Keresés

Részletes keresés

Hemü Creative Commons License 1,5 órája 0 0 2890

Írták, hogy úgy fordul, hogy ne lehessen hozzáférni.

Tradícionális masszázs közben semmi utalást nem tett az extrára, és nekem ez tetszett. De a masszázs nagyon jó volt. Az olajos nekem nem volt emlékezetes.

Előzmény: Hemü (2889)
Hemü Creative Commons License 2 órája 0 0 2889

De, olvastam, hogy szokott extrát csinálni.

Előzmény: -spirit_crusher- (2888)
-spirit_crusher- Creative Commons License 9 órája 0 0 2888

Azt teszi, ami a dolga, semmi extra.

Előzmény: Hemü (2887)


Hemü Creative Commons License 9 órája 0 0 2887

Milyen szabályokat?

Előzmény: -spirit_crusher- (2886)
-spirit_crusher- Creative Commons License 10 órája 0 1 2886

Viszont ő betartja a szabályokat...

Előzmény: Hemü (2885)
Hemü Creative Commons License 10 órája 0 0 2885

Élőben nem néz ki öregnek.

Előzmény: -spirit_crusher- (2884)
-spirit_crusher- Creative Commons License 10 órája 0 0 2884

Most esett le, Hom 48? WTF? Többnek néz ki.

Nan meg kevesebbnek.

Nincs igazság. :-)

Előzmény: Hemü (2880)
-spirit_crusher- Creative Commons License 10 órája 0 0 2883

Ugye? De a Lannát előre veszem, meggyőztél. ;-)

Előzmény: Hemü (2880)
-spirit_crusher- Creative Commons License 10 órája 0 0 2882

Azon lenne a hangsúly. Azon kellene, hogy legyen. És valaki elsősorban azért is megy.

Közben nyilván mind tudják bent, hogy kinek milyen képességei vannak. Mikor belépsz az ajtón, már tudják, hogy az illető a HJ miatt jön. Szóval akinek a masszázson van a hangsúly, az tényleg ne hozzá menjen. Az menjen a Nuad-ba, ahol azt elsőrangú módon megkapja és HJ-t is adnak mellé.

Előzmény: ToMi.F (2881)
ToMi.F Creative Commons License 13 órája 0 0 2881

" ha valaki masszázst is szeretne, akkor az pl. ne menjen hozzá, mert abban nem olyan nagy ász,"

 

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nem azon van a hangsúly... :-)

Előzmény: -spirit_crusher- (2869)
Hemü Creative Commons License 21 órája 0 0 2880

Annyi nekem is van kapásból. Hom-hoz is mennék a Béke utcába (48 éves, Nan 44), a mosolygósakat is megnézném, az Anandában sem ismerek mindenkit, de szerintem legközelebb visszamegyek megnézni, hogy mit művel a szállodás lány olajosban. :-)

Előzmény: -spirit_crusher- (2879)
-spirit_crusher- Creative Commons License 21 órája 0 0 2879

Ugye? Legalább 3 helyre kellene "hirtelen" elmennem.  :-)

Előzmény: Hemü (2878)
Hemü Creative Commons License 24 órája 0 0 2878

Nálam is megvan a bőség zavara.

Előzmény: -spirit_crusher- (2877)
-spirit_crusher- Creative Commons License 1 napja 0 0 2877

Nem még, a múlt héten voltam, nem mehetek minden héten...:-)

Vagyis én mennék, de azért na!

Előzmény: Hemü (2875)
Hanksauvage Creative Commons License 1 napja 0 0 2876

Regota olvasom a csoportot (egyelore mint megfigyelo).

Van egy bekattanasom, hogy meg akarom dugni a masszoszt masszazs kozben (viszont az altalatom emlitett kesobbi rugyezest elkerulnem ha lehet.

E fantaziahoz keresek helyet es masszozt, tanacs/ajanlas johet nyugodtan ha tudtok. 

Hemü Creative Commons License 1 napja 0 0 2875

A De Lannába nem foglaltál végül?

Előzmény: -spirit_crusher- (2874)
-spirit_crusher- Creative Commons License 1 napja 0 0 2874

Nem tudom, megérzés. :-)

Lehet, hogy jövő héten megnézem őket.

Majd rákérdezek, hogy kik vannak ott?

Előzmény: Hemü (2873)
Hemü Creative Commons License 1 napja 0 0 2873

Honnan tudod?  A Saeng-ben meg Nay a főnök barátnője, és ő is csak masszíroz.

Előzmény: -spirit_crusher- (2872)
-spirit_crusher- Creative Commons License 1 napja 0 0 2872

Akkor nem ő volt. :-)

Előzmény: Hemü (2871)
Hemü Creative Commons License 1 napja 0 0 2871

Nam a főnök barátnője, ő csak masszíroz, és azt is csak ha kedve van.

