macssessz Creative Commons License 2019.08.29 0 0 29443

37 éves Mazda olcsón veteránozni eladó!

 

Eladó lehet kedves 37 éves 323-as Mazdám. Az autó napi használatban van, megbízhatóan működik kisebb-nagyobb hibáival együtt. Ha nem veszi meg senki, 11. hónapban bontóba kerülhet szegény, amit nagyon sajnálnék. Az autóért nem kérek pénzt, de Át Kell Íratni. Itt a kormányablak pár utcányira, együtt megyünk átíratni. 

Amit tudni kell róla: A küszöbök kb. 8 éve ki lettek cserélve, és a hátsó sárvédőívek ki lettek javítva. Ott nem rohad. Ellenben a hátsó ajtó alja dryvit hálóval és gittel lett javítva, az el van rohadva és a csomagtartó jobb alja is.

A bal első kerék mögött a doblemez is megrohadt, az is volt javítva, többször is. Futómű teleszkópok eresztik az olajat. Bal első féltengely kanyarban kattog. 10 éve ugyan úgy, nem erősödött a kattogás. Egyenesben nem kattog, nem ráz nagyobb tempónál sem. Porvédők tavaly cserélve. Első ülései egy 87-es 626-os ülései, kényelmes, jól tartó ülések. A belső tere is vállalható állapotú. Erősebb tiprásra a motor füstöl, egy szelepszár simering csere ráférhet. De lehet csak menni kéne vele huzamosabban, nem járt pesten kívül legalább 6 éve. Kompressziót tavasszal mértem, 12 körül volt mind. Olajcseréket nálam 10e-ként megkapta, vezérlés láncos, az örök élet. Dupla soros széles lánc, nem bikli lánc mint a maiak. Téli gumik vannak rajta, még használható állapotban. Akit érdekel, meg lehet nézni, ki lehet próbálni. Van akna, alá is lehet menni.

A kocsi BP. 10. kerületben van a Richter környékén.

Érdeklődni a macsessz@gmail.com -on lehet.

Képet feltölteni nem tudtam, emailban tudok küldeni.