Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.04.29 0 0 541
http://www.hummusbar.hu/vega/magunkrol.php -smi állati, így mondták a Ketész utcában.
Stoner Creative Commons License 2007.01.08 0 0 540
Hamvas Béla írásait melegen ajánlom "realitás" és valóság dolgában.
Előzmény: Törölt nick (539)
Stoner Creative Commons License 2007.01.05 0 0 538

Érdekes, de egyetértek vele. Némi fennatartásom van az évmilliós magyarsággal, de a többi szent és megfellebezhetetlen. A magyar  helyett és inkább  Embert írtam volna. A többi stimmel.

 Azért jó tudni, hogy van, aki tudja, amit én.

Ezért olvasom Hamvast.

 Jövő szerda:

Veszprém, Műv Ház, 102-es terem: Hamvas Béla Világa, Felolvasó Kör: Scientia Sacra, Kereszténység.

Mindenkit várok, aki erről( is) hallani és beszélgetni akar!

Előzmény: Törölt nick (530)
Stoner Creative Commons License 2007.01.05 0 0 537
Írj nekem és ne panaszkodj, és ingyen lesz. És van türelmem és figyellek. És várlak. És drukkolok, hogy sikerüljön. Nem emlékszem, hogy valamilyen negatívot írtál volna. Te is ember vagy, aki próbálkozik, mint mi mindannyian.
Előzmény: bcontact (527)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.04 0 0 536
tippancs Creative Commons License 2007.01.04 0 0 535
Akkor néhány valódi szabály:
A magyar ember...
...nem olvas (sem könyvet, sem használati utasítást, sem szerződést, semmilyen tájékoztató feliratot)
...-nek mindig keskeny a járda
...nem megy körbe
...mindig jobban tudja, mindig igaza van (egyszerre mind a 10milliónak)
...nem néz körbe
...azért sem áll jobb oldalra a mozgólépcsőn
...arra megy amerre ő akar (autóval, gyalog)
...ott gyújt rá ahol csak teheti (még a benzin raktár sem kivétel)
...azért sem megy el kukáig
...azért is visszaszól, ha ő hibás akkor is

stb.
Jablko Creative Commons License 2007.01.04 0 0 534

Szerintem mindenki próbálja meg kiolvasni a szövegből, amivel még dolga van. Elég lesz nekünk feladatnak még pár száz inkarnációra...

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (531)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.04 0 0 533
Sztem Mikes Kelemen másképp nyilatkozna erről az írásról.
Előzmény: Törölt nick (531)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.04 0 0 532
Ez is egy aspektus...
Előzmény: Törölt nick (531)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.04 0 0 530
Ezt a kaptam, érdemes megrágni...

Ne dőlj be . . !!!
Source , 2006. 10. 09. hétfő - 01:00:01 // Hozzászólások: 0, Trackbacks:

A napjainkban zajló botrányos események nem valami fatális véletlen vagy figyelmetlen hozzáállás következményei.
Amit most láttok és tapasztaltok, az pontos forgatókönyvek precízen kiszámított lépéseinek megvalósulása.

Emlékezzetek az öt évvel ezelőtti eseményekre New Yorkban. A következményei már tisztán látszanak. Máig nem tisztázott, hogy mi történt valójában, de tisztán látszik, hogy egy egész nemzet minden szabadságjoga áldozatául esett a "tornyok ledöntésének" ahol nem egy épületegyüttes, hanem több mint 250 millió ember bizalma, biztonságérzete és büszkesége hullott alá. A félelem, a biztonságérzet hiánya. A hivatalos kommunikáció jelenleg arról szól, hogy ez a világ amiben élsz, élünk nem biztonságos, hogy veszélyes benne élni, hogy bármikor megtörténhet újra az ami öt évvel ezelőtt megtörtént. És ha egy kicsit is lazul a félelem bilincse az emberek szívén és kezén, akkor hamar ott van a megerősítő információ: robbantás egy spanyol pályaudvaron, a londoni metróban és... Ne gondold, hogy ezek egymástól független, véletlenszerűen bekövetkezett események...
Ez mind része egy globális rabszolgatartó társadalom kialakítására megírt forgatókönyvnek.

