PoczaDee Creative Commons License 2011.01.14 0 0 23426

Callie: nem bizonygatom a kiválóságomat, mert mindennek érzem magam jelenleg, csak kiválónak nem... de ez most és itt nem fontos.
A személyeskedve sértegetést sem én kezdtem, lásd Seduxen-es megnyilvánulás. Vagy a Cavinton-t is elfelejtetted bevenni? ;)
Egyébként pedig, te kis okos, győzz meg. Vonultass fel azokat a szempontokat, ami alapján a VV bármilyen művelődési értéket is képvisel. Esküszöm, hagyom magam meggyőzni, ha vannak elfogadható észérveid.
Panaszt tenni pedig egy pitiáner tv műsor miatt? Na, ez aztán egy igazán kicsinyes, kisstílű dolog lenne a részemről. Szidalmazni pedig nem szidalmaztalak, akarod, hogy elkezdjem? ;)
Egyébként pedig, ismét nem én vagyok az, aki ismeretlenül véleményt alkot valakiről, hanem te. De ismét segítek: aki engem egy kicsit is ismer (vannak jó páran, egyszerű alak vagyok, nem nehéz kiismerni) azok tudják, hogy a legrosszabb tulajdonságaim egyike, hogy bármikor, bárkinek ellent mondok, ha úgy gondolom, hogy az illető téved.
Mint te...most.
Életszerűség: ha tudod, hogy hosszú ideig egy kórterem lesz az otthonod, sztem magaddal viszed a géped, más szórakozásod úgysem lesz egy darabig. Hol írtam azt, hogy "legsúlyosabb beteg" volnék? Ugyan, másold már vissza légyszi, vagy tényleg keress egy Cavintont, és bevenni se felejtsd el;)
Panaszkodni mint az előbb írtam kisstílű.

 

Toncsi: hogy miért itt kommentelek? Érdekelt, hogy kis hazánk melyik és mekkora köre az, akiket valóban érdekel ez a műsor. Éppen azért, mert nem tartottam kizártnak, hogy tényleg én tévedek, és ez egy szuper jó tv adás, csak én nem vettem eddig észre a rejtett értékeit. :D De az a baj, hogy továbbra sem látom őket.
"nekem az is nehezen elképzelhető, hogy internet van egy mai kórházban..."
"azt gondolod, hogy fogalmam sincs arról. hogy vezeték és asztali gép nélkül is lehet bárhol netezni?"
Mind2t te írtad. Érzed az ellentmondást?:D
És én is szívesen alakítanám a környezetemet (akko eleve nem lennék itt) de ha már itt vagyok, intézel nekem egy magán kórtermet? Köszi előre is :)

 

John T. Revelator: pld azért, mert kiváncsi más emberek KULTURÁLT véleményére, adott témában. Vagy egész egyszerűen addig is csinál valamit. És nem az adásra koncentrál, hanem "civil" független emberek véleményére. Vagy egyszerűen csak unatkozik? Sok oka lehet.
2. kommentedhez: nem én kezdtem, egyébként szerencsére nem egyformák az emberek. Ha azok lennének, örömmel néznénk még a VV-t is talán, mert még az is szórakoztatóbb lenne mintha minden ember egyformán gondolkodna.

round_robin: már megint egyetértünk! :)

 

lulu40: szívből köszönöm a biztató, bátorító soraid, és az együttérzést! Neked is nagyon szép estét!

lujzak: szívemből szóltál! :)

 

lopezz33: "A helyzet az, hogy igazad van, de a szerkesztők ügyeltek arra, hogy pont ilyen emberek kerüljenek be. Sajnos."
Igen. Mert fő a nézettség.... :S