Keresés

Részletes keresés

prérikutya Creative Commons License 2009.10.08 0 0 557

Valamiért egy müncheni rendőrről nem tudom elképzelni, hogy beszól lányoknak, és ha afiúk visszaszólnak, nekiáll verekedni. Aztán még vissza is megy!

 

Szerinted Németországban nem követett még el egy rendőr sem bűncselekményt?

 

Ott viszont a gyalogos nem sétál át kényelmesen a tilos jelzésen, főleg, amikor a másik oldalon ott áll a rendőr.

 

Ez már tényleg belülről fakad, és sajnos ilyen az egész ország....

 

Egyébként, ha ott is 400 euro lenne a havi fizetés, elég sok török meg román rendőrrel találkozhatnál, némettel egyel sem, mert annyi pénzért ki sem kelne az ágyból. Aztán lehetne Dunát rekeszteni az általuk elkövetett jogtalan cselekményekből....

 

 

Ennyit a pénzről....

Előzmény: ohrana (553)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.10.02 0 0 555

ez jó....dicséretes dolog, hogy a rendőrök nem próbálták meg eltusolni az ügyet, a kollegára való tekintettel....

(szvsz az a rendőr már nem rendőr, függetlenül attól, hogy feltehetőleg az ügyében még nincs itélet, hisz vszeg még vizsgálati szakban van)

 Kérdés Mindegyik rendőr volt a verekedőkés annak társai között ? Vagy csak az az egy...?

Jó az a nyujorki zero tolerancia, itt is lehetne, de gondlj bele, ahhoz, hogy eredményt érjél el...meddig kell fenntartani egy zero toleranciás állapotot....úgy megspékelve, hogy a rendőrség minden riasztásra, bejelntésre élből és azonnal kimegy..minden lesötétített ablakos autót megállít és átvizsgál stb....és függetlenül a tevékenység mibenlététtől megindít egy eljárást, amelyet lefolytat...hm..azért ehhez elég jelentős állomány kellene, hogy valóban meg tudd valósítani...Óhatatlanul bele fog csúszni a sok inézkedés, egy-két jogszerűlen történetbe...ami alatt értem hogy becsületes állampolgárok is korlátozva lehetnének jogaikban....

szóval lezárva az offolást részemről, jó lenne ha az ország, annak nagyjai eldöntenék már végre mit akarnak a rendőrségtől..és azt meg is valósítanák...és az arra alkalmatlan rendőröket, legyen az vezető, vagy végrehajtó állományú, vagy aki nem veszi fel a "történetet" el kell küldeni máshová...

Előzmény: ohrana (553)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.10.02 0 0 554

Köszönöm...elolvastam.

Szentmiklóson ok...ott van körforgalom...

bár a konkrét ügyet tekintve nem lettem okosabb...hiogy mi és miért történt...mármint a rendőrök leszorításával kapcsosan....

Előzmény: Törölt nick (549)
ohrana Creative Commons License 2009.10.02 0 0 553
A verekedés a Szeged Városi Kollégium Szabadkai úti Fodor József Tagintézménye előtt tört ki. Szeptember 10-én este körülbelül húsz kollégiumi diák beszélgetett az utcán, amikor egy piros Mitsubishi állt meg mellettük. A kocsiban négy férfi ült, akik először a kollégista lányokat szólongatták, majd szóváltás alakult ki a kollégista fiúkkal - írja Sáró Árpád kollégiumi nevelőtanárra hivatkozva a Délmagyarország.
A férfiak a nevelőtanár szerint a fiúkra támadtak, kettejüket ellökték, két diákot pedig úgy megütöttek, hogy egy bokorba zuhantak. Ezután a lap szerint a négy támadó elhajtott a helyszínről, de negyed óra múlva visszatértek.
A Délmagyarországnak nyilatkozó nevelőtanár éppen ügyeletes volt a kollégiumban, az egyik diák szólt neki, hogy az épület előtt verik a kollégistákat, egy másik pedig hívta a rendőrséget. A tanár tisztázni szerette volna a támadókkal a történteket, azonban egyikük őt is megütötte. A férfi erősen ittasnak tűnt, teljesen elborult az agya - mondta a tanár, aki szerint a férfit a társai próbálták megnyugtatni, és elvitték a helyszínről, de még sikerült megütnie egy diákot.
A kiérkező rendőrök őrizetbe vették a négy férfit, és garázdaság miatt eljárást indítottak. Az ügyet áthelyezték az ügyészséghez, mert kiderült, hogy a tanárt is megütő férfi szolgálaton kívüli rendőr, egy Csongrád megyei település állományába tartozik - írja a Délmagyarország. A diákok és a tanár 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Szóval ez tényleg nem nyújork.
Valamiért egy müncheni rendőrről nem tudom elképzelni, hogy beszól lányoknak, és ha afiúk visszaszólnak, nekiáll verekedni. Aztán még vissza is megy!
(Nem a fizetésük miatt nem csinálják, ez belülről fakad.)