Évszázadokkal (több mint 6500 évvel) ezelőtt néhány nagyon tudatos és a homosapiens mechanizmusait és mentális sérülékenységét pontosan ismerő entitás elhatározta, hogy a béke a szeretet és a megértés e kis szigetéből, amit Te a Földnek és otthonodnak nevezel, a teljesen polarizált társadalom háborús övezetét alakítja ki.
Forgatókönyvet írtak a megvalósításra.
Ne gondolj valami többszáz kötetes titkos iratra: nem.
Ez a forgatókönyv egyszerű, teljesen nyilvános és rövid.
Nem bonyolult folyamatokat és szisztematikus lépéseket tartalmaz, hanem alapvető szabályokat, egyszerű - de annál határozottabb - nemzet szintű pozicionálásokat, valamint kettős etikán nyugvó "erkölcsi normákat" a többi néppel és az egymás között megvalósítandó együttműködés szabályozására.

A végső cél, hogy egy szűk, láthatatlan hatalmi elit irányítsa az egész bolygót, mára megvalósulni látszik.

Minden technikai eszköz a rendelkezésre áll, minden belső mechanizmus felépült.

Már csak egy dolog volt (van) hátra: megtörni a homosapiens szabadságvágyát és rávenni arra, hogy önként és boldogan szolgálja ki a hatalmat.

Az Óceánon túl ez már majdnem kész... millió és millió "jó polgár" kéri, hogy ellenőrizzék a bankszámláját, lehallgassák a telefonját, kamerákkal figyeljék és ellenőrizzék metrón, villamoson, közhivatalokban utcán - szóval úton-útfélen.
Mára a "jó polgár" 70-90 dollárt fizet azért, hogy kis elektronikus kütyüt helyezzenek el a testében, amit nem lehet "kikapcsolni" amely minden pillanatban pontosan megmutatja, hogy éppen hol van, kikkel beszélget, merre jár - mindezt a "gyors orvosi segítség" fedősztorija alá rejtve.
Vannak persze még apró hiányosságok, de ezek már nem okoznak gondot, ezekről könnyű elterelni a félelemtől átitatott elmék figyelmét, egy kis "fenyegetnek bennünket" – "az életünkre törnek" és az "itt vannak közöttünk" médiakampányokkal.

Az "új világrend", melyet megígértek (olvasd el az 1$-oson) immár kialakulóban van...

