pririmami Creative Commons License 2013.01.21 0 0 389

Majd ha amerikai milliomosok akiknek nem számít a pénz , jelzik, hogy ezt eszik-isszák és egészségesek mint a makk, akkor válna hihetővé. amióta ember él a földön kutatja az egészség és a hosszu élet titkát. Valahogy ez nem sikerült még senkinek. naná, hogy akinek van beteg családtagja eladja a családi ezüstöt is és vesz minden szemetet, mert hiszi, hogy akkor ő mindent megtett a szeretett lény életéért. Azok akik ezzel visszaélnek remélem még életükben rá fognak szorulni arra, hogy a saját maguk által ajánlott csodaitaltól függjenek!!!

Nincs aljasabb dolog, mint egy beteg vagy haldokló ember és annak családja kifosztása!!!!

Végig csináltam a családban rákos, demenciás és mindenféle halált. Sajnos a gondos ápoláson kívül, semmit nem tehetünk! marad a szeretet ereje, amíg az ápoló személye is fel nem morzsolodik a minden napok reménytelen küzdelmében. Rákos édesapám 7 éves csatája során egyetlen orvosm tolta el a boritékomat, mondván, hogy kedvesem, én már nem tudok segíteni, itt csak Isten tehetne csodát. És nem tette el a lét!

7 év alatt 1! Jó arány nem?

 

Egyébként a kérdés jó, hogyan gondoskodom én az egészsémről.

De akkor miért vonnak ilyen istentelen SZTK-t? Már nincs tüdőszűrés, fogpotlás, az összes szakrendelés várólistás. Az a muris, hogy azért minden orvosnak van privát rendelése, várolista nélkül. 5-10-20-ezerért!

Mivel a beteg a valódi orvoshoz nem jut el, jönnek Gyurcsokok, meg táltosok, meg csodaszerek.

És ezen a forumon sok jóindulatu ember ad tanácsot egymásnak-jobb hiján- ami nem biztos, hogy jó ötlet.

Ha valki belemélyül a netbe kb 50 e forumot talál, ahol orvos ad tanácsot, anélkül, hogy valaha is látott volna!!!!!

 

Nagy bajok vannak itt feleim!

 

Előzmény: Törölt nick (363)