Amazone Creative Commons License 2011.09.02 0 0 2316

Sziasztok!

 

Folyamatosan beleolvasgattam a fórumba, és látom, hogy a legtöbb embernek 0 reálhozamot hoztak ki.

Nálunk más a szitu. Fater 98 óta Winterthur-nál volt, később ugye AXA. Nagyobb részben minimálbéres volt, és volt neki munkanélküli időszaka is.

A befizetések vmi 870ezer forintot tesznek ki, amire kihoztak 280ezer hozamot, ebből pedig 69ezret számoltak reálhozamként, ami a sok nullához képest AXA-éknál ezek szerint rekord :D

A bökkenő csak az, hogy a mai napig nem érkezett meg a pénz. Természetesen volt többszöri próbálkozás telefonon, ahol folyamatosan egymásnak ellentmondó infókat kaptunk.

Elsőnek közölték, hogy 08.22-én kiutalták, még bakszámla számot is egyeztettünk, ami jól szerepelt. Később közölték, hogy éréknapos utalásba van helyezve, 31-én kapjuk meg.

Következő alkalommal állították, hogy az önkéntes pénztárba ment a pénz (ez nem AXA-s, és meg sem lett adva, tehát hogyy???).

Ráadásul az ügyintézők bunkók... Én megértem, hogy ez a munkájuk, de némi emberséget igazán tanusíthatnának, főleg, ha látszik, hogy jogos a reklamáció.

Jah, a legfrissebb verzió az, hogy biztos a GIRO rendszerben akadt el a pénz... Pfff!

Szóval az AXA ezek szerint így sem, úgy sem szeretne fizetni... A tagok legnagyobb részének nullás vagy nevetséges reálhozamot hoztak ki, akinek pedig egy picit magasabbat, azt nem hajlandóak kifizetni...

Részünkről forduljon fel a francia vállalat is, meg az egész magyar vezetősége!!!