Egyetlen nagyobb akadály áll fenn már csak: Európa és azon belül az a nemzet, amelyet eddig soha nem lehetett megtörni.
Soha nem lehetett elérni, hogy féljen, hogy feladja szuverenitását és integritását.
Mindig kitartott bölcsessége, genetikusan kódolt ősi (nem 6500, hanem sokmillió éves) tudása, szeretete, a többiek iránt érzett tisztelete és az Élet és a szabadság alázattal végzett szolgálata mellett.
Ősi hitéhez fűződő hűsége a keresztény hitrendszer nyomása alatt is csorbítatlan maradt, még ha látszólag integrálódott is az épp aktuális dogmák világába.
E hitrendszer, most amikor szükség van erejére, amikor itt az ideje, hogy újra szolgálja a nemzet fennmaradását és túlélését, felszínre tör.
Ez a nemzet, melyet az Árpád-ház kihalása óta szinte mindig idegen hatalmak próbáltak irányítani, leigázni, eltiporni, ma is él.
ÉL.
Él és virágzik. Szétszóródott a világban, elvitte hírét kitartásának, példát mutat hűségből, szeretetből, tisztességből, bölcsességből.
Ez a nemzet azonban itt van otthon és ez így is marad.
Hiába ültet nyakára hazug, álszent marionett figurákat az "új világrend" kormánya, hiába próbálja meg megtörni mindazt, amitől az aki, az ami.
Ide költözhet a teljes Globális Vezetés (ennek jelei egyértelműen látszanak) a magyar nemzet nem megtörhető, nem tiporható el.
A magyar mindig Magyar marad, a Kárpát medence pedig mindig az otthona lesz.
A magyar mielőtt valaki fére értené nem szinonim a Kárpát medencében lakóval, nem azonosítható a magyar nyelvet beszélővel.
A magyarság nem egy néphez való tartozást jelent, hanem egy állapotot jelöl.
Azt az állapotot jelenti, amelyet csak halvány közelítéssel lehet szavakkal kifejezni és teljes megértéséhez "csak" e nemzet sokmillió éves teljes történelmét kell megismerni és megérteni.
Magyarnak az vallhatja magát, aki képes megérteni és elfogadni,
aki képes feloldani önmagát és alázattal (nem megalkuvással és megalázkodva) szolgálni egy harmonikus, az emberi életet kiteljesítő, szabad világ létrehozását,
aki tudását a többiek szolgálatába állítja, és nem szolgaságot teremt általa,
aki hitet és reményt önt a reményét vesztettbe,
aki támaszt nyújt a rászorulónak, majd csendben távozik, mielőtt az alkalmat vagy módot találhatna hálája kifejezésére. Magyar az, aki úgy szolgálja a világot, hogy a világ nem is tud róla,
aki csendben de büszkén visel el bármit, mert mindenből tanulni képes és mindent, még az őt ért támadást is szeretettel fogad, mert tudja és érti, hogy aki támad az csak fél. Magyar az, aki képes feloldani mások félelmét,
aki szeretetben képes együtt élni a világgal. Kérlek hát: ne dőlj be az uszításnak, ne kezdj mutogatni másokra, hibást, bűnöst kiáltva, ne akard megdönteni a kormányt, ne akarj harccal győzelemre törni, mert ha ezt teszed, az "új világrend" urait kezded szolgálni.

Tudd, a cél az, hogy feszültség és megosztottság uralkodjon a Kárpát medencében, hogy a belső feszültség, a félelem, az életkörülményeid romlásától való aggódás lekösse a figyelmedet és ne vedd észre, hogy eközben beállsz az önszántukból rabszolgaságot választók egyre növekvő sorába.
Tudd, ha az ellenséged keresed csak magadba nézhetsz, mert az egyetlen ellenséged saját félelmed, ami pedig az önmagadba vetett hited, a génjeidben hordozott ősi tudásodba, saját bölcsességedbe vetett hited hiánya.
Tudd, hogy amitől az elnyomás erőt kaphat, az a TE félelmeidben található.
Tudd, hogy akkora az elnyomás ereje, amekkora a TE félelmed.

Tudd, hogy képes vagy feloldani saját félelmed mindössze azzal, hogy megérted: minden érted van.
Tudd, hogy képes vagy feloldani mások félelmeit, mindössze az által, hogy szeretettel fordulsz feléjük és megérted az ebből fakadó gyanakvásukat, hisz ezt még sosem tapasztalták.
Tudd, sérthetetlen vagy, ha nem sértesz meg senkit alaptalan gyanúsítással, de kimondod azt az igazságot, melyet tények támasztanak alá.
Tudd, hogy támadhatatlan vagy, ha nem állsz be a hamis egzisztenciát ígérő multi-igéret-csillogásba, de kiállsz minden olyan ügyért, amely az igazságon, megértésen, mások szolgálatán és felemelésén alapul, függetlenül nemtől, vallási, nemzeti hovatartozástól.
Tudd, hogy szabad vagy, és az is maradsz, ha az Életet szolgálod, ha békét és nyugalmat teremtesz és sugárzol.

Tudd, hogy addig maradsz szabad, míg nem adod fel mindezt.

