stc Creative Commons License 2010.06.23 0 0 1324
Garázs: per pillanat némi víz (méretes pocsolya jelleg) és sok mocsok. A szivattyú még nem lehet okés, mert az egyik csatornanyílásnál láttam, hogy áll a víz.
Hosszú távon véleményem szerint előfordulhat még hasonló víz veszély, de ha van biztonsági őrség, akkor időben intézkedik ahhoz, hogy pár centinél megálljon.

A lifttel olyasmi a helyzet, hogy mivel egyszerre ugye 5 lift is elázott, így nem volt ahhoz elég alkatrész raktáron, hogy 5 lift aljában kicseréljenek mindenféle érzékelőt, stb. Így némileg átmenetileg használhatóvá tették amennyire tudták, majd gondolom ha megjönnek az alkatrészek, akkor megcsinálják rendesen.

Szerintem nem lesz mágnes kártya. Értelmét sem látom.
A zárak nem tartoznak a kivitelező erősségei közé. Az E-ben is sokáig küzdöttek vele, és úgy tudom a D-ben sem akar jó lenni.

Az alternatív TV-net-telefon szolgáltatók beengedését megszavaztuk. Gondolom most még csak tárgyalnak velük. Az upc is vizsgálódik, hogy hogyan lehet megoldani, mennyibe kerül nekik, mennyire éri meg. Tárgyalnak a comunique-al, ilyesmi. Szóval egyelőre nem tudni, hogy mikor lehet másokkal leszerződni.
Előzmény: DdaveE (1322)