Keresés

Részletes keresés

Lord Iffy Creative Commons License 2002.09.11 0 0 3
ez aztán népes hozzászólású topik lesz szerintem.:O))) vagy inkább :O((((((

bankautomata, nekünk is eljáccotta hogy vegye el a pénzét...közben pénz sehol. három napig téptük az idegeinket, mire sikerült megtudakolni hogy nem terhelték be az összeget.

önkormányzat-súlyadó. volt 98-ban egy jármüvünk, kivonattuk a forgalomból, leadtunk róla rendszámot, biztositást mittomén mindent. a müszakija is már lejárt vagy egy éve. (meg egyébként sem indult el.:O))))) 99 áprilisban eladtuk egy jóembernek, viszont hogy el tudd adni vissza kellett kérni a forgalmit-rendszámot akkor még a rendőrségen. eladtuk, jóember is kijelentette ismét pár nap múlva.
ezekután 2002 augusztusban az önkorm ir hogy ugyanmár fizessük be azt a 70e forintocskát, mert a jármü üzembe lett helyezve. igaz hogy 99-től 2002-ig a folyószámla kimutatáson saját kezület állitották ki, ahol ugy szerepelt a gépezet hogy kivonva a forgalomból, nem kell adózni utánna.

na ha ennek a logikáját valaki értelmesen elmagyarázza...:O)))

Katinca Creative Commons License 2002.09.11 0 0 2
Találkoztál már szemét bank automatával? Mert én igen!
Pont Karácsony előtt ki akartam venni az összes pénzemet, mert akkor még senkinek nem vettem ajándékot. A szemét autómata mindent rendben csinált, csak éppen pénzt felejtett el adni. Had ne mondjam, hogy egy egész délelőttöt rohangáltam, mire végre egy banki alkalmazott meghallgatott (az is csak azért, mert az egyik kollegája küldött hozzá, aki nekem a volt osztálytársam). Azt mondták, hogy 30 napot kell várnom a pénzemre, ennyi az ügyintézés ideje... 36 nap múlva volt a számlámon a pénz. Karácsony előtt egy fillér nélkül... képzelheted! Még szerencse, hogy volt lekötött betétem, így meg tudtam oldani, de mi van ha nincs!? (A kamatveszteségről meg ne is beszéljünk)
Előzmény: Banan (1)
Banan Creative Commons License 2002.09.11 0 0 1
Infomaker,

kicsit kestel (mar majdnem en lenullaztam) , de meg idoben.

Another story:

Beiratkoztam egy konditerembe, ahol atutalassal fizettem volna a havidijat. Ez kulfoldon van es kesobb derult ki, hogy csak az adott orszagban vezetett bankszamlarol kepesek ezt megtenni, magyarrol nem. Persze ez akkor nem volt problema, amikor jelentkeztem. OK, akkor kiderult, hogy csak 3 honapos idoszakokra lehet elore fizetni. Ezt nem akartam, mert lehet, hogy korabban elhuzok. Persze mindez csak a harmadik alkalommal derult ki, amikor jelezte a rendszeruk, hogy nincs kifizetve a havidij. Minden alkalommal mas volt a problemajuk, hogy miert nem tudjak megoldani.
Banan

Na, azert ne csak en panaszkodjak!

Infomaker Creative Commons License 2002.09.11 0 0 0
Pedig sok mindenért nem 0 Ft-ot fizetünk ám.
Előzmény: Banan (-)
Banan Creative Commons License 2002.09.11 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Ezt a topikot azert nyitottam, hogy

1, itt kisirja magat, aki felhaborodott valamilyen hetkoznapi/nem hetkoznapi ugyintezes soran elszenvedett hulyesegen es ezt batran el is meselje ebben a topikban

2, reagaljunk a masik velemenyere (igaza volt, nem volt igaza, stb)

3, remenytelenul probaljunk valami normalis megoldast talalni, hogy masok elkeruljek a hasonlo helyzeteket.

Banan

UI: pl Nagy Nemzetkozi biztositonal a csaladban ketten kotottunk biztositast kulonbozo ertekkel, de elcsereltek a kartonunkat (apja-fia ugyanazzal a nevvel) es egymaset fizettuk. Amikor ez egy par honap mulva kiderult, akkor nem am ok akartak kulon-kulon kiegyenliteni a szamlakat es egyenenkent rendezni, hanem mi ketten zsebbol intezzuk el a kulonbseget. Noooormaaaalis???? Hiaba teptem a szamat, hogy ez f*szsag, nem voltak hajlandok maskepp elintezni. Kerdes, mi van akkor ha a nevrokon tortenetesen nem a csaladban van?
Ilyesmi torteneteket varok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!