o
Előzmény: prérikutya (552)
prérikutya Creative Commons License 2009.10.02 0 0 552

félig off: nyújorkban kb. egy hét alatt rendkívüli mértékben megnövelték a közbiztonságot

 

Ja, meg nyújorkban nem annyi volt akkor egy rendőr fizetése (vásárlóerőre gondolok), mint nálunk, meg a felszerelés em ugyanaz volt, és az igazságszolgáltatás is másképp működött...

 

A mostani állapotokat meg véletlenül se hasonlítsuk össze.

 

 

Csupán ez ezzel a gond!

 

Amíg nálunk emberölésért felfüggesztettet adnak, addig ne várjuk a paprikaárusok elmeszelését....

Előzmény: ohrana (550)
ohrana Creative Commons License 2009.10.02 0 0 551
Ja. Veszprémben ott voltak a rendőrök. Ha Sztojkáékat igazoltatják, és megmotozzák (ahogy a Nagy-Magyarország kitűzősökkel szokták), akkor simán előkerültek volna a kések, az autóikból a kardok, és nincs gyilkosság.
De inkább elsunnyogtak.

o
ohrana Creative Commons License 2009.10.02 0 0 550
Egyelőre az a helyzet, hogy népek nyakát elreszelik, a paprikát meg lelopják, és eladják, és nem adóznak utána (na jó, egy kicsit a rendőrnek, hogy pár órácskát másfele kolbászojon).
(Egyelőre rendőr ott van, mondjuk, amikor Simon Tibit rugdosták agyon, meg képviselőt vertek meg.)
Amúgy ha bevinnék a paprikást, és utánanéznének, honnan van az áru, akkor a sok nyakreszelgetős keresne újabb helyet.
(félig off: nyújorkban kb. egy hét alatt rendkívüli mértékben megnövelték a közbiztonságot azzal, hogy MINDENre léptek a rendőrök. Zéró-tolerancia. Egyszerűen sokan odébbálltak, mert nem hiányzott nekik, hogy egy piroson áthajtás, tilosban parkolás miatt megnézzék a csomagtartót, meg az ujjlenyomatukat egyeztessék.
on)

o
Előzmény: prérikutya (545)
SamuraiJack Creative Commons License 2009.10.01 0 0 547

Sietni kell az ijesztően betűrt gárdistanadrágszárak által elkövetett megrémisztés megakadályozására.

A nyakreszelés, meg a zugpaprikázás ráér.

Előzmény: Unerwünschter Gast (546)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2009.10.01 0 0 546
Mér? Egyébként odaérnének a nyakreszeléshez? A fenéket.
Előzmény: prérikutya (545)
prérikutya Creative Commons License 2009.10.01 0 0 545

Azzal meg tele a tököm, hogy de hát két óra múlva kiengedik

 

Majd, ha éppen a nyakad reszelik, akkor is gondolj arra, hogy éppen két paprikaárust kísérget 3 rendőr az önkormányzathoz...

Előzmény: ohrana (540)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.10.01 0 0 544

Nem olvastam, van valami hírforrásod, vagy linked...vagy tudsz esetleg többet ?

pl.:

- a rendőrök hányan voltak, szolgálatban-e, vagy épp hazafelé és lehet talán piásan is...?

