Kekec Creative Commons License 1999.07.14 0 0 159
Szasztok !
Én most jövök az Internetto-ról. Ott indítottam egy hasonló topikot, csak ma megszűnt az egész politika Fórum, és átjöttem nézelődni.
Éljen Anteris !
Végre még egy normális ember, aki észreveszi, hogy milyen veszélyes is lehet ez a nagy tolerancia.

Íme az én véleményem erről (kicsit finomítottam rajta az utóbbi időben, mert utána olvastam pár dolognak).
Szerintem, és az általam átolvasott anyagok szerint a homoszekszualitás nem öröklött dolog (legalábbis eddig ezt nem sikerült bizonyítani, bár néha igen áltudományos módszerekkel is próbálták). Makk egészséges gyerekeknél is kialakulhat a hajlam még a pubertás előtt, kellően rossz családi körülmények esetén.
Hogy a homoszekszualitás nem örökölhető, és nem normális, arra a legjobb bizonyíték az, hogy gyógyítható. Arról nem tudok, hogy MO-n van-e már ilyesmi, de az USA-ban már foglalkoznak a gyógyításával, ráadásul többféle módszerrel is (csoportos pszichoterápia, egyházi foglalkozások, ...).
Mindenképpen károsnak tartom, hogy homokosokat nem lelki betegek csoportjának, hanem polgárjogi mozgalomnak tartom. Ugyanis a melegek számának növekedése egy öngerjesztő folyamat lesz: ha általánosan elismerik őket, az rossz hatással lesz a hagyományos, egészséges családok és házasságok kialakulására, több gyerek nő föl rendezetlen körülmények közt, és nőni fog a melegek száma. Ezen nézetemre támaszkodva én üdvözölném, ha nem ismerné el a jog a házasságukat, a gyerekek örökbefogadását, még a vér szerinti gyerek meleg pár általi nevelését sem (mint ahogy alkoholista nőtől is elvehetik a gyermeket), továbbá meg kellene tiltani, hogy a média a meleg életformát népszerűsítse. Ezen túlmenően be kellene vezetni nálunk is a melegek pszichiátriai és egyházi keretek között történő gyógyítását, be kellene vinni a köztudatba, hogy a homoszekszualitás megelőzhető, és intézményesíteni kellene a megelőzést.

Ennyi. Gyertek, mocskoljatok !

Kekec

ui.: ajánlott irodalom: Attempts to modify sexual orientation
(Bocs mindenkitől. magyar forrást nem tudok.)