ntaicn Creative Commons License 2019.08.20 0 0 199

https://www.valforex.com/hu/2019/05/exp-asset-review-is-expasset-com-real.html

Az az igazság, hogy a legtöbb befektető nem tud erről a kétes honlapról, az, hogy ez csak egy MLM, amely Crypto kereskedelmi műveletként működik, így törvényes maradhatnak. Tudnia kell, hogy egy ilyen Crypto pénznem művelet csak úgy tesz, mintha kereskedést folytatna és nyereséget szerezne a kereskedésből, ha valódi értelemben csak betéteket gyűjt, és e források egy kis hányada az idősebb tagok fizetésére szolgál, hogy ösztönözze őket több pénzt befizetni. Nincs ilyen törvényes játék. Először is, nincsenek valódi termékeik, amelyeket értékesítenek, és mivel még csak nem is kereskednek, csodálkozunk, hogy milyen jelek vannak.

A termékek, amelyeket úgy tesznek, mint a Crypto valuta kereskedési oktatás és jelzések. Ha valóban tudják, hogyan kell kereskedni, nem hiszünk abban, hogy a piramisrendszer építésére koncentrálnak. Úgy véljük, hogy pénzt hoznak létre a piacokról, nem pedig egy illegális rendszerben.

Ha elvárja, hogy az Exp Asset pénzt kapjon a titkos kereskedésben, csalódni fog. Ez csak egy olyan MLM, amely azt akarja, hogy reklámozzák, és mások is bejutjanak a rendszerbe, így pénzt keresnek.

Ritka esetekben az MLM-eket a jó termékek reklámozására használják, de a legtöbb esetben csak olyan pénzügyi piramis sémát rejtenek el, amely gazdagítja azokat, akik a tetején vannak, ami az Exp Asset esetében.

A legjobb tanács az Ön számáraAz Exp Asset minden bizonnyal csalás, és soha nem támaszkodhat az ilyen weboldalra, hogy bevételt generáljon. A nap végén az üzletet úgy alakítják ki, hogy biztosan elveszítsen pénzt.

Előzmény: david0789 (197)