kutyaminden02 Creative Commons License 2018.06.13 0 0 897

Üdvözlet minden kedves fesztiválozónak!

 

Van, hogy aggódtok a nagy bulizás közepette értékeitek miatt, hogy elvesztitek vagy el lopják őket, esetleg volt ilyen tapasztalatotok is, esetleg volt, hogy el hagytátok a személyes okmányaitokat? Ugye ez mind hatalmas költségekkel járhatnak, amit jobb lenne elkerülni, de erre van megoldás.

Van olyan helyzet is mikor egy koncerten kibicsaklik a bokád tánc közben, netán zúzódást, törést szenvedsz, mert véletlenül fellöktek vagy rosszul leszel a tűző napon. De van megoldás ezekre is, hogy ne aggódjatok a költségek miatt!

 

A Fesztivál biztosítás egy olyan speciális baleset biztosítás, melyet kifejezetten arra találtak ki, hogy a különféle kültéri rendezvényeken, zenés programokon, több napos fesztiválokon előforduló gyakori balesetekre és kedvezőtlen esetekre is biztosítási és anyagi védelmet nyújtson. Például, mint a VOLT fesztivál vagy a Sziget!

 

Ha esetleg aggódsz te is ezeknek a kockázata miatt, vagy csak gyermekedért, akkor ezen a linken vagy e-mailben segítségre találhatsz és bővebb információkra tehetsz szert!

 

https://www.aegon.hu/balesetbiztositas/fesztivalozok-biztositasa-info.html?TANACSADO_DOLGOZOKOD=959190

 

mikulaskrisztian@gmail.com

 

Fordulj hozzám bizalommal!