bagota Creative Commons License 1999.07.14 0 0 155
newsreader
Érdekes hasonlat. Ezek szerint a melegek követelik, hogy legyen TV bemondójuk, hogy mint kisebbség legyen az arányoknak megfelelő állashelyük stb.?
Hát ez egy jó nagy baromság!!! Szerintem az a meleg is hülye - elnézést a zaklatott hangnemért - aki ilyen jogokat követel magának, de szerintem bármelyik kisebbség ilyen jogokkal való ellátása diszkriminatív a többséggel szemben. Az viszont nem megengedhető, hogy valakit azért ne alkalmazzanak, mert meleg, cigány stb. holott szakmailag kenterbe verne bármely a többséghez tartozó szakembert. Csak tudod mi itt a baj/ tudjátok mi itt a baj, hogy mi emberek egy nagy rakás ****** vagyunk, ami a toleranciát és még egyéb más dolgokat illeti, vagy még nem nőttünk fel a humánusabb együttéléshez!?
Az a baj, hogy az értékrendek nem megfelelőek, pontosabban az egyes emberkék értékrendjében a fontossági sorrend, nem megfelelő. Mert az már régen rossz ha valakinek az számít pl. a munkahelyen, hogy az illető homokos vagy sem, vagy fekete, és nem az, hogy jól végzi e a munkáját vagy sem, mert szerintem a kettő nem függ öszze egymással!!!

Amúgy ez a meleg büszkeség nap nekem sem szinpatikus, ebben a formában nem.

Előzmény: newsreader (143)