- helybeli rendőrök voltak ?

- a közismert bűnözőék hányan voltak....és hogyan állították meg a rendőrök autóját... közúti ellenőrzést szinlelve, azaz rendőrnek öltözve, vagy trükkösen segítség kéréssel ? 

- mit mondtak a rendőrök, miért mentek utánuk a bűnözök ?

- mivel voltak felfegyverkezve a bőnözői oldal ? és a rendőrök miért nem helyezték magukat szolgálatba már akkor amikor először megállítoták őket - ha persze nem voltak már szolgálatban - ?

- Szigethalmon hol van körforgalom ? most nincs előttem, A Tököli elágazásnál van, a most épült tesconál, de az még nem Szigethalom...

 

Elég zavaros történet.....ha így volt ahogy írtad /mármint ez a verziót adták elő a rendőrök és nincsenek más részletek elhallgatva - mármint az ujságírás, vagy az info hozójának részéről - akkor kémytelen vagyok azt hinni hogy lehet a rendőrök hallgatnak el valami lényegeset....(és ez nem egy egyszerű rendrői intézkedéssel van kapcsolatban)

má' csak azé' mert azért a média elég hamar felkapja az ilyen híreket és tálalja is, mármint ha egy rendőr akár szolgálatban akár anélkül a fegyerét használja...

Előzmény: ohrana (542)
Pikáli Creative Commons License 2009.10.01 0 0 543
a rendőröknél alig van gyávább féreg itthon.
mint a gettóbűnözők, vagy errefelé néhány nickpatkány.
ha nagyon akarnának aratni, mindennap bevinnének párszáz maffiózót mondjuk a siófoki felvonulásról.
Előzmény: ohrana (540)
ohrana Creative Commons License 2009.10.01 0 0 542
Erről múlt csütörtökön nem lehetett olvasni (talán a köznyugalom megőrzése végett? vagy hogy a sünök ne legyenek közröhej tárgya?)
Az események még a múlt hét csütörtökön kezdődtek, amikor Szabó János Dániel, a rendőrség előtt ismert bűnöző, társaival Szigethalmon megállított egy autót, melyben civilruhás rendőrök utaztak.
A rendőrök felfedték kilétüket, és továbbmentek, az útonállók ennek ellenére autóba ültek, és követték a rendőrök autóját.
Szigetszentmiklóson, egy körforgalomban leszorították a rendőrök autóját, majd felfegyverkezve a rendőrökre támadtak.
A bűnözők csak akkor fogták menekülőre, amikor meglátták, hogy a rendőrök is fegyvert fogtak. Az egyik rendőr megpróbálta kilőni a menekülő autó kerekét, de nem sikerült elfogni a banda tagjait.

Ha sosem kezdik el elfogni a bűnözőket, akkor azok sosem nem lesznek elfogva.

o
windom earle-ke Creative Commons License 2009.09.29 0 0 541

Nem csak aluljáróban, hanem Hév végállomásokon stb.... amúgy aszem igaza van prérikutyának, hogy a nagbanin szerzik be.... Amúghy ha figyelsz és követed a vigyázó emberket akinek a kocsija közelben parkol ott láthatod, hogy milyen csomagolásban van a "termék" Olyanban mint a nagybanin, már ha jártál a nagybanin....

Nem ezek lopják a terméket, nem azt momdom hogy nem lopnak, de nem ez  jellemző rájuk.

Amúgy nem tudom és nem akarom hogy hülyének higyjetek, de elsősorban nem a közterületfelyügyeletének kell lennie az érdemnek hogy ellenőrizze őket.

De egyszer még a VI-VII ker kapson volt egy akció a paprika árusok ellen...bevitték becsülettel mindet....

Na persze volt amelyiknek volt még engedélye is utcai árísításra - igaz nem efféle ternékre stb, - de mindegy..szóval előállítási jelentés paprika lefoglalás stb....a járörök benn voltak a kpitányságon egy fél napot, mármint a szolgálatból, amig jelentést írtak...szaladgáltak ellenőrizni hogy az engedély mire jó stb....szóval az mellett hogy jó lecsószag volt a kapitányságon (na jó ez csak kitaláltam) de az autómat felreccsentették a Nyugatinál...ott ahol szokott mindig járőr pöfdfeszkedni...most nem vót...persze mindegy

Én azt mondom, mnenkinek meg van a feladata a közszférában...csak annyi kellene hogy azt el lássa....

