DdaveE Creative Commons License 2010.08.16 0 0 1392
Sziasztok!

Én azt gondolom az F lépcsőház liftjével kapcsolatos türelem elfogyott. Nálam legalábbis. Szerintetek van értelme felhívni a közös képviselőt, vagy pedig más lépést tegyünk? Írásban beadni valamit stb...

A garázs nyitással kapcsolatos problémát én még nem észleltem, de csak azért, mert én akárhányszor megyek, nyitva van. Nem igazán értem ez miért jó, és amúgy sem túl biztonságos, ha tárva nyitva van.

Az újabb communique tapasztalatokat köszönöm szépen. Nem hiszem, hogy ki fogjuk tudni várni, amíg ezzel kapcsolatban intézkednek, és gyanítom a kábelbehúzás költsége is minket fog terhelni, úgyhogy ez marad. Mondjuk, ha tényleg tartják, hogy a letöltés és feltöltés sebessége ugyanolyan gyors (megjegyzem ez más szolgáltatónál nem így van, a feltöltési sebesség jóval lassabb máshol, tehát ez elvileg jobb) akkor a mostani csomagárral, ha nem is a legjobban, de tűrhetően járunk.

A kamerákról van valami hír? Erről is nagy a csend. Bár úgy tudom a közös képviselet szabadságon volt mostanában.

A havi közös költségről és egyebekről küldenek értesítőt? Vagy nekem kell kiszámolni mennyit kell befizetnem és mikorra?

Köszi előre a segítségeteket!

Üdv