egy ember Creative Commons License 1999.09.20 0 0 217
Sajnos szinte teljesen elvesztettem a bizó-dalmam. Pedig súlyom alapján is qualifikált pléjer vagyok.

Lori
Aranygaluska rulez szombatonként a Kádár kifőzdében (Klauzál tér). Kajára is korrekt hely, ámbár szegényes és ölég feszült a légkör, mikor sokan vannak. Egy időben haza is hordtam onnan a kaját szombatonként, annyira olcsó és jó volt. De például a világhíres sóletje időnként annyira rossz bírt lenni, hogy elszoktam onnan.

kerenyitomi
hát ki mit ért indiai konyhán :-))) Van néhányféle, szép nagy ország. Én egyébként különösen szeretem az indiai konyhát. Tudok ajánlani néhány remek és autentikus kisvendéglőt - Londonban :-))) ( Három éve nem jártam ott :-( Vajon megvan még az Earls Court U stationnal pont szemben lévő mellékutca elején, jobbra lévő Masala kisvendéglő? Mert annál finomabbat még sehol a földön nem ettem indiait... )
Nyitása után három évig jártam a Maharadzsába, ismertem az egész családot, amely vezette. Sajnos, 1x2x elszúrták a kajámat, rossz minőségű volt az alapanyag, száraz a rizs (!!!!!!!), és a tandori csirkeláb nyers maradt... Szomorúan búcsúztam el a helytől ezért. Időnként még visszajárok, büfé jelleggel árult rolljaik ölég jók - ha nincs jobb.
Shalimar
Szomorú, hogy elkurvult a konyha. Nyáron nem voltunk, két hete betévedtünk, hely is volt. Az étel alig volt ehető. Kifogásunkra - a fűszerezés hiányát kifogásolva - megtudtuk, hogy az európai (n)gyomorhoz igazították a kosztot. akkor mér nem nyitnak magyar kifőzdét porkölttel? Hiszen az is finom, csak nem indiai...

Az éttermek drágák és nem jók. Sehol nem érzem jól magam. Bennem a hiba? A közelmúltban csak a Dokk bisztóban ettem első osztályú grill kajákat ( pl.: baconba csavart, aszalt szilvával töltött csirkemáj... ). Viszont nem könnyú odajutni és drága. De legalább jó. Sok finom koktél van.

Azért 1-2 helyet most ebből a topicból kipróbálok, ahol még nem jártam. Az erő(leves) legyen veletek...
egy ember