HJM Creative Commons License 1999.11.29 0 0 256
Bár megígértem, hogy ezt a témát itt befejeztem, de Gen kedves engedj meg egy apró észrevételt.

Nem arról nyitottam topicot, hogy ki és hol dolgozik, kinek mi a nickje, hanem arról, hogy egy _íróember_ megírt egy cikket/véleményt és ez az írás megjelent egy itt már meg nem nevezhető hetilapban és annak internetes kiadásában, mint azt már korábban is írtam.

Továbbá linket adtam az _íróember_ internetes honlapján lévő,ugyanazt az összefoglaló címet viselő korábbi írásaihoz, beudézve az írásokat felvezető "ars-poetica"-t is.

Vagyis mindegyik általam hivatkozott anyag fenn van neten a világ nyilvánossága előtt, abból nem vettem el és nem tettem hozzá.

Nem kevertem az IRL/URL világot!
Maradjunk a tényeknél jó.
Az ominózus topicban egyetlen rossz szót nem írtam, de az "ügyeletes akárki" törölte, mert a szerző kérte.

Korábban egy másik vita kapcsán érdekes módon úgyszintén pontosan te voltál az egyik aki megmagyarázta nekem, hogy ami fenn van a neten, az "szabad anyag" arra nem vonatkoznak a szerzői jogok.
Ergo aki akkor az általam ide a netre beírt véleményemből - a környezetből kiragadva, saját vélemémnyének alátámasztásaként! - idézett az jogosan járt el.
Mindez történt akkor amikor én ezt - igaz nagyon indulatosan - szóvá tettem.
Az is igaz, hogy ezért már többször itt a neten bocsánatot kértem az illetőtől és most is azt teszem, az akkor alkalmazott hangnem és módszer miatt.

A mércéd tehát kettős, helyzethez igazodó.
Amit szabad jupiternek azt nem szabad nekem, a kisökörnek.

Az írás tarttalma önmagáért beszél, és ahogy Pethor Donneck írta azért nem a "tükör" a felelős.

Előzmény: Gen (252)