Légy hát higgadt, előbb figyeld meg a dolgok változását, értsd meg azokat, és csak azután cselekedj...

Köszönöm a figyelmed.

Szeretettel
Vári József
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.03 0 0 529
spiroslyra válasz | megnéz | könyvjelző 2006.12.22 21:31:45 (2972)

"De további dolgok is következnek az arisztotelészi fizikából. Például az, hogy amíg a „Hold alatti világ” romlandó és nem örökkévaló, addig a „Hold feletti világ” romolhatatlan. Méghozzá azért, mert minden a saját ellentétébõl jön létre - Arisztotelész egyik példájában olyan ember szerepel, aki kezdetben nem is konyított a muzsikához. Késõbb azonban elkezdett foglalkozni vele, és így zenekedvelõvé vált. A zenéhez nem értõ pedig nyilvánvalóan ellentéte a zenekedvelõnek."

http://www.karpatinfo.net/modules.php?name=News&file=article&sid=22537

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.03 0 0 528

Hja, akinek nem jó más, csak a pelenka és ordibál, h milyen gonoszak vele, mert azt mondják, létezik vécé....

 

A panaszkodás meg már önmagában is energiapocsékolás, nem?!

Előzmény: bcontact (527)
bcontact Creative Commons License 2007.01.03 0 0 527
Arra jöttem rá, hogy tényleg nem szabad senkinek panaszkodni, mert senkit nem érdekelnek a problémáim, és ingyen senki nem fog segíteni rajtam, tehát ha segítségre lesz szükségem, akkor felkeresek egy profi szakembert, és fizetek neki egy csomó pénzt, és akkor mindenki boldog lesz. Ő pénzt keres, én rendbejövök, ti meg nem panaszkodtok amiatt hogy én panaszkodok nektek.
Bocsánat mindenkitől hogy eddig panaszkodtam, de én azt hittem hogy aki tud segíteni, az szívesen segít, ez részben így is történt, -aki segíteni próbált annak köszönöm-, csak azon akadtam fenn kicsit, hogy aki nem akar segíteni az miért próbál meg rongálni.
De mostantól tényleg nem akarok több negatív energiát bevinni a forumba, csak akkor írok be, ha valamit hozzá tudok tenni az egészhez. Mármint valami építőt.
Gouranga
bcontact Creative Commons License 2007.01.03 0 0 526
Szia! Buék!
Milyen rejtegetnivalóm van? Írd meg légyszi emilben! Őszintén érdekel! Köszönöm.
Előzmény: Törölt nick (525)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.03 0 0 525
Bécike, nézz magadba, vagy teregessem ki a szennyesedet, h miért írtam, amit írtam?! Mert kettőnk közül nem nekem van rejtegetni és szégyellnivalóm... Nem beszélve arról, h amit írsz: rágalmazás, csak emlékezz egy kicsit vissza, h mi történt pontosan... Kicsit gondolkozz, mielőtt hazudsz, mert tudod, sánta kutya...
Előzmény: bcontact (510)
Stoner Creative Commons License 2006.12.10 0 0 524

Szia!

Leírtam:

Kennedy elnök. A sokizületi gyulladása miatt állandó kezelés alatt éllt. Gyulladásgátlókat és szteroidokat szedett, aztán később minden egyéb drogot, hogy elmúljanak a fájdalmai. Láttam erről egy dokumentumfilmet.

Előzmény: string (523)
string Creative Commons License 2006.12.02 0 0 523
Kiről is van szó?
Előzmény: Stoner (516)
east Creative Commons License 2006.12.02 0 0 522
nagyon OFF, és subj.
Ma két kedvenc topicomban, két veboldalon láttam, wiwen és mélen megkaptam ezt az üzenetet. Bármennyire is jó dolog, kezdem unni.
sorry.
ON
Előzmény: hlk (517)
Jablko Creative Commons License 2006.12.01 0 0 521
Majdnem. :) Mostanában sikerült kidugnom a fejem a behavazásból.
Előzmény: fozolalu (520)
fozolalu Creative Commons License 2006.12.01 0 0 520
szia te eltünt almácska, már azt hittem megettek a (lészomjas) VEGÁk :))
Előzmény: Jablko (519)
Jablko Creative Commons License 2006.11.30 0 0 519

Honnan tudja leellenőrizni valaki, hogy tényleg ő volt-e vagy sem?

