Keresés

Részletes keresés

Szykla Creative Commons License 2002.04.05 0 0 39
Csak azt felejted el, hogy ha nem lett volna akkor Bokros csomag, most nem lehetne Széchenyi-terv.
És nem azért, mert akkor nem bukott volna meg a Horn-kormány, hanem mert akkor megbukott volna az ország.
Különben olyan ez, mintha most a régi szőrös-liberális egyházellenes Orbánnal riogatnád az embereket. Akkor az volt, most más van.
Előzmény: bellaroo (38)
bellaroo Creative Commons License 2002.04.04 0 0 38
Az a baj fiúk, hogy ezúttal olyan párt jelöltje a kihívó, amelyik egyszer már "bizonyított", azaz hiteltelenné vált.

Horn annak idején 10 dolgot igért, kivétel nélkül az ellenkezőjét tette, erre pedig mindenki emlékszik.

Az utóbbi 4 év kétségtelenül fejlődés volt, ezt nem lehet vitatni, és ezért nehezebb támadni, mint a korábbi 4 év után, amikor súlyos visszaesés volt. (Könnyebb a jót elfogadtatni a rossz helyett, mint a bizonytalan még jobbat elhitetni a biztos jóval szemben.)

A kérdés:

Széchenyi terv, vagy Bokros csomag? (Medgyessy elárulta, hogy Bokrost a Nemzeti Bank élére akarja tenni!!!)
Diákhitel, vagy tandíj?
Családtámogatás, vagy a gyes megszüntetése?
stb.

Szykla Creative Commons License 2002.04.04 0 0 37
Inkább a gőgös demagógia és a nyugodt szakértelem mérkőzik meg holnap. Mondtam, már nem olyan könnyű megetetni minket Viktor stílusával...
Előzmény: kempes (36)
kempes Creative Commons License 2002.04.04 0 0 36
Kedves Szykla!

Szomorú, hogy ilyen iszonyúan kevés emberismereted van.

Itt nem azon lesz a hangsúly, hogy mit, hanem azon, hogy hogyan mondják a vitázók: melyikükből fog nyugodt erő sugározni, és melyikük fogja szánalmas, ideges, erőtlen öregember benyomását kelteni. Ha pedig ezt nem tudod előre megítélni, akkor csak sajnálni tudlak

andzsin Creative Commons License 2002.04.04 0 0 35
Magam baloldali vagyok, de sajnos azt kell mondanom, kedves asztaltársaim, hogy a FIDESZ populizmusra épülő és Goebbels-i módszereket alkalmazó választási kampánya jóval sikeresebb, mint az ellenzéké, ezt mindenki meg fogja tapasztalni holnap, amikor Medgy. azt fogja mondani fehér, OVI errről 1 perc alatt bebizonyítja, hogy fekete, ész érveknek itt nincs és nem is lesz helye, sajnos. Akik felülnek a populizmusnak, azok meg megérdemlik.
Szykla Creative Commons License 2002.04.04 0 0 34
Négy éve simán lesöpörte Orbán Horn Gyulát, mert akkor még nem volt hiteltelen, mint ma.
Nem tudtuk, hogy csak előre betanult dakota közmondásokat és álbölcsességeket pufogtat, azt hittük, van mögötte valami érték is. Ezért szavaztam én is a fideszre.

Kb. fél évig azt gondoltam, milyen fasza gyerek, nem hagyja magát a balosoktól hátráltatni, bátran halad előre a maga útján. Aztán valami mégis kezdett gyanús lenni. Utálom az önreklámot, a magamutogatást, az állandó öndicséretet, aminek hazug volta is nyilvánvalóvá lett előttem. Hiszen arról áradoztak, hogy soha senki nem tett ennyit a pedagógusokért, mint ők, holott a valóságban inkább elvettek, mint adtak. Elvették a minőségi bérpótékot, s kaptunk kötelező óraszám emelést. Pokorni összevissza hazudozott és csúsztatott a tanév hossza és az őszi szünet kapcsán is.

Közben Orbán falusi vásárt csinált a millenniumból, milliárdokat költött néphülyítésre, lefeküdt az egyházaknak, elfogadta a MIÉP udvarlását, ugyakkor minden disznóságot elnézett azoknak, akikre szüksége volt hatalmi céljaihoz, kisgazda-paradicsomot rendezett be a Távol-Keleten, persze csak ameddig szüksége volt rájuk, aztán viszont alattomos módon kinyírta őket, hagyta Grespik ámokfutását, mert jó bulinak gondolta, hogy borsot tör Demszkyék orra alá, s hová fajult a dolog?

Nemrég volt képe önhitten azt állítani, hogy sokan próbálkoztak a Nemzeti színház megépítésével, de mindenkinek beletört a bicskája, csak neki sikerült. Pedig már rég állhatna jobb helyen egy jobb színház, ő volt az, aki ezt megakadályozta, s törvénytelenségek sorozatában létrehozatta ezt a "szárnyashajót". Drága lett volna a másik? Most mégis 50 milliárdért kapunk körítést az új színház mellé.

