Rob-manor Creative Commons License 2012.06.14 0 0 2458

Én egy kicsit fel vagyok háborodva. Nem egészen a reál hozammal kapcsolatban...

Nos 2009 októberében léptem be a munkahelyem által az AXA Egészségpénztárba a cafeteria keretein belül. Havi szinten 2.000 Ftot fizetett be a munkáltatóm az AXA felé, amit én 100%ban levásárolhattam gyógyszerekre.

 

Tavaly nyáron megszűnt a munkaviszonyom, ezáltal a tagdíj sem lett tovább fizetve, mivel nem én fizettem, nem is tűnt fel a dolog. Talán mindössze 2x fizettem ezzel a kártyával a gyógyszertárban, semmi gond nem volt.

Tegnap az egyik budapesti plázában található patikában akartam vele fizetni, (hamár van rajta pénz alapon, fizessünk ezzel) mire a terminál elutasította a kártyát, összeg hiba címszóval!

Beszéltem az AXA ügyfélszolgálattal és lazán közölték, hogy ja hát igen, mert le vagyok korlátozva, mivel tavaly június óta nem érkezett befizetés a kártyára. És hogy állítólag felszólítottak levélben bla bla bla... Hát mondanom sem kell, semmilyen felszólítást nem kaptam, most idén kaptam áprilisban egy általános egyenlegértesítőt, amiben az állt, hogy 2011.12.31.én felhasználható záróegyenlege: 25.242 Ft. És most hirtelen a 25 ezerből durván 240 Ftra vagyok lekorlátozva. Hát mondhatom ez szép dolog volt tőlük...

Persze amennyiben szeretném igénybe venni az említett összeget, az esetben fizessek be legalább 6.000 Ftnak megfelelő tagságí díjat.

A legviccesebb az egészben, hogy az AXA honlapjára a felhasználónevemmel belépve, a felhasználható összeg résznél, most is 25.242 Ft szerepel.