Keresés

Részletes keresés

Shiron Creative Commons License 2011.03.07 0 0 7

Hát jóbarát, te például teljesen feleslegesen töltötted ki a bemutatkozásod ("Sok minden iránt érdeklődő, középkorú férfiember vagyok."), elsősorban azért, mert az általad hozzászólt, és az általad nyitott topikokból számomra az a kép rajzolódik ki rólad, hogy nem igazán rendelkezel széles érdeklődési spektrummal, pont ellenkezőleg, téged egyetlen dolog érdekel, a pina, oszt kifújt.

Másodsorban, a "Sok minden iránt érdeklődő, középkorú férfiember vagyok." tartalmú bemutatkozásból pusztán két, totálisan irreleváns információ derül ki rólad, mégpedig az, hogy középkorú férfi vagy.

 

Az általad nyitott topikok egy hányada, úgy mint "Mekkorát fingottál utoljára?", "Szőrösebb Punci", "Erőszakoskodó tanárnő", "Női maszturbációról", "Szexuális erőszak", "Vérfürdő", "Pisiszex, pisilés és szex", "Fingós szex", "Kerékpár szex", valamint "Punci paróka", valóban széleskörű, komoly érdeklődési körről tesznek tanúbizonyságot.

Hajts fejet a liberalizmus hatalmas, szörős istensége előtt - az ilyen topikokat igényesebb placcokon a nyitás utáni kevesebb, mint négy és fél percben nyomtalanul eltünteti a moderatúra misztikus szövevénye.

Előzmény: Kanis (-)
bocimobil Creative Commons License 2002.05.15 0 0 6
Nem mindenki egyenlő komolysággal kezeli a fórumokat. Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki akar tőlem valamit, ott a mailcímem. Ha van ideje és érdeklem pár hozzászólás alapján, akkor olvasson utánam! Ezután még mindig kérdezhet mailben is. :)
Előzmény: Kanis (-)
caixa Creative Commons License 2002.05.15 0 0 5
Én pl. a trehány kategória vagyok akkor, csak átsiklottam a kérdés felett. Nincs ebben semmi több.


Laczy_ Creative Commons License 2002.05.15 0 0 4
Nahali!
Szerintem ennek négy oka lehet (kinél-kinél különböző súllyal, bármilyen kombinációban): bizalmatlanság (rossz tapasztalatok, ugyebár), udvariatlanság (sokan elkerülik a bemutatkozást személyesen is, max mímelik, amikor elkerülhetetlen), konspiráció (előre tudja, hogy másokat gyakorta fog irritálni, rontja az "ellenfél" esélyeit), trehányság (1*űen nem törődik vele). A másik véglet, aki túllocsogja a bemutit (erre talán magam vagyok a példa), az sem feltétlen előny, de legalább vállalja.
Egyeseket még az is irritál, ha a másik mexólítással kezd, és aláírással zár (ám ez itt már off).

10telettel:

Laczy

Előzmény: Kanis (-)
Kanis Creative Commons License 2002.05.14 0 0 3
Ha korlátoltság az, hogy szeretem tudni úgy nagyjából, kivel is beszélgetek, vitatkozok, akkor én büszke vagyok a korlátoltságomra, Te meg ásd el magad a nagy fene eszeddel. Az, hogy az, aki engem lehülyéz, arról még azt de tudjam, miért tette: az egyenértékű a teljes hígagyúsággal. Bocs, de ez a hozzászólás kissé felpaprikázott
Előzmény: Veszett Kutya (2)
Veszett Kutya Creative Commons License 2002.05.14 0 0 2
Azért "eme slamposság", mert a fórumozók nagy részében nem teng annyira túl a korlátoltság, mint benned.
Előzmény: Kanis (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.14 0 0 1
Ha nem a bemutatkozás rovatot, hanem az eddigi hozzászólásokat olvasod el, abból sokkal több minden derül ki az illetőről (már ha őszinte, de legyünk optimisták). Néha még túl sok is, ahogy a sajátjaimat most végig olvastam :))
Előzmény: Kanis (-)
Art_ Creative Commons License 2002.05.14 0 0 0
Mert 0 értelmét láttyák a bemutatkozásnak.
Előzmény: Kanis (-)
Kanis Creative Commons License 2002.05.14 0 0 topiknyitó
Rákattintottam néhány, találomra kiválasztott hozzászóló "Adatok" fülére. Azt tapasztaltam, hogy a fele a fórumosoknak egyáltalán nem tölti ki a "Bemutatkozás" rovatot, a kitöltők nagyobb része pedig vagy teljesen érdektelen információt ad magáról ("Hahó", "Majd később", stb.), vagy egy hosszú litániában az ars poeticáját fejti ki. Az, hogy nőnemű-hímnemű, fiatal-öreg, milyen világnézetet képvisel, az szinte sehol se szerepel, pedig szerintem a normális levelezéshez nélkülözhetetlen az, hogy kinek is írok, kitől is kapok levelet. Aki tudja, válaszolja meg nekem, miért eme slamposság.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!