Carina_S Creative Commons License 2014.10.09 0 1 1149

Tisztelt fórumszoftver-javítók, fejlesztők!

 

Utóbbi időben 2-3 nap óta feltűnt nekem a hozzászólás-szerkesztővel kapcsolatban, hogyha kicsit is hosszabb ideje írogatom a hozzászólásomat (főleg a hosszabb, több szöveget tartalmazó, és emiatt megírás szempontjából nézve időigényesebb -- tehát ha már kb. 10 perc, vagy még ennél is több kell a megírásához -- hozzászólásoknál), és a hozzászólás képet is tartalmaz, akkor a több mint 10 perc szerkesztési idő után a hozzászólás-szerkesztő olyan hibaüzenetet küld ki az 512 KB alatti, azaz a kis fájlméretű(!), (tehát a fórumszoft számára is elfogadhatóan kis fájlméretű) képfájlokra is, amely szerint képfeltöltés azért volt sikertelen, mert hogy a feltöltendő képfájl mérete túlzottan nagy, próbáljam meg az IndaFotó-ra feltenni!

 

Ha meg ezek után a böngészőm "Vissza" (<-) gombjával visszahátrálva kilépek a hozzászólás-szerkesztőből úgy, hogy előtte a szerkesztés alatt álló komment teljes tartalmát kimásoltam a vágólapra, majd mindezek után egy új komment írásával újranyitom a hozzászólás-szerkesztőt, és ezután abba illesztem vissza a vágólapról a teljes komment-tartalmat bármilyen változtatás nélkül, és az előzőleg problémásnak mutatkozó 512 KB-nál kisebb képet újra fel akarom tölteni, de még a 10 perc szerkesztési időn jóval belül vagyok, akkor a ugyanazt a képet minden további nélkül sikerül feltölteni.

 

A probléma ott kezdődik, hogy a fent említett hiba csak 2-3 napja jelentkezik, azelőtt akár 45 percet, azaz háromnegyed-órát is gubbaszthattam a hozzászólás-szerkesztő előtt, az akkor sem "unt rá" egészen konkrétan pontosan erre dologra, vagyis nem volt neki problémás. Most viszont, 2-3 nap óta pontosan ezzel a képfeltöltés-dologgal kapcsolatosan hibaüzenetet küld az 512 KB alatti, sőt, még az egészen picike, 30-50 KB-nyi méretű kisebb képfájlokra is, ha már több mint 10 perce szerkesztem a kommentemet.

 

((Használt böngészőm: "Mozilla Firefox 32.0.3", ill. ennek mindig a legfrissebbje. Képeket pedig mindig kizárólag 512 KB alatti fájlméretű "*.JPG" kép-forrásfájlokból töltök csak fel.))

 

Ha tényleg ti is hibát találtok a hozzászólás-szerkesztő működésében ezzel a hiba-gyanúmmal kapcsolatban, akkor légy szíves próbáljátok megorvosolni! Köszönöm előre... !

 

Carina_S