Planney Creative Commons License 1999.08.10 0 0 208
Üdvözlet az összes SOTÉ-re járkálónak!!!

Először is nagyon sajnálom, hogy ez a topic ennyire elhanyagolódott az utóbbi időben, de sajnos Debrecenben tartózkodtam, vagyis inkább unatkoztam, ahol nem volt lehetőségem szörfözésre. Nade jobb később mint soha alapon beszámolok a két SOTE kalandról, ami innen kimaradt, s amiről Pipu bácsi csak igen felületes beszámolót adott.

SOTE-Kaland #1

A debreceni unalom már odáig fokozódott, hogy gondoltam egyet, s baráti társaságommal, nővéremmel valamint kedvenc DJ-nkkel egyeztetve felruccantam egy szombati este Budapestre, nem törődve mindazzal, hogy nincs hol aludnunk, s hogy a reggel 6-os vonattal kell visszazötykölődnünk. Persze SmartAss hatalmas rábeszélő hadjáratot inditott annak érdekében, aludjak az ő házában, meg vigyázzak a házra, mig ő vitorlástalin van, de nem mertem vállalni a kockázatot. :-) Ezúton is köszönöm neki megtisztelő felajánlását.
A buli baromi jól sikerült, főként annak köszönhetően, hogy a DJ. King személyesen gondoskodott a remek zenékről. Abszolút mindent megkaptunk tőle amit kértünk, köszönjük szépen. A lányok is köszönik mind a zenéket, mind a sok szép dicséretet amit kaptak. Végre sikerült debreceni lányt is a SOTÉ-re vinnem. :-) Ez is jó történet: a SOTÉ-n mindig van egy lista, amin vezetik, hogy ki mit kér. Amig hozzá nem nyúltam, addig az egy csodaszépen vezetett lista volt. :-) Beirtam, hogy "Real McCoy: It's on you -> Ezt Planney kéri". Szegény rendezősrác nagyon elkeseredett képet vágott, sokáig nézegette a listát, hogy hogy lehetett igy elronditani, de "megvigasztaltam", hogy a Béla tudni fogja majd ki a Planney. :-))) Igy is lett, 5 percen belül már ment is a egyik kedvenc számom.
A buli csúcs volt, minden fáradságot megért (reggel 1/2 10-re értünk vissza Debrecenbe).
Ezeken az oldalakon belül kell megdicsérnem a SOTE-Klub pultosait is tisztességes magatartásukért, ugyanis vettem valami löttyöt, 2000-essel fizettem, mondtam, hogy a többi borravaló, a pultos srác pedig visszaszólt, hogy sok lesz az borravalónak (kb. egy 1000-es). Én ugyanis azt hittem, ezrest adtam neki, de ő figyelmeztetett. Ez nagyon becsületes magatartás volt a SOTÉ-sek részéről, más helyeken simán zsebrevágták volna a pénzt. Dicséret!!!

SOTE-Kaland #2

Sajnos Rákász úr külföldön tartózkodott/ik, igy helyettes DJ volt, a buli igy is remek volt, de mégis másról maradt ez az este nekem emlékezetes. :-)))) Ekkora "inzultusban" még sosem volt részem egy buli alatt sem, pedig nem vagyok kezdő a szakmában. Kezdődött ugyanis az egész onnan, hogy telehold volt. Ecseteljem a telehold nőkre gyakorolt hatását? ;-) Nekem és a baráti körömnek mindenesetre van rá egy teóriája, ami persze hülyeség, de a gyakorlatban általában nagyon bejön. :) Na nem szépitem: zsonganak ilyenkor, ilyenkor mindig jobb kedvvel megyek én is partizni.
Mit mondjak, baromira bejött azon az estén. Én hülye természetesen ekkor megyek hölgytársasággal bulizni, ilyenkor viszek semmipénzt magammal, na mindegy, tanultam a dologból. A Klubba belépve azonnal érződött a telehold jótékony hatása: 18-20-as lánykák kihivó pillantásai, tudjátok, olyan "nem bánnám, ha leszólitanál" arckifejezések, nem részletezem, biztos ismeritek.
Ez még nem is volt elég, bent a táncteremben szabályszerű "támadás" ért. Ezt se szépitem: egy lány, teljesen félreérthetetlen módon kétszer is megmarkolászta a hátsó felemet. Csak lestem mint Pisti a moziban, hogy a SOTE-Klubba vagy valami nighclubba jöttem? ;-) Ilyen inzultus még sosem ért, egyetlen szórakozóhelyen sem. Sajnos mint emlitettem hölgytársasággal voltam, ráadásul semmi pénzzel, ami viszont nagyobb baj volt, hogy nem igazán tetszett a lány se fejre. Én már csak ilyen válogatós vagyok. Meg amúgy sem vagyok én ojjjjan... :)))))) Mindenesetre a próbálkozása méltányolandó cselekedet volt. :) Egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem egy rossz hely a kedvenc szórakozóhelyem...

Na hirtelen ennyit, most hétvégén lehet, hogy megint megyek,
akkor újabb beszámolók...

Planney