene" az egy kalap szar. AZ sem igazán borította fel lelki békémet, hogy most káromkodtak. Leszarom. Én is szoktam néha. DE! Amikor a néző le va nszarva és egyéb megjegyzések (zsilip amint minősítette az egyik györi csajt aki beírt egy levelet neki), hát mit mondjak: filip te nagy tahó vagy. Ugyanúgy az egész szedettvedett SZTÁRCSAPAT.
Balázs egy idióta infantilis állat, Dorka feje olyan mint a kitaposott kozáksapka, ráadásul segg hülye agyilag, Zsu piramidális baromságokat tud mondani a szar top-40be, filip meg egy sunyi dög. Lilut meg nem ismerem mert egy müsorát sem nézem.

Viva+ suxx

angyalhentes Creative Commons License 2002.01.29 0 0 176
Hmm, van nekem egy ideillo tanmesem, nyilvan sokan ismerik.

Egy ficko megolt kessel harom embert, hamar elfogtak es birosag ele allitottak. A birosagon vedekezese ennyibol allt:
-Nekem megjelent Isten almomban es azt parancsolta, hogy oljem meg ezt a harom embert.
A biro meg kozolte:
-Nekem is megjelent Isten almomban es azt mondta, hogy adjak maganak eletfogytot.

Előzmény: Törölt nick (143)
bbazs Creative Commons License 2002.01.28 0 0 175
Nos kedves baratom ...
Asszem nem értetted meg hozzászolásom miértjét ...
Egyszerűen nevetségesnek tartottam ezeket hozzászólásokat csak írnom kellett valamit ...
Nem szokásom hogy az éteren keresztül vitatkozzak bizonytalan iq potenciállal rendelkező embertársaimmal csak egyszerűen leírtam a véleményemet ... Csak két dologra reagálnék
Balázs és a nő ...
Ok nem kell felszednie ez tény de lehet róla véleménye amit a HAVERJÁVAL (GYK) megoszthat és ehhez SENKINEK SEMMI KÖZE ....
a másik 600 szor lerágott csont stb stb ...
Igazad van álnéven irok sajnos ez volt az egyetlen a NEVEMHEZ közel álló nick de lehet hogy a kedvedért majd crackelek egyet ...
ja és az első hozzászólásom ..na ha igy folytatom most már van 2 boldog vagy ???
Előzmény: Ultrabela (147)
Traider Creative Commons License 2002.01.28 0 0 174
WWWWWWW-plusz egy W
Előzmény: Tutenko (173)
Tutenko Creative Commons License 2002.01.27 0 0 173
WWWWWWW
Tutenko Creative Commons License 2002.01.26 0 0 172
Hi!
1.Miért zenetévé amikor nincs is rajta normális zene!
2.Philip egy suttyó paraszt,Balázs ugszintén!
3.A csajok meg ennyit tudnak,ennyi agyuk van!
Harkonnen Creative Commons License 2002.01.26 0 0 171
Ja, es ha ilyen lenne az adas is, eskuszom neznem.
Harkonnen Creative Commons License 2002.01.26 0 0 170

Nem kell bantani ezeket az embereket. Ezt elvezik a munkajukban, hogy magukhoz hasonlo habitusu alakok kozt baromkodhatnak. Mas nem hiszem, hogy motivalna oket abban, hogy a kereskedelmi radiok es tevek altal vegytisztara mosott agyu gyerekeknek csinaljanak zenes musort barmilyen tartalom nelkul.
Lehet en vagyok tul tolerans, de en a Balazsban sem latok kifogasolnivalot, es a filiprol is csak az derult ki, hogy tenyleg tulmeretezett arca van.
Kepzeljetek el, hogy egy szerkeszto valszeg kivalogatja az adasba kerulo leveleket, valaszt is ir hozza. Ez esetben amit lattunk az a bekuldott levelek legjava koze tartozik. Egy unalmas percemben szivesen beleolvasnek a Z+ szemeteskosaraba.
Ez a mubalhe meg hamarabb le fog csengeni mint a Csisztu videoe.

udv:l.