R. Márius...igen lehet igazad van...bár abban is biztos vagyok, ha Pokorni ment volna oda ő megúszta volna, ahogy Orbán V.   is verés nélkü, sőt talán még eredményt is érhettek volna ell (no de ezt csak azért mondtam, hogy nekem is csöppet igazam legyen smilejel) bár szerintem érted miért írtam...és azt is értetted, hogy miért nem volt ott a többi pártbeli társa... 

 

Izraeli emlékek:

 lehet mem néztél ki palesztinnak....és ott a katonák ki vannak képezve...elemi érdekük...

 

On

ohrana Creative Commons License 2009.09.29 0 0 540
Egy tojástartós 42 kg-os szemüveges nekiállnak bactatni, de az aluljáróban a 180 kilós fukszos kokszost nem merik. Pedig több közbiztonságra veszélyes eszközt találnának nála, mint a tojástartósnál.
Azzal meg tele a tököm, hogy de hát két óra múlva kiengedik. Akkor nem kell rendőrnek menni. (Mamám soha nem mondta azt, hogy nem főz, mert megesszük, nem most, mert úgyis összekoszoljuk.)
Majd ha megyek az egyirányú utcában szemben, és megállít a rendőr, megpróbálok azzal védekezni, hogy ne bactasson már, mert én holnap is úgyis erre jövök, meg mindig.
A legkisebb bűnözőt is zavarja, ha a melójából kiesik pár óra. Ha egy kerületben rendszeresen feltartják, akkor átmegy másikba.

o
Előzmény: Törölt nick (539)
SamuraiJack Creative Commons License 2009.09.29 0 0 538
Akkor miért nem őket nézik meg?
Előzmény: prérikutya (536)
prérikutya Creative Commons License 2009.09.29 0 0 536

A rendőrségnek igenis az aluljáróban árulókat meg kellene nézni, mije van, honnan van?

 

A nagybaniról...

 

Ha beviszik őket, másnap már újra ott vannak.  Nem ezeket kell megnézni, hanem a több 10 milliós autók vezetőit....

Előzmény: ohrana (535)
ohrana Creative Commons License 2009.09.29 0 0 535
Azért látom, nagyjából érted, miről van szó.
A rendőrségnek igenis az aluljáróban árulókat meg kellene nézni, mije van, honnan van? De hát amikor a rendőr kap egy kis zsét, hogy álljon odébb egy órácskára az aluljáróból... Meg hát nyomozni nehéz, sokkal egyszerűbb csinálni a gyanúsítottat.
Mert ha az aluljárós árusokat mind megfingatnák, egyszeriben vége lenne a terménylopásoknak.
És a tököm tele van, hogy én nem védhetem meg magam, és a családomat. (A buzivonulás napján mentem piacra, és két doboz tojással mentem haza - gyakorlatilag 24 órára bevarrhattak volna, minden adott volt hozzá.) Ugyanakkor akik tennének valamit, vagy tesznek valamit, azokra kéjes örömmel lecsap a rendőrség.
Elég világosan látszik, hogy a rendőrség a bűnözőket szolgálja.

