AlexandraFotó_001 Creative Commons License 2020.04.14 0 0 658

Sziasztok! :)
Egy iskolai feladathoz kérnék véleményeket! :)

Saját, kitalált vállalkozás: Háziállatok örökbefogadásának fényképes megörökítése

Ez egy olyan szolgáltatás, mely a leendő gazdák és új állataik első találkozásáról, pillanatiról örökít meg profi fényképeket! Már a kezdetektől fogva rendelkezésre állunk, hogy a lehető legjobb és legélethűbb képeket készítsük el egy „új otthon megteremtéséről”. Hiszen a menhelyi állatoknak, ez egy második esélyt jelent. Ezt a folyamatot tennénk emlékezetessé! 
Fontos megemlíteni, hogy amennyiben menhelyről vagy gyepmesteri telepről fogadunk örökbe egy új társat, a kiválasztás előtt mindenképp tájékozódjunk, a számunkra tetsző kutya alaptulajdonságairól az egyik gondozó segítségével. Azt követően javasolt a kiválasztott kutyát egy nagyobb sétára elvinni, ami akár 1-2 órás is lehet. 
Ez az idő, már pontosan alkalmas arra, hogy életrevaló képeket készítsünk a gazdiról és új kedvencéről! Nem csupán beállított képeket készítünk, hanem pillanatképeket is! Szolgáltatásunk mindenkinek szól, aki szeretne egy új kisállatot magához venni! 
Célunk, hogy boldog és elégedett vevőink legyenek, akik mosolyognak, s jó érzés fogja el őket ha visszanézik a képeket az örökbefogadási programok kezdetétől egészen az örökbefogadás pillanatáig.

Természetesen nem csak örökbefogadáskor lehet Minket felkeresni, de a fő célunk a menhelyi örökbefogadás népszerűsítése mellett, a negatív jelzések csökkentése.

 

Köszönöm ha elolvastad,és köszönöm ha le írod a véleményed:) Ez csak egy kitalált vállalkozás,ami az iskolai feladatom!:)