Az olimpia pedig egy elfuserált ötlet, Orbán nagyzási mániájának szüleménye, ki veszi komolyan az ilyen kezdeményezéseket egy olyan országtól, melynek kormánya szinte minden szerződést megszegett az utóbbi években (vízlépcső, világkiállítás, metró, nemzeti színház, koalíciós szerződés, stb...) Előbb bizonyítani kellene, hogy szavahihetőek vagyunk, ami egy pálfordulásáról híres Orbán Viktor esetében eleve reménytelen ügy.

Szóval ezért nem fog nyerni Orbán a holnapi vitában, mert tudjuk, hogy amit mond, az lehet, hogy szépen hangzik, lehet, hogy jópofa, de üres és hamis. Kétszer nem tud megetetni minket, legalábbis azokat, akik nem vakultak el időközben vagy nem haszonélvezői Orbán uralkodásának.
Szykla

Szykla Creative Commons License 2002.04.04 0 0 33
Medgyessy elmegy Orbánhoz

MTI
2002. április 4., csütörtök

Medgyessy Péter elmegy vitázni pénteken Orbán Viktor kormányfővel a budapesti közgazdaságtudományi egyetemre - értesült az MTI szocialista párti forrásból csütörtökön. Az információt szocialista politikusok az indexnek is megerősítették.

/Index/

Pénteken tehát lehull a lepel...

Hkoala Creative Commons License 2002.04.03 0 0 32
Ahogy így elnézem a Politika fórumot, semmi értelme az O-M vitának: másnap mindkét fél azt fogja hajtogatni, hogy az ő emberük klasszissal jobb volt.

Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 31
Én erre a kérdésre mondjuk először is azt váloszolnám , ejnye ,ejnye Orbán elvtárs, hát az ózdi romák akkor is éheztek, (igaz hogy nem ennyire) amikor Ön 1988 végén 2 hónappal a kérelme benyújtása után, szociális alapon megkapta az V. kerületi 136 négyzetméteres lakást.
Önnek akkor 1 gyermeke volt , nem érez máig tartó lelkiismeret furdalást ?
Azután meg udvariasan a papa bányája után érdeklődnék(jólmegy mostanság az alapkőbiznisz).
Udvarias mosollyal a csévharasztiban levő 123 hektáros imázspénzekből kicsinosított lovagló és fitneszcenter adófizetőktól lenyúlt költségeit is megkérdezném.
Órákig lehetne sorolni + üdv:
soltika + Finci Kutya
Előzmény: MGperY (28)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.03 0 0 30
Ennyire primitív nem lesz Viktor.
Azt meghagyja Bencsiknek meg Pilhálnak.
Ráadásul szerintem imponál neki, ha valaki ügyesebb nála. :)

Nomeg a bányákról se szeretne hallani, legalábbis a vitában.

Szal nem olyan egyszerű a leányzó fekvése.

A Lovas-Kende iszapbírkózás az egy más műfaj. :(

Előzmény: MGperY (28)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 29
Torres
Tudod én alagsorban lakom , ennél lejjeb hova vigyem ?
üdv:
soltika + Finci Kutya
Előzmény: Törölt nick (16)
MGperY Creative Commons License 2002.04.03 0 0 28
ha tényleg elmegy maszop, akkor elbukják a választásokat (már most sem esélyesek, de akkor tuti lesz) mert viktor végre bedobhatja a "és miért kapott 1 óra munkáért 3456,12 usd-t a konzoltingod,december 12én. ózdon megéheznek, hát tisztességes az ijen emberk, polgárok" cimű történetet, amire a megyesi hebegni kezd h nem emléxik konkrétan, de akkor már ott kampánycsend azt' bukta,jól.
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.03 0 0 27
Ki fogja közvetíteni?

Mindenki?

Boxster Creative Commons License 2002.04.03 0 0 26
Ha elmenne, akkor sem jelenti be elöre.
Tudja, hogy ífy fogják a legkevesebben nézni leégését.

Üdv., Boxster

Előzmény: Szykla (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 25
Nem tudom , de szerintem ez nagymértékben az 1978 óta hithű kommunista Kövér Laca frusztrációból eredő patológiás paranoiájától is függ.
Hogy is mondta Tuskó Hopkins ? :
"Ha nem akarod hogy a neved szerepeljen a névsorban , AKKOR TE MAGAD OLVASD A NÉVSORT !"
A Törög Zultán is egy híres fickó volt , az is mindig "csak a LÁTSZAT KEDVÉÉRT" no meg a lenyúlható léért, rugdosódott meg gazemberkedett.
(copyright: Rejtő Jenő)
Amúgy a mostanság nagy hirtelenjében letitkosított Történeti Hivatali anyagot, elejétől a végéig mikrofilmre vette a KGB és ezt 1992-93 ban fillérekért árulták Moszkvában.
No jó Rejtő olvasást + üdv:
soltika + Finci Kutya
Előzmény: SzuperBusz (14)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.04.03 0 0 24
SZVSZ Viktornak jobb lett volna Kövér és Schmidt megnyilatkozásai
előtt vitatkozni. Meg a Pokorni-féle papagáj-duma is teljesen hülyén
hangzik most ( nem mer kiállni, nem mer kiállni!! ).