o
Előzmény: windom earle-ke (529)
vz55 Creative Commons License 2009.09.29 0 0 534
sziasztok.
Zsarukkal szoktam dumálni az alábbi igaz történetről. ( TV-hiradó)
Párizsban a tűzoltók kivonultak tüntetni magasabb fizetésért, stb.
Kivezényelték a zsarukat, 1 db vizágyúval.
A tűzoltók hívtak még otthonról vízágyukat, habágyukat, és fecskendőket szereltek a tűzcsapokra. És szétverték a csapatot.
Na, ki a hülye?? Aki a zsarukat használja mindenre.
(politikusok)
ohrana Creative Commons License 2009.09.29 0 0 533
legyen jól meg is verték a félhományban és füstben ahogy feléjük haladva a kezében egy kb. nem is tudom hány cm x hány cm-es igazolványt lobogtatva kikérte magának az intézkedést.
Ahhoz képest, hogy félhomályt és füstöt vízonálsz (legalább nem nevezed részegnek a képviselőt), kb. 100 méterről kiváló videó készült az esetről.
Ahol jól látható, hogy a várakozó, nem akciózó rendőrökhoz ment oda.
Ajánlom, keresd meg a felvételt.
(És amikor vendéglőből gumibottal kihajtanak mindenkit, válogatás nélkül ütnek-vernek?)
Az a baj, hogya homály és a füst a fejekben volt - normális ember mielőtt cselekszik, átgondolja a lehetséges következményeket.

o
Előzmény: windom earle-ke (526)
ohrana Creative Commons License 2009.09.29 0 0 532
Azonban egyet szeretnék tőletek megkérdezni.... Volt-e valaki tőletek nyugati demokrációban tüntetésen....?
Én voltam. Izraelben. Akaratlanul is belekeveredtem 10 nap alatt 3×, kétszer Jeruzsálemben, egyszer Betlehemben. (Betlehemben ot áltak felsorakozva az izraeli katonák, de nekem arra kellett mennem. Hát mentem arra, aztán a tér közepén láttam, hog ymekkora szar helyen vagyok, mögöttem a mecset, és gyülekeznek a palesztinok (arabok?), előttem izraeli katonák vonalban, sűrűn. Mentem előre, mikor odaértem a katonákhoz, motyogtam, hogy én arra mennék, erre szétváltak, átengedtek. (Persze nem tudom, Izrael nyugati demokráciának számít-e?)

o
Előzmény: windom earle-ke (526)
ohrana Creative Commons License 2009.09.29 0 0 531
Orbán helyében a rendőrségnél szükséges rendteremtést rábíznám Vonára.
És megtenném a rendőrséget felügyelő államtitkárnak egy kilőtt szemű embert, és a felügyeletben segíthetnének mondjuk még ketten, akik a jogtalan előállítás miatt elvesztették a munkahelyüket.

o
Előzmény: Fine Tune (527)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.09.28 0 0 530

Orbán helyében a rendőrségnél szükséges rendteremtést rábíznám Vonára. Azt hiszem, lenne ott egy kis pánik, de nagyon rájuk férne.

 

Egye-fene....legyen.

Mondjuk azért kiváncsi lennék kikkel és mivel világítani át a kb. 40 ezres hivatásos állományt...és mi alapján döntene, ez maradhat ez nem ő határeset, egyelőre maradjon... 

Volt más hasonló történet a szocializmus hajnalán....

Én úgy gondolom hogy a rendteremtést nem a rendőrséggel kell kezdeni...de persze lehet mindenkinek más a véleménye.

Előzmény: Fine Tune (527)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.09.28 0 0 529

Szerintem semmit, mert amint beviszed, két óra múlva, de legkésőbb másnap már újra ott van...
Na itt a rendőrök hozzáállásában a hiba.
Nem csinálok semmit, mert úgyis minek. Várom a nyugdíjat, addig meg csak elleszek valahogy.
Igenis be kell vinni őket, és ha délben kiengedik, délután újra bevinni. Ne mondja már nekem senki, hogy nem lehet a körmükre nézni, miből élnek?

 

Ohrana...tudom hogy csak az elkeseredés beszél belőled, de te is tisztában vagy vele, hogy egy dolog hogy egy embert előállítasz...

ha bűncselekmény akkor megindul az eljárás...

két lehetőség van vagy őrizetbeveszik ha az előzet feltételei fennálnak, vagy az eljárást egy részét ott helyben lefolytatják és szabadonengedik... 

ha szabálysértés, akkor sem nem lehet benntartani mint a törvényesen előírt idő... és persze szabálysértésért is meg van hogy mikor lehet csak előállítani...

