caskahu Creative Commons License 2015.07.15 0 0 4815

Tudom, tudom :) nálam van már pár éve. A tükör is az x308-ról jött, annó még az x308-as lámpái is voltak, viszont az előző tulaj kicserélhette. (megtaláltam a kettővel ezelőtti tulaját, aki behozta)

Már át lett kenve valamikor egy előző tulaj által, aztán nem volt túl sikeres az a festés, azért repedezik. Sajnos esztétikai hibák vannak benne, egy kis pénz rááldozással szép autót lehet belőle csinálni. (az az igazság, hogy használtam az autót, és a külsőre nem áldoztam sokat, mert úgyis tele lesz ajtórányitással, karcolással, stb egy új fényezés esetén meg az agyérgörcs biztosan elvinne, ha megkarcolnák. A rajta lévő sarok karcokat nem én szereztem, hanem a parkolókban intézték el a kedves vezetni nem tudók...)  Viszont a mechanikus részek (motor, váltó stb) kíválóak, arra nem kell költeni, a kötelezőkön kívül.

Az óra hektikusan működik, de ez nem újdonság :) az ülésfűtés sem megy, a műszerfalban a kiégett izó visszajelző izzója ironikus módon kiégett :), illetve egy izzó kiment (a benzinszintjelző mögötti), a hátsó ablak fűtőszáljaiból csak 3 működik, a jobb hátsó futómű felől mintha hallanék valami kopogást. Ennyi az összes hibája, egyik sem tragikus.

Elég sokat ráköltöttem az elmúlt években, tudom, hogy ennek a töredékét sem kapom vissza, de remélem hogy jó kezekbe kerül, aki nem hagyja elveszni.

Természetesen az ár alkuképes.

Előzmény: zsgabor (4814)