szódás love Creative Commons License 2011.01.14 0 0 23151

Mivel nem látunk bele a fejébe, csak próbálkozunk, végső soron bármelyikünknek igaza lehet.

Viszont az tagadhatatlan, hogy rendesen be van indulva Évára, és most nem csak a farka, hanem a lelke is. Ki tudja, mennyi idő után Éva az első minőségi, és korban is hozzá illő nő, aki nem visszautasítja, nem lezárja a határokat előtte, hanem hagyja, hogy betegye a lábát az ajtón. (Ismét ne feledjük: ő mondta Olivérnek, hogy itt kint is csak a resztli jut neki, mert minden jó csaj a Jerzy-féle szépfiúkra, álomtestűekre bukik, stb., az olyanok pedig, mint ő, a maradékból válogathatnak...)

Rendszerben tekintve az ő "működését", és az eddigieket mind figyelembe véve kiegyezhetünk talán annyiban, hogy a tegnap este leadott borospoharas monológja nem üres színjáték volt csupán - bőven van mögötte valós és tényleges motiváció.

Ő most valóban érzi, avagy érezte, hogy hopp, reménytelen horgászként, aki idáig csak kishalakat fogott, most mintha megakasztott volna egy komolyabbat.

Fárasztja, s húzza a part felé "okosan".

Kicsit húz, kicsit enged, kicsit oldalra, stb.

Ha biztosnak vesszük, hogy nem feledte el a mikrofont és a kamerákat, azt is vehetjük biztosnak, hogy nem alaptalanul hagyták el ezek a szavak az ajkait...

Szerelmes a szentem! :)

 

 

 

Előzmény: Callie (23125)