Ha ezt eljátszod amit leírtál reggel és délben...ami eleve kizárt, akkor annak két komoly következménye lesz.. a rendőrt feljelentik jogtalan fogvatartás miatt, illetve amíg a rendőr reggel, majd délben előállítja ua-t a személyt,  megírja az eljárás alapját képező jelentést és a fönöke elfogadja és aláírja... addig bennt ült a kapitányságon..és nem kinn van az utcán ahol lennie kellene....  

Az hogy egy szabálysértőnek, aki zsivacsot lóbálva áll a kereszteződésben stb..vagy aki az aluljáróban árul és egyéb más szabálysértőkkel szemben a rendőrségnek lenne-e a kötelessége megnézni, hogy miből él....hát úgy gondolom azért ez utópia és a jelenleg hatályban lévő törvényeknek igen csak ellentmond...

Abban igazad van, hogy bizonyos dolgokon igenis változtatni kellene.

Nekem is kinyilik a bicska a zebembe ha rágogumizó rendőr megállít, napszemüvege mögött a szemét se látom...és még köszönni is elfelejt, vagy csak foga közt szürve a szót valamit kiköp alig hallhatóan...

..és persze az is idegesít, amikor rokonomat a kapitányság elől elküldik a francba amikor zseblopás miatt tenne feljelentést, de úgy hogy mondja a tettes képe rajta van az áruház videóján, sőt tanú is van aki látta, sőt még azt is megmondja vki, hogy hol lakhat a beste...és elküldik, hogy holnap lesz benn panaszfelvevő... 

de hidd el erre is van megoldás....

Előzmény: ohrana (523)
tanoneva Creative Commons License 2009.09.28 0 0 528
Puding próbája az evés. Azért nem mindegy ám fegyvertelen tüntetőket összeverni és kőkemény bűnözőket megfékezni. A díszpinty az nem sasmadár.
Fine Tune Creative Commons License 2009.09.28 0 0 527
Orbán helyében a rendőrségnél szükséges rendteremtést rábíznám Vonára. Azt hiszem, lenne ott egy kis pánik, de nagyon rájuk férne.
windom earle-ke Creative Commons License 2009.09.28 0 0 526

OFF

Bocs..azt hiszem én vagyok a ludas, hogy ostoba beirásommal,amely quasi a parancsmegtagadás lehetőségét mint eshetőség képbe helyezte eloffoltam a topicot egy irányba, ahol mindenki kifejtheti, hogy kit hogyan és miért is nem, vagy igen vertek félholtra a rendőrök 2006-ban miután a tömeg közé lőttek több izben is...sőt az országgyűlési képviselőt, aki majdnem alkalmas arra, hogy miniszterelnök legyen jól meg is verték a félhományban és füstben ahogy feléjük haladva a kezében egy kb. nem is tudom hány cm x hány cm-es igazolványt lobogtatva kikérte magának az intézkedést...vagy oszlatást tök mindegy...innenmár távolról...10 év múlva vszeg már az lesz hogy csak épp egy barátjával a jövő heti tv műsort nézegették, amikor brutális kommandósok rohanták le és teperték le, majd közvetlen közelről több izben rálőttek...mközben egyik maszkos pribék kirúgta kezéből úgy fekve az országgyülési igazolványt, amely jól táhatóan meg volt világítva.

 

Nehogy félreértsetek és szavaimat gúnynak vegyétek...nem az, csupán irónia, hogy alakulnak ki a legendák....

Komoly dolgok és törvénysértő túlkapások is történtek akkor anno....és valóban hibádzik a felelősségre vonás mindegyik oldal felől...

Azonban egyet szeretnék tőletek megkérdezni....  Volt-e valaki tőletek nyugati demokrációban tüntetésen....?

Volt -e olyan helyzetben hogy a rendőrség felált a "tömeggel" szemben és láthatóan oszlatásra készültek ?

Én voltam....no nem valami magasztos cél miatt, nem. De a lényeg az hogy amikor valamit karattyoltak a hangosbeszélőbe, vagy mibe, számomra nem, de  lehet Goethe-nek gyönyörű nyelven, amúgy restellem, de nekem érthetetlenül, szóval haverom azonnal cibált el jó messzire onnan, pedig én még igen kiváncsi lettem volna....