 

Előzmény: Törölt nick (496)
tippancs Creative Commons License 2006.11.30 0 0 518
Kedves bcontact!
Néhány hónapja váltottunk egy-két e-mailt, akkor sem voltál a legjobb állapotban. Akkor adtam néhány gyakorlati tanácsot ami nálam és másoknál működik (mivel csak olyat adhatok). Ezek szerint nem használt. Most meg benézel ide, mivel sokan járnak ide, hátha ad valaki neked megfeleő tanácsot.
Egy példával világítám meg a helyzetet. (Saját tapasztalat alapján.)
Nekem réges-régen volt egy zsebrádióm. Vettem fel belőle zenéket kézi mikrofonnal, mono magnóra. Mondta bátyám, hogy ez nagyon rossz minőségű felvétel lesz így. Nekem aztán mondhatta, hiszen hallottam, hogy jól szól a zene. Később lett egy sztereó magnós rádióm. Egy az egybe lehetett felvenni a rádióból. Összehasonlíthatatlanúl jobb volt a minőség. Hogyan is gondolhattam, hogy a zsebrádiós felvétel jó. A bátyámnak igaza volt, de akkor nem hittem neki. Valószínű, hogy ő már hallott jobb felvételeket, ezért ismerhette a különbséget. A rádiós magnó után lett egy (magnó)deckem. Hiszen már tudtam az előző tapasztalataimból, hogy valószínű van jobb a rádiós magnónál, és már vágytam is a jobbra. Ma már CD-re veszek fel.
Vagyis, hiába beszélnek olyannak a házimozi hangzásról, aki még csak a zsebrádiónál tart....
hlk Creative Commons License 2006.11.30 0 0 517
Sziasztok!

Egy ismerősöm most küldte ezt a levelet, és megkért, hogy tegyem fel ide:


Test-Véreim!
Köszönet minden segítő kéznek, szívnek, mely hírét továbbítja!
Hiszem, hogy nincs lehetetlen, s hogy lesznek, akik így az utolsó
pillanatban is hírül kapva, mégis mozdulnak.
Holnap (péntek) reggel 10ig kell ladnom a jelentkezők alapján a
buszigénylést(amennyiben a Székely Körön keresztül Erdélyből kérjük),
ezért sos!
Részletek az útról:
Utiköltség:oda-vissza 12eFt.Szállás-ellátás dec. 5.-én Csíksomlyón
felajánlásos alapon.
Dec. 6-a reggel továbbmegyünk Gyergyószentmiklósra a városnapokra,
mivel a város védőszentjének:Szent Miklósnak napja lesz.
Ez szabadon választott, kinek milyen programon van kedve részt venni.
Pl.viszonylag közel van a Gyilkos-tó, Békásszoros.
Gyönyörű hely, szívesen megmutatnám annak, akit érdekel, a leendő
iskola helyszínével együtt.
Este 6órai szentmise után itt is lesz Pitti Katalinnak koncertje az Élet
iskoláért,ezek után indulunk vissza.

Egy csíksomlyói hitvallással búcsuzom, mely akárcsak az Élet iskola,
újjászületésünkről, feltámadásunkról szól.

Szere-tettel:Fenesi Annamária (20-356-8813)

Csíksomlyói hitvallás

Hiszem, hogy tud még összefogni-e nép,
Hogy egy teremtő szándék
Vezérli szívét, kezét.

Hiszem, hogy a sötétségből Új hajnal hasad,
Hogy nem lesz széthúzás,
S "leszünk egy Cél és egy Akarat"!