RedRiot Creative Commons License 2002.01.26 0 0 169
Meglep, hogy mennyien kiállnak a Viva+ sztárműsorvezetői mellett. Az index saját jegyzete is mellettük pártoskodik. Akik szerint pedig nem jófejek a vivások, azok pórnépek, meg a plebshez tartoznak.
Egy kis bazmegezés az tényleg nem a világvége, de ez a Balázs annyit emlegeti a faszát, hogy az már beteges. Ez egy primitív hülye. Fergeteges poénjai (kapjátok be a faszom, nyaljátok ki a seggem) után pedig mindig jókat nevet saját magán. Tényleg jófej ez a buzi? Ha igen, akkor kapjátok be a faszom! (nem megsértődni, ez csak egy jó poén volt, köcsögök! Hihihihi!)
Ultrabela Creative Commons License 2002.01.26 0 0 168
"Egyszóval én a bandából csak Balázst rúgnám ki, de a többiek helyében megfontolnám, hogy érdemes-e maradni."
Az egesz hozzaszolasoddal nem ertek egyet, pusztan ennek a mondatnak van igazsagtartalma. Balazska menjen. Ha Philipben van tartas, akkor o is most megy (vagy kesobb, de akkor is tudni fogjuk az okokat). Viszont nem hinnem, hogy Lilunak, es Zsu-nak fel kene mondania.
Előzmény: sdfg (166)
lock Creative Commons License 2002.01.26 0 0 167
Február 1.

chat.gyaloglo.hu

VIVA+ szobában Balázska várható. Bármit lehet kérdezni tőle, vagy írni neki...

sdfg Creative Commons License 2002.01.26 0 0 166
Az előző csak próba volt, hogy műxik-e még a nickem :).

Szóval, sajnos túl sokan védik Balázst, és az is meglepett, hogy mennyien kikeltek a többiek ellen. Ugyanis amit Balázs csinált, az télleg felháborító. Még a dagadtgeci talán tolerálható (erről kicsit lejjebb), mert az csak a stáb körében hangzott el, ergó hivatalosan nem tudhatná meg senki. Ami viszont már nem, hogy oda is megy, és szívatja a lányt a barátnői előtt.

Szerintem az, hogy a másik mit gondol, vagy mond magában vagy szűk körben valaki másról (hülye, barom, dagadtgeci, stb.), az legyen az ő dolga. Ezért nem keltem ki annyira a dagadtgeci hallatán.

Vagy senki nem volt még olyan helyzetben hogy a dagadt (csúnya, stb. stb.) pénztárosnő nem volt hajlandó felváltani egy ezrest, pedig a százasok miatt a pénztárat sem tudta becsukni? Ilyenkor fejben többnyire hasonló jellzőkkel szoktam illetni.

De nem szoktam mérgemben ledagadtozni nyilvánosan a vevők, munkatársak előtt...

Amit a többiek csináltak, abban viszont semmi kivetnivalót nem találok. Nem nyilvánosság előtt csinálták, az pedig hogy mégis nyilvános lett, arról nem ők tehetnek. Semmi rossz nincs abban, hogy Philip bazmeg-el (ki nem szokott néha?). Nyilvánvaló hogy a Viva+ törzsközönsége tizen-, huszonéves lánykákból és fiúkákból áll, akik tonnaszámra küldik a leveleket hogy Kozsócédét kapjanak. Szerintem a második ilyan levél elolvasása után üvöltenék...

Philipnek pedig igenis van esze, mert belátta (bár szerintem eddig is tudta) hogy a közönsége alapvetően buta. Nyilvánosan pedig sosem szidta őket. Azt is nyilván tudja, hogy amíg van sok buta ember, addig ő jól fog keresni.

Egyszóval én a bandából csak Balázst rúgnám ki, de a többiek helyében megfontolnám, hogy érdemes-e maradni.

sdfg Creative Commons License 2002.01.26 0 0 165
.
lock Creative Commons License 2002.01.26 0 0 164
Csak vigyázz mert téged is beperel :)

Perelje csak be Balázskát. Megérdemli.

SOWHAT Creative Commons License 2002.01.26 0 0 163
Mit perel ? a biróság is megállapitja majd, hogy Kozso egy balfasz geci :)
Előzmény: MAZSA (162)
HUB Beco Creative Commons License 2002.01.25 0 0 161
Hmmm.....!

