0101011 Creative Commons License 2019.10.16 -1 0 5096

Kérésre belenéztem a pilot-ba.

 

Derítsük ki elsősorban, a részek eleji elkövetés-szegmensek az, ami történt, vagy az, amit C. el akar adni nekünk/a bíróságnak?

 

Kínos, hogy a rész (pilot film, duplarész) 12 percig nem csinál semmit, mármint főszereplőnk sehol nincs. És akkor mi az első dolga? Érthetetlen okból egy fontos személyes tollat hurcolt magával,a töksötétben, amit elhagyott, és most éppen felgyújtaná, de legalábbis összeszemetelné a kihallgatandó személy kertjét.

Egyébként be sem jelentkezett, és nem láttuk az igazolványát - lehet hogy egy csaló? Lebukott betörő? Miért jött ki? Nyilvánvalóan NEM a rendőrség küldte ki, nyilvánvalóan tehát semmi dolga itt. Biztos hogy rendőr, vagy csak látták az őrsön, és feltételezik hogy rendőr?

Második dolga hogy összedohányozza a lakást... Na ez különösen rosszul mutat manapság, mikor mindenki vagy le akar szokni, vagy már leszokott.

 

A gyilkos terve amúgy nyilvánvalóan sose működne, kivéve keresztény országunkban a salamoni bölcsességű Orbán Viktátorral, ahol képtelenek megmondani egy hulla egy napos, vagy három hónapos.

 

satöbbi, satöbbi, ki lehetne figurázni valószínűleg a teljes sorozatot ilymódon, de se nem élvezem, se nem útálom hozzá eléggé a sorit. Kedvesen bárgyú nyomozós sorozat.