dw1 Creative Commons License 2011.05.05 0 0 108

Először is had köszönjem meg a sok indulónak, akik megtisztelték részvételükkel a pályázatot, közel 60 fotóval indultatok, nem számítottam ennyire. A játék célja azon túl, hogy egymás fotóit nézegessük az indafotós és a fórumos közösség egymáshoz közelebb hozása, a fórum felületén. Az indafotósoknak bemutatni a fórumot és annak a fotós topicjait, a fórumosoknak pedig bemutatni az Indafotót mint fotómegosztót, a használatát és a fórumba való egyszerű fotóbeillesztést.


Úgy gondolom, hogy ennek az egyébként egyszerű folyamatnak (feltöltöd a fotódat vagy választasz egyet a már feltöltöttek közül -> bemásolod a képoldalad címét fórumba és posztolod -> KÉSZ) a leírása nem sikerült elég tömörre és érthetőre, ez minden bizonnyal az én hibám és a májusi fordulóra többet készülünk. Sokat tanultunk ebből az első - vagy ennek fényében inkább nulladik - körből.


 

Az első Kihívás pályázatot nmb - Szabadon című fotója nyerte 68 szavazattal, gratulálunk neki! Vele együtt fogjuk kitalálni a májusi forduló témáját, ami a tervek szerint jövő szerdán - május 11-én - délben indul az Inda fotópályázatok fórumon belül saját topicban.
Találkozunk jövő héten!