Időnként egy kis engedmény haszonnal járna.

rtlosz Creative Commons License 2002.04.03 0 0 23
Vigyázz, mert mindjárt jönnek a "jobb oldalon kivül nem létezik semmi, és az összes ma 13 évnél idősebb jobb oldali érzeletű embernek NEM SZABAD NÉZNI A MÚLTJÁT, mert ők nem lehetnek kommunisták, mert ők a nemzet hősei, hiszen csakis ők állnak a nemzeti oldalon és különben is" cimű emberkék akik csak ugatni tudnak, de ész érveik nincsenek és ez fáj nekik, hogy senkit nem tudnak meggyőzni semmiről és fogalmuk sincs semmiről,és majd jól memondják neked.

Az a baj, hogy ovis a hülye droid nagyképű stilusával szerintem meg fogja zavarni MP-t. Szerintem, de az biztos, hogy MP a higgadtságával lemossa ovist. Remélem.

Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 22
Jajajaj!
Mi lesz pénteken?
Még a végén kiderül, hogy MP jobb vitapartner.
Várjuk ki.
Előzmény: honolulu (20)
honolulu Creative Commons License 2002.04.03 0 0 21
szia, PuPu!... mi az, hogy OVi belövi magát??? -
kérlek, kicsit bövebben...
(tudod, én itt off-shore nem sokat látok-hallok)
Előzmény: PuPu (19)
honolulu Creative Commons License 2002.04.03 0 0 20

Orbán egy idegbeteg szónokol - Madgyessy egy higgadt érvelö. az elsö zsigerböl, a másik ésszel.

azt hiszem nagy meglepetésben lesz részük a fityeszeseknek pénteken... nem véletlen hogy Orbán mindenféle álkifogásokkal húzza az idöt... ha olyan tökös legény lenne, mint amilyennek Wermer és bandája beállítja, már rég kiállt volna M. ellen.

Ha O. biztos lenne magában... de nagyon nem az.

Előzmény: Törölt nick (17)
PuPu Creative Commons License 2002.04.03 0 0 19
Na, azért vigyázzunk!
Vityka megint belövi magát, - meglehet, még repül is két kört az előadóban...
:O)))))
Előzmény: Törölt nick (17)
Korovioff Creative Commons License 2002.04.03 0 0 18
Kedves Tangó,
örülnék neki, ha tovább népszerűsítenéd a vitát. Komolyan. Mondd el minden ismerősödnek, hogy nézzék :-)
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 17
Medgyessy lenyomja Orbánt. Ugyanaz lesz a veszte Vityának, mint Gyuszkónak volt.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 16
Vidd már le a kutyádat sz@rni, annyi hülyeséget beszélsz.
Előzmény: Törölt nick (13)
Korovioff Creative Commons License 2002.04.03 0 0 15
Miért fehérítik a bőrét?
Előzmény: Törölt nick (7)
SzuperBusz Creative Commons License 2002.04.03 0 0 14
Aszta Kövéjjózsi intejjút minden ápjijisz 4én elolvaszhattyuk? :-)))
vajúúúúúúúúú!!!
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 13
Pedig az 1978-óta kommunista Kövérnek a nagypapija a Szocialista Haza Hőse érdemrendet is megkapta.
Az önéletrajzában ezt kiemelt helyen szerepeltette, ugyanúgy mint az édesapja MSZMP tagságiját.
(a Kövér Józseffel készült interjú az április 4.-ei 168órában olvasható)
Ja , egészen véletlenül Viytka is 16 éves kora óta hithű kommunista , az önéletrajzában a párttitkár papáját ő is kiemelt helyre tette.
Jé, most jut az eszembe van a Történeti Hivatalban 35 évre elfektetve egy "László" című akta is.
Remélem most már érthető hogy tavaly miért kellet a Történeti Hivatalban tárolt iratok kutathatóságát 35 évre letiltani.
No komunnistázzunk még egy kicsit + üdv:
soltika + Finci Kutya
Előzmény: eervin (3)
Lefty Wright Creative Commons License 2002.04.03 0 0 12
Valószínűbb, hogy Medgyessy fog váratlanul megbetegedni. Vagy nekihajt egy IFÁ-nak a sötétben. :)
Előzmény: Törölt nick (7)
stones Creative Commons License 2002.04.03 0 0 11
sétáltasd meg a finci kutyát, mert a politikához nem konyítasz: Orbán ott lesz a Közgázon, ha csak le nem lövitek![A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: Törölt nick (7)
prézlimájer Creative Commons License 2002.04.03 0 0 10
"Akkora a hited, hogy se nem látsz, se nem hallasz"

mosolyfakasztó vagy

:)

Előzmény: Törölt nick (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!