Előzmény: -spirit_crusher- (2869)
Hemü Creative Commons License 1 napja 0 0 2870

Nekem a Bringabarát alkalmazás megmutatta a C épületet, és a lépcsőházat is pedig akkor éppen nem azt kerestem. :-)

Előzmény: ToMi.F (2868)
-spirit_crusher- Creative Commons License 1 napja 0 0 2869

Nem kell ezt túllihegni. :-) Most ő az aktuális kedvenc, aztán lesz más. A múltkor Nancy volt a favorit. Előtte meg Pay vagy Dao a Saengben. Sokan nem mennek át szívesen a szomszéd kerületbe se, nemhogy Zuglóba. Tele a város jó helyekkel, ha valaki masszázst is szeretne, akkor az pl. ne menjen hozzá, mert abban nem olyan nagy ász, bár vannak jó mozdulatai. Nekem pl tök jó helyen van, hazafelé útba esik, biztosan megyek még. 

Ha valaki jó masszázst is szeretne, az pl menjen a Mosoly klubba (húúú, de régen voltam már ott).

A szép lány valószínűleg Nam volt, bár nem is merem őket, lehet egy másik szalonból ment át csak úgy. Kizárásos alapon mondom, Csompót ismerjük, Pond meg nem olyan szép.

Előzmény: ToMi.F (2867)
ToMi.F Creative Commons License 1 napja 0 0 2868

Hiába írtak, az alapján nem fogod megtalálni. A titok nyitja: Miskolci út 49-el szembe levő épületben találod meg. Én felhívtam őket, miután nem találtam a szalont és a csaj ezt mondta, ezek után könnyen ment. Mindenesetre nagy könnyebbség volna, ha a címükhöz zárójelben ezt odaírnák...

Előzmény: Hemü (2865)
ToMi.F Creative Commons License 1 napja 0 0 2867

Én nem írtam ilyen részletes beszámolót, csak egy gyors reagálásra volt időm, de most már nem is kell, mert nálam is gyakorlatilag így zajlottak az események. Mindent leírtál amit tudni kell... :-) Nálam mondjuk kiment kezet mosni. Azon gondolkodom, lehet nem kellene ilyen jókat írni róla, mert mindenki hozzá akar majd rohanni... :-) Most már csak azt nem tudom ki volt az a szép csaj a pultban...

Előzmény: -spirit_crusher- (2864)
-spirit_crusher- Creative Commons License 2 napja 0 0 2866

Én rendesen bolyongtam egy sort a blokkok körül/között, mire megtaláltam.

Előzmény: Hemü (2865)
Hemü Creative Commons License 2 napja 0 0 2865

Kétszer próbáltam megtalálni a szalont, csak kíváncsiságból, mert arra jártam, de egyszer sem sikerült. De most látom, hogy írtak épületet és lépcsőházat is.

Előzmény: -spirit_crusher- (2864)
-spirit_crusher- Creative Commons License 2 napja 0 0 2864

Én is voltam nála. :-)

A szalon elég elb@szott helyen van, alig lehet megtalálni – legalább is nekem nem ment könnyen, legalább is a waze nem egészen oda visz.

Időben érkezek, benyitok, köszönök, és a csajszi már fülig érő szájjal köszön. Kis alacsony sűrű leányzó, némi smink, de látszik, hogy tele van lendülettel. Az ajtóval szemben pult, beül egy kevésbé szimpatikus csaj (Pond, mint kiderült), kérdezi hogy van e foglalásom. Kifizetem, bekísér a szobába, kérdezem, hogy gyors zuhany? Mosolyogva, mondja, hogy persze. Oda is elkísér. Gyorsan lefürdök és megyek is vissza. Kopog, bedugja az orrát, aztán elnézést kér. Mondom semmi gond, jöjjön csak be nyugodtan, de tiszta víz vagyok, még meg kell törölköznöm. Mosolyogva megvárja, míg befejezem. Még egyszer mondom neki, hogy örülök, hogy találkoztunk.

Hasra vágom magam, ő még pakolászik valamit, majd betakarja a hátam is. Ezt én egy perc után ledobtam, mert a helyiségnek semmi levegője nincs, az ablak sem nyitható, mondom neki, hogy melegem van. Erre lehúzta a másik törölközőt is és már is ott voltam tetőtől talpig.

Szokásos kezdés, de nem sokat időz, elindul felfelé. A derekamtól hosszú mozdulatokkal megy a nyakamig, aztán le a térdemig ez inkább simogatás, mint masszázs, nem sok kell, hogy beindítson. Gyorsan elér a hátamig, ott elidőz pár percig – néha kimondottan ügyesen, majd elindul visszafelé. Mondom neki, hogy tök jól csinálja, mosolyogva megköszöni. Lemászik az ágyról, aztán a bal oldalamra áll, mintha direkt a kezem mellé nyomná magát, én meg bizonytalanul reagálok, mert ugye az arcát sem látom. Megint teljes hosszban jár a keze és minden alkalommal középre tér vissza.

