Törölt nick Creative Commons License 2011.08.20 0 0 2117

"18 pénztár és 54 portfólió volt 54-féle hozammal. Voltak jobbak és rosszabbak, az Axa növekedési és kiegyensúlyozottja az utóbbiba tartozott az elmúlt 13 év után."

 

Nekem nagyon nem erről szóltak az évvégi egyenlegértesítők önfelmagasztaló szövegei! Akkor csak szimplán hazudtak mindenkinek. Mások jóhiszeműségét kihasználni, megtéveszteni, valótlan helyzetet felvázolni haszonszerzés céljából = csalás!

 

"Azokon az embereken meg nem lehet segíteni, akik olyan elfoglalt közalkalmazottak, hogy nem képesek évente egy-két órát rászánni arra, hogy megnézzék, hogy áll a saját nyugdíjcélú megtakarításuk, és hol áll egy másik pénztáré...."

 

 Olyan elfoglalt vagyok, mert két kiskorút kell eltartanom egyedül és nyögni a lakás- és egyéb hitelt. De ha maradt is volna évente 1-2 órám csak a manyup. adataimon merengeni, akkor is tök hülye voltam hozzá és ezzel a nagy hozzánemértéssel nem vagyok itt egyedül. Bevettük a szép sudár grafikonok rózsaszín ködét, amivel elhomályosították a látásunkat. Annyi értettem meg csak kb. az éves értesítőimből, hogy a végén évről évre emelkedett a tőke is, a hozam is. Míg mostanra eltűnt, nagy nulla.

 

 

Előzmény: Híd (2105)