szódás love Creative Commons License 2011.01.14 0 0 23113

Alekosz pszichopata éppen lehetne, de azt nemigen vennéd, vennétek észre, ugyanis a pszichopaták jellemzője, hogy belesimulnak a környezetükbe. Általában sikeres, megnyerő  modorú emberek. Elsőrangú manipulátorok.

 

Azt ne feledjük, hogy a belesimulás a környezetbe más akkor, amikor a rendes hétköznapi közegedben létezel, és más itt és így, amikor 0-24 be vagy kamerázva, figyelnek. Amikor azt is tudják darabra, hogy hányszor pukiztál...

Az általában nem = a mindenkor-ral és feltétlenül-lel, tehát nem feltétlenül kell, hogy sikeres legyen pl.

Viszont megnyerőnek lazán lehet nevezni, ha hozza a jobbik formáját, a modorával sincs semmi baj, mindig jól öltözött - nyakkendő + ing a sztenderd viselete, vagy ha nem is mindig, de az esetek zömében. Egyedüliként.

Manipulátorság: Olivérnek nyomta, hogy játszák el, hogy összevesztek, és nézzék meg a hatást... Évával is eljátszotta ríkatásig, hogy ő most megsértődött, és harag, stb. 

És hát rendesen belesimul a környezetébe, mert azon túl, hogy bepróbálkozott mindenkinél és mindenki lepattintotta, plusz amikor részegeskedik, jelenete nem volt. Konfliktusa sem. Ami pedig volt Anikóval, ott Anikó csinált problémát a semmiből.

Ő tipikusan környezetébe belesimulós, visszahúzódóbb karakter, aki nagyon is észnél van mindemellett, mi több: manipulátorkodik is rendesen, ha úgy hozza a helyzet. Márpedig most rövid időn belül kétszer is úgy hozta.

De még egyszer: nem azt mondom, hogy ő pszichopata, hanem azt, hogy bizony könnyen lehet azzá, mert produkál tüneteket rendesen, ráadásul összekapdosott a nőktől az életben már annyi elutasítást / sérelmet, hogy följogosítva érezhesse magát arra, hogy egyszer csak "visszaüssön", törlesszen.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (23046)