Na amit ezután művelt, az valami egészen új volt. Tőlem sem kérdezett egy szót sem, hogy akarom vagy nem, csak nekiállt elég profin simogatni, én meg nem ellenkeztem, szóval egyre keményebb lett a helyzet, minden szempontból. :-) Mindig eljárt a keze másfelé és mire úgy gondolja, hogy kb. lenyugszom ügyesen visszatért. Amíg megint csak masszíroz, kicsit lenyugszom, igazítok a cerkán, hátha könnyebb lesz. Nem lett. :-D

Átment a másik oldalra, itt már direkt úgy áll, hogy elérjem, mert nem is húzódik el. Aztán egyre jobban belemelegszik a dologba, masszíroz egy kicsit, aztán extra, megint masszázs, megint extra, végül már csak extra. Ekkor már nem nagyon tudtam tartani magam, mondom ebből még hason fekve eldurranás lesz. Kicsit megemeltem magam, hogy talán így nyugi lesz. Bakker éppen befért a keze alám és oda is benyúlt. Most már két kézzel játszik, én meg alig tudom visszafogni magam. Tisztára olyan volt, mintha legalább annyira élvezné, mint én.

Szóval innen már nem sok kellett, hason fekve eldurrantott, úgy, hogy a cerka a talpam felé mutatott. Ilyet még az életbe nem éltem meg. Ráadásul olyan volt, mintha az összes cuccot a tenyerébe engedte volna, mert úgy éreztem a tenyere épp a cerka végét fogja. Jó egy perc múlva szólt, hogy keljek fel, ha tudok, ad alám egy másik törölközőt. Én meg épp, hogy négykézláb vagyok, már markol is rá és vigyorogva kezdi az utolsókat is kicsavarni belőle. Bakker, totál kész voltam. :-D

Egyébként becsületesen ledolgozta az egy órát, talán 10 percet még rá is tett. Elég sok idő elment az extrával, így pl lábmasszázsra egy perc nem jutott. Az egyetlen, ami nem tetszett, hogy nem ment ki kezet mosni. A kezét lazán megtörölte a törölközőben, aztán azt ledobta a padlóra. Az egyik kezével ugye folyamatosan az ánuszom körül matatott, a másik meg kb. tiszta cucc volt. Szóval így csinálta végig az arcmasszázst is...még jó, hogy toltam egy alapos zuhanyt előtte.

Árat nem mondott, adtam neki 12e-t. Először egy tizest, már azért is sűrűn mosolyogva bólogatott, aztán a másik zsebemben még volt 4e, abból adtam neki kettőt. Na ekkor már hajlongott is rendesen. Legközelebb, ha lesz több nálam, megadom neki a 15-öt is, mert tényleg tündéri a kiscsaj.

Ja és láttam Csompót is. Hááát, élőben egy deka báj nincs benne, minden motivációm elszállt. Most már tudom, hogy miért nincs kép a honlapon. Nem hiszem, hogy engedném neki, hogy a cerkát a szájába vegye. Alacsony, hátul lapos, olyan kis csoffadt, a melle feltolva (talán nem is eredeti) és olyan pofákat vágott baeg... Mintha zavarná, hogy nem hozzá ment az ügyfél.

Amúgy a hely elég tiszta (a zuhanyban külön folttisztító a mosógépek tetején), mert még nyilván új, kíváncsi leszek rá fél év múlva. Bár külön helyiségek vannak, minden zaj behallatszik, szóval ez azért nem olyan jó. Viszont a parkolás egyelőre ingyenes.

Előzmény: ToMi.F (2861)
Hemü Creative Commons License 2 napja 0 0 2863

Thailine Zugló.

Előzmény: Fülig di St. James (2862)
Fülig di St. James Creative Commons License 2 napja 0 0 2862

Ő hol van?

Előzmény: ToMi.F (2861)
ToMi.F Creative Commons License 2 napja 0 1 2861

Zsolt8181

 

Nagyon megtetszett amit írtál Pen-ről, úgyhogy foglaltam nála időpontot. Nem csalódtam. Valami eszméletlen az a csaj. Úgy történt minden ahogy leírtad. Nem dumál, nem kérdezget, teszi a dolgát. A hátammal miután végzett, jöttek a lábak, illetve jöttek volna, mert gyakorlatilag a fenekemmel foglalkozott végig :-)

Voltam már jó néhány szalonban jó pár csajnál, annyit mondhatok, hogy az összes csaj összesen nem foglalkoztak annyit a fenekemmel, mint Pen itt most. Cirógatta, játszadozott vele, sőt egy kicsit tovább is ment. Fordulás után pedig, egyik kéz a fenék, másik a farokra, és olyan élményben részesített, amit nem nagyon tudok szavakba foglalni. Fantasztikus volt. És nem volt az a lelombozó szitu, ami mindenhol dívik, hogy akarom-e, mennyi, alkudozás, jaj de utálom ezt a részét. Szóval amikor végeztünk egy 10-est adtam neki, és megkérdeztem, hogy elég lesz-e? Mosolygott és nagyon megköszönte. Összességében nagy élmény volt, Zsolt8181 ezt külön köszönöm neked, mert amúgy nem jutottam volna el ide, nekem a budaörsi sokkal közelebb van. Biztos, hogy visszajáró vendége leszek.

A végére még idekivánkozik valami. Amikor mentem el, olyan gyönyörű thai lány volt a pultnál, hogy legszívesebben megkérdeztem volna a nevét, de miután Pen is ott volt, nem volt pofám hozzá...

Előzmény: Zsolt8181 (2631)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!