bali033 Creative Commons License 2010.08.24 0 0 1431
Csúnyán meg van szivatva az összes lakó, egyik ilyen dolog mondjuk az Internet.

Nem értem, h. mi probléma lenne, ha ugyan úgy az UPC is kiépítené a hálózatot a házban a comunique meg benthagyná/kihúzhatja a kábelét a házból, és felkötheti magát vele. Valaki tudja a Comunique cég tulajdonosainak a nevét, mert meg kellene szellőztetni, hogy kik is ők, és merre laknak, lakcímükkel, telefonszámukkal, stb. mert ha kiderülne, hogy fantomcég, akkor sima ügy, ha a tulajdonosok derülnek ki, akkor meg lehetne őket jobb belátásra bírni.

Miért nem sürgős az UPCnek bekötni?: Valószjnűleg kartelleznek, mert vélhetőleg a Comunique nem húzta ki a saját üvegszálas kábelét fél Budapesten keresztül a házig, így mondjuk az UPC szolgáltatótól bérli a Comunique a kábelt+gigabites sávszélességet a házig, jópénzér, és a communique jópénzért továbbadja a lakóknak, így nagyon jól jár az UPC, mert drágábban bérlik a sávszélességet tőle, mintha ő szolgáltatna, és jól jár a Communique, mert lehúzhatja a lakókat, a vállalkozási kockázatuk gyakorlatilag nulla.
Ez kartell, amit a liberális piacgazdaság tilt.

Szerencsére a levegő nem a beruházóé, és a Comunique-é, de tényleg jó lenne, minden lakást külön parabolaantennával felszerelni, és minden lakásba vezetéknélküli internetet vezetni???? Egy igazi prolis lakótelep van kialakulóban!!!, ahol majd minden erkélyen fog lógni egy parabolaantenna, és olyan lesz a sugárzás a vezetéknélküli internet miatt a környéken, h. nem kell fűteni télen sem, mert mindenki agya szét lesz sütve a mikrohullámmal! Mindez csupán a beruházó kapzsiságából, a Comunique mögött megbújó tulajdonosok kapzsiságából.


Vegyük már észre, hogy csak pár ember akarja tönkretenni az egész társasház életét! Azt is be kell látni, hogy a Nanette, sem a beruházó egyáltalán nem törekszik a jó hírnévre, mert ezután a beruházás után, illetve a hibák orvoslásának elmaradása miatt ők a felelősek, ez negatív reklám a többi beruházásukra.

Magyarország jogállamiság, de már elkellne egy diktatúra, ami helyrerakná azt a pár ezer embert, aki a több tízmilliót szivatja...

Meg kellene már szüntetni ezt a jogiságot, és a Comunique, mint jogi fantomcég helyett a mögötte álló valódi tulajdonosokat lehessen csak perelni, akik valóban felelősek a dolgokért. Márpedig biztosan kijelenthető, hogy van 1 ember, aki a milliárdokat kiszedi a Comunique cégből, ennek az embernek van 1 bankszámlája, amit a pénzmosás elleni törvény miatt biztosan ahhoz az emberhez kell, hogy tartozzon, azaz nevesítve van, így meg kell legyen az az ember, aki a felelős mindezért, mert nem a communique a felelős, hanem akik a tulajdonosok! Úgy ahogyan aki vesz egy lakást, akkor a lakásban töréntekért a lakásban élők a felelősek, nem pedig a xyz nevezetű fantomKFT! Miért perelném az xyz nevezetű fantomKFT-t, amikor a valódi tulajdonosokat kellene?