Hiszem, hogy az Erkölcs hófehér fundamentumát
Kiássuk újra,
S építünk rá új házat, hazát, iskolát,
Mely az ébredést szolgálja.

Hiszem, hogy e nép föltámad poraiból,
Hogy él benne elég Hit, Remény, Szeretet,
Mely Isten áldásával újra épít mindent,
S legyőz mindeneket!

Hiszem, hogy egy az Isten,
S a Teremtő velünk van,
Hogy az Ő szent akarata az, hogy e nép újjászülessen,
S megtegye mindazt, mi néki rendeltetett.

Hiszem, hogy lészen az isteni szeretet,
Megbocsájtás, törvénytudás népe,
Mely az élő, igaz Istent szolgálja,
S szövetségben, egyként, népeket ébreszt véle.

Hiszem, hogy nincs oly erő, hatalom,
Mely visszatarthatná ebben,
Hiszem, ha Isten akaratát követi,
Minden lehetséges, s legyőzhetetlen!

Hiszem, hogy összefog még e nép,
S lesz egy teremtő szándék,
Hogy megvallja tettben szent hitét,
S megmutatja: él még, s föltámadott e nép!

Ámen!
Stoner Creative Commons License 2006.11.30 0 0 516

...tulajdonképpen az orvosok irányították, hiszen felelőtlenül valódi drogfüggővé tették. És ő volt, aki a világ sorsa felett düntött... Vagy mégse ő volt. Talán a Háttérhatalmak? Az már egy másik mese, de végül is ebben az általunk ismert világban, tekintsük őt is csak egy szegény, szenvedő embernek, a maga sorsa és tudatlansága által  által sodratva.

Csak ezt akartam közbeszúrni, de jött a póstás.... Bocs.

Stoner Creative Commons License 2006.11.30 0 0 515

Szia Bcontact!

 

Hm. Régen találkoztunk virtuálisan. Egészen megdöbbentő, hogy most ilyen gödörben vagy. Korábban én is voltam így. Mostanára pl. a rendszeres késéseimet azértis normálisnak tartom. Azt, hogy a rosszul működő rendszer rámerőszakolt szabályainak nem mindig tudok eleget tenni, nem fogom magam ellen fordítani. Úgyis elég nehéz ezeket a hülye dogmákat valamennyire jól teljesíteni. Mi az, hogy elkésni? Emellett, persze esz a fene, hogy miattam mások várakoznak és idegesek lesznek. De az életemet egyre inkább az időtlenség felé próbálom terelni. Emiatt még nem kéne nyugtatózni. Komolyan mondod, hogy némi alkohol... is előkerül stresszoldóként? Vajon tényleg ez az oka, vagy csak rákened, hogy persze, a stressz.

Persze a drog. Az éppen ezt az állapotot váltja ki. Ezt a rossz hangulatot, ezt a másnaposságot, ezt a neurózist, amiben mindenki más hibás, csak  én nem, vagy nem tudom, hogy miért pont én?

Képzeld el, hogy  a drogok, mindegy, hogy milyen: kávé, pia, cigi, nyugi, frissi, vagy amit akarsz..., a rondábbakat csak azért nem írom le, mert az ördögöt nem jó a falra festeni. De mondhatnám a csokizabálást, vagy a zsíros cafatok fulladásig való tömését, az állandó chipszezést, ésatöbbi. Ezek mind-mind az ingerületátvivő anyagok, vagyis valamiféle "örömhormonok" termelését váltják ki az agyban, de mesterségesen. Ezek mennyisége korlátozott. Egy idő után kimerülnek a készletek... Aztán jön a depi. Csak a drog segít, később már az sem. Nem hiszem, hogy ezt akarod.

