Graver Creative Commons License 2021.10.27 0 0 16659

S hogy vagy? Hogy bírod így, ha nem javulsz? 

Nekem az első műtétnél voltak kétségeim. Megkértem a dokit, mondja el, hogy mire számíthatok, ha nem műt, és mire, ha igen. Azt mondta, műtét nélkül lehet mindenfélével próbálkozni, ami lehet, hogy segít egy ideig, lehet, hogy nem. Ez mind sok idő, és pénz. Ha megműt és minden ok, akkor kb. 3 hónap múlva tudok dolgozni. De adott időt az altatóorvosi vizsgálatig. Négy évig nagyon jól voltam, amit a doki ígért, az megvolt.

A második sérvemnél kb. 2 hónapig olyan fájdalmaim voltak kemény gyógyszerek, meg injekciók mellett, szinte mozgásképtelenül, hogy akkor nem dilemmáztam, hanem konkrétan alig vártam, hogy a műtőasztalon legyek. Műtét után 7 jó évem volt, egy kis lábfejzsibbadás maradt csak vissza, de tudtam túrázni, dolgozni, mindent.

Most úgy 5 hét után kicsit csillapodott a fájdalom, nyilván ezért erősebb most a majré, de a jelen állapotomban se maradnék, hogy oda a jobb lábam. Csak hát nem lettem fiatalabb, és tudom, hogy ha fixálnak, azt már nem lehet visszacsinálni. Bíznom kéne a dokiban, meg magamban is. :)

 

Előzmény: gerinc-S (16657)