Tehát aki érti az tudja mire gondolok.... Az embereknek még van mit tapasztalniuk...ebben a nagy demokráciában.....

Amúgy meg nem tudom én még nem láttam más országnyi demokráciákban ogy-i képviselőt a tüntető tömegben, így ilyen módon megnyilvánulni...Mint R Máriuszt...Akinek amúgy nem ismerem a tevékenységét, és minden bizonnyal egy normális jó érzésű ember..csak akkor azt nem értem miért szánták neki padtársai eme Zrinyi Mikós féle szerepet...

...és ilyenkor kérdezi tőlem a kisördög, hogy ugyan már nem játszanak -e  velünk ?

 

A fentiekre, én csak egyizben vettem részt klf-n tüntetésen, aki többször és volt és más tapasztalt, elfogadom a véleményét...

 

ON

 

Vártam valaki reagál arra a hírre, amely a hétvégén jelent meg a meglőtt rendőrrel kapcsolatban a III.kerületi akció során....ja aki állítólag elfogta a tettest is....(lehet polgárőr segítségével, de elfogta) 

Reagálás nincs vélemény nincs....lehet kevés az info...(pedig kiváncsi lettem volna hátha valaki többet tud, mint ami a sajtóban megjelent)

vagy ugye nem azért, mert csak egy...szemkilővő...kár hogy túlélte...stb..

én bíztom benne, hogy csak egyszerűen nem hír....

 

ohrana Creative Commons License 2009.09.28 0 0 525
Van jogerős ítélet róla, hogy rendőrök verték meg?
Videó az van. Rendőröknek látszó állatok ütötték-verték, még a földön fekve is.

Egyébként részegen nem kell lobogtatni a képviselői igazolványát, főleg a történtek tükrében, jobboldali politikusként....
Ez a "részegen" meg nagyon jó duma. Ott sem voltam, de különben is részeg volt... Ha a rendőr már nem tud mit kitalálni, akkor jön a biztos részeg volt. Jobb ha tudod, hogy a kórházban mindenféle vizsgálatot csináltak, úgyhogy amit itt mondasz, az csak egy mocskos rágalom. (Ami jól mutatja, hogy a rendőrök nyakig sárosak a dologban.)
Aztán az is érdekes, hogy a bírságon azt mondták, hogy senki nem látta a képviselői igazolványt - Te meg azt mondod, hogy látták, és felismerték, de jobboldalit megverni szabad.

Tényszerűen mit tudsz a rendőri brutalitásra mondani: Simon Tibi agyonrugdosásában két rendőr is részt vett. A vékonydongájó képviselő eszméletlenre verésében a felvételek szerint rendőregyenruhás személyek vettek részt - ahogy emlékszem a a bíróságon nem is tagadták, hogy rendőrök voltak, csak éppen nem tudták, hogy ki.
Erre miért van szükség? Amikor a zsebes -kolduló románokat még be sem lehet vinni?

o
Előzmény: prérikutya (512)
ohrana Creative Commons License 2009.09.28 0 0 524
hogy valaki parancsteljesítőként kénytelen elkövetni egy rémtettet, nincs más választása.
Aztán volt, aki megtette, volt, aki nem.

o
Előzmény: Törölt nick (521)
ohrana Creative Commons License 2009.09.28 0 0 523
Szerintem semmit, mert amint beviszed, két óra múlva, de legkésőbb másnap már újra ott van...
Na itt a rendőrök hozzáállásában a hiba.
Nem csinálok semmit, mert úgyis minek. Várom a nyugdíjat, addig meg csak elleszek valahogy.
Igenis be kell vinni őket, és ha délben kiengedik, délután újra bevinni. Ne mondja már nekem senki, hogy nem lehet a körmükre nézni, miből élnek?
Egy magyart egy doboz tojás miatt őrizetbe lehet venni.
Az, amit a kereszteződésben csinálnak, az minimum a közúti közlekedés akadályozása. (Budaházynak is egy szivaccsal kellett volna megállni a híd közepén, és az autók szélvédőjét azzal sorban összekenni.)

o
Előzmény: prérikutya (515)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!