"M**sz****ták" saját magukat! Aki annyira hülye, hogy kamerába mondja mindezt, az meg is érdemli, hogy el küldjék őket melegebb éghajlatra. Ritka egy értelmes emberek lehetnek az "életben" is! Kedvező képet alkottak a csatornáról az biztos. Mivel nem honi cég, ezért nem lepődnék meg, ha reptettés lenne a dologból. A botrány után pedig melyik csatorna venné át eme rendkívül "megnyerő" műsorvezetőket?! Majd meglátjuk!

Sajnos ezzel a cselekedettel minősítik az egész stábot. Azt is akinek esetleg semmi köze az egészhez.(Megfigyelhető, hogy pl. dorkárol egy felvétel sincs!)

Hozzá kell tennem, hogy én egyszer sem néztem eme csatornát (most már nem is érzem szükségét), így további következtetésektől elhatárolom magam. Véleményemet a látott videók után alkottam!

Ennyi!

Ui.: Mielőtt vki ideírkál valóban gondolkozzon el rajta. Vajon tényleg olyan viccesnek/természetesnek találná ezt a dolgot, ha vele tették volna?

target Creative Commons License 2002.01.25 0 0 160
Azért nem értem sok ember itteni megnyilvánulásait, mert számomra már akkor nyilvánvaló volt, hogy a Viva+ (vagy akkor még Z+) műsorvezetőinek kb. ez a véleménye a nézőikről, amikor először láttam a tv adását. Most őszintén, ti el tudjátok képzelni, hogy a huszonéves-szépruha-jóséró műsorvezetőket (ezek nem elítélő jelzők, csak társadalmi osztályba való besorolást szolgálnak) érdekli a tizenéves kislányok (a célközönség) véleménye? Nem igaz, hogy megnézel egy kívánságműsort vagy akármit, nem mondod meg utána biztosra, hogy ez a műsorvezető most jól beanyázott ennek a nézőnek, aki Britney új számát kérte, amit mellékesen úgyis leadtak volna az elkövetkező félórában legalább kétszer - szerintem te is ezt tennéd. Bunkók a megjegyzéseik, az tény, de ezen nem kell álszent módon meglepődni.

Ahogy az a Balázs nevű porig alázta a lányt, az viszont hihetetlen mocsokság volt. Ez az egyetlen, amit igazán elítélek (bár nem láttam az összes videót).

t

Ultrabela Creative Commons License 2002.01.25 0 0 159
Alex mar a retekklub sorait erositi(?)
Előzmény: Brokko Lee (158)
Brokko Lee Creative Commons License 2002.01.25 0 0 158
Hi!

Remélem eszébe jut majd mindig a kis vivapluszos majmoknak a balhé, amikor a kamerába bámulnak és beszélnek a nézőikhez! Ehe. Bár simán kinézem azt is belőlük, hogy le se szarják az egészet. Azért kíváncsi lennék, hogy milyen pofát vágna ez a Balázsgyerek, ha meghallanná, hogy vki az anyját vagy a testvérét, vagy akárkijét "dagadtgecizné". Szerintem ez a néhány arc már kissé felfúvódott a hírnévtől, amit az agymosott népek generáltak. Nekik meg úgy kell, sztárt csináltak belőlük, most meg megkapták a pofájukba.
Egyébként pedig az egészet elsikálják, minden megy tovább úgy, ahogy eddig. Ejnye-bejnye, aztán tovább fikáznak az utcán.
Én azért a Balázs helyében lehet, hogy paráznék az utcákon, mi van ha vmi begőzölt rajongó megadja neki?
Szerintem ezt már az elején sejthette mindenki, aki nem a bekksztrítbojszramasztizós csajok és szponzoraik közül valók, hogy ezek az arcok vhogy nem idevalók. Most őszintén: ki hitte el a vörösszemű, szénnészívott Alexről, hogy azt a szemetet hallgatja, amit sugároznak?
A Fordos példa pedig teljesen helyénvaló.

Előzmény: BlackMonday (157)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!