Londonna Creative Commons License 2017.08.06 0 0 58276

Kedves Vera! :)

Én leginkább csak a filmjeivel kapcsolatban tájékozódom, néha azokkal is pici késéssel, mivel egy ideje belefogtam valamibe, ami sok (szabad)időmet elveszi. Viszont alapvetően én is angolul olvasok róla, a hazai celebújságokat / portálokat általában messziről kerülöm. Az imdb oldalán lehet figyelni az aktuális projektjeit, és a címek alapján rá lehet keresni információkra, forgatási / promóciós fotókra, stb. Colin egyébként most több filmet is csinál, illetve több cím is várható lesz tőle a közeljövőben. Köztük a Mamma Mia 2 , amiért én szívesen megcsapkodnám, mert az első is egy ****. -.-" De(!!!) szerencsére kárpótol a Walter Benjaminos életrajzi drámájával. Ettől függetlenül haragszom a musical miatt.

Nemsokára érkezik a mozikba a Kingsman: Az Aranykör (na, ezt viszont borzasztóan várom!!! - az első rész is HATALMAS KEDVENC), illetve - elvileg - az Egyesült Királyságban októberben mutatják be a The Mercy című - szintén életrajzi drámát az ő főszereplésével. (És reményeim szerint személyesen én is ott leszek az ominózus premieren, már amennyiben addig nem mozdítják el a helyéről. :D) Aztán lesz még Mary Poppins folytatás, és egy Oscar Wilde film is, a Boldog herceg, amit az egyik régi kedves kollégájával, Rupert Everettel készít(ett).

Ha van kedved beszélgetni Colinról, az általam korábban már itt is említett Snitt nevű (magyar) filmes oldalt javaslom, most ott van pár "aktív tag", aki kitüntetett figyelemmel kíséri emberünk munkásságát.

Káprázatos Holdvilág: hivatalosan valóban nem jelent meg Magyarországon a film semmilyen hordozón ami miatt én is roppant dühös vagyok, de "egyéb formában" megszerezhető az internet segítségével :) , és létezik hozzá magyar felirat is. Nekem amúgy megvan eredeti brit DVD-n és Blu Ray lemezen is. Egyik kedvenc filmem. :)

Előzmény: vera_r (58273)