Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.04.30 0 0 5
Szerinted akkor a fidesznyikoknak kellett volna felháborodniuk, hogy a valaki becstelenül ugyan, de a javukra megsértette a a kampánycsendet?
Előzmény: Álmos user (3)
lujo2 Creative Commons License 2008.04.30 0 0 4
és ha fordítva lett volna, akkor meg a mások oldal nyüszítene. Jog betartása mindenkire egyformán kötelező, nem csak akkor amikor nekünk kedvező.
Előzmény: Álmos user (3)
Álmos user Creative Commons License 2008.04.30 0 0 3
1 db magánszemély, meg az iszonyat népszerű eszdéesz??? Komoly traumát okozott a kapacsend sértés a társadalomban... :)))
Előzmény: méregkeverő (-)
méregkeverő Creative Commons License 2002.10.22 0 0 0
Most lehet csaholni!
méregkeverő Creative Commons License 2002.10.22 0 0 topiknyitó

Kampánycsendsértés miatt felfüggesztették a Vasárnapi Újság szerkesztőjét

A Kossuth Rádió főszerkesztője - a kampánycsendsértést megállapító OVB-döntés nyomán - írásbeli figyelmeztetésben részesítette Haeffler Andrást, a Vasárnapi Újság felelős szerkesztőjét, s keddi hatállyal felfüggesztette beosztásából. A Magyar Rádió Rt. MTI-hez eljuttatott közleménye szerint Haeffler András ez év október 31-én lejáró felelős szerkesztői megbízását Perjés Klára főszerkesztő nem kívánja meghosszabbítani.
Az Országos Választási Bizottság vasárnap - az önkormányzati választások napján - hozott két határozata szerint kampánycsendet sértett a Magyar Rádió, mint műsorszolgáltató, mert Vasárnapi Újság című műsorában a választók befolyásolására alkalmas információkat jelentetett meg.

Az OVB egy Wittner Mária-beszéd, illetve egy Pongrácz Gergely-interjú közlése miatt marasztalta el a közszolgálati rádiót - tájékoztatta Perjés Klára kedden az MTI-t. A Magyar Rádió Rt. a testület döntését tudomásul vette, s - a közlemény szerint - nem kíván jogorvoslattal élni a Legfelsőbb Bíróságnál. A Vasárnapi Újságban elhangzottak kapcsán egy magánszemély, valamint az SZDSZ fordult beadvánnyal az OVB-hez.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!