Itt vagyok én. Hol is lehetnék máshol? Amint a "Vegetáriánus vagyok" topicban most éppen erről keseregtem, tulajdonképpen mindent ennek a gonosz autóimmunnak köszönhetek. Meg is lehet fordítani a dolgokat. Mondjuk nem úgy, ahogy ilyen esetben mindenki reagál. Pl beszed egy tablettát. Talán a gondolkodás is segít. Mindig van más megoldás. De a drog semmit sem old meg. Hanem éppen az újabb problémahalmokat növeli. Ha továbblöködjük, vagyis elhárítjuk az eredeti bajt, akkor szaporodik és sose lesz vége.

 Volt egy tragikus sorsú amerikai elnök, mint tudjuk: J.F. Kennedy. Történetesen, nagy valószínűséggel ő is autoimmun beteg volt. Azt mondják: sokizületi gyulladás. Hát ez az. Reggel az ember alig bír megmozdulni. Az ujjai merevek, minden mozdulat terhére van. Búskomor, utálja az életet és mindenkit, aki rajta kívül létezik. De legfőképp azt, hogy bármit kell csinálnia. De az ágyban se jó. Ha az ember elnök, akkor viszont utazni kell, ébernek kell lenni, állandóan azt kell kifelé sugározni, hogy én vagyok a megtestesült egészség, szépség, erő stb. Ezért, hogy egyáltalán létezni tudjon, Kennedy steroidokat szedett. Ezek köztudomásúan egyre rosszabb állapotba hozzák az embert, de egy idig nem érez semmit. Már oda se figyelt, mit adnak neki. Tulajdonképpen az oEgyszercsak már nem használt semmilyen szer, szörnyű állapotban volt az elnök, mikor a halálos lövés érte. Talán megváltás volt számára?

 Szegény, ha tudta volna, hogy ebből a csapdából is van kiút.

 

 Találós kérdés: Hogyan?

Válasz:

Nyerskoszt, levek, desztvíz, vércsoportos diéta. Vagyis semmi olyan, ami az immunredszert támadásra készteti. A méregtelenítés, tisztítás helyreállítja és megerősíti az immunrendszert, a májat, javítja a közérzetet, emgszünteti a fájdalmak nagy részét, kitakarítja a drogokat, helyreállítja az idegrendszert, nem utolsó sorban reményt ad, hogy megoldható a problémánk. Eközben olyan tudásra is szert teszünk, amivel másokon is segíthetünk. Már nem lesz az életünk kilátástalan és fájdalmas, sőt megnyílik a valóságos, tiszta élet, amiről eddig fogalmunk se volt. Igaz, hogy tönkretettük a testünket, de legfőképp a lelkünket, és olyan élményeket és tapasztalatokat gyűjtöttünk be, amit cipelhetünk egész életünkben.  Ezek már nem lesznek mások, de a következő nap már más lesz, és minden nappal közelebb kerülünk önmagunkhoz és ezzel együtt másokhoz is. Nagy kérdés, hogy akarsz-e valóban ilyen lenni? Akarsz-e tiszta, jó, kedves, boldog, lelkes, odaadó, türelmes és még számos más jó tulajdonság birtokosa és átadója lenni?

 Ha csak sajnálni és sajnáltatni akarod magad, akkor tényleg nincs mit tennii. Innen a zűrből... valahogyan azt érzem, hogy Te más vagy, mint ahogyan magadról vélekedsz.

Te Jó Vagy!

 Ezt hallva, azt hiszem nem rohansz egyből a  piacra, vagy a bioboltba, de érezd azt, hogy nem kell már többet a rossz sorsodon keseregni.

Van más lehetőség is.

Előzmény: bcontact (502)
themuse Creative Commons License 2006.11.28 0 0 514
Jó kineziológust? Aki keres, talál... :))

Itt találod a Bach-virágterápia egyik hazai honlapját, érdemes végigböngészni. Persze ha emellett döntesz, tényleg mindenképpen kérj konzultációt egy terapeutától, hogy célirányosan a te összetett problémád megoldásához nyújthasson segítséget.

