Gen Creative Commons License 1999.11.29 0 0 261
eomer!

Ne álljon meg!
Sajnos nem működik a full text search a rendszerben és nem tudom idelinkelni, de a politika fórumon már megjelent többször is rezső valódi neve XY=rezső formátumban, sőt valamelyik linkművész még linket is csinált az adataihoz a MEH honlapjára. Ezt most vagy elhiszed, vagy sem, természetesen hibázhat a memóriám.
Arról, hogy ki csinálta a linket, vagy HJM bármelyik hozzászólásában szerepel-e ez az azonosítás még mégannyira sem emléxem és nincs rá bizonyítékom, így teljesen hipotetikus a kérdés.
Változna-e a véleményed, ha lenne csak egy olyan hozzászólás ahol rezső egyértelműen azonosítva van a cikk írójával?
Változna-e a véleményed, ha ez az info HJM egyik hozzászólásában lenne?

T. HJM!

Valóban írtam olyat amire hivatkozol, de akkor is a következő kiegészítéssel. Légyszíves ne ragadd ki a mondanivalómból csak azt a részt,mely a te álláspontodat alátámasztja.
Amennyiben bármi olyasmit pakolok fel egy honlapra (saját, vagy más oldalára), mellyel valamilyen szerzői jogi problémát okozok (film, zene, szöveg) a jogtulajdonos, vagy annak képviselője fel kell, hogy szólítson, hogy távolítsam el az anyagot. Nem azonnal jönnek a kommandósok és zárnak hét lakat alá a lesötétebb várbörtönbe (bármennyire is szeretnék ezt néhányan), henem fel kell szólítaniuk a "törvénysértés" befejezésére. Ha ennek a weboldal gazdája nem tesz eleget, indulhat az eljárás.
A felszólítás megtörtént. Ennyi. IMHO nem arról van szó, hogy ki mennyire kedvelt, hanem arról, hogy be kell tartani a szabályokat, ha a szolgáltató nem akar egy esetleges jogi procedúrát magárahúzni.

T. medwe!

Láttunk már ilyet, nem? Igaz ott nem éppen paranoiáról volt szó, hanem egy másik tünetegyüttesről.

Előzmény: eomer (255)