A meditáció is jó, de figyelni kell a rendszerességre, mert néha-néha belehallgatni valamibe az nagyon kevés! Viszont nem rossz ötlet amit tippancs ír, a pozitív megerősítések fontosak: ha a régi, berögzült negatív gondolatokat ezek váltják fel, máris tettél egy nagy lépést. Figyeld, mikor bukkan fel, és cseréld ki nyomban valami jóra! :)))

És ahogy lalu írja, a jóga is nagyon klassz stresszoldó, azonkívül segít megtalálni az utat befelé, dolgozni meg úgyis ott kell. Érdemes elmenni néhány órára, megtanulni a gyakorlatokat, a hozzájuk tartozó meditációkat és akkor tudod otthon is csinálni.

Nézz körül, és valószínűleg érezni fogod, melyik az a módszer, ami neked aktuálisan a legjobb. Hajrá!
Előzmény: bcontact (511)
fozolalu Creative Commons License 2006.11.28 0 0 513

a jóga nagyon klassz dolog, nekem sokat segít a stresszoldásban, érdemes rá időt szánnod

a bach-terápiáról nekem személyes tapasztalataim vannak, amióta kapcsolatba kerültem vele, használom rendszeresen

 

a neten sok mindent megtalálsz róla, de érdemes felkeresned valakit aki "igaziból" foglalkozik vele, akár bioboltban is találhatsz ilyen embert, vagy tgy-t kérdezz meg

 

Előzmény: bcontact (511)
bcontact Creative Commons License 2006.11.28 0 0 512
Önkontroll??? Az meg mi?
Arra gondolsz, hogy akkor álljak meg a piázásban, amikor még nem késő?
Igazából az lenne a lényeg, hogy megszüntessem a stresszt kiváltó okokat. Ez nem mindig egyszerű.
Kényelmesebb a negatívumokra hangolódni?
A piára meg a drogra?:)
Én könnyebben ráhangolódok egy pozítív nőre, mint egy negatívra. Ugyanez érvényes a sörre is, a kajára is, meg mindenre. Akkor én kivétel vagyok?:)
Köszi a segítséget! Sajnos nem vagyok elég okos ahhoz hogy hasznosítani tudjam.
De azért ne add fel!:)
Előzmény: tippancs (509)
bcontact Creative Commons License 2006.11.28 0 0 511
Them köszi a segítséget!
Tudsz egy jó kineziológust?
Úgy vettem észre elég rika.
Az a gond a chi kunggal meg a jógával, hogy nem igazán van időm eljárni megtanulni.
Meditáció az van itthon, csak nem tudom hova tettem. Majd megkeresem:)
A Bach-ról nem tok semmit. Te próbáltad?
Előzmény: themuse (508)
bcontact Creative Commons License 2006.11.28 0 0 510
Szerintem előbb barátkozz meg magaddal, aztán osztogass tanácsokat! Nyilván sok dolgot nem tudsz elfogadni magadban, és frusztrál hogy senki nem segít.(ezért is sajnálod tőlem a segítséget)
Úgy látszik nem vagy alkalmas arra, hogy embereken segíts. Egy igazi gyógyító nem válogatja meg hogy kinek segít, főleg nem olyantól tagadja meg a segítséget aki kéri. Talán ezért nem lettél sikeres kineziológus.
Amíg te nem vagy rendben, addig nem tudsz igazán segíteni másokon.
Az amit írtál, hogy "kevés vagyok ahhoz...", az is csak arról tanúskodik, hogy rosszindulatú vagy valamiért, mindannyian tudjuk hogy nincs igazad. Igenis le lehet húzni más embereket.
Szerintem nézz egy kicsit magadba jobban.
Én legalább beismerem a hibáimat...:)
Most már tudom, hogy hozzád nem fordulhatok segítségért. Akkkor ezt megbeszéltük.
Előzmény: Törölt nick (507)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!